pagina overzicht behouden.

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Junior .NET developer

Functie Als junior .NET ontwikkelaar start jij in een ontwikkelteam met 7 .NET developers. In ons team werken er drie senior .NET developer, twee medior .NET developers en twee junior .NET developers. Er is dan ook genoeg senioriteit in ons team om jou te kunnen bieden wat jij nodig hebt! Wij werken in scrum en hebben drie wekelijkste sprints. Daarnaast doen wij minimaal vier keer per jaar een release. Ons platform is ontzettend complex en groot. Het is dan ook in het begin belangrijk dat jij de processen gaat begrijpen. Jij krijgt dan ook een cursus om beter te begrijpen

Bekijk vacature »

App Developer

Samen werken aan een gezonder Nederland en toekomstbestendige zorg voor iedereen. Dat is de impact die jij kan hebben als App Developer bij VGZ. Wil jij een bijdrage leveren aan een maatschappij waarin iedereen zich thuis voelt? Bekijk dan de vacature. Uit onderzoek van Computable is VGZ verkozen tot ‘beste niet-ICT werkgever voor ICT’ers van Nederland’ Hoe ook jij het verschil maakt Als App developer werk jij aan het belangrijkste communicatiekanaal van VGZ, namelijk de App! Als App developer bij VGZ maak je onderdeel uit van een van onze App-teams. Met een goede mix van kennis en ervaring zet je

Bekijk vacature »

Ontwikkelaar Centrale Monitoring

Ontwikkelaar centrale Monitoring Functieomschrijving Wil jij een bijdrage leveren aan het onderhoud, opzetten en ontwikkelingen van technologieën van SSC-ICT, een van de grootste ICT-dienstverleners van en voor de Rijksoverheid? Je komt als monitorspecialist te werken bij team Operations Management Services. Dit team werkt aan het stabiliseren en waarborgen van een betrouwbare monitoromgeving voor 7 ministeries. Jij begeleidt het implementatieproces van de te monitoren technologieën, onder andere via management packs, connectoren en API's. Je hebt hiervoor veel contact met interne en externe klanten, die hun wensen op het gebied van monitoring aan jou doorgeven. Je beoordeelt deze wensen en komt met

Bekijk vacature »

Java Developer

Functie Wat ga je doen als Java developer? Jij komt terecht binnen een informeel team waarin je verantwoordelijk bent voor de backend systemen voor grote klanten als Ziggo en KPN. Als Medior Java developer werk je in teamverband en soms individueel. Gedurende de werkweek zal je veelvuldig sparren met je collega’s voor een goede implementatie van de software. Ben jij een echte Java developer? Ben je geïnteresseerd in de nieuwste technieken en de laatste ontwikkelingen? Dan ben je hier aan het juiste adres! Eisen Wat wordt er van jou verwacht? • Minimaal HBO/WO denk- en werkniveau; • Analytisch sterk, open

Bekijk vacature »

Senior developer (PHP en VB.NET)

Functie De development afdeling bestaat uit 2 teams. Het productteam (10 developers) is verantwoordelijk voor verschillende applicaties met als doel om zoveel mogelijk te automatiseren en uit te werken tot standaard software. Met diverse Solutions Architecten en ervaren developers denken ze voortdurend mee met hun klanten en bouwen ze de basis van het uiteindelijke maatwerk dat wordt geleverd. Hiernaast hebben ze een maatwerk/projectteam. Dit team bestaat momenteel uit 8 developers (junior tot senior) en is verantwoordelijk voor het maatwerk in hun klantprojecten. Momenteel zijn ze op zoek naar een senior developer die aan de slag gaat in het productteam. Hierin

Bekijk vacature »

Database Developer

Functieomschrijving Heb jij ongeveer 3 jaar ervaring als Database Developer met MS SQL of een vergelijkbare database? Wil jij werken voor een ambitieuze werkgever in regio Tilburg waar jij volledig de mogelijkheid krijgt jezelf te ontwikkelen? Lees dan snel verder! Hoe ziet jouw takenpakket eruit? Je gaat projecten gedurende het hele proces begeleiden. Je sluit aan bij afspraken met klanten om hun processen helder te krijgen. Vervolgens voer jij het project uit en zorgt dat dit zo goed mogelijk verloopt; Je werkt aan nieuwe softwareoplossingen die de logistieke processen verbeteren of vernieuwen; Je houdt je bezig met het ontwikkelen van

