Pagina nummer opnieuwe laden

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Junior Back end developer PHP, Symfony

Functie Wij hebben onlangs onze eerste collega’s aangenomen, waardoor ons development team momenteel uit 4 personen bestaat. We bouwen onze software op basis van een PHP-framework (wat op zichzelf een Symfony framework is). Qua ontwikkeling focussen wij ons op 3 focus velden; – API-ontwikkeling/ Component Creatie – Implementatie – Framework ontwikkeling; het toevoegen van nieuwe functionaliteit of interne microservices Onze senior software engineer focust zich momenteel op de laatste twee punten, maar wij komen handen te kort op het eerste veld. Daarom zijn wij op zoek naar een enthousiaste junior software engineer die graag de kneepjes van het vak wil

Bekijk vacature »

Freelance JAVA / C# Developer

Functieomschrijving Ben je een ervaren freelancer of werk je in loondienst en ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Lees dan snel verder want wie weet is dit een leuke vacature voor jou! Voor een opdrachtgever in omgeving Delft zijn wij op zoek naar ervaren JAVA of C# Developers die graag op projectbasis willen werken. Je komt terecht bij een informele developers club die mooie projecten uitvoeren voor grote klanten. Het fijne van deze werkgever is dat je zelf mag beslissen hoe je te werk wilt gaan. Wil je als freelancer werken dan is dat OK. Wil je de zekerheid

Bekijk vacature »

ERP Developer fleet managementsysteem

Wat ga je doen als ERP Developer fleet managementsysteem? Als ERP developer speel jij een belangrijke rol bij het doorvoeren van wijzigingen en verbeteringen binnen het fleet managementsysteem. Jouw expertise op het gebied van ERP systemen stelt jou in staat om de applicatie optimaal te laten functioneren en te blijven ontwikkelen. Als lid van het IT-team werk je nauw samen met andere developers en het business team om het fleet managementsysteem te integreren met andere systemen. Je bent verantwoordelijk voor het ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten en het implementeren van verbeteringen op basis van de wensen en eisen van onze klanten.

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie As a .NET developer you work together in a multidisciplinary development team with 1-2 Senior .NET developers, two front-end developers, Data Scientists and one UX designer. As a team you work on developing a Cloud based application and making this application more stable. Unit testing will also become very important in your new position. Together with the Senior .NET developer you will be responsible for developing the API. You work with a lot of data and occasionally there will also be data issues and some queries will have to be run. This means that you will work a lot

Bekijk vacature »

Junior PHP Developer

Dit ga je doen Software development met behulp van C# .NET en / of PHP, je mag zelf kiezen waar jij je in wil specialiseren Meedenken over het nieuwe pakket, waar moet het aan voldoen? Unit-, integratie- en diverse andere tests schrijven en uitvoeren Nauw samenwerken met je IT collega's zoals Testers, Developers, DevOps Specialisten en Architecten Jezelf ontwikkelen met behulp van trainingen en cursussen Hier ga je werken Onze klant, een grote speler in de medische sector, is op zoek naar een enthousiaste junior (of meer ervaren) Software Developer die klaar is voor een nieuwe stap in zijn of

Bekijk vacature »

C# .NET Developer

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een C# .NET Developer voor een bedrijf in de omgeving van Utrecht! Wil jij werken voor een internationaal bedrijf waar je legio mogelijkheden krijgt als Software Ontwikkelaar? Grijp nu je kans! Je kunt een uitdagende rol gaan vervullen als C#.NET Developer binnen een internationaal bedrijf dat gevestigd is in omgeving van Utrecht. Je zult gaan samenwerken met collega's die over de hele wereld verspreid zitten. Dit bedrijf is zeer vooruitstrevend en werkt met de nieuwste technieken. Als C#.NET Developer ga jij je bezig houden met het volgende: Je blijft op de hoogte van

Bekijk vacature »

Starter/junior Magento developer gezocht!

