[php]: attributes()

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Fullstack Software Developer

Bedrijfsomschrijving Functieomschrijving Java ontwerpen, bouwen en testen (T-shaped). Als senior ontwikkelaar ben je bekend in zowel de back-end als de frontend van een applicatie. Angular, Continious Delivery / Integration. Een ervaren iemand die de leiding kan nemen, een weg vindt in nieuwe situaties, en in oude applicaties. Initiatiefrijk, bekend met de (technische) omgevingen die we bij duo gebruiken, niet te beroerd om collega’s te helpen. Als senior programmeur in staat om op te treden als lead programmeur. Ondersteunt de testers bij de testautomatisering en minder ervaren programmeurs bij dagelijks werkzaamheden. Dit laatste met name op het gebied van Angular. Achtergrond

Bekijk vacature »

WordPress & Azure Developer

Dit ga je doen Zowel front- als back-end development aan de online website omgeving; Het up-to-date houden van alle WordPress-sites; Koppelingen maken tussen applicaties; Meedenken en adviseren over verbeteringen; Development door middel van WordPress, Javascript, HTML en CSS; Werken binnen Scrum/Agile team. Hier ga je werken Voor een grote overheidsinstelling in Den Haag zijn wij opzoek naar een WordPress developer, met kennis en ervaring op het gebied van Azure. De organisatie zit in een grote transitie waarbij de gehele website/online omgeving vernieuwd zal gaan worden. Binnen dit Scrum/Agile team ben je verantwoordelijk voor deze grote migratie/ombouw van de omgeving. De

Bekijk vacature »

.NET Developer

Functie De perfecte combinatie tussen techniek en vastgoed. Werk samen met de senior software developer om allerlei software van fluX te verbeteren. Gelukkig voel jij je helemaal thuis in de codewereld van .NET. Dus of je nu bezig bent met het verhogen van de conformiteitscore of het automatiseren van allerlei taxatiemodellen, jij weet precies hoe je de doelstellingen realiseert. En dat terwijl je ook samenwerkt met een extern ontwikkelteam. Waar dit team bepaalde softwaresystemen ontwikkelen, richt jij je vooral op onze Nederlands georiënteerde producten en alle wetgeving die daarbij komt kijken. Voor minimaal 32 uur per week verrijk jij onze

Bekijk vacature »

Lead developer (PHP, Symfony, DDD)

Functie Als Lead developer zorg je ervoor dat het team (bestaande uit zowel junior als ervaren developers) in staat is om de kwaliteit van de software (en code) verder te verhogen. In samenwerking met het team, de product owner en de andere lead developers zet je technische lijnen uit en bepaal je de prioriteiten per sprint. Lijkt het jou interessant om complexe problemen op te lossen en bijvoorbeeld een nieuwe applicatiestructuur in Symfony op te zetten? Dan komen wij graag met je in contact. Eisen • HBO werk- en denkniveau (ze kijken niet naar papieren, maar naar denkniveau, motivatie en

Bekijk vacature »

.NET Developer C# VB

Samengevat: Deze werkgever is actief in software voor het matchen van vraag en aanbod van gebruikte auto-onderdelen. Ben jij een .NET Developer? Heb je ervaring met het ontwikkelen (REST) en integreren van webservices? Vaste baan: C# .NET Developer C# VB HBO €2.600 - €6.200 Wij ontwikkelen software om vraag en aanbod van onderdelen van personenauto's bij elkaar te brengen. Deze werkgever is een veelzijdige organisatie. Je werkt voor de eigen IT organisatie. Zij werken met moderne technologie en staan open voor innovatie. De branche van dit bedrijf is Automotive. Functie: Voor de vacature als .NET Developer Dordrecht HBO ga je

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

PHP Developer

Functie omschrijving Als PHP / Laravel developer zal je in een klein team terecht komen. Wij zijn op zoek naar een echte specialist, iemand die de balans weet te vinden tussen techniek en perfectie. In de aankomende jaren wilt dit bedrijf flink groeien en daarom zijn ze op zoek naar jou! Wat ga je doen? Je draagt bij aan het ontwikkelen en onderhouden van bestaande webapplicaties die boordevol functionaliteit zitten. Deze applicaties worden gebruikt door de organisatie zelf en ook door de klanten. Inmiddels wordt er gewerkt met Laravel 8 en zijn er diverse koppelingen naar externe leveranciers. Verder zal

Bekijk vacature »

APEX Ontwikkelaar in een team van Oracle Developer

Bedrijfsomschrijving Wij zijn op zoek naar een APEX Ontwikkelaar om onze opdrachtgever in Den Haag te versterken. In deze rol zul je verantwoordelijk zijn voor het ontwikkelen en onderhouden van de front-end van onze applicaties met behulp van Oracle Application Express (APEX). Je werkt aan zowel inhouse als externe projecten. De sfeer binnen het Oracle team is gemoedelijk en men probeert elkaar te helpen én van elkaar te leren. Zo ontstaat er een prettige en plezierige werksfeer waar ruimte is voor persoonlijke ontwikkeling en groei. Er wordt gewerkt met de meest nieuwe technologieën waardoor je kennis up-to-date blijft. Het bedrijf

