Pagina titels verkeerd weegegeven

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

.NET Developer

Functie omschrijving Ervaren .NET Developer gezocht! Wij zoeken een ervaren .NET developer die aan de slag gaat voor een softwarebedrijf in de regio Rhenen. In deze rol ben jij zowel zelfstandig als in teamverband verantwoordelijk voor het ontwikkelen en verbeteren van bestaande producten. Daarnaast houdt jij je bezig met de nieuwbouw van websites, webapplicaties en mobiele applicaties die zowel intern als extern gebruikt worden. Je werkt hierbij nauw samen met andere developer, productmanagers en product specialisten om mooie producten te creëren. Bedrijfsprofiel Waar kom je te werken? Je komt te werken voor snelgroeiende softwareleverancier en allround dienstverlener. Klanten van deze

Bekijk vacature »

Back-end PHP Software Developer - Juniorfunctie

Functieomschrijving Wij zijn op zoek naar een PHP Software Developer om ons team te versterken en mee te werken aan de ontwikkeling van eigen IOT-oplossingen. In deze functie ben je verantwoordelijk voor het bouwen van webapplicaties, apps en dashboards voor het uitlezen en managen van sensoren in machines. Je werkt nauw samen met een team van ontwikkelaars en engineers om de beste software-oplossingen te creëren. Jouw werkzaamheden zien er als volgt uit: Je bent in deze rol verantwoordelijk voor het ontwerpen, ontwikkelen en onderhouden van webapplicaties en softwaretoepassingen voor in-house ontwikkelde IOT oplossingen. Je werkt aan complexe databases en back-end

Bekijk vacature »

Front-end Developer Magento 2/Wordpress

Voor het aantrekkelijk houden en steeds vernieuwen van de huidige websites en webshops en het meedenken in de marketing zijn wij per direct op zoek naar een ervaren Front-end developer met gedegen kennis van Magento 2 (webshops) en Wordpress (websites). Wat bieden wij jou Mooi salaris! Meteen op contract bij de opdrachtgever! Gezellig, Kempisch bedrijf! 35 uur per week! Auto van de zaak! Wie ben jij Van een front-end developer verwachten wij: Een afgeronde Bachelor ICT opleiding met profiel ICT & Media Design. Dat je in het bezit bent van een Magento 2 professional front-end developer certificaat; Je hebt ruime

Bekijk vacature »

C#.NET Developer

Functieomschrijving Voor een software ontwikkelaar in de omgeving van Vught zijn we op zoek naar een gemotiveerde C# ontwikkelaar. Deel jij hun passie voor development en dan vooral in C#.NET? Dan kan dit wel eens jouw droombaan zijn! Jouw werkzaamheden zullen er ongeveer als volgt uit gaan zien Door de wensen van de klant goed te begrijpen ga jij aan de slag dit om te zetten naar passende oplossingen en werk je deze uit tot een sterk eindproduct. Je gaat je bezighouden met de ontwikkeling van webapplicaties en websites, dit doe je door middel van ASP.NET, MVC Frameworks en C#.

Bekijk vacature »

.NET Developer

Functie omschrijving In deze functie ga je werken als C# Developer. Jij gaat aan de slag met de volgende taken: Maatwerk software bouwen; Huidige softwareprojecten verder uitbouwen en optimaliseren; Ideeën van de klant omzetten naar handige oplossingen en tools; Bovenstaande doe je middels de Microsoft- stack: C#, ASP.NET en MVC/ Entity Framework. Ben je net afgestudeerd aan een HBO opleiding Informatica, aarzel dan niet om te solliciteren. Dit is namelijk de ideale startersfunctie! Bedrijfsprofiel Deze organisatie is gevestigd in de regio van Boxtel. Het is van oorsprong een familiebedrijf, die gestart zijn met het bouwen van websites. Dit is door

Bekijk vacature »

