Pagination

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Lead Fullstack developer

Functie omschrijving Ben jij een leergierige en ambitieuze junior developer met technische skills? Ben jij op zoek naar een werkgever die jouw de volledige vrijheid geeft om jezelf tot een volwaardige senior te ontwikkelen? Wij zijn op zoek naar een full stack developer die zich bezig wil bezig houden met het uitbreiden en verbeteren van de online webshop. Een onderdeel van jouw werkzaamheden is naast het beheren van de webshop ook om de processen en structuren te stroomlijnen. Werkzaamheden Onderhouden van de webshop (denk aan het bijhouden van de voorraad); Nieuwe functies toevoegen aan de product configurator door middel van

Bekijk vacature »

Full stack Developer / .NET / Angular / Azure

Dit ga je doen Jij gaat je als Full Stack .NET Developer voornamelijk bezighouden met: Het vertalen van concepten naar passende innovatieve en duurzame oplossingen; Het ontwikkelen van bedrijf kritische en gebruiksvriendelijke applicaties voor de internationale markt en intern gebruik; Bouwen aan software om het Internet of Things netwerk te ondersteunen; Het maken en onderhouden van interfaces tussen systemen aan de hand van API's; Het onderhouden en blijven verbeteren van de ontwikkelde software. Hier ga je werken Binnen deze organisatie zal jij als Full Stack .NET Developer een belangrijke rol krijgen en ga je dagelijks de uitdaging aan om maatwerk

Bekijk vacature »

Front-end React developer

Functie Het frontend team bestaat momenteel uit 4 dedicated front-enders en is hard aan het groeien! Ook werken er diverse designers waar je veel mee schakelt. Samen leveren jullie een essentiële bijdrage aan de applicaties die ze voor hun klanten realiseren, jij bent hierin de schakel tussen de eindgebruiker en de slimme backend. Je werkt in het frontend team samen met de backend teams en product owners om te zorgen dat onze applicaties een fijne gebruikerservaring opleveren. Ze werken o.a. met: React, Atomic design, Styled components, JavaScript / TypeScript, NPM, Webpack Blade templates, HTML, SCSS, Git flow. Eisen • HBO

Bekijk vacature »

Java Developer

Dit ga je doen Als Java Developer ben je verantwoordelijk voor: Het ontwikkelen van nieuwe en bestaande webservices; Het uitbreiden van functionaliteiten binnen de producten- en dienstenportefeuille; Het werken aan gegevensuitwisseling met bijvoorbeeld SOAP; Testen van frameworks met gebruik van UNIT en Selenium. Hier ga je werken De organisatie waar je komt te werken is een semi-overheidsinstelling, gesitueerd in Utrecht en zorgt voor een goede samenwerking tussen verschillende overheidsinstanties. Het is een familiaire club die gaat voor kwaliteit en langdurige relaties. Zo zorgen zij ervoor dat er op grote schaal vertrouwelijke informatie tussen verschillende overheidsinstellingen wordt uitgewisseld. Hun werk zorgt

Bekijk vacature »

Front-end developer

Functie Jij komt te werken in een team van 5 developers. het product is continue in beweging. Nieuwe en bestaande klanten vragen om vaak nieuwe features. Hierin ben jij zeer belangrijk om te zorgen dat de functionaliteiten goed opgezet worden op technisch vlak. Designs krijg je aangeleverd van een externe partij zodat jij je primair kan focussen op de techniek! Je hebt daarbij alle vrijheid om je eigen creativiteit toe te passen en mee te denken over de gebruikte technieken. Het gezamenlijke doel is een product dat functioneel zeer gebruiksvriendelijk is en het bedrijfsproces van de gebruikers versneld en kwalitatief

Bekijk vacature »

Scrum Master

TenneT is hard groeiend om de onze ambities waar te kunnen maken. Zo nemen wij een leidende rol in het aanjagen van de energietransitie. Het werven van nieuw talent speelt daarin een cruciale rol. Wij zijn op zoek naar een gedreven Scrum master op onze locatie Arnhem die hieraan wil bijdragen en misschien ben jij dat wel? Jouw bijdrage aan TenneT Je begeleidt twee teams binnen de afdeling Platform Services (PLS). Je helpt mee de devops manier van werken van de teams verder door te ontwikkelen. Je helpt de PO bij het managen van de product backlog; het voorbereiden van

