Order BY

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

.NET Developer

Functie De perfecte combinatie tussen techniek en vastgoed. Werk samen met de senior software developer om allerlei software van fluX te verbeteren. Gelukkig voel jij je helemaal thuis in de codewereld van .NET. Dus of je nu bezig bent met het verhogen van de conformiteitscore of het automatiseren van allerlei taxatiemodellen, jij weet precies hoe je de doelstellingen realiseert. En dat terwijl je ook samenwerkt met een extern ontwikkelteam. Waar dit team bepaalde softwaresystemen ontwikkelen, richt jij je vooral op onze Nederlands georiënteerde producten en alle wetgeving die daarbij komt kijken. Voor minimaal 32 uur per week verrijk jij onze

Bekijk vacature »

C#.NET-developer - JUNIOR

Functie omschrijving Voor een leuke opdrachtgever in omgeving Brielle zijn wij op zoek naar een junior developer. Werk jij graag met de volgende tools & technieken? C#, .NET, ASP.NET, MVC en SQL? Kijk dan snel of dit iets voor jou is! Als programmeur bij een productiebedrijf zal je voornamelijk nieuwe software schrijven maar ook bestaande software verbeteren. Verder werk je veel samen in back end projecten met leuke collega's. Bedrijfsprofiel Met een team van ruim 130 personen staan ze elke dag weer klaar om IT en Business te combineren door het ontwikkelen van producten op maat. Er zijn 3 teams,

Bekijk vacature »

Full Stack C#.NET developer

Functieomschrijving Wij zijn op zoek naar een gepassioneerde Full Stack C#.NET Software Developer. Als Software Developer ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen van webapplicaties, apps en dashboards voor de eigen IOT-oplossingen. Je werkt samen met andere ontwikkelaars en engineers om de sensoren in machines uit te lezen en deze data om te zetten in management informatie voor jullie klanten. Taken en verantwoordelijkheden: Ontwikkelen en onderhouden van webapplicaties, apps en dashboards voor de eigen IOT-oplossingen. Testen en valideren van de ontwikkelde software. Actief deelnemen aan code reviews en bijdragen aan het verbeteren van de kwaliteit van de software. Je gaat aan

Bekijk vacature »

Frontend Developer

Dit ga je doen Door ontwikkelen van het online platform Deel uitmaken van verschillende ontwikkelteams Meedenken over UI/UX vraagstukken Uitdragen van Front-end binnen de organisatie Hier ga je werken Deze organisatie, gevestigd in de omgeving van Amsterdam, is een grote onderwijs instelling met meerdere vestigingen en een groot aantal studenten. Zo telt deze organisatie +/- 35.000 gebruikers. Bij deze organisatie staat jouw ontwikkeling centraal en is er veel ruimte voor eigen initiatieven. In samenwerking met jouw team ga jij de online omgeving verder ontwikkelen. In de rol van Front end Developer zal jij 50% van jouw tijd werken in het

Bekijk vacature »

Full stack developer

Wat ga je doen als Full stack .NET developer Microsoft 365? Je stelt je op als sparringpartner voor het team en PO over toekomstige functionaliteiten, architectuur en mogelijke nieuwe producten. Je bent mede-verantwoordelijk voor het vertalen en omzetten van een user story in een passend technisch design. Je implementeert functionaliteiten op basis van een technisch design en user story. Je bent mede-verantwoordelijk voor het beheer van Azure DevOps, waaronder het beheer van GIT, Build Pipelines, Release Pipelines en geautomatiseerde testen. Hier herken jij jezelf in Hbo werk- en denkniveau of hoger aangevuld met relevante certificeringen en/of cursussen; Minimaal 3 jaar

Bekijk vacature »

Laravel developer

Zie jij mogelijkheden om onze tooling technisch te verbeteren en uit te bouwen? Over Jobmatix Jobmatix is een innovatieve en internationale speler op het gebied van jobmarketing. Onze jobmarketing automation tool helpt organisaties bij het aantrekken van nieuw talent door vacatures digitaal, geautomatiseerd en op een efficiënte manier te adverteren en onder de aandacht te brengen bij de doelgroep op 25+ jobboards. Volledig performance-based, waarbij organisaties betalen op basis van cost per click of cost per applicant. Maandelijks wordt onze jobmarketing automation tool al gebruikt door vele directe werkgevers, intermediairs en mediabureaus, waaronder Picnic, Rijkswaterstaat, AdverOnline, Schiphol, DPA, Teleperformance en

Bekijk vacature »

