Pagina's

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

(Lead) PHP Software Developer

Functie omschrijving Voor een klein softwarebedrijf in Breda, zijn wij op zoek naar een PHP software developer met een aantal jaar werkervaring. Je krijgt een plek in een klein team met 2 andere software developers. Wil jij graag werken met de nieuwste technieken bij een bedrijf waar jij de lead gaat nemen in de verder ontwikkeling en modernisering van een eigen software pakket? Dan ben je hier aan het juiste adres! Jouw werkzaamheden gaan er als volgt uit zien: Je gaat aan de slag met de ontwikkeling en vernieuwing van het "in-house" ontwikkelde multimedia platform. Je neemt de lead in

Bekijk vacature »

Junior Front end developer Onderwijssoftware

Functie Als Junior front end developer kom jij terecht in een klein, maar hecht team bestaande uit 5 andere developers (waarvan 2 senioren, 2 medior en 1 junior). Met de gezamenlijke missie om “ieder kind te helpen met onze software” wordt er dagelijks gepassioneerd en hard gewerkt aan ons in-house ontwikkeld platform. Deze software is gebaseerd is op AI, machine Learning en wetenschappelijke inzichten. Dagelijks zul jij werken met onze high traffic webapplicatie. We hebben ruim 300.00 gebruikers en meer dan 2 miljard records waar je te maken mee krijgt! Verder zul jij je bezighouden met: – Het ontwikkelen van

Bekijk vacature »

Traineeship Java Developer

Functie Wat ga je doen als Java Developer? Jij start via ons bij deze opdrachtgever als Trainee Java ontwikkelaar, tijdens het traineeship ga je in 1 jaar van de basis naar professioneel Java ontwikkelaar. Je start samen met een groep trainees, volgt de aangeboden cursussen en gaat aan de slag bij één van onze opdrachtgevers. Na een aantal maanden volgt de volgende opdracht. Door de groei in jouw rol kom je op steeds complexere opdrachten terecht. Veel afwisseling dus. Collega’s met ervaring helpen je bij deze groei en samen met jouw coach ga je een persoonlijke leerplan opzetten om jou

Bekijk vacature »

In-house .NET software developer

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een uitdagende in-house development functie? Maak jij graag hét verschil m.b.t. interne automatisering? Haal jij energie uit het automatiseren van processen voor je eigen collega's? Dan hebben wij de perfecte vacature voor je! Voor een gezellig Brabants familiebedrijf, zijn wij op zoek naar een .NET software developer. Je gaat in deze zelfstandige functie werken aan de ontwikkeling van eigen applicaties & en het koppelen van deze applicaties aan de ingekocht software. Jouw werkzaamheden zien er als volgt uit: Het management team signaleert behoeftes vanuit de business. Vervolgens worden deze behoeftes uitgewerkt en geprioriteerd.

Bekijk vacature »

Node.js developer

Functie Onder begeleiding van 3 accountmanagers waarvan er 1 binnen jouw expertise je aanspreekpunt zal zijn ga je aan de slag bij diverse opdrachtgevers. Hij of zij helpt je bij het vinden van een passende en uitdagende opdracht. Hierin houden ze uiteraard rekening met jouw situatie, ervaring en (technische) ambities. De opdrachten duren gemiddeld één tot 2 jaar. Hierdoor kun je je ook echt vastbijten in een project en als consultant impact maken. Naast de opdracht ben je regelmatig met je collega’s van de IT-afdeling om bijvoorbeeld onderlinge kennis te delen, of nieuwe trends te bespreken. Ook worden er regelmatig

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie As a .NET developer you start in a driven and diverse development team. Your team consists of 16 IT professionals, including 7 software engineers. Because your new employer is internationally active, there are also international IT professionals working in the IT department. As a result, the official language is English. As a team you are responsible for a new Cloud Native product. This product runs entirely in Azure with a Progress Database and various Azure Functions. In addition, this product has a JS front-end, a REST API system and a layer in C # .NET. The idea is therefore

Bekijk vacature »

Front end developer React

Functie Wij zijn van origine een wordpress bureau, maar sinds 2006 zijn wij dit wel redelijk ontgroeid. Naar mate de jaren verstreken zijn we gegroeid in omvang, maar ook in de complexiteit van opdrachten waarin wij onze klanten kunnen bedienen. Momenteel bestaat onze organisatie uit 4 front end developers, 12 back end developer 3 projectmanagers en een 2 koppig management. Wij zijn een hele informele, bijna familiaire organisatie. Geen strak pak of overhemd, nee gewoon dragen waar jij je prettig bij voelt. De gemiddelde leeftijd ligt tussen de 25 en 30 en wij doen er veel aan om onze hechte

Bekijk vacature »

