Oranjeverenigingputten.nl, v2

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Java Full Stack Developer

Java Full Stack developer What makes Cognizant a unique place to work? The combination of rapid growth and an international and innovative environment! This is creating a lot of opportunities for people like YOU — people with an entrepreneurial spirit who want to make a difference in this world. At Cognizant, together with your colleagues from all around the world, you will collaborate on creating solutions for the world's leading companies and help them become more flexible, more innovative and successful. And this is your chance to be part of the success story: we are looking for a (Senior) Java

Bekijk vacature »

Front-end developer

Functie Jij komt te werken in een team van 5 developers. het product is continue in beweging. Nieuwe en bestaande klanten vragen om vaak nieuwe features. Hierin ben jij zeer belangrijk om te zorgen dat de functionaliteiten goed opgezet worden op technisch vlak. Designs krijg je aangeleverd van een externe partij zodat jij je primair kan focussen op de techniek! Je hebt daarbij alle vrijheid om je eigen creativiteit toe te passen en mee te denken over de gebruikte technieken. Het gezamenlijke doel is een product dat functioneel zeer gebruiksvriendelijk is en het bedrijfsproces van de gebruikers versneld en kwalitatief

Bekijk vacature »

Ontwikkelaar Centrale Monitoring

Ontwikkelaar centrale Monitoring Functieomschrijving Wil jij een bijdrage leveren aan het onderhoud, opzetten en ontwikkelingen van technologieën van SSC-ICT, een van de grootste ICT-dienstverleners van en voor de Rijksoverheid? Je komt als monitorspecialist te werken bij team Operations Management Services. Dit team werkt aan het stabiliseren en waarborgen van een betrouwbare monitoromgeving voor 7 ministeries. Jij begeleidt het implementatieproces van de te monitoren technologieën, onder andere via management packs, connectoren en API's. Je hebt hiervoor veel contact met interne en externe klanten, die hun wensen op het gebied van monitoring aan jou doorgeven. Je beoordeelt deze wensen en komt met

Bekijk vacature »

Junior/medior PHP developer Onderwijssector

Functie Momenteel zijn ze op zoek naar een developer die, veelal fullstack, mee gaat werken aan de ontwikkeling van de producten en zo helpt aan de uitvoering van hun ontwikkelprojecten. Je komt te werken binnen hun development team bestaande uit 6 ontwikkelaars. Ze staan zowel open voor meer junior als medior/senior developers. Je kunt snel veel verantwoordelijkheid krijgen en doorgroeien binnen het bedrijf. Bovendien ben je betrokken bij het bepalen van de product roadmap en de inbreng van (nieuwe) technologieën. De applicaties waaraan je werk worden gebruikt op onderwijsinstellingen door heel Nederland. De tech-stack bestaat voornamelijk uit Laravel (PHP), Vue.js

Bekijk vacature »

Software Developer

Functie omschrijving In deze functie ga je aan de slag met het door ontwikkelen van de interne software. Zij maken gebruik van een CRM, wat door de hele organisatie gebruikt wordt. Andere taken: Je gaat het CRM-systeem door middel van PHP verder ontwikkelen; Verder bouw je verschillende API's en koppelingen tussen systemen; Ook ga je collega's ondersteunen bij vragen over de software en applicaties; Deelnemen aan overleggen met het development team; Bij interesse is er de mogelijkheid om junioren te gaan begeleiden. Bedrijfsprofiel Dit bedrijf is actief binnen de telecombranche. Het hoofdkantoor zit in regio van Den Bosch en er

Bekijk vacature »