Bekijk vacature »

Leidinggevend Full Stack Developer

Hé jij, nieuwe Pinkcuber! Ga aan de slag bij Pinkcube, online leverancier van promotieartikelen! Een innovatieve organisatie waar extra stappen zetten voor klanten de normaalste zaak van de wereld is. Ambitieus zijn we ook. ‘Naoberschap’ staat bij Pinkcube hoog in het vaandel; we helpen elkaar en iedereen is welkom. Pinkcube is Great Place to Work Certified, erkend leerbedrijf, maatschappelijk betrokken partner van stichting Present en partner van CliniClowns. En misschien wel jouw nieuwe werkgever. Wij zoeken namelijk een enthousiaste: Leidinggevend Full Stack Developer (40 uur, medior/senior) Ben jij klaar om baanbrekende ideeën tot leven te brengen en deel uit te

Bekijk vacature »

Back-end Developer

Functieomschrijving Heb jij kort geleden jouw HBO ICT diploma in ontvangst mogen nemen? Of ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Voor een gewaardeerde werkgever in regio Oosterhout zijn wij op zoek naar een back-end developer. Kennis of ervaring met C# & SQL is een must! Je bent verantwoordelijk voor de beheer en ontwikkeling van de software; Je draagt bij aan de implementatie van aanpassingen, verbeteringen en aanvullingen in de C# based applicaties; Je test de software en ontwikkelt deze door; Je houdt je bezig met het ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten; Je brengt de aanpassingssuggesties van klanten in kaart, om

Bekijk vacature »

.Net developer

Sogeti is een organisatie met een goede werksfeer en zo min mogelijk hiërarchische verhoudingen. Ga je bij ons als .Net Developer aan de slag? Dan werk je dagelijks met collega’s aan de mooiste IT-projecten. Deze snelgroeiende groep collega’s krijgt energie van hun vak en dat merk je op de werkvloer. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je te certificeren. We organiseren regelmatig technische Meet-ups en doen we veel aan kennisdeling. Mede hierdoor zij wij dit jaar Microsoft Partner of the year geworden. Sogetisten staan klaar voor elkaar, hebben lol met elkaar en daarmee behalen we de mooiste resultaten! Werken bij Sogeti

Bekijk vacature »

Magento developer

Functie E-commerce is een ‘’snelle’’ wereld. Om hierin continu voorop te blijven omarmen ze in een vroeg stadium nieuwe technieken. Een webshop is nooit af en kan altijd beter, sneller en efficiënter. Tegelijkertijd hebben ze vanaf hun oprichting altijd vastgehouden aan kwaliteit boven snelheid, en dit loont. Als back-end developer fungeer je als het verlengstuk van hun klanten. Technisch complexe zaken pak je met liefde op, en hierin werk je samen met o.a. front-end developers en designers. Klanten verwacht hierin kwaliteit van het hoogste niveau en een proactieve, meedenkende rol bij het maken van zowel technische als strategische keuzes. Ga

Bekijk vacature »

Software Developer C# .NET

Functie omschrijving Software Developer C# .NET gezocht voor een dynamische organisatie! Ben jij net afgestudeerd of toe aan een volgende stap in je maatschappelijke carrière? Lees dan snel verder! Wij zijn op zoek naar een Software Developer die klaar is voor een nieuwe uitdaging en die een organisatie in de regio Houten wil versterken. Je werkt in deze functie aan verschillende projecten en gaat vaak op bezoek bij klanten. In deze functie kun je een grote mate van uitdaging, diversiteit en verantwoordelijkheid verwachten. Bedrijfsprofiel Waar kom je te werken? Je komt te werken bij een organisatie dat gespecialiseerd is in

Bekijk vacature »

