page=....php

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Back end developer

Functie Jij als full stack ontwikkelaar komt te werken in een team bestaande uit 4 back end programmeurs, 2 vormgevers/ Front end developers en een online marketeer. Qua persoonlijkheden is het team erg gevarieerd van sportfanaten tot gameliefhebbers en Golfers. Een ding heeft iedereen hier gemeen; Passie voor goede code. In jouw rol zul je voor 90% van je tijd je bezig houden met het ontwikkelen van grote maatwerk applicaties. Daarnaast hebben wij op aanvraag ook wel eens een website of onderhoudsklusje, die opgepakt moet worden en hier ben jij ook niet vies van. De technische uitdaging momenteel is dat

Bekijk vacature »

Full Stack .NET Developer C# ASP.NET

Samengevat: Deze werkgever is gespecialiseerd in het op afstand bewaken en besturen van machines en processen. Ben jij een ervaren Full Stack .NET Developer? Heb je ervaring met C# en ASP.NET? Vaste baan: .Net Developer C# ASP.NET HBO €3.300 - €4.500 Deze werkgever is een snel groeiende onderneming gespecialiseerd in het op afstand bewaken en besturen van machines en processen, IoT (Internet of Things). Deze werkgever is een veelzijdige organisatie. Je werkt voor de eigen IT organisatie. Zij werken met moderne technologie en staan open voor innovatie. Wil jij bij de top specialisten horen? Ben jij op zoek naar een

Bekijk vacature »

Software Developer

Longship.io gaat de wereld veroveren met baanbrekende software en legendarische... pizza-avonden! Lees hier de vacature van IT Operations Manager! Bij Longship werken we met een team van 5 mensen aan software voor laadpaal operators. Longship is ontstaan in 2020 met als doel om de elektrische mobiliteitstransitie aan te jagen. We zijn nu al een wereldwijde speler doordat we continu voorop lopen in innovatie. Ons platform helpt het versneld elektrificeren van wagenparken, internationaal! Wij zijn een startup met grote ambities die we willen bereiken met een relatief klein en efficiënt team. Je krijg de kans om ontzettend veel te leren van

Bekijk vacature »

Senior .NET developer

Klaar voor een nieuwe uitdaging? Welke technologieën gaan schuil achter de dagelijkse energievoorziening? Als senior .NET developer bij Kenter maak jij samen met je team het verschil, zowel voor de interne organisatie als voor eindklanten. Samen bouwen jullie aan innovatieve dienstverlening met behulp van de nieuwste technologieën en tools. Het is een functie met veel vrijheid, goede arbeidsvoorwaarden én je draagt jouw steentje bij aan de energietransitie. Klinkt dit als iets voor jou? Lees dan verder of solliciteer direct! Wat ga je doen als senior .NET developer? Als senior .NET developer bij Kenter (onderdeel van Alliander) ben je van onschatbare

Bekijk vacature »

.NET developer

Klaar voor een nieuwe uitdaging? Welke technologieën gaan schuil achter de dagelijkse energievoorziening? Als senior .NET developer bij Kenter maak jij samen met je team het verschil, zowel voor de interne organisatie als voor eindklanten. Samen bouwen jullie aan innovatieve dienstverlening met behulp van de nieuwste technologieën en tools. Het is een functie met veel vrijheid, goede arbeidsvoorwaarden én je draagt jouw steentje bij aan de energietransitie. Klinkt dit als iets voor jou? Lees dan verder of solliciteer direct! Wat ga je doen als senior .NET developer? Als senior .NET developer bij Kenter (onderdeel van Alliander) ben je van onschatbare

Bekijk vacature »

.NET developer

Klaar voor een nieuwe uitdaging? Welke technologieën gaan schuil achter de dagelijkse energievoorziening? Als senior .NET developer bij Kenter maak jij samen met je team het verschil, zowel voor de interne organisatie als voor eindklanten. Samen bouwen jullie aan innovatieve dienstverlening met behulp van de nieuwste technologieën en tools. Het is een functie met veel vrijheid, goede arbeidsvoorwaarden én je draagt jouw steentje bij aan de energietransitie. Klinkt dit als iets voor jou? Lees dan verder of solliciteer direct! Wat ga je doen als senior .NET developer? Als senior .NET developer bij Kenter (onderdeel van Alliander) ben je van onschatbare

Bekijk vacature »