Functie Je komt te werken in een zelfsturend team waarin vertrouwen voorop staat en inbreng en ideeën worden gewaardeerd. Ook staat innovatie centraal. Ze bieden jou de mogelijkheid om jezelf door te ontwikkelen. Denk hierbij aan cursussen en een persoonlijk ontwikkelplan. Je komt terecht in het team van momenteel 4 (ervaren) collega’s en zal meewerken aan de doorontwikkeling en nieuwbouw van de Magento platformen van meerdere opdrachtgevers volgens Agile/Scrum. Denk hierbij aan nieuwe functionaliteiten, UX en koppelingen met verschillende back-end systemen. Als starter/junior developer zul je direct begeleid worden door een senior uit het team. Het is van belang dat

Bekijk vacature »

Junior / Medior C# .NET ontwikkelaar in Brabants t

Bedrijfsomschrijving Ben jij een gepassioneerde C# .NET ontwikkelaar met een voorliefde voor hardware? Dan is dit de perfecte kans voor jou! Bij ons bedrijf krijg je de kans om deel uit te maken van een team van sociale en enthousiaste techneuten die er elke dag naar streven om onze eigen ontwikkelde software nog beter te maken. Het team van ongeveer 10 team medewerkers maakt zich hard om de interne processen gestroomlijnd te laten verlopen. Functieomschrijving Als lid van ons hechte en behulpzame team word je betrokken bij diverse projecten. Daarbij krijg je te maken met data-analyses, content en de logistieke

Bekijk vacature »

Front-end Developer

Do you want to work with the latest technologies on the development of new systems and applications? Create elegant interfaces using VueJS for thousands of users? Get moving and strengthen Nederlandse Loterij as a Front-end Developer. Thanks to your efforts, our services are always presented in style. As a Front-end Developer you are responsible for website development and improving customer experience based on data analyze. In this way, you directly contribute to a happy, healthy and sporty Netherlands. As a Front-end Developer you score by: Writing elegant, testable components without side-effects to provide functionality to the users Website development, adding

Bekijk vacature »

.net developer

Hoi! Wij zijn auto.nl en wij verkopen auto's online. je bestelt bij ons een auto net zo makkelijk als een spijkerbroek. En bevalt ie niet? Dan stuur je 'm gewoon weer terug. En dat we dat goed doen bewijst onze hoge klanttevredenheid van een 9,3. Nu maken we de volgende stap bij auto.nl. We starten met fysieke winkels. Online zoeken, offline bekijken. Maar nog altijd, geen gedoe! Gewoon eerlijk, transparant en zonder zorgen een auto kopen.. Maar om dat waar te blijven maken en nóg beter te worden, zoeken we uitbreiding van ons development team. Wat ga je precies doen?

Bekijk vacature »

Junior Software Developer

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een Junior Software Developer .NET, C# voor een gaaf bedrijf in de omgeving van Utrecht! Sta jij aan het begin van je carrière en heb je net je HBO of WO-diploma in de richting van ICT of Techniek mogen ontvangen? En heb jij grote affiniteit met software development? Lees dan snel verder! Voor een opdrachtgever in de omgeving van Utrecht, zijn wij op zoek naar een Junior Software Developer. Werk jij graag aan verschillende projecten en ga je graag klanten op bezoek? Dan is dit de ideale functie voor jou! Binnen deze functie

Bekijk vacature »

Teamlead PHP Developer

Functieomschrijving Voor een gewaardeerde werkgever in de buurt van Middelburg zijn wij op zoek naar een gemotiveerde teamlead PHP developer met affiniteit met Symfony/Laravel. Een enthousiast persoon die het ontwikkelteam komt versterken met het aanpakken van uitdagende projecten. Ben jij op zoek naar een uitdaging waar je de tijd en ruimte krijgt jezelf te ontwikkelen en je eigen IT-team aan te sturen? Lees dan snel verder! Die ga je doen: Bijdragen aan de implementatie van aanpassingen, verbeteringen en aanvullingen in de PHP based applicaties; Ontwikkeling en beheer van de serviceportal in Symfony en de webshops in de tweede versie van

Bekijk vacature »

Ambitieuze medior developer

Wat je gaat doen: Heb jij al een paar jaar ervaring als developer maar wil jij naar the next level? In ons NextLevelDev Programma helpen wij jou om de volgende stap te zetten: een mooi programma aan trainingen op het gebied van Java, hippe frameworks, Agile/Scrum, OCP-certificering en optioneel: andere JVM-talen als Kotlin en Scala; Cloud (AWS, Azure, GCP) Soc Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun

Bekijk vacature »

PHP Laravel developer

Functie omschrijving Weet jij alles van Laravel en krijg je energie van het ontwikkelen van software hiermee? Laat snel wat van je horen want wij zoeken een PHP/Laravel developer in regio 's-Hertogenbosch. Jouw taken zullen bestaan uit: Softwareapplicaties ontwikkelen en verder optimaliseren in veel diverse projecten op basis van Agile/Scrum. Uitleg geven over software en applicaties Klantcontact hebben over bestaande applicaties. Documentatie schrijven over applicaties. Techstack: PHP, Laravel, HTML, CSS, Javascript. Bedrijfsprofiel Deze organisatie zit in de regio van 's-Hertogenbosch en is een klein softwarebedrijf. Er werken ongeveer 15 medewerkers, verdeeld in meerdere teams, zoals back-end en front-end development, projectmanagement

Bekijk vacature »

Fullstack developer

Functie omschrijving Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en zou jij graag bij een platte maar informele organisatie werken? Voor een mooi softwarebedrijf in omgeving Gouda zijn wij op zoek naar versterking op de afdeling Software Development! Als Fullstack react.js developer wordt je bij dit bedrijf onderdeel van de volledige ontwikkeling van requirement tot oplevering! Onderdelen van jouw functie: Jouw focus ligt op de front end en alles wat daarbij komt kijken. Je gaat ontwerpen, ontwikkelen, testen en valideren. Je zult voornamelijk werken met React.js en Typescript. Maar ook Javascript, HTML en CSS komen aanbod. Daarnaast zal je ook

Bekijk vacature »
Kees -

Kees -

09/11/2010 10:00:01
Quote Anchor link
Hallo,

Ik ben bezig met het maken van een site die gegevens uit de database haalt en achter elkaar neerzet. Nu heb ik dit dan ook voor elkaar en doet die de pagina nummering ook goed weergeven. Alleen nu heb ik een drop down er ingemaakt dat je op bepaalde gegevens kan filteren, dit doet die dan ook gewoon alleen hij doet dan niet de pagina nummering opnieuw laden waardoor die als nog alles laat zien als ik er op klik.

Hoe kan ik er voor zorgen dat die dat wel doet?
 
PHP hulp

PHP hulp

17/05/2024 07:08:27
 
- Mark -

- Mark -

09/11/2010 11:15:42
Quote Anchor link
Door de huidige pagina mee te geven aan het action gedeelte van het formulier waar je dropdown in zit?
Gewijzigd op 09/11/2010 11:15:58 door - Mark -
 
Kees -

Kees -

11/11/2010 13:47:19
Quote Anchor link
Hoe doe ik dit?

Dit is mijn huidige code:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
144
145
146
147
148
149
150
151
152
<?php
include("config.php");


    if(isset($_GET['hoeveel'])&&is_numeric($_GET['hoeveel'])) $hoeveel = $_GET['hoeveel'];
    else $hoeveel = 6;

    $query = mysql_query("select count(*) as num from voorbeelden");
    $counter = mysql_result($query, 0, "num");

    $pages = $counter / $hoeveel;
    $pages = ceil($pages);

    if(isset($_GET['pag'])&&$_GET['pag'] <= $pages&&$_GET['pag']>0&&is_numeric($_GET['pag'])) $pag = $_GET['pag'];
    else $pag = 1;
    
    $first_result = $pag * $hoeveel - $hoeveel;
    $query = mysql_query("select * from voorbeelden order by id desc limit ".$first_result.", ".$hoeveel);

    function
render_arrow($kind,$pag,$pages,$hoeveel)
    {

        $pag_back = $pag-1;
        $pag_next = $pag+1;
        if($kind == "back")
        {

            echo '';
            if($pag > 1) echo '';
            echo '';
        }

        if($kind == "forward")
        {

            echo '';
            if($pag < $pages) echo '';
            echo '';    
        }
    }

echo '<div id="selecteer">
    <form action="../sdu/voorbeelden.php" method="POST">
            <select name="dropdownn">
                <option value="1">Site1</option>
                <option value="2">Site2</option>
                <option value="3">Site3</option>
                <option value="4">Site4</option>
            </select>
        <input type="submit" name="submit" value="Selecteer"></form></div>
        