Back end developer Digital Agency

Functie Wij zijn van origine een wordpress bureau, maar sinds 2006 zijn wij dit wel redelijk ontgroeid. Naar mate de jaren verstreken zijn we gegroeid in omvang, maar ook in de complexiteit van opdrachten waarin wij onze klanten kunnen bedienen. Momenteel bestaat onze organisatie uit 4 front end developers, 12 back end developer 3 projectmanagers en een 2 koppig management. Wij zijn een hele informele, bijna familiaire organisatie. Geen strak pak of overhemd, nee gewoon dragen waar jij je prettig bij voelt. De gemiddelde leeftijd ligt tussen de 25 en 30 en wij doen er veel aan om onze hechte

Bekijk vacature »

SAP Integratie Ontwikkelaar

Ben jij ambitieus in de verdere ontwikkeling van SAP binnen HANOS, en heb je kennis van SAP PI, CPI (SAP integration suite) en of andere middleware tooling? Dan ben jij mogelijk onze nieuwe SAP Integratie (middleware) Ontwikkelaar! Lees snel verder en solliciteer! Wat ga je doen? Als SAP Financieel Consultant ben je, als deel van een gedreven team van interne SAP consultants, de schakel tussen de gebruikersorganisatie en ICT. Je draagt proactief bij aan een optimale aansluiting van de SAP-functionaliteit (een applicatielandschap met o.a. Suite on HANA, Fiori, Hybris, C4C en BO), op de bedrijfsprocessen. Verder ondersteun je de HANOS

Bekijk vacature »

In-house .NET software developer

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een uitdagende in-house development functie? Maak jij graag hét verschil m.b.t. interne automatisering? Haal jij energie uit het automatiseren van processen voor je eigen collega's? Dan hebben wij de perfecte vacature voor je! Voor een gezellig Brabants familiebedrijf, zijn wij op zoek naar een .NET software developer. Je gaat in deze zelfstandige functie werken aan de ontwikkeling van eigen applicaties & en het koppelen van deze applicaties aan de ingekocht software. Jouw werkzaamheden zien er als volgt uit: Het management team signaleert behoeftes vanuit de business. Vervolgens worden deze behoeftes uitgewerkt en geprioriteerd.

Bekijk vacature »

Software Developer

Functie omschrijving Psst hé jij daar! Op zoek naar een nieuwe uitdaging als developer? Wacht niet langer en reageer direct. In deze functie ga je bij een familiebedrijf werken als developer. Je gaat maatwerk software ontwikkelen met de Microsoft stack. Je gebruikt technieken als C#, ASP.NET en MVC. Je werkt in een leuk team van andere developers. Je krijgt veel vrijheid in je werk en kan flexibel werken. Dagje thuiswerken? Geen probleem! Daarnaast is er veel ruimte om écht mee te denken met het bedrijf en met de klanten. Bedrijfsprofiel Deze organisatie is gevestigd in de regio van Boxtel. Vanaf

Bekijk vacature »
Bart De Kimpe

Bart De Kimpe

12/05/2011 11:35:34
Quote Anchor link
Ik probeer hier een nieuwspagina te maken en heb 3 records in de database, maar hij toont per pagina maar 1 result, en toont maar 2 paginas, waardoor dus 1 nieuwsbericht weg is. Ik heb het limiet op 2 ingesteld maar wil desondanks het 2e bericht niet tonen. Kan iemand mij helpen?

Hier is de code:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
function toonNieuwsitems(){
    $nieuwsitem = new StdClass();
//
//
// PAGINATION

        $limit = 2;
    
    $query = "SELECT COUNT(*) as num FROM tblNieuws";
    $total_pages = mysql_fetch_array(mysql_query($query));
    $total_pages = $total_pages[num];

    $stages = 3;
    $page = mysql_escape_string($_GET['page']);
    if($page){
        $start = ($page - 1) * $limit;
    }else{
        $start = 0;    
        }    
        
    
    // Get page data
    $query1 = "SELECT * FROM tblNieuws LIMIT $start, $limit    ";
    $result = mysql_query($query1);


    // Initial page num setup
    if ($page == 0){$page = 1;}
    $prev = $page - 1;    
    $next = $page + 1;                            
    $lastpage = ceil($total_pages/$limit);        
    $LastPagem1 = $lastpage - 1;                    
    