Bekijk vacature »

Backend Developer PHP Laravel SaaS

Dit ga je doen Het ontwikkelen van nieuwe features die bijdragen aan de groei van de klanten van de organisatie; Je denkt mee over nieuwe innovaties, features en verbeteringen in de applicatiearchitectuur; Je draagt bij aan de continue ontwikkeling van jouw team doordat je elke dag streeft naar het verbeteren van jouw eigen prestaties; Je neemt actief deel aan Scrum meetings en de Backend Guild. Hier ga je werken Voor een snel groeiend bedrijf, in de regio Nieuw Vennep, zijn wij opzoek naar een ervaren Backend Developer. De organisatie is actief in de e-commercebranche en ontzorgt haar klanten middels een

Bekijk vacature »

.Net developer

Sogeti is een organisatie met een goede werksfeer en zo min mogelijk hiërarchische verhoudingen. Ga je bij ons als .Net Developer aan de slag? Dan werk je dagelijks met collega’s aan de mooiste IT-projecten. Deze snelgroeiende groep collega’s krijgt energie van hun vak en dat merk je op de werkvloer. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je te certificeren. We organiseren regelmatig technische Meet-ups en doen we veel aan kennisdeling. Mede hierdoor zij wij dit jaar Microsoft Partner of the year geworden. Sogetisten staan klaar voor elkaar, hebben lol met elkaar en daarmee behalen we de mooiste resultaten! Werken bij Sogeti

Bekijk vacature »

Freelance JAVA / C# Developer

Functieomschrijving Voor een opdrachtgever in omgeving Zoetermeer zijn wij op zoek naar ervaren JAVA of C# Developers die graag op projectbasis willen werken. Je komt terecht bij een informele developers club die mooie projecten uitvoeren voor grote klanten. Ben je een ervaren freelancer of werk je in loondienst en ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Lees dan snel verder want wie weet is dit een leuke vacature voor jou! Het fijne van deze werkgever is dat je zelf mag beslissen hoe je te werk wilt gaan. Wil je als freelancer werken dan is dat OK. Wil je de zekerheid

Bekijk vacature »

.NET Developer C#

Dit ga je doen Als developer nieuwe gave features implementeren; Werken met technieken als C# .NET en (REST) API's webservices; Ontwikkelen van koppelingen middels API's; Maken van technische keuzes en beslissingen over de architectuur; Junior collega's coachen; Initiatief nemen voor nieuwe technische mogelijkheden; Je bent een belangrijke schakel - en vindt het leuk - om te schakelen met de business. Hier ga je werken Als C# .NET Developer wordt je verantwoordelijk voor het ontwikkelen van applicaties voor belangrijkste product van deze organisatie. Dit product is een applicatie voor alles omtrent hypotheken. De programmeertaal die je hierbij beheerst is C#. Er

Bekijk vacature »

Senior Fullstack developer wanted! (C#, Java, Angu

Functie Under the guidance of 3 account managers, one of whom will be your point of contact within your expertise, you will start working for various clients. He or she will help you find a suitable and challenging assignment. Naturally, they will take your situation, experience and (technical) ambitions into account. The assignments last one to two years on average. This allows you to really commit to a project and make an impact as a consultant. Besides the assignment, you will regularly meet your colleagues from the IT department to share knowledge or discuss new trends, for example. Master classes

Bekijk vacature »

NodeJS developer

Functie Als Fullstack developer kom je te werken in het ontwikkelteam. Je bent samen met je collega’s continu bezig om de software uit te breiden, maar hiernaast doe je onderzoek naar de inzet van nieuwe technieken, tools of bijvoorbeeld Machine Learning. Ze willen met hun software echt voorlopen op andere en toegevoegde waarde leveren voor de eindgebruiker. Mede hierom zijn ze erg benieuwd naar iemand zijn persoonlijkheid, of hij graag nieuwe dingen uitzoekt (Google!), en initiatief neemt. Qua technische kennis zoeken ze iemand die goed op de hoogte is van de nieuwste ontwikkelingen, daar zij nu ontwikkelen op NodeJs back-end,

