Opnieuw laden XML file

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

PHP developer (Symfony, Doctrine)

Functie Als PHP developer wordt er een hoge mate van zelfstandigheid verwacht, maar ook dat je goed opereert in een team waar kennis wordt gedeeld en dingen als codereviews erg veel voorkomen. Kwaliteit staat voorop, mede hierom werken ze bijvoorbeeld zonder echte deadlines in hun sprints. De SaaS-applicatie wordt volledig ontwikkeld in PHP en Symfony. De module bestaat uit een stuk informatie verrijking en intelligentie wat resulteert in een medische check. De logica wordt daarom in de code geïntrigeerd. Je bent onder andere bezig met complexe databases waar meer dan 80.000 medicijnen op verschillende niveaus in staan, die maandelijks worden

Bekijk vacature »

Backend developer

Functie omschrijving Ben jij graag bezig met de back-end van applicaties? Zou je dit graag willen doen voor een kleine werkgever waar ook tijd is voor een drankje op zijn tijd? Je taken hierbij zullen bestaan uit: Gebruik maken van de volgende technieken: .NET (core), C#, SQL, XML, MVC, JSON, REST & SOAP API. Gebruik maken van de volgende tools: Visual Studio, GIT, Jira, Jenkins. Bovengenoemde technieken en tools ga je gebruiken om: Nieuwe functionaliteiten te ontwikkelen. Wijzigingsverzoeken van klanten uitvoeren. Verzorgen van koppelingen tussen data. Bedrijfsprofiel Jouw nieuwe werkgever bevindt zich in regio Raamdonksveer en bieden oplossingen op gebied

Bekijk vacature »

Fullstack JavaScript developer (ReactJS, NodeJS, T

Functie Het team bestaat momenteel uit ruim 15 collega’s, waarvan ruim de helft in het ontwikkelteam werkzaam is. Er zijn gave plannen om het platform ook te gaan toepassen op bijv. vliegvelden, maar ook internationale groei zit in het verschiet en daarom zijn ze op zoek naar versterking. Als Fullstack JavaScript developer werk je nauw samen met 9 fullstack (Python en .NET) developers. Binnen het team ga jij je toespitsen op het creeren van de optimale toegankelijkheid en user experience. Om dit voor elkaar te krijgen zul je ontwerpen, programmeren, testen en implementeren. Het hele proces dus! Maar ook bijvoorbeeld

Bekijk vacature »

Team Lead Java Developer

Functie Wat ga je doen als Java developer? Als Team Lead Java Developer draag een grote verantwoordelijk je stuurt ontwikkelaars aan en staat dagelijks in contact met jou ICT Manager. De team Bestaat uit front-end en backend systemen. Je ben in staat op hoog niveau de technische vak te bepalen en ook te bewaren. Je dag zie er als volgt uit, ontwikkelen van nieuwe en bestaande applicaties, het uitvoeren van processen en analyses en het beschrijven van functioneel ontwerpen. Ook zal samen met jouw Tester applicaties gaan testen door middel van peer reviews en het leveren van support aan gebruikers

Bekijk vacature »

Software Developer

Dit ga je doen Je bent verantwoordelijk voor de warehouse applicatie die een integratie heeft met de PLC laag; Je ontwikkelt in C#/.Net; Je werkt mee aan de migratie naar .NET 6; Je bent verantwoordelijk voor het ontwikkelen van interfaces en het visualiseren van componenten; Je denkt mee over het design voor business oplossingen; Je bent verantwoordelijk voor het testen van de gebouwde oplossing. Hier ga je werken Voor een internationale organisatie in de transport zijn wij momenteel op zoek naar een Software Developer. Zij zijn wereldwijd de grootste speler en lopen voorop met het automatiseren van alle processen van

Bekijk vacature »

Traineeship Full Stack .NET Developer

Dit ga je doen Start op 7 augustus bij de Experis Academy en ontwikkel jezelf tot een gewilde Full Stack .NET Developer. Maar hoe ziet het traineeship eruit en wat kun je verwachten? Periode 1 De eerste 3 maanden volg je fulltime, vanuit huis, een op maat gemaakte training in teamverband. Je leert belangrijke theorie en krijgt kennis van de benodigde vaardigheden en competenties die nodig zijn om de IT-arbeidsmarkt te betreden. Zowel zelfstandig als in teamverband voer je praktijkopdrachten op het gebied van front- en backend development uit. Wat er per week op het programma staat kun je hier

Bekijk vacature »

Software Developer

Longship.io gaat de wereld veroveren met baanbrekende software en legendarische... pizza-avonden! Lees hier de vacature van IT Operations Manager! Bij Longship werken we met een team van 5 mensen aan software voor laadpaal operators. Longship is ontstaan in 2020 met als doel om de elektrische mobiliteitstransitie aan te jagen. We zijn nu al een wereldwijde speler doordat we continu voorop lopen in innovatie. Ons platform helpt het versneld elektrificeren van wagenparken, internationaal! Wij zijn een startup met grote ambities die we willen bereiken met een relatief klein en efficiënt team. Je krijg de kans om ontzettend veel te leren van