    
    $paginate = '';
    if($lastpage > 1)
    {    
    

    
    
        $paginate .= "<div class='paginate'>";
        // Previous
        if ($page > 1){
            $paginate.= "<a href='$targetpage?page=$prev'>previous</a>";
        }else{
            $paginate.= "<span class='disabled'>previous</span>";    }
            

        
        // Pages    
        if ($lastpage < 7 + ($stages * 2))    // Not enough pages to breaking it up
        {    
            for ($counter = 1; $counter <= $lastpage; $counter++)
            {
                if ($counter == $page){
                    $paginate.= "<span class='current'>$counter</span>";
                }else{
                    $paginate.= "<a href='$targetpage?page=$counter'>$counter</a>";}                    
            }
        }
        elseif($lastpage > 5 + ($stages * 2))    // Enough pages to hide a few?
        {
            // Beginning only hide later pages
            if($page < 1 + ($stages * 2))        
            {
                for ($counter = 1; $counter < 4 + ($stages * 2); $counter++)
                {
                    if ($counter == $page){
                        $paginate.= "<span class='current'>$counter</span>";
                    }else{
                        $paginate.= "<a href='$targetpage?page=$counter'>$counter</a>";}                    
                }
                $paginate.= "...";
                $paginate.= "<a href='$targetpage?page=$LastPagem1'>$LastPagem1</a>";
                $paginate.= "<a href='$targetpage?page=$lastpage'>$lastpage</a>";        
            }
            // Middle hide some front and some back
            elseif($lastpage - ($stages * 2) > $page && $page > ($stages * 2))
            {
                $paginate.= "<a href='$targetpage?page=1'>1</a>";
                $paginate.= "<a href='$targetpage?page=2'>2</a>";
                $paginate.= "...";
                for ($counter = $page - $stages; $counter <= $page + $stages; $counter++)
                {
                    if ($counter == $page){
                        $paginate.= "<span class='current'>$counter</span>";
                    }else{
                        $paginate.= "<a href='$targetpage?page=$counter'>$counter</a>";}                    
                }
                $paginate.= "...";
                $paginate.= "<a href='$targetpage?page=$LastPagem1'>$LastPagem1</a>";
                $paginate.= "<a href='$targetpage?page=$lastpage'>$lastpage</a>";        
            }
            // End only hide early pages
            else
            {
                $paginate.= "<a href='$targetpage?page=1'>1</a>";
                $paginate.= "<a href='$targetpage?page=2'>2</a>";
                $paginate.= "...";
                for ($counter = $lastpage - (2 + ($stages * 2)); $counter <= $lastpage; $counter++)
                {
                    if ($counter == $page){
                        $paginate.= "<span class='current'>$counter</span>";
                    }else{
                        $paginate.= "<a href='$targetpage?page=$counter'>$counter</a>";}                    
                }
            }
        }
                    
                // Next
        if ($page < $counter - 1){
            $paginate.= "<a href='$targetpage?page=$next'>next</a>";
        }else{
            $paginate.= "<span class='disabled'>next</span>";
            }
            
        $paginate.= "</div>";        
    
    
}

 // pagination
         $nieuwsitem->pagination = $paginate;

//------------------------------------
        
    
    
    
    //
            
while($row = mysql_fetch_array($result))
        {
        
        $nieuwsitem->bericht = "<div class='nieuwsbericht'><h1>". $row['Titel'] ."</h1>";
        $nieuwsitem->bericht .= $row['Inhoud'] ."</div>";
                    }
    return $nieuwsitem;
    
}
 
PHP hulp

PHP hulp

20/05/2024 02:27:13
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

12/05/2011 11:41:57
 
Bart De Kimpe

Bart De Kimpe

12/05/2011 11:42:55
Quote Anchor link
Omdat het foute categorie was
 
Maikel  B

Maikel B

12/05/2011 11:47:36
Quote Anchor link
Categorieen zijn gewoon allebei goed hoor.
Bij de andere verder ;)
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

12/05/2011 12:07:05
Quote Anchor link
Deze kan dicht...
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.