Parse error: parse error, unexpected T_CONSTANT_ENCAPSED_STRING on lin 67

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Tuur

Tuur

15/10/2005 13:34:00
 
PHP hulp

PHP hulp

28/04/2024 06:33:24
 
Tuur

Tuur

15/10/2005 13:35:00
 
Tuur

Tuur

15/10/2005 13:35:00
 
Tuur

Tuur

15/10/2005 13:36:00
 
Tuur

Tuur

15/10/2005 13:37:00
 
Tuur

Tuur

15/10/2005 13:41:00
Quote Anchor link
Lekker slim hé? ipv een beetje op te letten en te verbeteren, lekker steeds 'quoten'. Sorry. Tuur
 
Jelmer -

Jelmer -

15/10/2005 13:42:00
Quote Anchor link
okee, waar slaat dat op?
Ik wordt daar nou weer niet wijzer van.
Na regel 66 mist er een punt :)
 
Tuur

Tuur

15/10/2005 14:17:00
Quote Anchor link
een punt? en waar zou die dan moeten komen? Alles staat binnen de correcte tags en volgens mij hoort die '.' er dan niet tussen :-). tuur
 
- SanThe -

- SanThe -

15/10/2005 14:19:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
<?php
"<td><a href=\"verwijderadres.php?id=" . $rij['id'] . "\">Del</a></td>" PUNT // Hier dus
"<td><a href=\"bewerkadres.php?id=" . $rij['id'] . "\">Upd</a></td></tr>");
?>


Tip: Haal hierboven de onnodige posts even leeg met het edit knopje.

Edit: Typo
Edit2: Fixed
Gewijzigd op 15/10/2005 14:24:00 door - SanThe -
 
Tuur

Tuur

15/10/2005 15:14:00
Quote Anchor link
Toppie Santhe. Parse error is weg. Komen nu andere fouten op. Ga eerst proberen. Misschien kom ik nog wel terug. Vast bedankt. Tuur.
 
Tuur

Tuur

15/10/2005 15:32:00
Quote Anchor link
Hi SanThe, kom morgen nog ff terug met een andere foutmelding. Kom er niet uit, maar moet hellas (!!) weg. Gr, tuur
 
- SanThe -

- SanThe -

15/10/2005 15:34:00
Quote Anchor link
Tuur:
Toppie Santhe. Parse error is weg.


De oplossing kwam in eerste instantie van Jelmer.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.