IT Manager team PaaS

TenneT is hard groeiende om haar ambities waar te kunnen maken. Zo nemen wij een leidende rol in het aanjagen van de energietransitie. Het werven van nieuw talent speelt daarin een cruciale rol. Wij zijn op zoek naar een gedreven Lead PaaS die hieraan wil bijdragen en misschien ben jij dat wel? Jouw bijdrage aan TenneT Je wordt de Teammanager (Lead) van een nieuw team binnen de afdeling Basic van Information Technology and Facilities (ITF) van TenneT. Het team heet Platform as a Service. Hier wordt elke dag in een goede sfeer met zijn allen hard gewerkt om vanuit IT

Bekijk vacature »

Front end developer binnen het onderwijs

Functie Het doel van dit team is om te zorgen dat de studenten altijd op de hoogte zijn van relevante informatie en de mogelijkheid hebben om online vragen te stellen. Hiervoor hebben ze een portal ontwikkeld. De app is echt een greenfield project met een eigen inrichting middels cloud. De ontwikkeling wordt gedaan door gebruik te maken van oa. Javascript, React, CSS, Next.js, GraphQL in een Azure Cloud omgeving. Daarnaast gebruiken ze tooling als Figma, storybook, Jest en Github. De complexiteit in deze rol zit hem in het feit dat data uit verschillende bronsystemen komt waarbij er zowel gekoppeld wordt

Bekijk vacature »

Informeel bureau zoekt Senior PHP developer

Functie Als senior PHP developer neem je het voortouw in ontwikkeltrajecten en ben je in staat werk uit te leggen aan collega’s om zo je kennis met hen te delen. Je deinst niet terug voor ingewikkelde projecten. Deze zie jij alleen maar als uit uitdaging. Je werkt doorlopend aan klantcases (en hierdoor je klant echt leert kennen), maar toch ben je afwisselend bezig. Dit alles in een vrije en ontspannen werksfeer, met een team van gelijkgestemde. Binnen de development teams werken ze met o.a. PHP, Laravel, React, Node, Elastic, Amazon AWS, JIRA, Solid, Domain-driven-design, Doctrine, Redis, docker, Kubernetes, CI, PHP

Bekijk vacature »

OutSystems Developer

Dit ga je doen Het van scratch af aan ontwikkelen van applicaties met OutSystems; Het aanhaken bij diverse projecten binnen de organisatie; Schakelen met de business; Meedenken over de mogelijkheden van het platform binnen de organisatie. Hier ga je werken Deze organisatie is een toonaangevende speler in de vastgoedbranche en telt momenteel ruim 500 medewerkers. Met meer dan 150 applicaties staat er een complex applicatielandschap, bestaande uit standaard- en maatwerkapplicaties. De maatwerkapplicaties worden ontwikkeld door een inhouse development team. Het doel voor de komende periode is het verder vernieuwen en optimaliseren van het huidige applicatielandschap. Zo staat de organisatie aan

Bekijk vacature »

Team Lead Java Developer

Functie Wat ga je doen als Java developer? Als Team Lead Java Developer draag een grote verantwoordelijk je stuurt ontwikkelaars aan en staat dagelijks in contact met jou ICT Manager. De team Bestaat uit front-end en backend systemen. Je ben in staat op hoog niveau de technische vak te bepalen en ook te bewaren. Je dag zie er als volgt uit, ontwikkelen van nieuwe en bestaande applicaties, het uitvoeren van processen en analyses en het beschrijven van functioneel ontwerpen. Ook zal samen met jouw Tester applicaties gaan testen door middel van peer reviews en het leveren van support aan gebruikers

Bekijk vacature »

Fullstack developer

Functieomschrijving Heb jij kort geleden jouw HBO ICT diploma in ontvangst mogen nemen? Of ben je toe aan een andere uitdaging? Voor een erkende werkgever in de omgeving van Breda zijn wij op zoek naar een Fullstack developer. Kennis of ervaring met C# & SQL is een must! Je houdt je bezig met het ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten; Je bent verantwoordelijk voor de beheer en ontwikkeling van de software; Je draagt bij aan de implementatie van aanpassingen, verbeteringen en aanvullingen in de C# based applicaties; Je test de software en ontwikkelt deze door; Je brengt de aanpassingssuggesties van klanten in

Bekijk vacature »

