Paginanummering

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Front-end Developer vue.js node.js SaaS

Dit ga je doen Het ontwikkelen van nieuwe features die bijdragen aan de groei van de klanten van de organisatie; Je denkt mee over nieuwe innovaties, features en verbeteringen in de applicatiearchitectuur; Je draagt bij aan de continue ontwikkeling van jouw team doordat je elke dag streeft naar het verbeteren van jouw eigen prestaties; Je neemt actief deel aan Scrum meetings en de Frontend Guild. Hier ga je werken Voor een snel groeiend bedrijf de regio Nieuw Vennep zijn wij opzoek naar een ervaren Front-end Developer. De organisatie is actief in de e-commercebranche en ontzorgt haar klanten middels een SaaS-platform.

Bekijk vacature »

.NET developer WO niveau voor predictive software

Bedrijfsomschrijving Dit bedrijf uit Den Bosch is om precies te zijn 15 medewerkers groot en ze ontwikkelen (predicitve) planning software. Dit doen zij voor allerlei mooie en bekende organisaties (bierbrouwerijen, gemeentes, oliemaatschappijen en diverse multinationals). Wegens meer en grotere vraag vanuit de klanten komen er nu posities vrij voor onder andere een .NET developer. Het bedrijf is goed met openbaar vervoer te bereiken. Functieomschrijving Je komt hier te werken in een team van 3 .NET developers en bent betrokken bij het gehele ontwikkelproces. Dus van idee naar ontwerp en van ontwikkeling tot testen en implementatie. Bij voorkeur ben je niet

Bekijk vacature »

.NET Developer

Functieomschrijving Ben jij klaar voor de volgende stap in jouw carrière? Kom werken bij dit kleine softwarebureau en werk aan de gaafste maatwerk projecten. Je komt te werken in een klein development team en werk nauw samen met elkaar, om maatwerk software te leveren en bij te dragen aan bedrijfsautomatiseringen. Je gaat werken met de Microsoft stack en technieken als .NET, C#, Entity, MVC, SQL server. In de functie krijg je veel vrijheid om zelf beslissingen te nemen en je hebt impact op de bedrijfsprocessen. Bedrijfsprofiel Dit familiebedrijf bestaat al ruim 20 jaar. Zij hebben een vast netwerk van klanten,

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Ons programma is voor afgestudeerde enthousiastelingen die het als een uitdaging zien om met een klein dynamisch team bij de grootste bedrijven van Nederland aan de slag te gaan. Tijdens jouw dienstverband word jij begeleid door een talent manager. Het ontwikkelen van jouw talent staat hierbij centraal. Het programma doorloop je met een team van circa 8 Mede- trainees. De eerste maand start je met een fulltime inhouse opleiding. Deze staat geheel in het teken van de werkzaamheden die jij verder in het programma zult uitvoeren. Na deze opleidingsmaand ga je aan de slag in een dynamische omgeving bij

Bekijk vacature »

Developer (One Data)

Do you have experience with managing IT Teams in a service delivery organization? Are you keen to bring the team and our platform to a higher level? Then Nutreco has a very interesting role for you! As a One Data developer you are responsible for the management, running and functional use of our integration landscape and processes within Nutreco. Nutreco is using at this time BizTalk 2016, and Apigee for its API management, to be replaced by Azure Integration Services as of 2023. You will be part of a virtual teams of 11 people (own and outsourced) working in an

Bekijk vacature »

Back end developer PHP

Functie Met een complex en uitgebreid e-commerce platform, een eigen PIM-systeem en eigen scan applicatie – krijg jij dagelijks te zien hoe jouw werk gebruikt wordt door miljoenen gebruikers. En we staan qua development pas in de startblokken, aangezien er nog meerdere projecten op de plank liggen te wachten! Ons huidige development team bestaat uit 8 programmeurs. Er wordt dagelijks gereflecteerd op geschreven code, Scrum taken en kennisdelen onderling is een must. Onze voertaal binnen ons team is Engels, dit omdat wij twee internationale collega’s hebben. Ons huidige “IT Landschap” bestaat voornamelijk uit allerlei losse onderdelen die individueel, maar ook