Senior Front-end developer

Functie Als front-end developer ga je aan de slag voor verschillende klanten, waarbij veel rekening wordt gehouden met waar je woont (dit is altijd binnen het uur), en word er gezocht naar een organisatie die past bij jou. Zowel qua persoonlijke ambities als de technische aansluiting. De opdrachten duren gemiddeld 1 à 2 jaar maar dit hangt ook af van je wensen. Je werkt in een teamverband voor een klant en zult nauw samenwerken met zowel eigen collega’s als die bij de klant werkzaam zijn. Ze zijn op zoek naar een technische front-end developer die ruime ervaring heeft in één

Bekijk vacature »

Freelance JAVA / C# Developer

Functieomschrijving Voor een opdrachtgever in omgeving Zoetermeer zijn wij op zoek naar ervaren JAVA of C# Developers die graag op projectbasis willen werken. Je komt terecht bij een informele developers club die mooie projecten uitvoeren voor grote klanten. Ben je een ervaren freelancer of werk je in loondienst en ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Lees dan snel verder want wie weet is dit een leuke vacature voor jou! Het fijne van deze werkgever is dat je zelf mag beslissen hoe je te werk wilt gaan. Wil je als freelancer werken dan is dat OK. Wil je de zekerheid

Bekijk vacature »

Software Programmeur PHP - JAVA

Functie Voor een opdrachtgever in omgeving Zoetermeer zijn wij op zoek naar een ontwikkelaar ter versterking van het huidige developers team. Heb jij altijd al willen werken voor een bedrijf, dat veilige netwerkverbindingen levert, door middel van veilige oplossingen, die door middel van de nieuwste technologieën ontwikkelt zijn? Stop dan nu met zoeken! Hoe kan jouw dag er straks uitzien? Je gaat software en webapplicaties ontwikkelen met behulp van de talen C / C++ / PHP. Je gaat technische klussen uitvoeren op locatie bij klanten. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een projecten

Bekijk vacature »

Junior .NET Developer

Dit ga je doen Ontwikkelprocessen verder optimaliseren en verder ontwikkelen met C#; CI/CD-pipelines automatiseren; Ontwikkelen van herbruikbare componenten; Front-end pagina's gebruiksvriendelijk maken. Hier ga je werken Als junior .NET Developer kom je terecht binnen een grote en internationale organisatie. Zij streven naar een positieve impact op de mens, milieu en maatschappij. Het bedrijf is oorspronkelijk een familiebedrijf en werkt aan de productie van hoogwaardige en technische systemen voor de gezondheidszorg. Momenteel willen zij betere ontwikkelprocessen creëren op internationaal gebied en staat kwaliteit en veiligheid voor hun op nummer 1! Als junior .NET Developer werk je aan het ontwikkelen van verbeterde

Bekijk vacature »

Lead developer (PHP, Symfony, DDD)

Functie Als Lead developer zorg je ervoor dat het team (bestaande uit zowel junior als ervaren developers) in staat is om de kwaliteit van de software (en code) verder te verhogen. In samenwerking met het team, de product owner en de andere lead developers zet je technische lijnen uit en bepaal je de prioriteiten per sprint. Lijkt het jou interessant om complexe problemen op te lossen en bijvoorbeeld een nieuwe applicatiestructuur in Symfony op te zetten? Dan komen wij graag met je in contact. Eisen • HBO werk- en denkniveau (ze kijken niet naar papieren, maar naar denkniveau, motivatie en

Bekijk vacature »

Low Code Developer voor o.a. overheidsprojecten!

Bedrijfsomschrijving Wil jij ook behoren tot de specialist in Low Code? Dan zou ik zeker aanraden om verder te lezen. Deze organisatie is ooit opgericht door twee studenten en is inmiddels uitgegroeid tot een serieuze werkgever met een groot aanzien op Low Code projecten. De sfeer is echter niet veranderd, er heerst een informele sfeer met een open deuren beleid, en hierin mag de eigen bar natuurlijk niet ontbreken. Momenteel maakt deze organisatie een flinke groei door en hier kan jij natuurlijk niet bij ontbreken. Daarom ben ik op zoek naar Low Code Developers met een degelijke technische achtergrond. Kennis

Bekijk vacature »

Java/Kotlin Developer

Java/Kotlin Developer Ben jij een ervaren Java/Kotlin developer met een passie voor het automatiseren van bedrijfsprocessen? Wil je graag deelnemen aan uitdagende projecten bij aansprekende klanten? En ben je op zoek naar een professioneel, ambitieus en dynamisch bedrijf om je carrière verder te ontwikkelen? Kom dan ons team bij Ritense in Amsterdam versterken! Zo ziet de functie eruit: Als Java/Kotlin developer bij Ritense ben je verantwoordelijk voor de ontwikkeling en implementatie van applicaties die bedrijfsprocessen automatiseren, zodat onze klanten slimmer, efficiënter en klantgerichter kunnen werken. Als developer ben je in de lead en zorg je voor de correcte oplevering van

