[Opgelost][PHP] Alternate color table row [GEEN MYSQL]

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Senior SQR Java Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Werklocatie: Eindhoven Vacature ID: 13333 Introductie Are you passionate about contributing to the world's most advanced machines. Do you thrive in a challenging environment working with highly motivated and skilled teams? If so, we have the perfect opportunity for you! We are seeking a Senior Software Design Engineer for Sequence Tooling to play a critical role in creating and maintaining mission-critical software applications. In this role, you will focus on achieving maintainable software architecture that is transparent and easy to extend while maintaining a strong focus on software quality. You will work closely with

Bekijk vacature »

Full Stack PHP Developer

Functieomschrijving Ervaren PHP Developer gezocht! Wij zijn op zoek naar een ervaren PHP Developer die het IT team van een organisatie in de regio Ermelo gaat versterken. Voor deze functie zijn we op zoek naar een enthousiaste en breed georiënteerde IT-er die deze innovatieve organisatie nog een stap verder gaat brengen. Wij zijn op zoek naar iemand die communicatief goed is en die zelfstandig problemen op kan lossen. Je bent verantwoordelijk voor het samenwerken met een externe partij het is hierbij jouw taak om deze partij uit te dagen op het geleverde werk. Het schrijven van concepten aan de AI

Bekijk vacature »

Junior Software Developer C# Verhuursector Verhuur

Samengevat: Wij ontwikkelen en leveren softwaresystemen voor de logistieke sector en de verhuursector. Ben jij geschikt als Junior Software Developer? Heb je ervaring met Delphi? Vaste baan: C# Software Developer Logistiek HBO €2.500 - €3.900 Deze werkgever is een software ontwikkelaar, gericht op software voor de logistieke sector. Deze werkgever heeft eigen producten ontwikkelen en leveren ook maatwerk. Ons bedrijf kent een boeiende en inspirerende werkomgeving met een open cultuur en mogelijkheden voor je verdere ontwikkeling. Bij bij hun werk je aan onze eigen bedrijfsapplicaties. Je ontwikkelt met ons de meest nieuwe software. Wij blinken uit als het gaat om

Bekijk vacature »

Senior Front-end Developer

Dit ga je doen Met behulp van diverse programmeertalen ontwikkelen van Front-end software; Het begeleiden van het front-end team; Het oplossen van incidenten; Het bijhouden van een backlog; Je hebt een actieve bijdrage in de wekelijkse overleggen met de omliggende teams; Je houdt trends bij en adviseert het management hierover waar nodig; Helder communiceren met de stakeholders om hen zo mee te nemen in projecten en laten inzien wat de duur en toegevoegde waarde van bepaalde projecten is. Hier ga je werken Deze organisatie heeft circa 40 miljoen bezoekers per maand en heeft innovatie hoog in het vaandel staan. Het

Bekijk vacature »

.NET Developer

Functie omschrijving Jij gaat in de functie van Software Developer werken met C# en .NET framework. Jij gaat maatwerk software ontwikkelen en softwareoplossingen creëren. Daarnaast optimaliseer je de bestaande software. Oplossingen waar de klant echt iets aan heeft, jij krijgt er energie van op dit te realiseren. Je gaat werken in een Microsoft omgeving(ASP.NET) en gebruikt daarnaast C# en MVC. Samen met het huidige IT team binnen deze organisatie verwerk je de wensen van de klant tot een (eind)product. Bedrijfsprofiel Je komt te werken in een klein team van developers, die zich voornamelijk bezighouden met back-end development. Verder staat dit

Bekijk vacature »

C++ Ontwikkelaar

Functieomschrijving Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en werk je graag en goed in C++ en C#? Dan zijn we op zoek naar jou! Dit bedrijf is dé specialist op het gebied van automatiseringssoftware voor een specifieke branche en ze zijn per direct op zoek naar versterking in hun development team. Wat jij gaat doen binnen jouw rol als C++ ontwikkelaar; Je vertaalt de wensen van gebruikers naar een functioneel ontwerp. Je houdt je bezig met het ontwerpen, programmeren en testen van product aanpassingen. Je gaat nieuwe product releases implementeren in de projectteams. Je gaat de effecten van nieuwe

