Paginanaam automatisch in bestandsnaam

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Joeri de Groot

Joeri de Groot

14/08/2008 13:51:00
Quote Anchor link
Beste Php'ers,

Ik loop tegen een klein probleemje aan. Voor elke pagina heb ik een apart muziekje dat moet worden geopend. Op home.php wordt bijv. het muziekje home.mp3 geopend, en op index.php, index.mp3 enz.

Nu heb ik dit:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
<!DOCTYPE HTML PUBLIC "-//W3C//DTD HTML 4.0 Transitional//EN">
<html>

<head>
  <title></title>
</head>
<body>
<embed src="(paginanaam).mp3" width="50" height="20" controls="smallconsole">

</body>
</html>


En ik wil graag dat waar nu (paginanaam) staat, automatisch de paginanaam wordt gevonden zonder .php...

Weet iemand of en hoe dit mogelijk is??

Alvast bedankt!
 
PHP hulp

PHP hulp

20/05/2024 04:05:43
 
- SanThe -

- SanThe -

14/08/2008 14:06:00
 
Martijn B

Martijn B

14/08/2008 14:08:00
Quote Anchor link
Kijk eens naar:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
echo __FILE__;
?>


Om .php er uit te halen kun je strrpos(...) en substr(...) gebruiken.

succes ;P
 
Joeri de Groot

Joeri de Groot

14/08/2008 14:37:00
Quote Anchor link
Geweldig! Bedankt!!
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.