PHP als HTML Windows Server 2003

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Arthur Diependaal

Arthur Diependaal

22/06/2007 18:07:00
Quote Anchor link
Hallo daar,

Ik zit aan een grote site te werken, en ik wil graag een aantal php scripts aan html pagina's toevoegen. Ik heb geen tijd om alle links op iedere pagina aan te passen, dus wil de pagina graag op .html laten eindigen, zoals ik dat nu doe. Doordat ik op een windows server 2003 zit te werken, kan ik geen .htaccess bestand gebruiken om het te parsen. Heeft iemand een goede oplossing?
 
PHP hulp

PHP hulp

16/05/2024 12:04:42
 
Roderik Roderik

Roderik Roderik

22/06/2007 18:17:00
Quote Anchor link
ik ben ook geen expert maar misschien kan je bijv. in config1.php alle linken doen en include op je site dan hoef je alleen in config weer een link invoegen.
 
Arthur Diependaal

Arthur Diependaal

22/06/2007 18:20:00
Quote Anchor link
Eehm.. Dat zal niet gaan, want dan moet ik nog 2000 + pagina's aanpassen... :)
 
Jurgen assaasas

Jurgen assaasas

22/06/2007 18:28:00
Quote Anchor link
je kan geloof ik via mimetype werken maar dat weet ik niet zeker. Anders wordt het dus gewoon allemaal .php maken.
 
Roderik Roderik

Roderik Roderik

22/06/2007 18:46:00
Quote Anchor link
Als je nou in alle pagina's dit zet:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
<?php
echo $_POST['links'];

// $_POST['links'] geeft de waarde
// van het ingevulde vak aan.

?>


en dit bijv. op admin-linken.php:


<form method="post" action="index.php">
<input type="text" id="linken" name="linken">
<input type="submit" value="Go">
</form>

dan moet je natuurlijk de velden in meervoud doen :P
 
Arthur Diependaal

Arthur Diependaal

22/06/2007 18:52:00
Quote Anchor link
Punt is dat ik wil dat de pagina's HTML extensies blijven hebben.
 
Luke Banning

Luke Banning

22/06/2007 18:54:00
Quote Anchor link
Deze MimeType toevoegen: application/x-httpd-php
Met de extensie .html
Dan eindigt ook alles gewoon op .html, maar... ik weet niet of IIS dit ondersteunt
 
Roderik Roderik

Roderik Roderik

22/06/2007 19:03:00
Quote Anchor link
Onee dat kun je beter niet doen.
 

22/06/2007 19:08:00
Quote Anchor link
Kun je met htaccess niet bij/in-stellen welke files als PHP geparsed worden?

Zoek anders maar even naar .htaccess

Edit:

Sorry, slecht gelezen, dit gaat natuurlijk alleen werken voor Apache, ik neem aan dat jij IIS gebruikt.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door
 
Arthur Diependaal

Arthur Diependaal

22/06/2007 19:24:00
Quote Anchor link
Ik gebruik inderdaad IIS
 

22/06/2007 21:01:00
Quote Anchor link
In de server manager of hoe dat dank ook mag heten in de actuele versie van IIS kan je dacht ik opgeven dat .html bestanden ook gepasserd moeten worden. Kijk even bij de .php extensie.


hier topic-je van mijn hoster
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.