[Opgelost] DIV niet gevonden?

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

.NET Developer Microservices

Dit ga je doen Je taken zullen voornamelijk bestaan uit: Het ontwikkelen van software, inclusief vormgeving, implementaties, integraties en (automatisch) testen (.NET, C#, Azure, Docker, Microservices, Angular); Het in kaart brengen van software requirements; Zorgen dat jouw code kwalitatief hoogstaand is; Het uitvoeren van risico analyses; Een bijdrage leveren aan het continuous quality improvement process. Hier ga je werken Dat kanker een verschrikkelijke ziekte is die de wereld uit geholpen moet worden, is duidelijk. Binnen deze Gelderse organisatie die duizenden ziekenhuizen van producten voorziet, proberen ze daar via technische innovaties aan bij te dragen. Samen met 10 collega .NET developers

Bekijk vacature »

.NET developer

Wat ga je doen als Full stack .NET developer Microsoft 365? Je stelt je op als sparringpartner voor het team en PO over toekomstige functionaliteiten, architectuur en mogelijke nieuwe producten. Je bent mede-verantwoordelijk voor het vertalen en omzetten van een user story in een passend technisch design. Je implementeert functionaliteiten op basis van een technisch design en user story. Je bent mede-verantwoordelijk voor het beheer van Azure DevOps, waaronder het beheer van GIT, Build Pipelines, Release Pipelines en geautomatiseerde testen. Hier herken jij jezelf in Hbo werk- en denkniveau of hoger aangevuld met relevante certificeringen en/of cursussen; Minimaal 3 jaar

Bekijk vacature »

Full Stack .NET Developer

Dit ga je doen Als developer nieuwe gave features ontwikkelen; Werken met technieken als C#, Angular 12 en Javascript,; Maken van technische keuzes en beslissingen over de architectuur; Junior collega's coachen; Initiatief nemen voor nieuwe technische mogelijkheden; Je bent een belangrijke schakel - en vindt het leuk - om te schakelen met de business. Hier ga je werken In een team van 7 professionals ben je als Full Stack .NET Developer verantwoordelijk voor het ontwikkelen van applicaties voor het grootste inhouse product: een applicatie voor alles omtrent hypotheken. De programmeertaal die je hierbij beheerst is C#. Wil je van meerwaarde

Bekijk vacature »

Junior Developer Low-code

Dit ga je doen Low-code ontwikkeling van software voor landelijk bekende organisaties; Samenwerken in een team van 10 collega's; Opleveren van mooie eindproducten, middels de Agile methodiek; Direct contact met de eindklant over de gewenste oplossingen. Hier ga je werken Als startende IT-professional kom je te werken in de regio van Lelystad bij een organisatie die met toonaangevende klanten uit heel Nederland samen werkt. De producten en diensten van de organisatie bereiken miljoenen Nederlanders. Hierbij komt een grote hoeveelheid informatie kijken en deze moet discreet en veilig verwerkt worden. De processen die hierbij horen worden door het IT team vormgegeven.

Bekijk vacature »

Front-end developer - working on software for arou

Functie They have recently started looking for an experienced Front-end (mobile/app) developer. Because of the short lines within the team, they are also looking for someone who can communicate with the service desk, sales and support for technical questions. You will join their IT team consisting of about 10 colleagues divided over two teams in rooms opposite each other. Half of these are involved in their front-end. You will work together with, among others, the Architect, 1 senior, 1 junior and there is a Team Leader. In terms of technology, they work with a unique tech-stack, particularly because of the

Bekijk vacature »

Front-end Developer Magento 2/Wordpress

Voor het aantrekkelijk houden en steeds vernieuwen van de huidige websites en webshops en het meedenken in de marketing zijn wij per direct op zoek naar een ervaren Front-end developer met gedegen kennis van Magento 2 (webshops) en Wordpress (websites). Wat bieden wij jou Mooi salaris! Meteen op contract bij de opdrachtgever! Gezellig, Kempisch bedrijf! 35 uur per week! Auto van de zaak! Wie ben jij Van een front-end developer verwachten wij: Een afgeronde Bachelor ICT opleiding met profiel ICT & Media Design. Dat je in het bezit bent van een Magento 2 professional front-end developer certificaat; Je hebt ruime

Bekijk vacature »