HBO startersfunctie .NET Ontwikkelaar

Functie omschrijving We are looking for a dutch native speaker Ben je in januari 2023 klaar met je HBO opleiding en zoek je een mooie uitdaging? Wacht niet langer en solliciteer direct! Voor een familiebedrijf in de regio van Boxtel ben ik op zoek naar een C#.NET Ontwikkelaar. Jij gaat aan de slag met de (door)ontwikkeling van de maatwerksoftware projecten en gaat ook nieuwe software bouwen, middels de Microsoft-stack. Het bedrijf maakt gebruik van de volgende technieken: C# & ASP.NET; MVC; MS SQL; Entity Framework; Je krijgt hier veel tijd om te leren en eventueel door te groeien en het

Bekijk vacature »

Fullstack Software Developer

Functieomschrijving Voor een ambitieuze werkgever in regio Roosendaal zijn wij op zoek naar een Full Stack C#.NET Developer. Als software programmeur ben je verantwoordelijk voor het bouwen van webapplicaties, apps en dashboards voor de eigen IOT-oplossingen. Je werkt samen met andere developers en engineers om de sensoren in machines uit te lezen en deze data om te zetten in management informatie voor jullie klanten. Taken en verantwoordelijkheden: Verder ontwikkelen en onderhouden van webapplicaties, dashboards en apps voor de eigen IOT-oplossingen; Testen en goedkeuren van de software; Je gaat aan de slag met de volgende technologieën en frameworks: C#, JS frameworks,

Bekijk vacature »

Software Developer C# .NET

Functie omschrijving Software Developer C# .NET gezocht voor een dynamische organisatie! Ben jij net afgestudeerd of toe aan een volgende stap in je maatschappelijke carrière? Lees dan snel verder! Wij zijn op zoek naar een Software Developer die klaar is voor een nieuwe uitdaging en die een organisatie in de regio Houten wil versterken. Je werkt in deze functie aan verschillende projecten en gaat vaak op bezoek bij klanten. In deze functie kun je een grote mate van uitdaging, diversiteit en verantwoordelijkheid verwachten. Bedrijfsprofiel Waar kom je te werken? Je komt te werken bij een organisatie dat gespecialiseerd is in

Bekijk vacature »

Trainee pega developer

Wil jij een mooie stap maken in jouw carrière? Mooi! Bij De Mandemakers Groep haal je binnen 6 maanden je CSA- en CSSA-certificaten, waarna jij aan de slag kan als Pega-developer in ons IT-team. Achter de schermen zorg jij ervoor dat collega’s efficiënt werken en klanten iedere dag beter geholpen worden. Wil jij daaraan bijdragen? En jouw ICT-skills ontwikkelen? Lees dan snel verder en solliciteer vandaag nog als trainee Pega-developer. Wat ga je doen? Als trainee Pega developer leiden wij je op tot gecertificeerd software developer voor het low-code platform PegaSystems. In de training ben je verantwoordelijk voor een te

Bekijk vacature »

SQL Database ontwikkelaar

Functie omschrijving Wil jij meewerken aan het creëren van slimme software om magazijnen als een geoliede machine te laten lopen? Wij zoeken een zorgvuldig persoon, iemand die niet snel de hand omdraait voor complexe algoritmes. Denk jij dat jij de SQL ontwikkelaar bent die wij zoeken? Lees snel verder en wie weet zitten we binnenkort samen aan tafel! Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uitzien: Je houdt je bezig met het ontwerpen en ontwikkelen van MS SQL server databases, dit doe je met T-SQL als programmeer laag. Je gaat aan high-end software oplossingen werken, dit doe je voor de optimalisatie

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie The position we have for you As a .NET developer you will work for one of our customers active in the High Tech Industry. Our customers are mainly located in the Eindhoven area. We are very selective when it comes to the projects we accept and therefore only focus on innovative and complex projects. Because our customers are mainly specialized in machine construction, you often work close to the machines. Our team currently consists of Embedded engineers, IOT developers and Cloud engineers. We mainly work on Microsoft projects where WPF, UWP, .NET Core and Microsoft Azure are used. Eisen

Bekijk vacature »

Embedded Software Developer Games

Functie omschrijving Heb jij affiniteit met hardware en wil jij kleuren binnen een Qt framework? Spreek jij de talen C en of C ++? Dan ben ik wellicht opzoek naar jou! Voor een super gave opdrachtgever in omgeving Delft is er namelijk plek voor een nieuwe kracht! Dit bedrijf is gespecialiseerd in het ontwerpen van software voor een unieke game industrie. Wil jij betrokken worden bij een proces dat loopt van ontwikkeling tot installatie? Waarbij je bezig zult zijn met perfecte systemen die geleverd worden aan binnen en buitenland? Je zult in een team, samen met vier ontwikkelaars, de mooiste

Bekijk vacature »