<div id="uitloggen"><a href="uitloggen.php">Uitloggen </a></div>'
;

if(isset($_POST['submit'])){
  if(isset($_POST['dropdownn'])) {
    $sDropdownValue = mysql_real_escape_string($_POST['dropdownn']);
    $query = mysql_query("
      SELECT *
      FROM voorbeelden
      WHERE site1 = '"
.$sDropdownValue."'
    "
);

    $teller = 0;
        while($r=mysql_fetch_array($query))
        {
    
            $id=$r["id"];
            $titelb=$r["titelb"];
            $beschrijving=$r["beschrijving"];
            $link=$r["link"];
            $imagelink=$r["imagelink"];
                if($teller == 0){
                    echo '
                    <div id="voorbeeld">
                        <div id="titel">'
.$titelb.'</div>
                        <div id="beschrijving">'
.$beschrijving.'</div>
                        <div id="links"><a target="_blank" href="'
.$link.'">Bezoek uiting</a></div>
                        <div id="imageaf"><a target="_blank" href="'
.$link.'"><img src="'.$imagelink.'"></a></div>
                    </div>
                    '
;
            $teller = 1;
            }
else{
                    echo '
                    <div id="voorbeeld2">
                        <div id="titel">'
.$titelb.'</div>
                        <div id="beschrijving">'
.$beschrijving.'</div>
                        <div id="links"><a target="_blank" href="'
.$link.'">Bezoek uiting</a></div>
                        <div id="imageaf"><a target="_blank" href="'
.$link.'"><img src="'.$imagelink.'"></a></div>
                    </div>
            '
;
            $teller = 0;}
        
        }
    }
}

    
$teller = 0;
    while($r=mysql_fetch_array($query))
    {
    
        $id=$r["id"];
        $titelb=$r["titelb"];
        $beschrijving=$r["beschrijving"];
        $link=$r["link"];
        $imagelink=$r["imagelink"];
            if($teller == 0){
                echo '
                <div id="voorbeeld">
                    <div id="titel">'
.$titelb.'</div>
                    <div id="beschrijving">'
.$beschrijving.'</div>
                    <div id="links"><a target="_blank" href="'
.$link.'">Bezoek uiting</a></div>
                    <div id="imageaf"><a target="_blank" href="'
.$link.'"><img src="'.$imagelink.'"></a></div>
                </div>
                '
;
        $teller = 1;
        }
else{
                echo '
                <div id="voorbeeld2">
                    <div id="titel">'
.$titelb.'</div>
                    <div id="beschrijving">'
.$beschrijving.'</div>
                    <div id="links"><a target="_blank" href="'
.$link.'">Bezoek uiting</a></div>
                    <div id="imageaf"><a target="_blank" href="'
.$link.'"><img src="'.$imagelink.'"></a></div>
                </div>
                
        '
;
        $teller = 0;
        
        }
    }


    
    echo '<div id="paginas">';
function
render_pagenumbers($pag,$pages,$hoeveel)
        {

            $i = 1;
            
            while($i<=$pages)
            {

                echo '<a ';
                if($i!=$pag) echo 'href="voorbeelden.php?pagina=voorbeeld&pag='.$i.'&hoeveel='.$hoeveel.'"';
                echo '>'.$i.'</a>&nbsp;&nbsp;';
                $i++;
            }
        }

        
        $pagnavmin = $pag-1;
        $pagnavplus = $pag+1;
        
                render_arrow(back,$pag,$pages,$hoeveel);
                render_arrow(forward,$pag,$pages,$hoeveel);
                    if ($pag > 1) {
                echo '<a href="voorbeelden.php?pagina=voorbeeld&pag='.$pagnavmin.'&hoeveel='.$hoeveel.'">Vorige - </a>';
                     }

        render_pagenumbers($pag,$pages,$hoeveel);
            
                if ($pag < $pages){
                    echo '<a href="voorbeelden.php?pagina=voorbeeld&pag='.$pagnavplus.'&hoeveel='.$hoeveel.'">- Volgende</a>';
            }

?>
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.