OutSystems Developer

Dit ga je doen Het van scratch af aan ontwikkelen van applicaties met OutSystems; Het aanhaken bij diverse projecten binnen de organisatie; Schakelen met de business; Meedenken over de mogelijkheden van het platform binnen de organisatie. Hier ga je werken Deze organisatie is een toonaangevende speler in de vastgoedbranche en telt momenteel ruim 500 medewerkers. Met meer dan 150 applicaties staat er een complex applicatielandschap, bestaande uit standaard- en maatwerkapplicaties. De maatwerkapplicaties worden ontwikkeld door een inhouse development team. Het doel voor de komende periode is het verder vernieuwen en optimaliseren van het huidige applicatielandschap. Zo staat de organisatie aan

Bekijk vacature »

Airport Developer / System engineer

De functie Als onze nieuwe Airport Developer / System Engineer is je doel om uit nieuwbouw- en onderhoudsprojecten maximale waarde te creëren voor Schiphol Group en haar stakeholders. Vanuit je visie en expertise, maar ook (technologische) ontwikkelingen, wetgeving en beleid vertaal je klantwensen naar een gedegen programma van eisen. In de planontwikkelingsfase werk je nauw samen met Plan Ontwikkelaars om je kennis in te brengen ten behoeve van de kwaliteit van het investeringsvoorstel. Je overlegt met diverse partijen, stelt de vraag achter de vraag en verbindt zo de belangen van de luchthaven, proceseigenaar en asseteigenaar om tot een gedragen ontwikkelopgave

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als .NET developer start jij in een development team met één Senior .NET developer en één junior .NET developer. Als team zijn jullie verantwoordelijk voor het schrijven van software voor onze toonaangevende Automatiseringssystemen. Jij gaat aan de slag met de onderhoud van de kernsoftware, ondersteund de software van derden door het gebruik van onze webservices en als team zijn jullie verantwoordelijk voor het ontwikkelen van onze backend oplossingen. Wij maken op dit moment veel gebruik van .NET met ASP.NET. Komend kwartaal gaan wij wel gedeeltelijk overstappen naar .NET Core. Verder werken wij ook met SOAP, REST, JSON, HTML5, CSS3

Bekijk vacature »

Fullstack Developer

Functieomschrijving Heb je kort geleden jouw HBO diploma ICT development behaald? Of zit je nog aan het begin van je carrière en heb je affiniteit met C#.NET? Voor een erkende werkgever in de omgeving van Oosterhout zijn wij op zoek naar een fullstack developer. Als C#.NET developer werk je samen met een vooruitstrevend team aan het ontwikkelen van maatwerk software voor klanten. Je hebt affiniteit met SQL, maar nog belangrijker is dat je kennis en ervaring hebt met C#.NET. Jouw werkzaamheden zien er als volgt uit: Het ontwikkelen van onze high-availability en high-performance backend; Je begint de dag rond 8:30

Bekijk vacature »

Medior/senior Fullstack developer

Functie Onder begeleiding van 3 accountmanagers waarvan er 1 binnen jouw expertise je aanspreekpunt zal zijn ga je aan de slag bij diverse opdrachtgevers. Hij of zij helpt je bij het vinden van een passende en uitdagende opdracht. Hierin houden ze uiteraard rekening met jouw situatie, ervaring en (technische) ambities. De opdrachten duren gemiddeld één tot 2 jaar. Hierdoor kun je je ook echt vastbijten in een project en als consultant impact maken. Naast de opdracht ben je regelmatig met je collega’s van de IT-afdeling om bijvoorbeeld onderlinge kennis te delen, of nieuwe trends te bespreken. Ook worden er regelmatig

Bekijk vacature »

Front-End Developer

As a Front-End Developer at Coolblue you improve the user-friendliness of our webshop for millions of customers. How do I become a Front-End Developer at Coolblue? As a Front-End Developer you work on the user-friendliness of our webshop for millions of customers. You enjoy working with the UX Designer to pick up stories. You get energy from coming up with creative solutions and are happy to present these within the team. You also take pride in your work and welcome any feedback. Would you like to become a Front-End Developer at Coolblue? Read below if the job suits you. You

Bekijk vacature »

Digital Agency is looking for PHP developers!