Als Lead PHP developer bijdragen aan het onderwijs

Functie Als Lead PHP developer zet je samen met het team en de andere lead developers de technische lijnen uit als het gaat om het ontwikkelen van de applicaties en bepaal je samen met de PO waar elke sprint aan gewerkt zal worden. Je kunt op basis van een user story een goede aanpak formuleren en een planning opstellen, en andere hierin meenemen. Wanneer je team code schrijft verwacht je degelijke oplossingen, bij voorkeur gebruik makend van Domain Driven Design. Je ziet toegevoegde waarde in het beoordelen van het werk van collega’s om zo samen te streven naar hoge kwaliteit

Bekijk vacature »

Dynamics Ontwikkelaar

Dit ga je doen Ontwikkelen van Dynamics 365 voor de interne uitrol; Samen met de consultants sparren met klanten over de wensen en eisen; Ontwikkelen van Dynamics 365 voor verschillende grote klanten; Technische analyse en testen; Meedenken over het gebruik en de richting van Dynamics binnen de organisatie. Hier ga je werken Onze opdrachtgever, gevestigd in regio Eindhoven, levert een compleet dienstenpakket op het gebied van IT. Zij pakken verschillende (complexe) vraagstukken van grote organisaties op. De sfeer intern is gezellig en informeel. Men houdt van hard werken maar gezelligheid door middel van een borrel of gezamenlijke lunch komt er

Bekijk vacature »
DeleteAll DeletelAll

DeleteAll DeletelAll

03/11/2006 18:58:00
Quote Anchor link
2e probleem:
Je hebt dit
Speler 1:
wedstrijden verloren: 1 -> Dit is veld in DB
wedstrijden gelijk: 2 -> Dit is veld in DB
wedstrijden gewonnen: 1 -> Dit is veld in DB
totaal wedstrijden: 4 -> Dit is GEEN veld in DB!

Speler 2:
wedstrijden verloren: 2 -> Dit is veld in DB
wedstrijden gelijk: 2 -> Dit is veld in DB
wedstrijden gewonnen: 1 -> Dit is veld in DB
totaal wedstrijden: 5-> Dit is GEEN veld in DB!

Nu wil ik dus een top (10) van de meeste wedstrijden van alle gebruikers.
Hoe doe ik dit?
BvD!
-----------------------------------------------------------------
Ik heb volgende code:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
<?php
$dbreshoi
    = mysql_query("SELECT *,DATE_FORMAT(`speeldatum`,'%d-%m-%y %H:%i') AS `speeldatum` FROM `ssp` WHERE `gespeeld`='1' ORDER BY `bedrag` DESC LIMIT 10");

while($helpdesk = mysql_fetch_object($dbreshoi)) {
$opdracht = "<a href=\"../profile.php?x=$helpdesk->begunstigde\">$helpdesk->begunstigde</a>";
$bedrag = number_format($helpdesk->bedrag);
$gestartdoor = "<a href=\"../profile.php?x=$helpdesk->gestartdoor\">$helpdesk->gestartdoor</a>";
$gespeelddoor = "<a href=\"../profile.php?x=$helpdesk->gespeelddoor\">$helpdesk->gespeelddoor</a>";
if($helpdesk->winnaar == $mijnnaam){
$richting = "<font color=\"green\">Gewonnen</font>";
}

elseif($helpdesk->winnaar == "xx10394"){
$richting = "Gelijkspel";
}

elseif($helpdesk->winnaar == ""){
$richting = "<s>Ongespeeld</s>";
}

else {
$richting = "<font color=\"red\">Verloren</font>";
}

echo "<tr class=\"inhoud\"><td><center>$$bedrag</td><td><center>$helpdesk->speeldatum</td><td><center>$gestartdoor</td><td><center>$gespeelddoor</td></tr>";
}

?>


En dit is het resultaat...
Afbeelding
Mijn ORDER BY doet het niet helemaal goed zoals je ziet.
In de DB staat het als 777777777 en niets als 7,777,777... voor alle duidelijkheid. Is het misschien ivm met tegrote bedragen?
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door DeleteAll DeletelAll
 
PHP hulp

PHP hulp

21/05/2024 03:53:42
 
PHP Newbie

PHP Newbie

03/11/2006 18:59:00
Quote Anchor link
jah gefeliciteerd met je code, wat is het probleem?

Edit:

Nu staat er ook het probleem, net stond er alleen: "Ik heb de volgende code"
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door PHP Newbie
 
PHP Newbie

PHP Newbie

03/11/2006 19:02:00
Quote Anchor link
begin is met die backtics uit je query te halen en je order by werkt wel, alleen moet je in MySQL geen , gebruiken voor decimale getallen maar een punt.

Dus:

1,5 = anderhalf = voor MySQL: één komma vijf
1.5 = anderhalf = voor MySQL: anderhalf
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door PHP Newbie
 
DeleteAll DeletelAll

DeleteAll DeletelAll

03/11/2006 19:03:00
Quote Anchor link
PHP Newbie schreef op 03.11.2006 18:59:
jah gefeliciteerd met je code, wat is het probleem?
Kijk m'n resultaat ;-).
 
