Order By werkt niet helemaal correct.

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Front end ontwikkelaar

Functie Het huidige team bestaat uit momenteel uit 5 back end developers verdeeld van senior tot junior. Omdat de gehele front end van applicaties anders gaan insteken zijn ze op zoek naar een ervaren Front end developer die hen kan helpen de juiste keuzes te maken. Je krijgt veel vrijheid om te bepalen hoe je dit wilt ontwikkelen en vrijheid in welke techniek je hiervoor wilt gebruiken. Je zult je dus bezighouden met architectuur, documentatie en natuurlijk ontwikkeling van nieuwe functionaliteiten binnen de verschillende applicaties. natuurlijk heb jij ook mogelijkheden om te sparren binnen het team, maar ze gaan uit

Bekijk vacature »

Ervaren C#.NET developer

Functieomschrijving We zijn op zoek naar een ervaren C#.NET programmeur voor een moderne werkgever in de regio Prinsenbeek. Als programmeur zal je bezig zijn met het ontwikkelen van op maat gemaakte webapplicaties voor verschillende klanten, waarbij je ervoor zorgt dat complexe processen zo goed mogelijk worden ondersteund. Je takenpakket omvat onder andere: Werken met databases en dataopslagoplossingen, implementeren van beveiligingsoplossingen en het waarborgen van de beveiliging van applicaties en gegevens, evenals het schrijven van technische documentatie en gebruikershandleidingen. Het ontwikkelen en onderhouden van C#.NET-applicaties. Bijdragen aan het ontwerp en de architectuur van softwaretoepassingen. Het schrijven van hoogwaardige en herbruikbare codes.

Bekijk vacature »

Full stack developer Node.js, React Remote

Functie Als fullstack JavaScript developer vind jij het uitdagend om op basis van concrete klantvragen nieuwe functionaliteiten te ontwikkelen. Bij voorkeur worden deze functionaliteiten op een bepaalde manier geprogrammeerd, zodat ze door meerdere klanten te gebruiken zijn. Je hebt dus vaak te maken met abstracte vraagstukken. Om dit te kunnen realiseren sta je nauw in contact met de product owner en/of klant. Je bent niet alleen onderdeel van het development team, maar hebt ook vaak contact met de product-owner en/of klanten om daardoor inzichten te verzamelen die leiden tot productverbeteringen. • Inzichten verzamelen bij de klant en/of product owner •

Bekijk vacature »

Ambitieuze medior developer

Wat je gaat doen: Heb jij al een paar jaar ervaring als developer maar wil jij naar the next level? In ons NextLevelDev Programma helpen wij jou om de volgende stap te zetten: een mooi programma aan trainingen op het gebied van Java, hippe frameworks, Agile/Scrum, OCP-certificering en optioneel: andere JVM-talen als Kotlin en Scala; Cloud (AWS, Azure, GCP) Soc Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun

Bekijk vacature »

Junior Fullstack Developer

Functie omschrijving Heb jij je universitair diploma Informatica afgerond en ben jij op zoek naar een startersfunctie waar jouw ontwikkeling in een hoog vaandel staat? Voor een softwarebedrijf in Amsterdam zijn wij op zoek naar een Junior Fullstack Developer. Je begint met een op maat gemaakte training om de kennis bij te spijkeren die jij nog mist. Uiteraard leer je het meeste tijdens je werk, maar de training geeft je hiervoor alvast de juiste handvatten. Je kunt het volgende verwachten! Jij ontwikkelt in technieken als Java, Javascript en SQL. Je werkt hierbij volgens de Agile/Scrum methode; Na het afronden van

Bekijk vacature »

Full stack developer

Wat ga je doen als Full stack .NET developer Microsoft 365? Je stelt je op als sparringpartner voor het team en PO over toekomstige functionaliteiten, architectuur en mogelijke nieuwe producten. Je bent mede-verantwoordelijk voor het vertalen en omzetten van een user story in een passend technisch design. Je implementeert functionaliteiten op basis van een technisch design en user story. Je bent mede-verantwoordelijk voor het beheer van Azure DevOps, waaronder het beheer van GIT, Build Pipelines, Release Pipelines en geautomatiseerde testen. Hier herken jij jezelf in Hbo werk- en denkniveau of hoger aangevuld met relevante certificeringen en/of cursussen; Minimaal 3 jaar

Bekijk vacature »