C# developer

Functie Als C# ontwikkelaar ben jij de spin in het web bij deze organisatie. Jij begeleidt en traint de field engineers die bij de klanten machines leveren en installeren. Daarnaast ondersteun jij de field engineers als zij bij de klant vastlopen bij het installeren van de machine m.b.t. software matige vragen. Jouw doel is dan ook om de technische kennis van de field engineers door middel van training zoveel mogelijk uit te breiden. Dit om ervoor te zorgen dat zij zelfstandiger software matige problemen kunnen oplossen. Ook ben jij verantwoordelijk voor het bedenken van software oplossingen voor klanten en dit

Bekijk vacature »

Software programmeur

Functieomschrijving Voor een erkende werkgever in de regio van Goes zijn wij op zoek naar een enthousiaste software programmeur met PHP/Symfony ervaring. Een gedreven persoon die het development team komt versterken met het aanpakken van complexe projecten. Ben jij op zoek naar een baan met veel uitdaging binnen een snelgroeiend e-commerce bedrijf, waar je de tijd en ruimte krijgt voor zowel professionele als persoonlijke groei? Lees dan snel verder! Dit ga je doen: Beheer en ontwikkeling van de serviceportal in Symfony en de webshops in de tweede versie van Magento; Testen en door ontwikkelen van software; Ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten;

Bekijk vacature »

Full stack .NET developer Microsoft 365

Wat ga je doen als Full stack .NET developer Microsoft 365? Je stelt je op als sparringpartner voor het team en PO over toekomstige functionaliteiten, architectuur en mogelijke nieuwe producten. Je bent mede-verantwoordelijk voor het vertalen en omzetten van een user story in een passend technisch design. Je implementeert functionaliteiten op basis van een technisch design en user story. Je bent mede-verantwoordelijk voor het beheer van Azure DevOps, waaronder het beheer van GIT, Build Pipelines, Release Pipelines en geautomatiseerde testen. Hier herken jij jezelf in Hbo werk- en denkniveau of hoger aangevuld met relevante certificeringen en/of cursussen; Minimaal 3 jaar

Bekijk vacature »

Outsystems Developer Junior

Dit ga je doen Bouwen aan nieuwe en innovatieve applicaties; Maken van koppelingen tussen Outsystems en het bestaande applicatielandschap; Troubleshooting op bestaande software. Hier ga je werken De organisatie is internationale speler binnen de bouwbranche en richt zich op de infrastructuur, zowel boven als onder de grond. Ze zijn ruim 1100 man groot en maken op IT vlak een mooie groei door. Als junior Outsystems Developer kom je te werken op een IT-afdeling van zo'n 25 man groot. Een aantal jaar geleden hebben ze de keuze gemaakt om zich meer te gaan richten op ontwikkeling en door de groei van

Bekijk vacature »
Bas Visscher

Bas Visscher

17/06/2009 14:32:00
Quote Anchor link
Goedenmiddag,
Mijn paginatitels van mij website worden op de laatste titel na goed weergegeven. De titels staan in een database en die haal ik eruit met het bestand titels.php die inlcude ik op elke pagina. Waarom word de laatste titel 5 pixels lager weergegeven als de eerste 4 titels?

-Titels.php-
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
<?php
$connectie
= mysql_connect("localhost" , "xxxxxxxx", "xxxxxx");
$database = mysql_select_db("xxxxxx");

        $query = "SELECT *
                  FROM titels
                  ORDER BY positie"
;
        $uitvoeren = mysql_query($query);
        while($titels = mysql_fetch_assoc($uitvoeren)){
        echo "<li><a href=\"".$titels['bestandsnaam']."\"\">".$titels['titel']."</a></li>";
        }

        

mysql_close($connectie);

?>
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Bas Visscher
 
PHP hulp

PHP hulp

22/05/2024 14:33:02
 
Danny Roelofs

Danny Roelofs

17/06/2009 14:39:00
Quote Anchor link
Ten eerste, we weten natuurlijk niet waar je host , en wees daarom blij.. want je vermeld je account gegevens v.d database server?.