Bekijk vacature »

Software developer (Python)

Functie Je komt te werken in het IT-team bestaande uit de Lead developer en 4 (medior/senior) developers. Gezamenlijk werken jullie aan de verbetering en uitbreiding van de software. Binnen het development team is er veel vrijheid en zelfstandigheid, zonder dat ze hiermee afdoen aan de kwaliteit. Zo hebben ze elke ochtend een korte stand-up (10:00 uur) en houden ze zo nu en dan pair-programming sessies. Ook is er een hele professionele ontwikkelcyclus waarbij code altijd eerst door een collega wordt getest voordat het naar deployement gaat. Je hebt in je werk oog voor kwaliteit, risico’s en het klantbelang. Communicatie met

Bekijk vacature »

Java Developer

Functie Wat ga je doen als Java developer? Jij komt terecht binnen een informeel team waarin je verantwoordelijk bent voor de backend systemen voor grote klanten als Ziggo en KPN. Als Medior Java developer werk je in teamverband en soms individueel. Gedurende de werkweek zal je veelvuldig sparren met je collega’s voor een goede implementatie van de software. Ben jij een echte Java developer? Ben je geïnteresseerd in de nieuwste technieken en de laatste ontwikkelingen? Dan ben je hier aan het juiste adres! Eisen Wat wordt er van jou verwacht? • Minimaal HBO/WO denk- en werkniveau; • Analytisch sterk, open

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar

Functieomschrijving In deze uitdagende functie als Software Developer ga je de volgende taken uitvoeren: Maatwerk back-end software programmeren; API koppelingen bouwen; Software optimaliseren voor klanten; Bouwen maatwerk applicaties; Werken met Microsoft stack zoals C#, .NET (Core) en Entity framework; Bedrijfsprofiel Je gaat werken bij een klein softwareontwikkelingsbureau, die maatwerk software bouwt voor klanten door heel Nederland. Dit doen zij al meer dan 20 jaar. Het is van oorsprong een familiebedrijf, opgezet door de eigenaar, die er nog steeds werkt. Het team bestaat vooral uit back-end developers en één systeembeheerder. Je krijgt veel kans om jezelf te ontwikkelen en krijgt tevens

Bekijk vacature »

.NET Developer Senior

Dit ga je doen Het ontwikkelen van backend applicaties in C#; Het maken van vele koppelingen met andere ERP-applicaties zoals JD Edwards en SAP; Je bent (mede) verantwoordelijk voor het opstellen van technisch ontwerpen voor de te ontwikkelen software oplossingen; Je bent gemiddeld 90% van je tijd inhouse oplossingen aan het ontwikkelen en testen. De overige 10% van je tijd ben je bij klanten op locatie om oplossingen te implementeren, klanten te begeleiden en de software verder te innoveren; Naast het zelfstandig ontwikkelen van software oplossingen ben je ook bezig met het waarborgen van je contacten bij de klant, het

Bekijk vacature »

C# .NET Developer

Dit ga je doen Als developer nieuwe gave features implementeren; Werken met technieken als C# .NET en (REST) API's webservices; Ontwikkelen van koppelingen middels API's; Maken van technische keuzes en beslissingen over de architectuur; Junior collega's coachen; Initiatief nemen voor nieuwe technische mogelijkheden; Je bent een belangrijke schakel - en vindt het leuk - om te schakelen met de business. Hier ga je werken In een klein team van professionals ben je als C# .NET Developer verantwoordelijk voor het ontwikkelen van één van de applicaties voor het grootste inhouse product: een applicatie voor alles omtrent hypotheken. De programmeertaal die je

Bekijk vacature »

