Pagina stoppen met php

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Rogier Nell

Rogier Nell

12/08/2009 12:22:00
Quote Anchor link
Hallo,

Is het mogelijk om met php/html/javascript de pagina te stoppen?

Met stoppen bedoel ik dat stoppen van stoppen en vernieuwen. Esc dus.

Is dit mogelijk? En zo ja, hoe zou ik dat dan kunnen maken?

Ik hoop dat iemand mij kan helpen.
Alvast bedankt,

Rogier Nell.
 
PHP hulp

PHP hulp

16/05/2024 18:11:40
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

12/08/2009 12:35:00
Quote Anchor link
Dus stoppen met continu refreshen?
 
Rogier Nell

Rogier Nell

12/08/2009 12:41:00
Quote Anchor link
Nee die knoppen in je browser.
 
GaMer B

GaMer B

12/08/2009 12:51:00
Quote Anchor link
Dusss je wilt een online webbrowser gaan maken??
 
Matthias R

Matthias R

12/08/2009 12:54:00
Quote Anchor link
Nee,
wat hij wilt is F5 blokeren
dat mensen niet refresh kan doen
al vrees ik dat dit niet mogelijk is,
weet het niet zeker
 
Hipska BE

Hipska BE

12/08/2009 13:01:00
Quote Anchor link
je kan een cookie maken wanneer iemand de pagina bezoekt. En bij een eventuele refresh controlleer je of die al bestaat.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
<?php

// dit bovenaan de pagina plaatsen
if(isset($_COOKIE['speciale_pagina'])) die('Refreshen mocht niet'); // stoppen met laden
else setcookie(...); // je weet wel

// rest van de pagina hieronder


?>
 
Rogier Nell

Rogier Nell

12/08/2009 14:59:00
Quote Anchor link
Ik wil de knop 'stoppen', naast vernieuwen in de browser, als een button op mijn pagian weergeven. Dus niet het refreshen blokkeren, maar gewoon met een knop het paginaladen laten stoppen. Dan stopt automatisch ook het afspelen van alle geluid.

Maar toch bedankt.
 
Joey Drieling

Joey Drieling

12/08/2009 16:47:00
Quote Anchor link
Ik heb ie 8 daar zit een stop knop standaard naast de refresh knop maar dat stopt geen muziek/video dat in een player afspeeld.

Het is nog heel onduidelijk wat je wild en wat moet gaan doen en hoe het er moet komen uittezien.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.