API Developer Red Hat Fuse

Dit ga je doen Als API Developer zal je verantwoordelijk zijn voor het: het maken van API's en het correct laten draaien van de API's op het platform. Hierdoor kom je in aanraking met Red Hat Fuse, Springt Boot, 3Scale, Red Hat SSO, Openshift en Azure DevOps; zorgen voor de kwaliteit van de ontwikkeling, integratie en prestaties van de API's; zorgen voor een stabiel integratieplatform. Hier ga je werken Deze organisatie is een toonaangevende speler in de vastgoedbranche en telt momenteel ruim 500 medewerkers. Met meer dan 150 applicaties staat er een complex applicatielandschap dat hoofdzakelijk op OpenShift, Azure en

Bekijk vacature »

Robot Programmeur

In het kort Drie redenen waarom deze vacature uniek is! Modern, innovatief en Informeel bedrijf waar veel mogelijk is Werken met diverse robot merken Meehelpen met inbedrijfstellingen bij de klant De organisatie Hier ga je aan de slag Dit groeiende bedrijf van totaaloplossingen in de automatisering van productieprocessen, is hoofdzakelijk actief in de Benelux. Vanuit het kantoor in regio Amersfoort worden veel oplossingen geboden in de vorm van robotica. Geen project is hetzelfde wat garant staat voor bijzonder veel afwisseling. De bedrijfsgrootte is ongeveer 80 man. Van gerobotiseerde machinebeladingen tot aan assemblage automatiseringen wordt vanuit krachtige engineering maatwerk equipment geleverd.

Bekijk vacature »

Traineeship Full Stack Java developer

Dit ga je doen Start jij op 7 augustus bij de Experis Academy dan kickstart jij jouw IT-carrière! We leiden je op tot een gewilde Full Stack Java Developer met alle kennis en vaardigheden die nodig zijn om de arbeidsmarkt te betreden. Wat kun je verwachten, hoe zit een dag in het leven van een Trainee eruit? Periode 1 Als Full Stack Java Developer Trainee volg je vanuit huis een op maat gemaakte onlinetraining die in het Engels wordt gegeven. De tijd die je kwijt bent aan het volgen van de training kun je vergelijken met een fulltime werkweek. In

Bekijk vacature »

PHP Developer

Functie omschrijving Als PHP Developer ga jij aan de slag met uitdagende software projecten. Jij gaat in deze functie software applicaties ontwikkelen. Deze software projecten zijn heel divers, en deze organisatie maakt software, van A tot Z. Klanten kunnen in elke sector werkzaam zijn, van profit tot non-profit. Deze software bouw je vooral in PHP en specifiek Laravel. Dit framework kent dus geen geheimen voor jou. De software die jij gaat ontwikkelen is heel divers, van urenregistratiesystemen tot compleet geautomatiseerde tools. In deze veelzijdige functie ga jij je zeker niet vervelen, elke dag bestaat weer uit nieuwe uitdagingen. Bedrijfsprofiel Deze

Bekijk vacature »

Node.js developer looking for a challenging consul

Functie Under the guidance of 3 account managers, one of whom will be your point of contact within your expertise, you will start working for various clients. He or she will help you find a suitable and challenging assignment. Naturally, they will take your situation, experience and (technical) ambitions into account. The assignments last one to two years on average. This allows you to really commit to a project and make an impact as a consultant. Besides the assignment, you will regularly meet your colleagues from the IT department to share knowledge or discuss new trends, for example. Master classes

Bekijk vacature »

Medior Front-end Developer

Sogeti is een organisatie met een goede werksfeer en zo min mogelijk hiërarchische verhoudingen. Ga je bij ons als Medior Front-end Developer aan de slag? Dan werk je dagelijks met collega’s aan de mooiste IT-projecten. Deze snelgroeiende groep collega’s krijgt energie van hun vak en dat merk je op de werkvloer. Onze klantenkring is groot en divers, dat vraagt om flexibiliteit van jou. Tegelijkertijd betekent dit dagelijks nieuwe dingen leren én dat geen werkdag hetzelfde is. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je te certificeren. We organiseren regelmatig technische Meet-ups en doen we veel aan kennisdeling waarbij iedereen welkom is, zowel

Bekijk vacature »

Senior developer (PHP en VB.NET)

Functie De development afdeling bestaat uit 2 teams. Het productteam (10 developers) is verantwoordelijk voor verschillende applicaties met als doel om zoveel mogelijk te automatiseren en uit te werken tot standaard software. Met diverse Solutions Architecten en ervaren developers denken ze voortdurend mee met hun klanten en bouwen ze de basis van het uiteindelijke maatwerk dat wordt geleverd. Hiernaast hebben ze een maatwerk/projectteam. Dit team bestaat momenteel uit 8 developers (junior tot senior) en is verantwoordelijk voor het maatwerk in hun klantprojecten. Momenteel zijn ze op zoek naar een senior developer die aan de slag gaat in het productteam. Hierin