Android developer

De functie Schiphol is een plek om te reizen, te verblijven en te werken. Door middel van data en technologie richten we op al deze gebieden het leef- en werkklimaat optimaal in en zorgen we voor een slimmere en efficiëntere operatie. Wij ontwikkelen nieuwe producten en diensten vanuit de wensen en behoeften van onze klanten, voorspellen passagier flows en testen digitale oplossingen om rijen en andere pijnpunten in het proces te verminderen. Met slimme feedback van sensortechnologie maken we zelfs data van toiletten en stoelen inzichtelijk en bruikbaar. Het Commercial Platform bestaat uit multidisciplinaire teams met een end-2-end verantwoordelijkheid voor

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als junior .NET ontwikkelaar ga jij aan de slag in één van de 5 IT teams van dit bedrijf. Jullie werken op basis van interne klantprojecten aan voornamelijk webapplicaties. Dit betekent dat jij continu uitgedaagd wordt en veelal met verschillende soorten projecten bezig bent. Het gave is dan ook dat jullie als team samen bekijken welke technieken het beste passen bij het project waar jullie verantwoordelijk voor zijn. Zo kan het zijn dat jij als .NET developer gaat werken aan een project, maar dat jullie als team liever gebruik maken van Haskell of F# om de klus te klaren.

Bekijk vacature »

Front-end (Angular) developer

Functie Om bovenstaande ambities waar te kunnen maken zijn ze op zoek naar een Front-end (Angular) developer. Het it-team bestaat momenteel uit de IT Manager, 2 back-end developers, 1 fullstack developer, 1 designer en een DevOps engineer. Ze zijn dus op zoek naar professionals die autonoom en gedisciplineerd aan de slag gaan, en bij aanvang als enige developer met hun Front-end applicaties aan de slag gaat. Wel hebben ze de ambitie om hier snel een 2e developer bij te vinden die jij dan ook zal kunnen aansturen/begeleiden. Je zult aan de slag gaan met het doorontwikkelen van hun bestaande UI

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Java Developer / Sociaal domein

Dit ga je doen Nieuwbouw en doorontwikkeling; Beheer en wanneer nodig onderhoud; Bijdrage leveren in het functioneel- en technisch ontwerptraject; Analyseren van productie verstoringen; Meedenken over vernieuwingen en verbeteringen. Hier ga je werken De organisatie waar jij komt te werken focust zich op software development met een maatschappelijk tintje. De afdeling software ontwikkeling bestaat uit vijf verschillende scrum teams, met allen hun eigen focus gebied. Zo zijn er een aantal teams die zich focussen op specifieke applicaties, maar is er ook een team gericht op projecten. Binnen de organisatie staat innovatie en kwaliteit voorop. Een aantal applicaties draait nog op

Bekijk vacature »

Mendix Ontwikkelaar - Vernieuwen van het applicati

Bedrijfsomschrijving De ontwikkelingen in de transportsector gaan razendsnel. Bij ons kun je een belangrijke rol spelen in deze sector. We streven ernaar om onze klanten te ontzorgen op het gebied van continuïteit en veiligheid met innovatieve producten en diensten. We willen dat onze klanten de veiligste vervoerders van Europa worden. Ons team werkt hard om deze ambitieuze doelstellingen te bereiken en we bieden een motiverende werkomgeving aan. We zijn op zoek naar zelfstarters met een focus op resultaat en beslissingsbevoegdheid. Functieomschrijving Als Mendix ontwikkelaar bij deze organisatie heb je een gevarieerde baan. Het applicatielandschap wordt vernieuwd en de “schade en

Bekijk vacature »

Senior Software developer PHP

Functie Jij als senior PHP ontwikkelaar komt te werken in 1 van onze SCRUM teams. Momenteel werken er zo’n 30 developers binnen onze organisatie Jij gaat de brug zijn tussen het bouwen van verschillende functionaliteiten binnen onze applicaties en deze vervolgens te integreren in onze centrale hub. Je start je dag om 9 uur met een stand up en dan pak je je taken op voor de dag. Een greep van jouw taken zijn: – Het bedenken en uitbouwen van features binnen de verschillende applicaties – Onderhouden van CI/CD pipelines – Bezighouden met Security & Privacy Eisen • Minimaal 4