Bekijk vacature »

Medior Front-end Developer

Sogeti is een organisatie met een goede werksfeer en zo min mogelijk hiërarchische verhoudingen. Ga je bij ons als Medior Front-end Developer aan de slag? Dan werk je dagelijks met collega’s aan de mooiste IT-projecten. Deze snelgroeiende groep collega’s krijgt energie van hun vak en dat merk je op de werkvloer. Onze klantenkring is groot en divers, dat vraagt om flexibiliteit van jou. Tegelijkertijd betekent dit dagelijks nieuwe dingen leren én dat geen werkdag hetzelfde is. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je te certificeren. We organiseren regelmatig technische Meet-ups en doen we veel aan kennisdeling waarbij iedereen welkom is, zowel

Bekijk vacature »

Als Front-end developer samenwerken met de beste c

Functie Momenteel zijn we voor één van de projecten bij hun key partner, een voorloper in de energiesector, op zoek naar gedreven Front-end developers. Ze nemen de lead in dit project en werken uitsluitend met vooruitstrevende technologieën. Ze verwachten dat de technologie die hier wordt ontwikkeld uiteindelijk door veel meer grote corporates, in verschillende sectoren zal worden toegepast. Dit is dan ook een heel uitdagend project om aan mee te gaan werken. Het team bestaat o.a. uit User Experience designers, Data Scientists en Software Engineers. De consultants en ontwikkelaars werken volgens de Design Thinking methode waarbij de eerste stappen van

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als ervaren .NET ontwikkelaar start jij in één van onze vier scrumteams. Met 30 ontwikkelaars werk jij aan de doorontwikkeling van ons core product. Ook werkt jouw team aan maatwerkoplossingen op aanvraag van de klant en op projectbasis. Wij vinden het erg belangrijk dat onze ontwikkelaars met plezier naar werk gaan. Een deel hiervan ligt uiteraard bij jezelf, als jij ontwikkelen niet leuk vindt, ben jij bij ons echt aan het verkeerde adres. Jouw team bestaat namelijk uit een groep gepassioneerde vakidioten die dit werk doen omdat dit eerst een hobby was! Daarnaast wordt er intern rekening gehouden met

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als junior .NET ontwikkelaar ga jij aan de slag in één van de 5 IT teams van dit bedrijf. Jullie werken op basis van interne klantprojecten aan voornamelijk webapplicaties. Dit betekent dat jij continu uitgedaagd wordt en veelal met verschillende soorten projecten bezig bent. Het gave is dan ook dat jullie als team samen bekijken welke technieken het beste passen bij het project waar jullie verantwoordelijk voor zijn. Zo kan het zijn dat jij als .NET developer gaat werken aan een project, maar dat jullie als team liever gebruik maken van Haskell of F# om de klus te klaren.

Bekijk vacature »

Database ontwikkelaar

Functieomschrijving Wil jij aan gave logistieke softwareprojecten werken en bij een uniek softwarebedrijf in de regio van Tilburg? Wacht niet langer en reageer snel op deze vacature. Als Database ontwikkelaar ga je aan de slag het schrijven van stored procedures en verder uitbouwen van de SQL database. Je werkt in een database team, met allemaal mensen die energie krijgen van software en techniek. Verder krijg je als taak: Optimaliseren en uitbouwen van de MS SQL databases die gebruikt worden; Optimaliseren van query's, waardoor er efficiënter gewerkt kan worden; Je werkt met de technieken T-SQL of PL/SQL; Bij interesse kan je

Bekijk vacature »

Software Developer

Bij een bedrijf in de machinebouw, regio Roosendaal, zijn we op zoek naar een: Software Developer Waar ga je werken? Onze opdrachtgever is gespecialiseerd in de grondverzetmachines. Al meer dan 50 jaar leveren ze zowel nationaal als internationaal diverse machines. Het is een familiebedrijf met een informele werksfeer. Wat ga je doen? Als Software Developer je verantwoordelijk voor: - Je werkt voortdurend aan oplossingen voor het op afstand bewaken en besturen van oogstmachines; - Het visualiseren van gegevens in rapporten, apps of andere formaten; - Voorspellend machineonderhoud; - Taakplanning; - Je schrijft aangepaste plug-ins om gegevens te importeren of exporteren

Bekijk vacature »

Laravel Developer

Functie omschrijving Voor een gave organisatie in de buurt van Den Bosch zoek ik een PHP developer. Het is van belang dat je kennis/ervaring hebt met het framework Laravel. Jij gaat in deze functie software applicaties ontwikkelen. Deze software projecten zijn heel divers, en deze organisatie maakt software, van A tot Z. Klanten kunnen in elke sector werkzaam zijn, van profit tot non-profit. Andere taken zijn onder andere: documentatie schrijven over applicaties/uitleg geven over software en applicaties/ klantcontact over bestaande applicaties/applicaties optimaliseren. Bedrijfsprofiel Deze organisatie zit in de regio van Den Bosch en is een klein bedrijf. Er werken circa