Developer Full Stack

Functie omschrijving Full Stack Developer gezocht! Wij zijn op zoek naar een Full Stack Developer voor een bedrijf in de regio Nijkerk. Je maakt in deze functie onderdeel uit van een groeiend team met een goede ambitie waarbij eenheid, betrokken en overtreffen de belangrijkste kernwaardes zijn. Het bedrijf werkt volgens de AGILE/SCRUM methode, wat je o.a. terug vindt in de tweewekelijkse sprints, retrospectives en een daily standup. Je takenpakket bestaat uit: Bijdragen aan het door ontwikkelen, onderhouden en optimaliseren van een Saas applicatie; Bijdragen aan de innovatie van het bedrijf en hun klanten; Het ontwikkelen op de laatste technologie van

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Typescript Developer / Cloud platform

Dit ga je doen (Door)Ontwikkelen van het cloud platform; (Door)Ontwikkelen van microservices; Bouwen van nieuwe functionaliteiten; Verbeteringen aandragen voor het cloud platform; Sparren met de business. Hier ga je werken Onze opdrachtgever, gevestigd in regio Eindhoven, levert een compleet dienstenpakket op het gebied van IT. Zij pakken verschillende (complexe) vraagstukken van grote organisaties op. De sfeer intern is gezellig en informeel. Men houdt van hard werken maar gezelligheid door middel van een borrel of gezamenlijke lunch komt er veel voor. Als Typescript ontwikkelaar word je onderdeel van het team gericht op de (door)ontwikkeling van hun eigen cloud platform welke wordt

Bekijk vacature »

C# Ontwikkelaar

In het kort Als C# .NET Core ontwikkelaar ga je binnen onze business unit Transport en Logistiek aan de slag complexe maatwerk software voor bedrijf kritische systemen binnen de technische automatisering. Denk bijvoorbeeld een IoT-oplossing voor de logistieke sector waarbij we van ruim 200.000 machines de telemetrie en events verwerken. We zijn actief in de distributielogistiek, havenlogistiek en productielogistiek. Naast C# en .NET Core maken we ook gebruik van Azure technologie. En als trotse Microsoft Gold Partner leren we graag van en met jou. Wil jij jezelf blijven ontwikkelen binnen de technische automatisering met .NET, dan gaan we deze uitdaging

Bekijk vacature »

Fasttrack learning & development voor Java dev

Wat je gaat doen: Wij zoeken enthousiaste en ambitieuze junior en medior ontwikkelaars die toe zijn aan de volgende stap in hun carrière. Wij helpen je op je pad naar senior ontwikkelaar door ons fasttrack learning en development programma. Na een kort en intensief programma ga jij aan de slag bij klanten van DPA. Daarnaast krijg je veel ruimte om je te ontwikkelen als persoon en als specialist. De eerste maand gaan we aan de slag om je certificeringen te behalen waaronder OCP (Oracle Certified Professional). Daarnaast nemen we een deepdive in Spring Boot. Ook laten we je kennismaken met

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als .NET developer wordt jij onderdeel van ons ICT team. In dit multidisciplinaire team ben jij samen met onze senior .NET ontwikkelaar en medior .NET ontwikkelaar verantwoordelijk voor ons ERP systeem. In dit systeem (Navision) ga jij leren ontwikkelen. Wij bieden jou dan ook een gedegen opleiding aan, samen met de ondersteuning van onze Senior .NET developer. Daarnaast ga jij aan de slag met ons portaal geschreven in Sharepoint. Verder ben jij verantwoordelijk voor EDI verkeer en het ontwikkelen binnen het ERP systeem en andere toepassingen en rapportages. Van jou wordt verwacht dat jij het proces goed leert kennen

Bekijk vacature »

Low Code Developer - Consultant

Functie omschrijving Wil jij fungeren als een spin in het web en samenwerken met klanten? Voor een leuke en interessante opdrachtgever in omgeving Leiden zijn wij op zoek naar een Low Code developer die zich bezig gaat houden met het optimaliseren van bedrijfsprocessen bij klanten en het leiden van projecten. Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en heb jij verstand van datamodellering en NO CODE Platformen? Lees dan snel verder! Bij deze rol horen de volgende werkzaamheden: Je gaat geen code kloppen maar bedenken hoe applicaties eruit moet komen te zien. Je gaat werken met een non code platform,

Bekijk vacature »