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar

Functie omschrijving Voor een echt familiebedrijf in de omgeving van 's-Hertogenbosch ben ik op zoek naar een Software Developer. Jij gaat in de functie van Software Developer werken met C# en .NET framework Jij gaat maatwerk software ontwikkelen en softwareoplossingen creëren. Daarnaast optimaliseer je de bestaande software. Oplossingen waar de klant echt iets aan heeft, jij krijgt er energie van op dit te realiseren. Je gaat werken in een Microsoft omgeving(ASP.NET) en gebruikt daarnaast C# en MVC. Samen met het huidige IT team binnen deze organisatie verwerk je de wensen van de klant tot een (eind)product. Bedrijfsprofiel Deze organisatie is

Bekijk vacature »

.NET developer

Wat ga je doen als Full stack .NET developer Microsoft 365? Je stelt je op als sparringpartner voor het team en PO over toekomstige functionaliteiten, architectuur en mogelijke nieuwe producten. Je bent mede-verantwoordelijk voor het vertalen en omzetten van een user story in een passend technisch design. Je implementeert functionaliteiten op basis van een technisch design en user story. Je bent mede-verantwoordelijk voor het beheer van Azure DevOps, waaronder het beheer van GIT, Build Pipelines, Release Pipelines en geautomatiseerde testen. Hier herken jij jezelf in Hbo werk- en denkniveau of hoger aangevuld met relevante certificeringen en/of cursussen; Minimaal 3 jaar

Bekijk vacature »

Senior Front-end developer

Functie Als front-end developer ga je aan de slag voor verschillende klanten, waarbij veel rekening wordt gehouden met waar je woont (dit is altijd binnen het uur), en word er gezocht naar een organisatie die past bij jou. Zowel qua persoonlijke ambities als de technische aansluiting. De opdrachten duren gemiddeld 1 à 2 jaar maar dit hangt ook af van je wensen. Je werkt in een teamverband voor een klant en zult nauw samenwerken met zowel eigen collega’s als die bij de klant werkzaam zijn. Ze zijn op zoek naar een technische front-end developer die ruime ervaring heeft in één

Bekijk vacature »
Nick Mulder

Nick Mulder

12/12/2006 22:37:00
Quote Anchor link
Ik ben momenteel bezig met een website voor een klant, en nu zou ik graag jullie mening daarover horen:

Oranjeverenigingputten.nl/v2
 
PHP hulp

PHP hulp

09/05/2024 20:30:57
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

12/12/2006 22:38:00
Quote Anchor link
De content staat erg dicht tegen je menu aan. Wat is de reden dat je frames gebruikt?
 
Nick Mulder

Nick Mulder

12/12/2006 22:40:00
Quote Anchor link
Ik vind frames fijn werken en bovendien ben ik onbekend met betere technieken (behalve dan include)
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

12/12/2006 22:45:00
Quote Anchor link
Je kunt op zich met frames werken, maar:

1) stel dat iemand via Google op deze pagina terechtkomt, wat doe jij dan? Maak je je bezoeker attent op het feit dat hij niet in de framespagina terecht is gekomen?
2) wat doe je als een bezoeker een specifieke pagina van je site wil bookmarken?
 
Nick Mulder

Nick Mulder

12/12/2006 22:59:00
Quote Anchor link
hehe, ik zal ff javascriptje erin gooien morgen om het frame eromheen te requiren, en voor de bookmark tja... is ook wel op te lossen... ff een phpen:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
<?php
if($_GET['pag'] == "bestuur"){
$pag = bestuur.php;
}

echo'<frameset>';
echo'<frame name="top" src="top.html">';
echo'<frame name="content" src="';
echo $pag;
echo'">';
?>

Of iets in de richting...