Software Developer

Dit ga je doen Ontwerpen, ontwikkelen en onderhouden van (mobiele) internettoepassingen; Ontwikkelen en onderhouden van Microservices; Ontwerpen en optimaliseren van databases; Identificeren van nieuwe trends/ontwikkelingen binnen de branche. Hier ga je werken Deze marktleider op gebied van fietsen en fietservaring is gevestigd in twee provincies, verspreid over meerdere locaties. Jij zult voornamelijk in regio Joure aan de slag gaan. De organisatie doelt zich op het leveren van kwalitatief hoogwaardige producten aan alle hun klanten. De organisatie telt circa 4.000 medewerkers in meer dan 10 verschillende landen. Momenteel is de organisatie op zoek naar een Software Developer wilt meewerken aan het

Bekijk vacature »

Senior Front end developer Automotive Angular

Functie Als Senior Front end developer kom je te werken in een team van 11 developers. 9 van de 11 focussen zich op back end, welke is geschreven in Java, en 2 op de front end waarbij er gebruik wordt gemaakt van Typescript en Angular. De focus in deze rol ligt op 2 aspecten; doorontwikkeling van de eigen tooling en gebruik van de tooling t.b.v. klantprojecten. Momenteel zijn ze in de afrondende fase van een project waarbij ze het gehele verkoopproces van nieuwe auto’s anders ingeregeld hebben voor een grote dealer in Nederland. Waarbij Auto’s normaliter pas verkocht werden in

Bekijk vacature »

Ventilatiesysteem Productontwikkelaar HBO WO Verwa

Samengevat: Zij bieden flexibele ventilatiematerialen, geluidsdempers, rookgasafvoer producten en industrieslangen. Ben jij een technisch productontwikkelaar? Heb jij ervaring met het ontwikkelen van nieuwe producten? Vaste baan: Technisch Productontwikkelaar HBO WO €3.000 - €4.000 Zij bieden een variëteit aan flexibele ventilatiematerialen, geluiddempers, rookgasafvoer producten, industrieslangen en ventilatieslangen voor de scheepsbouw. Met slimme en innovatieve materialen zorgen wij voor een gezonde en frisse leefomgeving. Deze werkgever is een organisatie die volop in ontwikkeling is met hardwerkende collega's. Dit geeft goede ontwikkelingsmogelijkheden. De branche van dit bedrijf is Techniek en Engineering. Functie: Voor de vacature als Technisch Productontwikkelaar Ede Gld HBO WO ga

Bekijk vacature »

Medior/senior Front-end developer (Vue.js)

Functie Als Front-end developer ben je uiteindelijk overkoepelend aan de slag voor de 3 ontwikkelteams die ieder aan een specifiek product werken. In samenwerking met de UX-designer en de huidige Front-end developer zorg je voor gebruiksvriendelijke software. Lijkt het jou interessant om complexe problemen op te lossen en feautures naar een hoger niveau te tillen? En vind je het niet erg om oudere delen van de applicaties te refactoren i.c.m. het toevoegen van nieuwe functionaliteiten? Dan komen wij graag met je in contact. Eisen • HBO werk- en denkniveau (ze kijken niet naar papieren, maar naar denkniveau, motivatie en zelfredzaamheid)

Bekijk vacature »
Erwin van Brink

Erwin van Brink

25/10/2010 12:15:31
Quote Anchor link
Hallo,

Ik heb onderstaande code van PHP Hulp en geimplementeerd op mijn site.
Werkt prima, op één ding na.
Hij begint de pagina nummering met '0' i.p.v. '1'...

Kan iemand mij helpden en vertellen waar het 'fout' gaat ?