Machine Software Developer

Bij een bedrijf in de machinebouw, regio Roosendaal, zijn we op zoek naar een: Machine Software Developer Waar ga je werken? Onze opdrachtgever is gespecialiseerd in de grondverzetmachines. Al meer dan 50 jaar leveren ze zowel nationaal als internationaal diverse machines. Het is een familiebedrijf met een informele werksfeer. Wat ga je doen? Als Machine Software Developer ben je verantwoordelijk voor: - Je ontwerpt, ontwikkelt en debugt software voor machinebesturingssystemen en complexe landbouwmachines; - Je stelt gebruikersinterfaces op (cabinedisplays); - Op termijn ga je softwareprojecten leiden voor specifieke machines; - Inclusief planning, documentatie en validatie; - Om specificaties te verifiëren

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 volgende »

Neville

Neville

03/01/2007 09:41:00
Quote Anchor link
Hallo, allemaal

Ik ben bezig met een site te maken, alleen ik kan niet echt php.
Dit is mijn hoofpagina, en nu zoek ik een script waarme altijd in het onderste vak waar nu de trailers staan, dat daar de nieuwe pagina komt.
Dat het zo'n systeempje is dat de URL er dan zo uit komt te zien.
http://moviechaos.nl/contact/index.php?page=toonvraag.php

Alleen dan op de hoofdpagina zelf, dat is gewoon www.moviechaos.nl
Wat hierboven staat heb ik geprobeert zelf te maken, alleen het lukte niet omdat ik mijn index nog niet gemaakt heb en ik weet niet hoedat ik hem goed moet scripten. Je komt op de bovenstaande pagina door naar deze te gaan en op stuur op te klikken.
http://moviechaos.nl/contact/maakvraag.php
Alleen dat werkt dan niet omdat de index niet bestaat.

Groetjes Neville
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Neville
 
PHP hulp

PHP hulp

15/05/2024 17:19:46
 
- wes  -

- wes -

03/01/2007 09:43:00
Quote Anchor link
ja en je vraag is?
 
Neville

Neville

03/01/2007 09:57:00
Quote Anchor link
Sorry, was inderdaad een beetje vaag.
Gewoon ofdat er een simpel script voor bestaan dat de pagina´s daar weergegeven worden zodat er overal de zelfde layout is. En dat dan de pagina URl zoiets wordt als
index.php?page=toonvraag.php
 
Mebus  Hackintosh

Mebus Hackintosh

03/01/2007 10:30:00
Quote Anchor link
maak gebruik van isset in_array en file_exists

Dan zouw je een redelijk goede en veilige kunnen maken:) Zo eerst zelf iets proberen en als je der niet uitkomt helpen we je maar als te graag:)

GR. mebus
 
Aaa Trump

aaa Trump

03/01/2007 10:30:00
Quote Anchor link
Dit doe je via switch($page){

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
<?php
switch($page){
case
"home": include "inc/home.inc" ;  break;
case
"contact": include "inc/contact.inc" ; break;
}
[
/code]

Tip:
Koop een phpboek in veel boeken wordt dit uitgebreid behandeld.
 
Jan Veenstra

Jan Veenstra

03/01/2007 10:40:00
Quote Anchor link
Veel bibliotheken hebben ook php boeken!
 
Mebus  Hackintosh

Mebus Hackintosh

03/01/2007 10:46:00
Quote Anchor link
@robin,, heb jij zin om zo een irritant lang script te gaan maken? Denk het niet gewoon de pagina's in een array zetten die je wel mag oproepen en kijken met in_array of ie der in voorkomt de pagina die je via $_GET['page'] oproept

GR. mebus
 
- -

- -

03/01/2007 10:59:00
Quote Anchor link
Niet getest:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
<?php

$pages
= array(
"home" => "home.php",
"register" => "user_register.php",
"guestbook" => "guestbook.php"
);
$standard = "home";
$page = issest($_GET['page']) ? $_GET['page'] : $standard;

if(in_array($page, $pages) && file_exists($pages[$page]))
{

include_once($pages[$page]);
}

else
{
include_once($pages[$standard]);
}


?>
 
Arwin  vdv

Arwin vdv

03/01/2007 11:28:00
Quote Anchor link
Als je dit helemaal boven in je index pagina zet dan heb je het zo, index.php?page=.... (zonder .php erachter)

Wel getest want ik gebruik het zelf:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
<?php

if(!isset($_GET['page']))  
{

    $_GET['page']        =        'home';
}


if($_GET['page']    ==         'index')
{

    $_GET['page']        =        'home';
}


if(!file_exists($_GET['page'].'.php'))
{

    $_GET['page']        =        '404';
}

?>

wat tekst met menu enzo

waar de paginas moeten komen met ?page=...,
<?php include $_GET['page'].'.php'; ?>
en als je wilt weer wat tekst.