Bekijk vacature »

SQL Database ontwikkelaar

Functie omschrijving Wil jij meewerken aan het creëren van slimme software om magazijnen als een geoliede machine te laten lopen? Wij zoeken een zorgvuldig persoon, iemand die niet snel de hand omdraait voor complexe algoritmes. Denk jij dat jij de SQL ontwikkelaar bent die wij zoeken? Lees snel verder en wie weet zitten we binnenkort samen aan tafel! Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uitzien: Je houdt je bezig met het ontwerpen en ontwikkelen van MS SQL server databases, dit doe je met T-SQL als programmeer laag. Je gaat aan high-end software oplossingen werken, dit doe je voor de optimalisatie

Bekijk vacature »

Frontend Developer - Leeuwarden

Als Frontend Developer bouw jij mee aan het onderwijs van de toekomst! In een scrum team werken met jonge en enthousiaste collega’s, moderne technieken, ruimte voor eigen ontwikkeling en op een proactieve wijze kunnen meewerken aan innovatie binnen het onderwijs. Magister is het state-of-the-art softwarepakket dat scholen in het voortgezet onderwijs op alle fronten ontzorgt. Van leerlingenadministratie tot het ondersteunen van individuele leerlijnen, van toegang tot digitaal lesmateriaal tot het plannen van het lesrooster. In de Magister app bedient Magister ruim 2,5 miljoen gebruikers waarvan, dagelijks meer dan 600.000 unieke. Hiermee is Magister de absolute marktleider in onderwijsland. Wat vragen

Bekijk vacature »

Developer

Functie omschrijving Gaat jouw hart sneller kloppen van software developen in C#.NET? Voor een softwarebedrijf in regio Den Bosch zijn wij op zoek naar een C# programmeur. Lees snel verder! Wat ga je doen? Je gaat werken met C# en ASP.NET MVC Framework om onder meer webapplicaties, webshops en websites te ontwikkelen. Je optimaliseert de bestaande software en helpt mee aan het automatiseren van bedrijfsprocessen. Je gaat samen met je collega's de juiste oplossing op basis van de wensen van de klanten uitwerken tot een mooi product. Bedrijfsprofiel Het ontwikkelen van softwareoplossingen en kantoorautomatiseringen is waar dit bedrijf voor staat.

Bekijk vacature »
Kevin Rovers

Kevin Rovers

17/07/2012 13:33:25
Quote Anchor link
Hallo allemaal,

Ik heb een korte vraag.
Maar eerst zal ik de situatie even uitleggen.

Ik kijk heel veel series en om bij te houden van welke serie ik een bepaalde aflevering al heb gezien, heb ik een php script gemaakt.

Nu staan er een stuk of 15 series in (met meerdere seizoenen) dus dit wordt een aardige lijst.

Elke keer als ik dus aangeef een aflevering te hebben gezien, voert hij prachtig het scriptje uit, maar herlaad hierdoor de pagina, waardoor ik weer bovenaan de pagina terecht kom.

Vraag:
Is er een mogelijkheid om de pagina op dezelfde plek terug te laten komen?
dus dat het overzicht op het scherm hetzelfde blijft en alleen de afbeelding wijzigt in een groen vinkje.

Nu moet ik elke keer weer scrollen en zoeken naar de betreffende serie.

Ik hoop dat jullie mij kunnen helpen.



Ps. het geven van een 'name' tag in de 'a href' kan wel, maar werkt niet prettig (dit heb ik al geprobeerd)
Gewijzigd op 17/07/2012 13:33:51 door Kevin Rovers
 
PHP hulp

PHP hulp

21/05/2024 02:38:23
 
 - Diov  -

- Diov -

17/07/2012 14:28:42
Quote Anchor link
Je kan anders AJAX gebruiken.
Hierdoor kan je de bewerking uitvoeren, zonder de pagina te refreshen.