Bekijk vacature »

C# developer

Sogeti is een organisatie met een goede werksfeer en zo min mogelijk hiërarchische verhoudingen. Ga je bij ons als C# Developer aan de slag? Dan werk je dagelijks met collega’s aan de mooiste IT-projecten. Deze snelgroeiende groep collega’s krijgt energie van hun vak en dat merk je op de werkvloer. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je te certificeren. We organiseren regelmatig technische Meet-ups en doen we veel aan kennisdeling. Mede hierdoor zij wij dit jaar Microsoft Partner of the Year geworden. Sogetisten staan klaar voor elkaar, hebben lol met elkaar en daarmee behalen we de mooiste resultaten! Werken bij Sogeti

Bekijk vacature »
Joey Schroder

Joey Schroder

05/04/2012 10:32:45
Quote Anchor link
Goede morgen allemaal.
Ik ben de laatste tijd aan het knooien met pagina's.

Zo ziet mijn code eruit

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
<?php
                        $tbl_name1
="tablename";
                        $adjacents1 = 3;
                        $query1 = "SELECT COUNT(*) as num1 FROM $tbl_name1 WHERE type='2' AND active='1' ORDER BY date DESC";
                        $total_pages1 = mysql_fetch_array(mysql_query($query1));
                        $total_pages1 = $total_pages1[num1];
                        
                        $targetpage1 = "book.php";
                        $limit1 = 10;
                        $linkpage = $_GET['linkpage'];
                        if($linkpage)
                            $start1 = ($linkpage - 1) * $limit1;     
                        else
                            $start1 = 0;                            
                        $sql2 = "SELECT * FROM $tbl_name1 WHERE type='2' AND active='1' ORDER BY date DESC LIMIT $start1, $limit1";
                        $result3 = mysql_query($sql2);
                        if ($linkpage == 0) $linkpage = 1;                    
                        $prev1 = $linkpage - 1;                            
                        $next1 = $linkpage + 1;                            
                        $lastpage1 = ceil($total_pages1/$limit1);        
                        $lpm11 = $lastpage1 - 1;                        
                        
                        $pagination1 = "";
                        if($lastpage1 > 1)
                        {
    
                            $pagination1 .= "<div class=\"pagination\" align=\"center\">";
                            //previous button
                            if ($linkpage > 1)
                                $pagination1.= "<a href=\"$targetpage1?linkpage=$prev1\">« Vorige</a>";
                            else
                                $pagination1.= "<span class=\"disabled\"></span>";    
                            
                            //pages    
                            if ($lastpage1 < 7 + ($adjacents1 * 2))
                            {
    
                                for ($counter1 = 1; $counter1 <= $lastpage1; $counter1++)
                                {

                                    if ($counter1 == $linkpage)
                                        $pagination1.= "<span class=\"current\">$counter1</span>";
                                    else
                                        $pagination1.= "<a href=\"$targetpage1?linkpage=$counter1\">$counter1</a>";                    
                                }
                            }

                            elseif($lastpage1 > 5 + ($adjacents1 * 2))
                            {

                                if($linkpage < 1 + ($adjacents1 * 2))        
                                {

                                    for ($counter1 = 1; $counter1 < 4 + ($adjacents1 * 2); $counter1++)
                                    {

                                        if ($counter1 == $linkpage)
                                            $pagination1.= "<span class=\"current\">$counter1</span>";
                                        else
                                            $pagination1.= "<a href=\"$targetpage1?linkpage=$counter1\">$counter1</a>";                    
                                    }

                                    $pagination1.= "...";
                                    $pagination1.= "<a href=\"$targetpage1?linkpage=$lpm11\">$lpm11</a>";
                                    $pagination1.= "<a href=\"$targetpage1?linkpage=$lastpage1\">$lastpage1</a>";        
                                }

                                elseif($lastpage1 - ($adjacents1 * 2) > $linkpage && $linkpage > ($adjacents1 * 2))
                                {

                                    $pagination1.= "<a href=\"$targetpage1?linkpage=1\">1</a>";
                                    $pagination1.= "<a href=\"$targetpage1?linkpage=2\">2</a>";
                                    $pagination1.= "...";
                                    for ($counter1 = $linkpage - $adjacents1; $counter1 <= $linkpage + $adjacents1; $counter1++)
                                    {

                                        if ($counter1 == $linkpage)
                                            $pagination1.= "<span class=\"current\">$counter1</span>";
                                        else
                                            $pagination1.= "<a href=\"$targetpage1?linkpage=$counter1\">$counter1</a>";                    
                                    }