Bekijk vacature »

SQL Database developer

Functie omschrijving Wil jij meewerken aan het creëren van slimme software om magazijnen als een geoliede machine te laten lopen? Wij zoeken een zorgvuldig persoon, iemand die niet snel de hand omdraait voor complexe algoritmes. Denk jij dat jij de SQL ontwikkelaar bent die wij zoeken? Lees snel verder en wie weet zitten we binnenkort samen aan tafel! Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uitzien: Je houdt je bezig met het ontwerpen en ontwikkelen van MS SQL server databases, dit doe je met T-SQL als programmeer laag. Je gaat aan high-end software oplossingen werken, dit doe je voor de optimalisatie

Bekijk vacature »

Full stack Developer / .NET / Angular / Azure

Dit ga je doen Jij gaat je als Full Stack .NET Developer voornamelijk bezighouden met: Het vertalen van concepten naar passende innovatieve en duurzame oplossingen; Het ontwikkelen van bedrijf kritische en gebruiksvriendelijke applicaties voor de internationale markt en intern gebruik; Bouwen aan software om het Internet of Things netwerk te ondersteunen; Het maken en onderhouden van interfaces tussen systemen aan de hand van API's; Het onderhouden en blijven verbeteren van de ontwikkelde software. Hier ga je werken Binnen deze organisatie zal jij als Full Stack .NET Developer een belangrijke rol krijgen en ga je dagelijks de uitdaging aan om maatwerk

Bekijk vacature »

Java developer - procesoptimalisatie (Inhouse)

Functie Wat ga je doen als Java developer? Jij als back end developer hebt al enige ervaring opgedaan in jouw vakgebied. Voornamelijk het werken met Java en Spring spreekt jou aan. Jij wordt samen met je collega developers in het team verantwoordelijk voor de gehele back end van de applicatie. Hierdoor heb jij veel zelfstandigheid in je rol en zul je ook zelf beslissingen samen met de PO maken. Er wordt gewerkt volgens de SCRUM methodiek, om zo structuur te creëren in de werkzaamheden. Binnen de 2-wekelijkse sprints pak jij je taken op die samen met de PO afgestemd zijn.

Bekijk vacature »

Full Stack Java ontwikkelaar

Functieomschrijving Voor de politie zijn wij op zoek naar een Full stack Java ontwikkelaar. Als ervaren full stack Java ontwikkelaar binnen de gewenste deadlines meewerken aan de totstandkoming van de gewenste werkzaamheden. Taken Upgraden van GeoServer, SOLR, Oracle Spatial database, Tomcat Migreren Oracle Spatial naar PostgreSQL/PostGIS Migreren SOLR naar ElasticSearch Geografische gegevens op het interne netwerk beschikbaar maken Doorontwikkelen en actualiseren van de geografische services Het up to date brengen van de CI/CD pipeline, samen met medewerkers die verantwoordelijk zijn voor de CI/CD tooling Aanspreekbaar op de solution architectuur en stemt die met collega's in het cluster Geo De opdracht

Bekijk vacature »

C#.NET Developer

Functieomschrijving Voor een software ontwikkelaar in de omgeving van Vught zijn we op zoek naar een gemotiveerde C# ontwikkelaar. Deel jij hun passie voor development en dan vooral in C#.NET? Dan kan dit wel eens jouw droombaan zijn! Jouw werkzaamheden zullen er ongeveer als volgt uit gaan zien Door de wensen van de klant goed te begrijpen ga jij aan de slag dit om te zetten naar passende oplossingen en werk je deze uit tot een sterk eindproduct. Je gaat je bezighouden met de ontwikkeling van webapplicaties en websites, dit doe je door middel van ASP.NET, MVC Frameworks en C#.