Functie The team currently has 20 colleagues, consisting of developers (front and backend) and the operations team, which also includes management and two scrum masters. They are looking for a PHP developer who is able to work independently. You will work in one of the three scrum teams and start working on a project for the customer. The interesting thing about this is that you do have variety in terms of work, but at the same time continuously work for existing customers. This also gives you the opportunity to really go into depth and develop innovative technical solutions. In terms

Bekijk vacature »

Junior .NET Developer

Dit ga je doen Ontwikkelprocessen verder optimaliseren en verder ontwikkelen met C#; CI/CD-pipelines automatiseren; Ontwikkelen van herbruikbare componenten; Front-end pagina's gebruiksvriendelijk maken. Hier ga je werken Als junior .NET Developer kom je terecht binnen een grote en internationale organisatie. Zij streven naar een positieve impact op de mens, milieu en maatschappij. Het bedrijf is oorspronkelijk een familiebedrijf en werkt aan de productie van hoogwaardige en technische systemen voor de gezondheidszorg. Momenteel willen zij betere ontwikkelprocessen creëren op internationaal gebied en staat kwaliteit en veiligheid voor hun op nummer 1! Als junior .NET Developer werk je aan het ontwikkelen van verbeterde

Bekijk vacature »

Full Stack Software Developer C#.NET

Functieomschrijving Wij zijn op zoek naar een gepassioneerde Full Stack C#.NET Software Developer. Als Software Developer ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen van webapplicaties, apps en dashboards voor de eigen IOT-oplossingen. Je werkt samen met andere ontwikkelaars en engineers om de sensoren in machines uit te lezen en deze data om te zetten in management informatie voor jullie klanten. Taken en verantwoordelijkheden: Ontwikkelen en onderhouden van webapplicaties, apps en dashboards voor de eigen IOT-oplossingen. Testen en valideren van de ontwikkelde software. Actief deelnemen aan code reviews en bijdragen aan het verbeteren van de kwaliteit van de software. Je gaat aan

Bekijk vacature »
Rens Rikkerink

Rens Rikkerink

19/05/2009 08:51:00
Quote Anchor link
Bij de volgende div:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<DIV id="ajx_proc" style="display:none;"></DIV>


Krijg is een foutmelding als hij wordt geprobeerd uitgelezen te worden.
Quote:
Foutdetails webpagina

Gebruikersagent: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 8.0; Windows NT 6.0; Trident/4.0; SLCC1; .NET CLR 2.0.50727; Media Center PC 5.0; InfoPath.2; .NET CLR 3.5.30729; .NET CLR 3.0.30618; OfficeLiveConnector.1.3; OfficeLivePatch.0.0)
Tijdstempel: Tue, 19 May 2009 06:48:44 UTC


Bericht: 'ajx_proc.innerHTML' is leeg of geen object
Regel: 57
Teken: 1
Code: 0


In het volgende JS bestand:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
var random = 0;

function go_register(frmhandler) {
random = Math.round( Math.random() * 9999 );
var errgive = 0;
frmhandler.username.value = ucfirst(strtolower(frmhandler.username.value));
if ( frmhandler.username.value == '' || frmhandler.password.value == '' || frmhandler.confirmpassword.value == '' || frmhandler.email.value == '' ) { disp_error('You need to fill in all the fields!'); errgive = 1; }
if ( frmhandler.password.value != frmhandler.confirmpassword.value && !errgive ) { disp_error('Passwords are not the same!'); errgive = 1; }
if ( frmhandler.password.value.length < 4 && !errgive ) { disp_error('Password too short!'); errgive = 1; }
if ( ( frmhandler.email.value.indexOf('@') == -1 || frmhandler.email.value.indexOf('.') == -1 ) && !errgive ) { disp_error('E-Mail invalid!'); errgive = 1; }
if ( !frmhandler.tandc.checked && !errgive ) { disp_error('You need to agree to the Usage Agreement in order to play.'); errgive = 1; }
if ( !errgive )
   {
   var regdata = frmhandler.username.value+';'+frmhandler.password.value+';'+frmhandler.email.value+';';
   ajaxpagefetcher.load('ajx_proc', './index.php?process=register&regdat='+regdata+'&sid='+random, true, 'test_register()');
   }
}

function test_register() {
var res = ajx_proc.innerHTML.split('_');
var errgive = 0;
if ( res[2] == random && res[0] == 'reg' )
   {
   errgive = 0;
   if ( res[1] == 'utaken' ) { disp_error('Username has already been taken!'); errgive = 1; }
   if ( res[1] == 'etaken' ) { disp_error('E-Mail adress has already been taken!'); errgive = 1; }
   if ( res[1] == 'hack' ) { disp_error('Registration error or hack!'); errgive = 1; }
   if ( !errgive && res[1] == 'success' )
      {
      errstr.style.backgroundColor = 'green';
      disp_error('You have been succesfully registered. Redirecting to login screen in 5 seconds...');
      for( i = 5; i != 1; i-- )
         {
         setTimeout('window.location = \'./index.php?page=home\';', 5000);
         }
      }
   }
else
   {
   setTimeout('test_register()', 0500);
   }
}