                                    $pagination1.= "...";
                                    $pagination1.= "<a href=\"$targetpage1?linkpage=$lpm11\">$lpm11</a>";
                                    $pagination1.= "<a href=\"$targetpage1?linkpage=$lastpage1\">$lastpage1</a>";        
                                }

                                else
                                {
                                    $pagination1.= "<a href=\"$targetpage1?linkpage=1\">1</a>";
                                    $pagination1.= "<a href=\"$targetpage1?linkpage=2\">2</a>";
                                    $pagination1.= "...";
                                    for ($counter1 = $lastpage1 - (2 + ($adjacents1 * 2)); $counter1 <= $lastpage1; $counter1++)
                                    {

                                        if ($counter1 == $linkpage)
                                            $pagination1.= "<span class=\"current\">$counter1</span>";
                                        else
                                            $pagination1.= "<a href=\"$targetpage1?linkpage=$counter1\">$counter1</a>";                    
                                    }
                                }
                            }
                        
                            //next button
                            if ($linkpage < $counter1 - 1)
                                $pagination1.= "<a href=\"$targetpage1?linkpage=$next1\">Volgende »</a>";
                            else
                                $pagination1.= "<span class=\"disabled\"></span>";
                            $pagination1.= "</div>\n";        
                        }

                                  $nr1 = $start1;
                                 if(mysql_num_rows($result3) > 0){    
                                 while ($row1 = mysql_fetch_array($result3))
                                 {

                                ?>


Het probleem is nu. Als ik op volgende klik dan krijg ik een witte pagina. De hij moet dan naar pagina book.php nextpage gaan.

Ziet iemand hier zo een knullige fout?
 
PHP hulp

PHP hulp

18/05/2024 19:13:30
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

05/04/2012 11:20:26
Quote Anchor link
Zet bovenaan (altijd doen bij het developpen):
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
<?php
error_reporting(E_ALL);
ini_set('display_errors',true);
?>
 
Joey Schroder

Joey Schroder

05/04/2012 11:23:05
Quote Anchor link
Fout nummer1;

Notice: Undefined index: linkpage in

dat is;

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
$linkpage
= $_GET['linkpage'];
?>


Nummer 2;
Notice: Use of undefined constant num1 - assumed 'num1' in

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
$total_pages1
= $total_pages1[num1];
?>


Ik zie er niks fouts aan.

Toevoeging op 05/04/2012 11:29:16:

Bij de linkpage heb ik het volgende van gemaakt maar dat haalt ook niks uit

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
<?php
if(!isset($_GET['linkpage']))
{

    $linkpage = $_GET['linkpage'];
}

?>
 
Gerhard l

gerhard l

05/04/2012 11:41:44
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
<?php
$total_pages1
= $total_pages1['num1'];

if(isset($_GET['linkpage']))
{

    $linkpage = $_GET['linkpage'];
}


?>
 
Joey Schroder

Joey Schroder

05/04/2012 11:44:30
Quote Anchor link
Dat werkt ook niet. De linkpage wordt hier in de get gezet.
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
$pagination1
.= "<a href=\"$targetpage1?linkpage=$next1\">Volgende &raquo;</a>";
?>


Maar dan krijg ik gelijk Notice: Undefined index: linkpage in bij de eerste $linkpage.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

05/04/2012 11:47:05
Quote Anchor link
Blijkbaar heb je voor je isset() nog een $_GET['linkpage'] staan?
 
Joey Schroder

Joey Schroder

05/04/2012 11:55:24
Quote Anchor link
Nee dat staat er niet boven. Alleen een $_GET['page'] Maar dat is van een andere tabel op dezelfde pagina.
 
Gerhard l

gerhard l

05/04/2012 11:56:38
Quote Anchor link
Heb je wel een else gedaan? Dan is je $_GET linkpage dus niet meegestuurd..
 
Erwin H

Erwin H

05/04/2012 12:00:32
Quote Anchor link
Je hebt wel dit
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
<?php
if(!isset($_GET['linkpage']))
{

    $linkpage = $_GET['linkpage'];
}

?>

veranderd naar dit:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
<?php
if(isset($_GET['linkpage']))
{

    $linkpage = $_GET['linkpage'];
}

?>

Zoals Gerhard al aangaf? Wat jij deed klopte namelijk niet.
Krijg je dan nog steeds de fout, zet dan dit even bovenaan zodat je weet wat er precies in je GET array zit:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
print_r( $_GET );
?>
 
Joey Schroder

Joey Schroder

05/04/2012 12:07:35
Quote Anchor link
Naja ik herschrijf de hele pagina wel.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.