Verder zie ik :
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
echo "<li><a href=\"".$titels['bestandsnaam']."\"\">".$titels['titel']."</a></li>";
?>


Doe dit zo (maakt je werk overzichtelijker)
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
echo '<li><a href="'.$titels['bestandsnaam'].'">'.$titels['titel'].'</a></li>';
?>


door echo te gebruiken met ' hoef je niet meer \" te gebruiken.

Het lijkt er op dat "\"\" er voor zorgt bij je dat de html tag <a> onjuist wordt afgesloten, dit kan leiden tot het verkeerd renderen van de structuur.

Je url zou er denk ik zo uitzien in je huidige situatie:
<a href='"bestand"">titel</a>


Toevoeging:

Het kan ook zijn dat de gegevens in je database wellicht op worden gehaalt, maar omdat je een bepaalde Collatie zoals utf8_general_ci gebruikt, kunnen bepaalde tekens wellicht verkeerd worden weergegeven en ook hier invloed op uitoefenen.


Herziening:
Code aangepast, een typo gecorrigeerd
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Danny Roelofs
 
Bas Visscher

Bas Visscher

17/06/2009 14:42:00
Quote Anchor link
Ok bedankt, die database staat niet online maar is mijn usbwebserver die gegevens zijn dus niet relevant.

Werkt niet.
De url die je geeft klopt niet dan sluit hij de echo niet meer af, kan je zelf ook zien in jouw voorbeeld de ?> blijft daar rood evenals de ;

C:\Users\Gebruiker\sites\UsbWebserver\Root\staljagtlust\titels.php on line 10

RE: Werkt niet
Werkt wel
De url had 1 ' te kort die doet het nu dus weer wel.
MAAR de laatste titel blijft lager hangen als de rest.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Bas Visscher
 
Johan K

Johan K

17/06/2009 14:46:00
Quote Anchor link
Weet je zeker dat dit 5 pixels is? er staat niet echt bij met welke browser jij kijkt.
Ik neem aan dat je het over IE6.0 heb, want die heeft een 3 pixel bug die vrij gemakkelijk is op te lossen.
Dit geld alleen float gebaseerde websites, en dat is zo op te lossen.
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
/* Hide from IE5-Mac. Only IE-Win 6 sees this. \*/

* html p
{
    height: 1%;
    margin-left: 0;
}
* html .myFloat {
margin-right: -3px;
}
/* End hide from IE5/Mac */


Het is heel belangrijk om de commentaar ook mee te kopiëren, anders werkt het niet. Deze "hack" of "filter" werkt alleen voor IE5 t\m IE6 voor Windows en is de "holly hack" genoemd. Google dat als je er meer over wilt weten.

Maar dit kan natuurlijk ook door een pseudo class gedaan worden ":after", misschien zit de fout daar wel.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Johan K
 
Bas Visscher

Bas Visscher

17/06/2009 14:49:00
Quote Anchor link
Bedankt voor de moeite allemaal!!
Het heeft verder niks opgelost maar kheb er wel wat aan gehad TOP!!
Ik zal even vertellen wat er mis was.

Op het punt van includen had ik eerst:
Oude situatie:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
<div id="nav">
        <ul>
             <?php
        include("titels.php");
        ?>

        
        </ul>
      </div>


En nu:
Nieuwe situatie:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
<div id="nav">
        <ul><?php include("titels.php"); ?></ul>
      </div>
    </div>
 
Johan K

Johan K

17/06/2009 15:01:00
Quote Anchor link
Dus als jij 1 div opent, en je sluit er twee.. het probleem is opgelost?
Klopt dit wel allemaal, want ik heb zo het gevoel dat dit het probleem heeft opgelost in 1 browser.
 
Danny Roelofs

Danny Roelofs

17/06/2009 17:34:00
Quote Anchor link
Ja ergens wordt toch een HTML tag bij je niet goed opgezet, daardoor kan een 2de </div> wel werken om het andere probleem op te lossen, maar het zal later nog voor de nodige problemen kunnen zorgen.

Ik heb de URL die ik foutieve had vermeld gecorrigeerd in datzelfde bericht.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.