Bekijk vacature »

Low Code Developer

Functie omschrijving Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en ben jij HBO afgestudeerd in de richting van IT? Heb jij verstand van datamodellering, NO CODE Platformen en kun jij het aan om projecten te leiden? Voor een leuke opdrachtgever in omgeving Rotterdam zijn wij op zoek naar een No Code developer die zich bezig gaat houden met het optimaliseren van bedrijfsprocessen bij klanten in heel het land! Wat ga je hier zoal doen? Je gaat geen code kloppen maar bedenken hoe applicaties eruit moet komen te zien. Je gaat werken met een non code platform, je kunt denken aan

Bekijk vacature »

HBO startersfunctie .NET Ontwikkelaar

Functie omschrijving We are looking for a dutch native speaker Ben je in januari 2023 klaar met je HBO opleiding en zoek je een mooie uitdaging? Wacht niet langer en solliciteer direct! Voor een familiebedrijf in de regio van Boxtel ben ik op zoek naar een C#.NET Ontwikkelaar. Jij gaat aan de slag met de (door)ontwikkeling van de maatwerksoftware projecten en gaat ook nieuwe software bouwen, middels de Microsoft-stack. Het bedrijf maakt gebruik van de volgende technieken: C# & ASP.NET; MVC; MS SQL; Entity Framework; Je krijgt hier veel tijd om te leren en eventueel door te groeien en het

Bekijk vacature »

Team Lead/ Lead developer gezocht (Hands-on, PHP,

Functie Als Team Lead ben je de leider van één van de ontwikkelteams binnen de organisatie. Je leidt als lead developer een goed draaiend team dat werkt aan complexe en duurzame applicaties en API’s. Vanuit je kennis en ervaring ben je in staat het grote plaatje te blijven overzien, en kritisch mee te denken over bijvoorbeeld de architectuur, maar ook de algehele aanpak binnen het project. Je laat je team niet alleen technisch goed functioneren maar ben ook betrokken bij het menselijke aspect. Zo weet jij je collega’s te motiveren en begeleiden in hun dagelijkse werk. Buiten het team ben

Bekijk vacature »

Front-end Developer

Gezellige team, passie en een groene toekomst! Lees hier de vacature van Front-end Developer bij All in Power! All in power heeft zich tot doel gesteld écht bij te dragen aan de energietransitie. Dit doen wij door de markt voor energie volledig op zijn kop te zetten. Producenten van schone (wind- of zonne-)energie verkopen via ons platform hun energie rechtstreeks aan gebruikers. Of dit nu huishoudens, bedrijven of bijvoorbeeld laadpalen zijn ons platform maakt het uitwisselen van energie mogelijk. Zo maken we de business case van onze klanten veel sterker en loont het om (meer) te investeren in vergroening voor

Bekijk vacature »
Keizer Webdesign

Keizer Webdesign

26/01/2013 14:48:09
Quote Anchor link
Beste iedereen,

Ik ben bezig met een site waar ik een tabel op heb, nu wil ik elke row een kleur geven(om-en-om) met php.
Ik wil dit zonder mysql omdat ik zeker weet dat dat niet hoeft.
er is toch een mogelijk heid om de even rijen een kleur te geven en de oneven niet?

Wie kan mij verder helpen?

Alvast bedankt.

Ps. op google kwam ik er ook niet echt uit, ik heb hier gekeken maar daar kom ik ook niet uit:
http://www.devtek.org/tutorials/alternate_row_colors.php
Gewijzigd op 26/01/2013 16:01:55 door Keizer Webdesign
 
PHP hulp

PHP hulp

13/05/2024 19:00:21
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

26/01/2013 14:51:36
Quote Anchor link
Waar loop je vast in dat voorbeeld?
Ik vind die vrij duidelijk..
Gewijzigd op 26/01/2013 14:52:53 door - Ariën -
 
Frank Nietbelangrijk

Frank Nietbelangrijk

26/01/2013 14:54:50
 
Keizer Webdesign

Keizer Webdesign

26/01/2013 15:05:42
Quote Anchor link
@Frank,
Ik heb een foreach loopje dus dat gaat hem niet worden denk ik...

@Aar,
Ik weet niet waar ik daar vast loop, Ik krijg gewoon niks te zien, geen fout ofzo.
Het kan liggen aan mijn css want daar in staat al welke kleur hij(een row) moet zijn...
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

26/01/2013 15:07:23
Quote Anchor link
R-J K op 26/01/2013 15:05:42:
@Frank,
Ik heb een foreach loopje dus dat gaat hem niet worden denk ik...