Lijkt op:
Regel 181 to 190 van deze
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Nick Mulder
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

12/12/2006 23:05:00
Quote Anchor link
Een JavaScriptje om het frame eromheen te requiren is niet genoeg. Iemand verwacht via een zoekmachine op een relevante pagina terecht te komen. Als je het frame er omheen zet:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
<script language="JavaScript">
if (top.location == self.location)
{
    top.location = 'mijnframespagina.html';
}
</script>

dan komt iemand altijd op je homepage uit. Als je het echt gebruiksvriendelijk wilt maken, zorg je dat iemand de keuze krijgt. Kijk voor voorbeelden op www.quirksmode.org
 
Nick Mulder

Nick Mulder

12/12/2006 23:23:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
<script language="JavaScript">
if (top.location == self.location)
{
    top.location = 'index.php?pag=bestuur';
}
</script>

was al opgelost door bookmark
 
Marien xD

Marien xD

12/12/2006 23:42:00
Quote Anchor link
Dan kan je op deze manier toch net zo goed includes gebruiken? Dit werkt zonder frames alleen sla je het javascript principe over en geef je gewoon linke op naar pagina's als: index.php?pag=bestuur
 
Kalle P

Kalle P

13/12/2006 00:28:00
Quote Anchor link
Zijn prijzen zijn niet voor niets zo laag voor een websiteje scripten (?), euh in elkaar frutsen.
 
Zelf Weten

Zelf Weten

13/12/2006 02:20:00
Quote Anchor link
Heb je het CMS zelf gemaakt? Zo ja, kun je je demo werkend maken? Ben idd ook wel benieuwd wat men krijgt met zo'n lage prijs.
 
Nick Mulder

Nick Mulder

13/12/2006 08:27:00
Quote Anchor link
mijn eigens site is nog in aanbouw, en ziet er hier en daar echt zwaar scheef uit... =P, en bovendien ben ik 14, ik moet nog niet teveel geld gaan vragen...
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Nick Mulder
 
Luke Banning

Luke Banning

13/12/2006 08:38:00
Quote Anchor link
Leeftijd zegt niks :)
 
Jurgen assaasas

Jurgen assaasas

13/12/2006 10:46:00
Quote Anchor link
Als jou kwaliteit in orde is waarom zou je niet "veel geld" vragen? Je moet wel je concurrentie in de gaten houden(half PHPhulp waarschijnlijk). Als een andere met een beter portfolio en beter toegankelijke site even duur is over goedkoper gaan ze daar nl. heen.
 
Alfred -

Alfred -

13/12/2006 11:10:00
Quote Anchor link
Waarom een Flash menu? Zoiets kan sneller met een rollover...
 
Nick Mulder

Nick Mulder

13/12/2006 12:12:00
Quote Anchor link
hoe maak je een niet vierkante/rechthoekige rollover?
 
Kalle P

Kalle P

13/12/2006 12:19:00
 
Nick Mulder

Nick Mulder

13/12/2006 14:12:00
Quote Anchor link
De demo van YPM CMS werkt nu...
CMS Werkt met .txt files (ja ik weet dat het slecht is), de editor is FCKeditor.
Gezien dit versie 2 is nog even over de oude =P:
ook met .txt, laat textarea zien met de inhoud van de .txt.

.txt files geinclude in de layout in beide versies.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Nick Mulder
 
Nick Mulder

Nick Mulder

13/12/2006 14:24:00
Quote Anchor link
@kalle: en een met images...?
 
Jan geen

Jan geen

13/12/2006 14:36:00
Quote Anchor link
Kan niet echt zeggen dat die meneer van die website er veel op vooruit gaat... waarom zou je nou opnieuw het wiel uitvinden, gebruik gewoon een bestaand CMS dat zich al bewezen heeft joomla bijv.
 
Nick Mulder

Nick Mulder

13/12/2006 19:18:00
Quote Anchor link
@rik: geen copyright notice.. het gevoel dat het custom made is... makkelijker voor mij om het in te bouwen in de layout...
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.