function go_login(frmhandler) {
random = Math.round( Math.random() * 9999 );
var errgive = 0;
frmhandler.login_username.value = ucfirst(strtolower(frmhandler.login_username.value));
if ( frmhandler.login_username.value == '' || frmhandler.login_password.value == '' ) { disp_error('You need to fill in all the fields!'); errgive = 1; }
if ( !errgive )
   {
   var lgndata = frmhandler.login_username.value+';'+frmhandler.login_password.value+';';
   ajaxpagefetcher.load('ajx_proc', './index.php?process=login&lgndat='+lgndata+'&sid='+random, true, 'test_login()');
   }
}

function test_login() {
var res = ajx_proc.innerHTML.split('_');
var errgive = 0;
if ( res[2] == random && res[0] == 'lgn' )
   {
   errgive = 0;
   if ( res[1] == 'wronginfo' ) { disp_error('The login information you have entered is incorrect.'); errgive = 1; }
   if ( res[1] == 'usage' ) { dispusage(); errgive = 1; }
   if ( !errgive && res[1] == 'success' )
      {
      window.location = './index.php?page=game';
      }
   }
else
   {
   setTimeout('test_login()', 0500);
   }
}

function disp_error(msg) {
errstr.innerHTML = msg;
$('errstr').appear();
setTimeout("$('errstr').fade();", 5000);
}

function ucfirst( str ) {
    str += '';
    var f = str.charAt(0).toUpperCase();
    return f + str.substr(1);
}

function strtolower( str ) {
    return (str+'').toLowerCase();     
}

function checkforagree(myfield) {
if ( myfield.scrollTop == ( myfield.scrollHeight - 100 ) )
   {
   regifrm.regi_butt.disabled = '';
   }
else
   {
   regifrm.regi_butt.disabled = 'disabled';
   }
}

function usageload() {
ajaxpagefetcher.load('usagefield', './index.php?page=usage', true);
}

function dispusage() {
$('mainloginscreen').fade();
$('usagefield').appear();
}

function declineusage() {
$('mainloginscreen').appear();
$('usagefield').fade();
lgnfrm.login_username.value = '';
lgnfrm.login_password.value = '';
}

function acceptusage() {
lgnfrm.action = './index.php?process=usage';
lgnfrm.submit();
}


P.S. ajaxpagefetcher.load(containerid, url, buffer, endact); is een functie die een webpagina laad binnen in een DIV of SPAN
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Rens Rikkerink
 
PHP hulp

PHP hulp

14/05/2024 16:42:16
 
Hipska BE

Hipska BE

19/05/2009 10:08:00
Quote Anchor link
Het staat er toch wat je probleem is?

(jx_proc.innerHTML is leeg)
 

19/05/2009 10:21:00
Quote Anchor link
Voor de rest is je code onoverzichtelijk en een rotzooitje, ik ga hier verder niet naar kijken. Word het wel aangeroepen nadat de pagina is geladen?
 
Emmanuel Delay

Emmanuel Delay

19/05/2009 18:39:00
Quote Anchor link
Van waar komt die error?
Kan je trouwens zien of het een fatal error is of eerder iets als een warning.

Het bericht krijgen dat een div geen innerHTML heeft, wel, er zijn ergere dingen in de wereld. Dat lijkt me niet echt een fout.

Van waar komt de load() functie trouwens?
 
W W

W W

19/05/2009 18:45:00
Quote Anchor link
Chris Kortaan schreef op 19.05.2009 10:21:
Voor de rest is je code onoverzichtelijk en een rotzooitje, ik ga hier verder niet naar kijken. Word het wel aangeroepen nadat de pagina is geladen?


Als je er niet na wilt kijken en niet wilt helpen, reageer dan gewoon niet.
 
Rens Rikkerink

Rens Rikkerink

19/05/2009 20:39:00
Quote Anchor link
Emmanuel, lees eens helemaal onder mijn 1e post
fatal error, want verder doet hij niks meer
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Rens Rikkerink
 
Emmanuel Delay

Emmanuel Delay

19/05/2009 21:08:00
Quote Anchor link
Ah, ik zie het.

var res = ajx_proc.innerHTML.split('_');

In die functie is ajx_proc niet gedefinieerd.
Maak daar eens van:

var ajx_proc = document.getElementById('ajx_proc');
var res = ...
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Emmanuel Delay
 
Rens Rikkerink

Rens Rikkerink

20/05/2009 10:12:00
Quote Anchor link
Bedankt! Dat werkte!
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.