Bekijk vacature »

Senior Cobol Applicatieontwikkelaar

Bedrijfsomschrijving De IV- organisatie van de Belastingdienst is verantwoordelijk voor en verzorgt de ICT- voorzieningen. Het merendeel van de applicaties wordt op dit moment door de IV- organisatie zelf ontwikkeld, onderhouden en beheerd in het eigen data center. Naast de zorg voor continuïteit op de massale heffing- en inningsprocessen die plaatsvinden binnen een degelijke, stabiele omgeving, wordt er tevens volop gewerkt aan modernisering van het IV- landschap. Dit gebeurt deels intern door gebruik te maken van de expertise die intern aanwezig is, maar ook door het aantrekken van (kant-en-klaar) oplossingen en expertise uit de markt. Functieomschrijving In de applicatie ETM

Bekijk vacature »

C# .NET Developer

Dit ga je doen Ontwikkelen van de Back-end in .NET6 / C# en WebAPI (Focus);) Ontwikkelen van de Front-End in Nodje.js en Angular (secundair); Ontwikkelen in Blazor; Opstellen van een technisch ontwerp; Testen, documenteren en implementeren van de nieuwe applicatie; Verzorgen van de nazorg, na de implementatie. Hier ga je werken Binnen deze organisatie werken duizenden mensen binnen allerlei verschillende disciplines. Tevens hebben zij veel specialiteiten in huis, waaronder ook .Net Developers. Ter uitbreiding van een nieuw team en ter ondersteuning van het project zijn ze opzoek naar een nieuwe collega voor het team. Als C#.NET Developer zal jij je

Bekijk vacature »

Pagina: « vorige 1 2

Ivo P

Ivo P

04/08/2014 10:10:44
Quote Anchor link
ah, je hebt gelijk. Ik had de test tabel te snel aangemaakt en de pk vergeten.
Ik was er van overtuigt dat het de invoervolgorde was als je niet sorteerde.
 
PHP hulp

PHP hulp

08/05/2024 08:34:20
 
Jaimy A

Jaimy A

04/08/2014 12:50:19
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
$postquery = "SELECT * FROM Slider WHERE Locatie = 1 ORDER BY volgorde ASC";
$indexslider = $pdo->query($postquery);


Doet het nog steeds niet..

Locatie = 1 (index.php)
Locatie = 2 (blablabla.php)
....

Order by volgorde = de volgorde die ik instel aan de hand van cijfers 1,2,3 ...

of is het dan beter dat ik elke keer een nieuwe tabel maak?
Lijkt me slordig om te gebruiken ?
Gewijzigd op 04/08/2014 12:52:03 door Jaimy A
 
Frank Nietbelangrijk

Frank Nietbelangrijk

04/08/2014 13:18:45
Quote Anchor link
Nee geen nieuwe tabellen aanmaken. Waarom werkt dit niet? Laat eens de 'CREATE TABLE Slider' code zien uit een sql dump?
 
Ger van Steenderen
Tutorial mod

Ger van Steenderen

04/08/2014 13:58:24
Quote Anchor link
Dit heeft niets met de opbouw van de tabel te maken, met ORDER BY volgorde zal het resultaat altijd in dezelfde volgorde komen (met dezelfde data). Zou wat zijn zeg als dat niet zo is ....

Offtopic:
Je hoeft geen sql dump te maken om de DDL van een tabel te kunnen zien:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
SHOW CREATE TABLE slider
 
Frank Nietbelangrijk

Frank Nietbelangrijk

04/08/2014 14:10:07
Quote Anchor link
Ger, zoals ik het lees: de TS wil enkel de records waarvan Locatie == 1 Maar krijgt vervolgens records met alle? Locaties..

Ik zie geen fout in die query dus dacht ik dat we de oplossing elders moeten zoeken.
 
Jaimy A

Jaimy A

04/08/2014 16:38:46
Quote Anchor link
Locatie 1 index.php
Bevinden zich 4 fotos en die worden gerangschikt op volgorde die ik kies foto 2 krijgt plaats 1 , foto 3 plaats 2 ect.. zodat ik zelf kan kiezen welke van de vier fotos eerst moet worden weergeven dat is wat ik heb maar voor een of andere reden niet werkt ik zal zo snel mogelijk eens een structuur maken van wat er juist gebeurt want niet iedereen kan volgen denk ik ...

Frank niet belangrijk legt het hierboven ook juist uit.
Gewijzigd op 04/08/2014 16:41:14 door Jaimy A
 
N K

N K

04/08/2014 16:41:46
Quote Anchor link
Laat eens wat php code zien. Hoe je de data ophaalt en print.