Gegevens uit de Db halen :

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
<?php
// Pagina navigatie
    // Bepalen hoeveel zendingen er zijn


    $res1 = mysql_query("SELECT * FROM `klanten` WHERE klanten_bedrijf_link = '$bedrijf'");
    $items_totaal = mysql_num_rows($res1);
    if ( $items_totaal == 0 ) {
        $items_totaal == 1 ;
    }

    
    // Filter aantal klanten per pagina
    
    $aantal_per_pagina = $_REQUEST["items_per_pagina"];
    
    if ( $aantal_per_pagina != "" ) {
        $aantal_per_pagina_1 = $aantal_per_pagina;
    }
else {        
        $aantal_per_pagina_1 = "5" ;
    }


    $items_per_pagina = $aantal_per_pagina_1;

    // Benodigede pagina's
    $aantal_paginas = ceil($items_totaal / $items_per_pagina);
    $aantal_paginas = $aantal_paginas - 1;

?>


Code om de paginanummering te maken (deze wordt via include in pagina geladen ):

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
<?php
        <td colspan="7" align="right" valign="middle">
            <
br /><br /><br />
            [
code]<?php
            // get the current page or set a default
            
//            $aantal_paginas = $aantal_paginas - 1;

            
            if (isset($_GET['currentpage']) && is_numeric($_GET['currentpage'])) {
               // cast var as int
               $currentpage = (int) $_GET['currentpage'];
            }
else {
               // default page num
               $currentpage = 0;
            }
// end if
            
            // if current page is greater than total pages...

            if ($currentpage > $aantal_paginas) {
               // set current page to last page
               $currentpage = $aantal_paginas;
            }
// end if
            // if current page is less than first page...

            if ($currentpage < 1) {
               // set current page to first page
               $currentpage = 0;
            }
// end if
            
            // the offset of the list, based on current page

            $offset = ($currentpage - 1) * $aantal_per_pagina;
            
            /******  build the pagination links ******/
            // range of num links to show

            $range = 3;

            echo "<ul id=\"pagination-digg\">";
            // if not on page 1, don't show back links
//            if ($currentpage > 1) {
               // get previous page num

               echo " <li class=\"next\"><a href=?currentpage=0&items_per_pagina=".$aantal_per_pagina.">&#171;&#171; </a><li> ";
               $prevpage = $currentpage - 1;
               // show < link to go back to 1 page
               echo " <li class=\"next\"><a href=?currentpage=" . $prevpage ."&items_per_pagina=".$aantal_per_pagina.">&#171; </a><li> ";
//            } // end if
            
            // loop to show links to range of pages around current page

            for ($x = ($currentpage - $range); $x < (($currentpage + $range) + 1); $x++) {
               // if it's a valid page number...
               if (($x >= 0) && ($x <= $aantal_paginas)) {
                  // if we're on current page...
                  if ($x == $currentpage) {
                     // 'highlight' it but don't make a link
                     echo " <li class=\"active\">". $x . "</li> ";
                  // if not current page...
                  } else {
                     // make it a link
                     echo " <li><a href=?currentpage=". $x . "&items_per_pagina=".$aantal_per_pagina.">$x</a><li> ";
                  }
// end else
               } // end if
            } // end for
                            
            // if not on last page, show forward and last page links        

            if ($currentpage != $aantal_paginas) {
               // get next page
               $nextpage = $currentpage + 1;
                // echo forward link for next page
               echo " <li class=\"next\"><a href=?currentpage=". $nextpage . "&items_per_pagina=".$aantal_per_pagina."> &#187;</a></li> ";
              
               echo " <li class=\"next\"><a href=?currentpage=". $aantal_paginas . "&items_per_pagina=".$aantal_per_pagina."> &#187;&#187;</a></li> ";
            }
// end if
            /****** end build pagination links ******/

            echo "</ul>";
            ?>

            </td>
?>


Alvast bedankt voor de reacties.
 
PHP hulp

PHP hulp

14/05/2024 05:57:20
 
- Mark -

- Mark -

25/10/2010 12:20:33
Quote Anchor link
Ik heb hem niet helemaal doorgelopen maar verander de 0 in regel 14 en 25 eens naar een 1.
 
Erwin van Brink

Erwin van Brink

25/10/2010 13:16:29
Quote Anchor link
Hallo Mark,

Bedankt voor je snelle reactie.

Dit zorgt er in ieder geval voor dat ik geen '0' pagina als link zie. Echter lost dit mijn probleem niet op.