Bekijk vacature »

Medior Java developer

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »
Ruud van der Woude

Ruud van der Woude

03/02/2011 09:10:38
Quote Anchor link
Ik ben bezig om google maps op de een website te krijgen. Ik heb dit inmiddels al voor elkaar. Het is de bedoeling dat een bezoeker zijn postcode en land ingeeft. Google Maps zorgt er dan voor dat de uitvoer op de kaart wordt vertoond. Dit gebeurt aan de hand van een xml file.
De eerste keer gaat het goed en worden de resultaten goed vertoond. Zodra er een nieuwe aanvraag wordt gedaan krijg ik hetzelfde resultaat. Alleen met een ander centerpoint in google maps. Het probleem zit alleen in internet explorer, Firefox doet het goed daar zie ik geen probleem.

Wie heeft al eens gehad en kan me helpen dat de xml file wordt overschreven in IE.

alvast dank
Gewijzigd op 03/02/2011 09:11:02 door Ruud van der Woude
 
PHP hulp

PHP hulp

17/05/2024 13:40:36
 
Kris Peeters

Kris Peeters

03/02/2011 09:29:37
Quote Anchor link
Waarschijnlijk haalt IE die xml uit de cache, aangezien je de zelfde url aanroept.

Wat je kan doen, is een dummy GET variabele toevoegen die telkens een andere waarde heeft.
Dan is dus de url verschillend van de vorige waardoor niet in de cache wordt gezocht.

Zet ergens een javascript variable globaal.
Bij het aanroepen doe je dan bv. zo-iets:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
...
var globale_var = 0;
...
var url = "files/mijn_xml.xml?dummy="+ globale_var++;
...
// aanroepen xml file


Zie eens of dat werkt.
Deze oplossing kan trouwens dienen voor andere Ajax requests / images die je per se niet in de cache wil zoeken, ...
 
Ruud van der Woude

Ruud van der Woude

03/02/2011 09:52:34
Quote Anchor link
Helaas werkt het niet mij. Misschien implementeer ik het fout. Het ziet er wel logisch uit.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
var globale_var = 0;
var url = "data.xml?dummy="+ globale_var++;

GDownloadUrl(url, function(data, responseCode){
Gewijzigd op 03/02/2011 09:54:02 door Ruud van der Woude
 
Kris Peeters

Kris Peeters

03/02/2011 10:15:00
Quote Anchor link
We moeten natuurlijk wel zien dat die ++ wordt uitgevoerd.
Kan je de wat meer code posten?
 
Ruud van der Woude

Ruud van der Woude

03/02/2011 10:23:09
Quote Anchor link
Dat begrijp ik

zie onderstaande code
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
            
            function initialize() {
              if (GBrowserIsCompatible()) {
                var map = new GMap2(document.getElementById("map_canvas"));
                map.setCenter(new GLatLng({/literal}{$aDLCenterGoogle.lat}, {$aDLCenterGoogle.lon}{literal}), 9);
                map.setUIToDefault();
                
                function createMarker(point, number, html) {
                      var marker1 = new GMarker(point);
                      var message = ["This","is","the","secret","message"];
                      marker1.value = number;
                      GEvent.addListener(marker1, "click", function() {
                        var myHtml = html;
                        map.openInfoWindowHtml(point, myHtml);
                      });
                      return marker1;
                }
                
                
                var globale_var = 0;
                var url = "data.xml?dummy="+ globale_var++;

                GDownloadUrl(url, function(data, responseCode){
                  var xml = GXml.parse(data);
                  var markers = xml.documentElement.getElementsByTagName("marker");
                  for (var i = 0; i < markers.length; i++) {
                    var latlng = new GLatLng(parseFloat(markers[i].getAttribute("lat")),
                                            parseFloat(markers[i].getAttribute("lng")));
                      
                   var html = markers[i].getAttribute("html");
          
                    map.addOverlay(createMarker(latlng, i + 1, html));
                  }
                });
              }
            }


Toevoeging op 03/02/2011 10:42:24:

Naar aanleiding van Kris zijn optie heb ik een oplossing gevonden. in plaats van een tellertje te maken heb ik de timestamp van javascript gebruikt. Door de verversing van de pagina bleef de teller altijd op nul staan. Een timestamp doet dat niet.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
  var time = new Date();
                var url = "data.xml?"+time;
                
                GDownloadUrl(url, function(data, responseCode){


Kris bedankt voor je aanzet.
 
Kris Peeters

Kris Peeters

03/02/2011 10:45:38
Quote Anchor link
Globaal betekent dus dat het buiten elke functie moet staan.

// boven function initialize()
var globale_var = 0;

// binnen function initialize()
var url = "data.xml?dummy="+ globale_var++;

Edit:
Of een time stamp of random of zo ...
Kan inderdaad ook.
Gewijzigd op 03/02/2011 10:46:46 door Kris Peeters
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.