Toevoeging op 04/08/2014 16:42:53:

Oh had je al gedaan zie ik...

Toevoeging op 04/08/2014 16:44:28:

Maak anders een nieuw script op een lege pagina.
Het moet gewoon goed gaan.
 
Jaimy A

Jaimy A

04/08/2014 22:17:37
Quote Anchor link
Heb update toegevoegd aan mijn eerste post om het allemaal wat te verduidelijken
Ben nog steeds opzoek naar een antwoord

@N-K
Op deze pagina staat enkel de slider maar het gaat gewoon nog steeds niet goed :/
http://tinyurl.com/o5u3x2a

Code op deze pagina:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
<?
// Slider test.php
$postquery = "SELECT * FROM Slider WHERE Locatie = 1 ORDER BY volgorde ASC";
$testslider = $pdo->query($postquery);

while ($row = $testslider->fetch()): ?>
  
     <img src="images/Slider/<? echo htmlspecialchars($row['photo_name'])?>" alt="<? echo htmlspecialchars($row['Bericht'])?>" />
<? endwhile; ?>
Gewijzigd op 04/08/2014 22:29:42 door Jaimy A
 
N K

N K

04/08/2014 22:26:28
Quote Anchor link
Misschien begrijp ik je verkeerd maar als ik kijk naar je query in je plaatje en dan naar index.php dan zouden daar dus 3 afbeeldingen moeten verschijnen. Als ik je site open (index.php) verschijnen er 9. Dit is correct?
 
Jaimy A

Jaimy A

04/08/2014 22:29:03
Quote Anchor link
@N-K de afbeelding is een voorbeeld de echte volgorde is zoals op deze afbeelding:
http://oi60.tinypic.com/2nbr3n4.jpg
 
N K

N K

04/08/2014 22:29:10
Quote Anchor link
Laat je code eens zien van test.php
 
Jaimy A

Jaimy A

04/08/2014 22:30:26
Quote Anchor link
@n-k zie paar paar post hierboven je was een beetje te snel voor me :D
 
N K

N K

04/08/2014 22:31:36
Quote Anchor link
Met de query die je in je index.php hebt krijg je die 9 resultaten in ieder geval niet. Of ik begrijp je opzet niet. Wat bedoel je met pagina2.php, pagina3.php etc..

Toevoeging op 04/08/2014 22:35:18:

Wat krijg je als je de query in je phpmyadmin invoert?
 
Jaimy A

Jaimy A

04/08/2014 22:36:41
Quote Anchor link
Ik probeer gewoon uit te leggen dat ik op meerdere pagina's een slider heb staan

Dat ik vanuit alle pagina's een vraag stuur naar mysql tabel "Sliders"

Waarvan de locatie gelijk is aan de pagina die de info opvraagt, pagina2 = locatie "2" , pagina3 = locatie "3".

en als de afbeeldingen die locatie "2" hebben moeten worden gerangschikt op "volgorde"
waar nummer 1 eerst wordt getoond en nummer 9 laatst

Toevoeging op 04/08/2014 22:41:49:

@N-k

Dan gebeurt wel het juiste :/

Afbeelding
 
Ger van Steenderen
Tutorial mod

Ger van Steenderen

04/08/2014 22:49:48
Quote Anchor link
Die slider gaat ergens niet goed, het ligt niet aan de query, noch aan PDO en noch minder aan de indeling van je tabellen.
 
Jaimy A

Jaimy A

04/08/2014 22:51:14
Quote Anchor link
@Ger van steenderen

Wordt weeral uren zoek werk :/
 
N K

N K

04/08/2014 22:54:43
Quote Anchor link
Dan ligt het aan je javascript. Als ik je bron van je pagina bekijk zijn de afbeeldingen goed gesorteerd. Bekijk ik je DOM dan staan ze door elkaar. Probeer eens de meest simpele instelling zonder effecten etc. in je plugin?
 
Jaimy A

Jaimy A

04/08/2014 23:02:30
Quote Anchor link
Alvast een mijn excuses voor het inbeslag nemen van jullie tijd maar blijbaar werd de zelfde script 2 maal geladen waardoor er iets niet helemaal juist liep xD

Tooltip.js & js-image-slider.js waarvan bij de ene shuffel aan stond en bij de andere de juiste instelling

Alvast bedankt voor toch te proberen allemaal!
 
N K

N K

04/08/2014 23:08:24
Quote Anchor link
mooi!
 

Pagina: « vorige 1 2



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.