Of je kan ook met anchor links werken. Zelf heb ik dat nog niet gebruikt.
Maar google kan je hierbij helpen :)
 
Kris Peeters

Kris Peeters

17/07/2012 14:29:11
Quote Anchor link
Kevin Rovers op 17/07/2012 13:33:25:
Ps. het geven van een 'name' tag in de 'a href' kan wel, maar werkt niet prettig (dit heb ik al geprobeerd)


Hoe heb je dit geprobeerd? Dit is wat ik zou voorgesteld hebben.

Dus, ter hoogte van de rij waar je wil staan, zet je iets als

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
<a name="235"></a>
<div class="row"> ... hier de rij/record/...


Als je dan link legt zoals dit: <a href="#235">klik</a>, scroll je naar de juiste plek.
Je kan ook die #235 gebruiken met header('location: index.php?page=mijn_pagina#235')
Je kan die link bookmarken/doormailen, ...

Wat is hier precies mis mee?

-----

Of uiteraard met Ajax
Gewijzigd op 17/07/2012 14:30:34 door Kris Peeters
 
Kevin Rovers

Kevin Rovers

17/07/2012 14:38:38
Quote Anchor link
Kris Peeters op 17/07/2012 14:29:11:
Kevin Rovers op 17/07/2012 13:33:25:
Ps. het geven van een 'name' tag in de 'a href' kan wel, maar werkt niet prettig (dit heb ik al geprobeerd)


Hoe heb je dit geprobeerd? Dit is wat ik zou voorgesteld hebben.

Dus, ter hoogte van de rij waar je wil staan, zet je iets als

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
<a name="235"></a>
<div class="row"> ... hier de rij/record/...


Als je dan link legt zoals dit: <a href="#235">klik</a>, scroll je naar de juiste plek.
Je kan ook die #235 gebruiken met header('location: index.php?page=mijn_pagina#235')
Je kan die link bookmarken/doormailen, ...

Wat is hier precies mis mee?

-----

Of uiteraard met Ajax


Dit heb ik inderdaad geprobeerd, maar hiermee verspringt de pagina toch.

Ajax heb ik nog nooit mee gewerkt.
heeft iemand een voorbeeldje? en kan dat gewoon in een PHP bestand geplaatst worden?
Gewijzigd op 17/07/2012 14:40:51 door Kevin Rovers
 
 - Diov  -

- Diov -

17/07/2012 14:42:11
Quote Anchor link
AJAX is javascript, waarmee je in jouw geval een phpbestand mee uitvoerd.
Kan je anders eens je script laten zien, hoe je toont dat je de serie al bekeken hebt?

Is dat met een vinkje? Of hoe doe je dit?
http://www.w3schools.com/php/php_ajax_database.asp
 
Kris Peeters

Kris Peeters

17/07/2012 14:45:50
Quote Anchor link
Offtopic:

Hehe, wel grappig dat ze daar Family Guy gebruiken als voorbeeld :)
 
Kevin Rovers

Kevin Rovers

17/07/2012 15:06:35
Quote Anchor link
Dit is de code die ik gebruik voor het veranderen van de afbeelding:
(de afbeelding is niet meer dan een cijfer die uit de database wordt gehaald, 0.jpg of 1.jpg)

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
if(isset($_GET['g'])){

$gek = $_GET['g'];
$uid = $_GET['u'];
$z = $_GET['z'];

if ($gek == 0) {$gnew = 1;} else {$gnew = 0;}

mysql_query("UPDATE `c16_web1`.`series` SET `$z` = '$gnew' WHERE `series`.`unid` ='$uid' LIMIT 1") ;

header("Location: ./series.php#$uid");
}


Zoals je ziet is hier de header met #$uid in verwerkt.
Hiermee wordt dus de betreffende regel weer mee opgezocht. (dit moet dus anders worden)

Het enige wat dus gedaan moet worden is in de database een 0 in een 1 veranderen.

---------------------------
Iemand een idee of dit uberhaupt mogelijk is?
Gewijzigd op 18/07/2012 10:08:23 door Kevin Rovers
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.