Heb je het eigenlijk überhaupt wel gelezen voordat je gaat roepen dat iets niet lukt?
Gewijzigd op 14/05/2013 20:35:09 door Nick Dijkstra
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

26/01/2013 15:07:39
Quote Anchor link
Wat heeft foreach() ermee te maken?
CSS is clientside, en staat los van PHP, weet je nog ;-)

Laat eens jouw relevante code zien, en desnoods een voorbeeld.
 
Keizer Webdesign

Keizer Webdesign

26/01/2013 15:16:46
Quote Anchor link
Mijn css
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
<style type="text/css">
body {
font-family:
Univers;
}
 
@font-face {
    font-family: 'Univers';
    src: url('font/Univers.eot');
    src: url('font/Univers.eot?#iefix') format('embedded-opentype'),
         url('font/Univers.woff') format('woff'),
         url('font/Univers.ttf') format('truetype'),
         url('font/Univers.svg#univers_ce_45_lightregular') format('svg');
    font-weight: normal;
    font-style: normal;

}
.alignleft {
    float: left;
}
.alignright {
    float: right;
}

table{
    border-spacing: 0px;
    border-collapse: collapse;
    width: 100%;
}

tr:nth-child(even) {background: #CCC;}
tr:nth-child(odd) {background: #FFF;}
th {
    text-align: center;
    font-weight: bold;
    padding: 2px;
    

    background: #4a70aa;
    color: #FFFFFF;
}
td {
    text-align: center;
    padding: 2px;

    background: #e3f0f7;
}
td {
    background: #f7f7f7;
}


</style>



Hier heb ik http://www.w3.org/Style/Examples/007/evenodd toegepast maar dat werkt niet...
zijn er misschien dingen die tegen elkaar werken?
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

26/01/2013 15:19:18
Quote Anchor link
Als je de CSS methode gebruikt, welke browser gebruik je?
 
Keizer Webdesign

Keizer Webdesign

26/01/2013 15:25:59
Quote Anchor link
Google Chrome, maar dan nog, het zou moeten werken via elke browser toch?
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

26/01/2013 15:31:45
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
td {
    text-align: center;
    padding: 2px;

    background: #e3f0f7;
}
td {
    background: #f7f7f7;
}


Dit slaat in ieder geval nergens op. Je geeft 2x een background een een td. Haal dat hele stuk eens weg.
 
Keizer Webdesign

Keizer Webdesign

26/01/2013 15:38:28
Quote Anchor link
gedaan maar dat even en oneven werkt nog steeds niet..
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

26/01/2013 15:45:55
Quote Anchor link
Laat nu dan eens je css en je html zien?
 
Keizer Webdesign

Keizer Webdesign

26/01/2013 15:48:37
Quote Anchor link
http://ns.bussenentreinenforum.nl/av.php?station=Amersfoort
Ik hoop dat u hier genoeg aan heeft en dat ik niet mijn hele php code hoef te laten zien...
 
Jurgen B

Jurgen B

26/01/2013 15:53:52
Quote Anchor link
Het werkt wel, alleen je th stijl overschrijft het effect door alles blauw te maken. Haal die maar eens weg, dan zie je dat het wel werkt.
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

26/01/2013 15:54:54
Quote Anchor link
Het werkt prima, alleen omdat je zelf iets gedaan hebt wat helemaal niet klopt werkt het niet.

Overal waar jij <th> ... </th> hebt gezet moet je <td> ... </td> van maken.

Je zal zien dat het dan wel werkt.

Als je iets gaat maken, zorg dan eerst dat je er wat informatie over leest in plaats van zomaar wat te gaan doen (zoals je nu gedaan hebt). Dat geldt voor alle toekomstige code die je gaat schrijven. Eerst goed uitzoeken hoe iets werkt, dan pas maken.
Gewijzigd op 26/01/2013 15:55:54 door Ozzie PHP
 
Keizer Webdesign

Keizer Webdesign

26/01/2013 16:00:49
Quote Anchor link
Bedankt, Ik dacht al "het moet iets heel kleins zijn waardoor het het niet doet".
Maar ik zal nog nauwkeuriger gaan werken voortaan.
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

26/01/2013 16:50:16
Quote Anchor link
Oké, succes!
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.