[Opgelost] TinyMCE bug in IE6/7

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Anne

anne

03/10/2008 10:28:00
Quote Anchor link
Beste phpers,

Ik ben bezig met een cmssysteempje.
Nu stuit ik op het volgende probleem door het gebruik van TinyMCE.
Als ik in FF een pagina wil aanpassen , krijg ik gewoon netjes de TinyMCE functies voor me. Maar als ik hetzelfde probeer met IE 6/7 krijg ik niets voor me te zien en geeft hij een Javascript error:
"
Regel 102
Teken: 1
Fout: Id, tekenreeks of getal wordt verwacht.
"

Herkennen jullie dat probleem? Ik gebruik de nieuwste release van TinyMCE namelijk : 3.2.0.2 en hoe kan ik dit probleem oplossen?

Mijn cms > www.digisucces.nl/CMS/admin/login.php
Username: test
Password: test

Alvast bedankt!
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Anne
 
PHP hulp

PHP hulp

17/05/2024 21:34:06
 
RvW Of toch niet

RvW Of toch niet

03/10/2008 10:40:00
Quote Anchor link
theme_advanced_resizing : true,


})

</script>
vervangen door

theme_advanced_resizing : true


});

</script>
 
Anne

anne

03/10/2008 11:36:00
Quote Anchor link
Het werkt! Supper bedankt!:)
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.