Feitelijk komt het hier op neer dat de pagina telling begint op pagina '0' en niet op pagina '1'. De linkjes echter, beginnen bij pagina '1' en daardoor vallen de eerste records uit de Db weg. Als je op de 'Eerste pagina' link klikt en kijkt naar de link, dan zie je ook dat er 'currentpage=0' staat, welke feitelijk pagina '0' oproept. Deze link moet dus eigenlijk ook op de pagina 1 link komen.

Volgens mij doet het probleem zich ook alleen voor bij pagina 1 ...
Raar is ook dat als je de pagina de eerste keer oproept, het wel klopt. Zodra je naar een andere pagina gaat en weer terug naar '1', het probleem zich voordoet.


Toevoeging op 25/10/2010 13:34:57:

en wat me net pas opvalt, is dat de laatste pagina hetzelfde records heeft als de eerste. Dus pagina 0 heeft dezelfde records als de laatste pagina ...
 
Erwin van Brink

Erwin van Brink

27/10/2010 22:22:48
Quote Anchor link
Ik heb het opgelost !

Hieronder de juiste code :

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
<?php
            // get the current page or set a default
            
            if (isset($_GET['currentpage']) && is_numeric($_GET['currentpage'])) {
               // cast var as int
               $currentpage = (int) $_GET['currentpage'];
            }
else {
               // default page num
               $currentpage = 0;
            }
// end if
            
            // if current page is greater than total pages...

            if ($currentpage > $aantal_paginas) {
               // set current page to last page
               $currentpage = $aantal_paginas;
            }
// end if
            // if current page is less than first page...

            if ($currentpage < 1) {
               // set current page to first page
               $currentpage = 0;
            }
// end if
            
    
            // the offset of the list, based on current page

            $offset = ($currentpage - 1) * $aantal_per_pagina;
            
            /******  build the pagination links ******/
            // range of num links to show

            $range = 3;

            echo "<ul id=\"pagination-digg\">";
            // if not on page 1, don't show back links
//            if ($currentpage > 1) {
               // get previous page num

               echo " <li class=\"next\"><a href=?currentpage=0&items_per_pagina=".$aantal_per_pagina.">&#171;&#171; </a><li> ";
               $prevpage = $currentpage - 1;
               // show < link to go back to 1 page
               echo " <li class=\"next\"><a href=?currentpage=" . $prevpage ."&items_per_pagina=".$aantal_per_pagina.">&#171; </a><li> ";
//            } // end if
            
            // loop to show links to range of pages around current page

            for ($x = ($currentpage - $range); $x < (($currentpage + $range) + 1); $x++) {
               // if it's a valid page number...
               if (($x > 0) && ($x <= $aantal_paginas)) {
                  // if we're on current page...
                  if ($x == ($currentpage+1)) {
                     // 'highlight' it but don't make a link
                     echo " <li class=\"active\">". ($x) . "</li> ";
                  // if not current page...
                  } else {
                     // make it a link
                     echo " <li><a href=?currentpage=". ($x-1) . "&items_per_pagina=".$aantal_per_pagina.">$x</a><li> ";
                  }
// end else
               } // end if
            } // end for
                            
            // if not on last page, show forward and last page links        
//            if ($currentpage != $aantal_paginas) {
               // get next page

               $nextpage = $currentpage + 1;
                // echo forward link for next page
                if ( $nextpage <> $aantal_paginas ) {
                       echo " <li class=\"next\"><a href=?currentpage=". ($nextpage) . "&items_per_pagina=".$aantal_per_pagina."> &#187;</a></li> ";
                    echo " <li class=\"next\"><a href=?currentpage=". ($aantal_paginas - 1) . "&items_per_pagina=".$aantal_per_pagina."> &#187;&#187;</a></li> ";
                    
                }
else {
                    
                    echo " <li class=\"next\"><a href=#> &#187;</a></li> ";
                    echo " <li class=\"next\"><a href=#> &#187;&#187;</a></li> ";
                }

              
//            } // end if
            /****** end build pagination links ******/

            echo "</ul>";
            ?>
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.