de standaart pagina die hij laat zien in home.php
dat kan je veranderen door deze dingen te veranderen: $_GET['page'] = 'home';
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Arwin vdv
 
Neville

Neville

03/01/2007 19:06:00
Quote Anchor link
Okee bedankt alvast allemaal, ik zou een wat dingen gaan proberen.
Ik had al een PHP boek: PHP 5 en MySQL De basis
 
Neville

Neville

03/01/2007 19:50:00
Quote Anchor link
Hoe wat voor een code moet ik gebruiken dat die pagina in een bepaalde tabel komt?
De tabel heet "blok"
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

03/01/2007 19:55:00
Quote Anchor link
Een pagina in een tabel???
 
Neville

Neville

03/01/2007 19:58:00
Quote Anchor link
Ja ik heb nu bijvoorbeeld als je naar de home pagina gaat, www.moviechaos.nl
dan zie je onderaan die film trailers staan. Die staan daar via deze code. in die tabel
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php require "trailers.php"; ?>


Maar dan wil ik dat op die plaats elke keer een andere pagina komt via de link.

groetjes
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

03/01/2007 20:06:00
Quote Anchor link
Via welke link?
 
Neville

Neville

03/01/2007 20:13:00
Quote Anchor link
Ja, dat zoek ik nou juist. Dat als je bovenin op Downloads klikt dat je dan daar de download pagina te zien krijgt, en als je op trailers klikt die weer. enz...
 
Neville

Neville

07/01/2007 17:46:00
Quote Anchor link
Ik heb nu elk gedeelte van de site los gemaakt. En een apparte php file van gemaakt. Op de index pagina is het nu zo dat er verschillende tabellen zijn en ik elke tabel staat het zo van:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php require "header.php"; ?>

of
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php require "menu.php"; ?>

enz.

Is het dan te maken dat elke keer dat je op een link klikt dat dan bijvoorbeeld alleen in
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php require "edit.php"; ?>

een andere pagina laad?

Dat die veranderd in bijvoorbeeld
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php require "blabla.php"; ?>


http://moviechaos.nl/test/

Groetjes
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Neville
 
Jacco Engel

Jacco Engel

07/01/2007 17:49:00
Quote Anchor link
mebus schreef op 03.01.2007 10:46:
@robin,, heb jij zin om zo een irritant lang script te gaan maken? Denk het niet gewoon de pagina's in een array zetten die je wel mag oproepen en kijken met in_array of ie der in voorkomt de pagina die je via $_GET['page'] oproept

GR. mebus


Dan moet je nog al je pages in een array zetten.

Dan kun je het nog sneller doen met file_exists()
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

07/01/2007 17:49:00
Quote Anchor link
Ja, als je je links er zo uit laat zien:

<a href="?pag=edit">edit</a>
<a href="?pag=blabla">blabla</a>
 
Neville

Neville

09/01/2007 20:10:00
Quote Anchor link
Jacco schreef op 07.01.2007 17:49:
mebus schreef op 03.01.2007 10:46:
@robin,, heb jij zin om zo een irritant lang script te gaan maken? Denk het niet gewoon de pagina's in een array zetten die je wel mag oproepen en kijken met in_array of ie der in voorkomt de pagina die je via $_GET['page'] oproept

GR. mebus


Dan moet je nog al je pages in een array zetten.

Dan kun je het nog sneller doen met file_exists()


Hoe werkt dat in een array zetten of met file_exists(). Ik ben echt een PHP noob. Ik heb op dit moment nog niet veel losse pagina's dus nu is het nog makkelijk voor me om die dingen erin te plaatsen.

Groetjes. En nog bedankt voor de hulp
 
PHP Newbie

PHP Newbie

09/01/2007 20:16:00
Quote Anchor link
Misschien een idee om dit ook in de FAQ op te nemen, of iig een linkje naar een topic waarin het goed uitgeloegd wordt, deze vraag komt elke week wel een paar keer voorbij, en omdat de mensen die deze vraag stellen vaak niet weten dat het met een $_GET kan, is het een erg lastig element om op te zoeken in het forum...
 
Neville

Neville

11/01/2007 06:58:00
Quote Anchor link
Weet je een topic waarin dit uitgelegd wordt?
 

Pagina: 1 2 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.