Frank -

Frank -

03/11/2006 19:05:00
Quote Anchor link
Wanneer ik een hele berg backtics ` in de code zie, een alias met dezelfde naam als het origineel en een ontbrekende foutafhandeling, dan neem ik aan dat 'bedrag' geen getal is, maar een stuk tekst (bv. VARCHAR). En daar kun je natuurlijk nooit netjes op sorteren! Ja, daar kun je alfabetisch op sorteren, maar dan komt het getal 20 toch echt pas na het getal 11034. Een getal opslaan als een getal, INT of bv. DECIMAL, lost een hoop problemen op.

Uiteraard de rest van de problemen in je script ook nog oplossen.

Ps. Sinds eind jaren '90 is <font> een vervallen html-tag. Gebruik css om de boel op te maken.
 
DeleteAll DeletelAll

DeleteAll DeletelAll

03/11/2006 19:09:00
Quote Anchor link
Ok, bedankt iedereen ;-). Dit probleem is al opgelost.
@ Frank: dat was alleen voor Gewonnen, verloren of gelijk dat ik met <font> werkte ;-).

Nieuw probleem (Zie topic).
 
PHP Newbie

PHP Newbie

03/11/2006 19:10:00
Quote Anchor link
ik zie geen nieuw probleem?
 
DeleteAll DeletelAll

DeleteAll DeletelAll

03/11/2006 19:14:00
Quote Anchor link
PHP Newbie schreef op 03.11.2006 19:10:
ik zie geen nieuw probleem?
Updated, zie bovenaan topic: Probleem 2.
 
PHP Newbie

PHP Newbie

03/11/2006 19:21:00
Quote Anchor link
ik denk zoiets:

SELECT user ORDER BY (verloren + gelijk + gewonnen) ASC LIMIT 10
 
Paul K

Paul K

03/11/2006 19:23:00
Quote Anchor link
veld type??
 
DeleteAll DeletelAll

DeleteAll DeletelAll

03/11/2006 19:23:00
Quote Anchor link
Paul schreef op 03.11.2006 19:23:
veld type??
DECIMAL
 
PHP Newbie

PHP Newbie

03/11/2006 19:27:00
Quote Anchor link
PHP Newbie schreef op 03.11.2006 19:21:
ik denk zoiets:

SELECT user ORDER BY (verloren + gelijk + gewonnen) ASC LIMIT 10


werkt dit?
 
Frank -

Frank -

03/11/2006 21:07:00
Quote Anchor link
Gewonnen, gelijk of verloren, zijn afgeleiden van de uitslagen. Het is dus overbodig om deze gegevens nogmaals op te slaan. Het houdt zelfs een risico in, iemand behaalt de meeste punten, maar door in de fout in de query of in het script wint hij niet. Dit kan ook gebeuren bij b.v. een update van de gegevens.

Tip: Pas het datamodel aan en sla geen berekende gegevens op in jouw database. Het is niet nodig en er kunnen eigenlijk alleen maar dingen fout gaan.
 
DeleteAll DeletelAll

DeleteAll DeletelAll

03/11/2006 21:13:00
Quote Anchor link
Het werkt ;-). Bedankt iedereen!
& Frank: Ik slaag nergens berekende gegevens op hoor?

Edit: Totaal voorbeeldje...
Afbeelding
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door DeleteAll DeletelAll
 
Willem Jan Z

Willem Jan Z

03/11/2006 21:15:00
Quote Anchor link
PHP Newbie, het zal sowieso al niet werken, aangezien je er geen FROM in hebt..

Misschien zoiets:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
SELECT velden, die, je, nodig, hebt, (gewonnen + verloren + gelijk) AS totaal,
FROM tabel
ORDER BY totaal DESC;


Ik twijfel alleen over het +, ik dacht dat SUM vermenigvuldigen was, dus dat zou niet werken, maar mischien moet het wel iets van SOM zijn, maar kan niks in de manual vinden.
 
Frank -

Frank -

03/11/2006 21:17:00
Quote Anchor link
Aymeric DL schreef op 03.11.2006 21:13:
Het werkt ;-). Bedankt iedereen!
& Frank: Ik slaag nergens berekende gegevens op hoor?
Dat is niet wat je hier zegt:
Quote:
wedstrijden verloren: 1 -> Dit is veld in DB
wedstrijden gelijk: 2 -> Dit is veld in DB
wedstrijden gewonnen: 1 -> Dit is veld in DB
Dat zijn dus 3 velden in de database die niet nodig zijn en voor problemen kunnen zorgen.
 
PHP Newbie

PHP Newbie

03/11/2006 22:57:00
Quote Anchor link
hoe zou jij dat dan doen Frank?
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.