Bekijk vacature »

C# .NET developer voor innovatieve applicaties gez

Bedrijfsomschrijving Deze werkgever houdt zich al ruim 20 jaar bezig met het ontwikkelen van innovatieve software en dat willen ze graag nog lang doorzetten. En dat merk je ook als je als .NET developer hier aan de slag gaat. De applicaties worden continu doorontwikkeld met altijd als uitgangspunt dat zowel de kwaliteit als het gebruikersgemak van hoog niveau is. Het bedrijf telt inmiddels ruim 25 medewerkers waarvan meer dan de helft op de development afdeling werken. Meer weten over deze werkgever? Mail naar [email protected] of bel 0657578548 Functieomschrijving Je komt te werken in een Scrum team met andere .NET developers

Bekijk vacature »

Als PHP developer bijdragen aan beter onderwijs?

Functie Momenteel zijn ze op zoek naar een PHP developer die mee gaat werken aan de (door)ontwikkeling van de producten en zo helpt aan de uitvoering van hun ontwikkelprojecten. Je komt te werken binnen hun development team bestaande uit 6 ontwikkelaars. Ze staan zowel open voor meer junior als medior/senior developers. Je kunt snel veel verantwoordelijkheid krijgen en doorgroeien binnen het bedrijf. Bovendien ben je betrokken bij het bepalen van de product roadmap en de inbreng van (nieuwe) technologieën. De applicaties waaraan je werk worden gebruikt op onderwijsinstellingen door heel Nederland. De tech-stack bestaat voornamelijk uit Laravel (PHP), Vue.js en

Bekijk vacature »

C# ontwikkelaar

Functie omschrijving Werk jij graag met C# en het .NET framework in een leuk familiebedrijf? Lees dan snel verder! Jouw takenpakket hierbij is: Je gaat maatwerk software ontwikkelen en softwareoplossingen creëren. Je gaat werken in een Microsoft omgeving (ASP.NET) en gebruikt daarnaast C# en MVC. Samen met het huidige IT team binnen deze organisatie verwerk je de wensen van de klant tot een (eind)product. Daarnaast optimaliseer je de bestaande software. Bedrijfsprofiel Deze organisatie is gevestigd in de omgeving van Best en is een echt familiebedrijf. Je komt te werken in een klein team van developers, die zich voornamelijk bezighouden met

Bekijk vacature »

Software Developer C# .NET

Functie omschrijving Zoek jij een nieuwe uitdaging binnen development waar je komt te werken binnen een flexibel, jong en ondernemend bedrijf? Wij zijn voor deze functie op zoek naar een C# .NET Developer die enthousiast wordt van het aansluiten en begeleiden van (complexe) nieuwe klanten. Verder begeleid je complexe projecten, ben jij iemand die altijd kansen ziet? Dan zoeken wij jou! Verder ga jij je bezighouden met: Het verbeteren van functionaliteiten binnen het dataplatform; Meedenken in oplossingsrichtingen; Werken aan de architectuur; Ontwikkelen van nieuwe technologieën. Bedrijfsprofiel Waar ga je werken? De organisatie waar je voor gaat werken heeft een onafhankelijk

Bekijk vacature »

Lead React Developer

Dit ga je doen Als Lead React Developer zul jij je voornamelijk gaan bezighouden met: Het werken aan tal van uiteenlopende projecten waar gloednieuwe (web)applicaties van scratch af aan ontwikkeld worden met o.a. React (Native) en Drupal; Het aansturen van een team bestaande uit 5-6 talentvolle en gedreven ontwikkelaars; Het adviseren en meedenken over nieuwe (technische) oplossingen en te gebruiken tools/frameworks; Het meedenken over de architectuur en de juiste implementatiebeslissingen maken; De doorontwikkeling van huidige applicaties. Hier ga je werken Als je inderdaad een ervaren Lead React Developer bent die zichzelf graag nog verder wil ontwikkelen dan is het goed

Bekijk vacature »

Senior Front end developer Digital Agency

Functie Jij als Front end developer komt te werken in een van de 8 multidisciplinaire teams binnen de organisatie. Deze teams werken op basis van Scrum agile in 2 wekelijkse sprints. De grootte van de teams varieert van 9-14 collega’s en bestaan altijd uit één of meerdere project managers en een project manager. Samen met je team werk je aan verschillende projecten voor uiteenlopende klanten zoals grote multinationals tot het kleine mkb. De stack waarmee gewerkt wordt is voornamelijk Javascript, ES6, Es.next, HTML, CSS, React.js en Node.js. Wat deze organisatie onderscheid is dat ze echt langdurige partnerships aangaan met hun

Bekijk vacature »

PHP Developer - medior functie

Functieomschrijving Ben jij innovatief en wil jij je kennis graag delen met jouw nieuwe collega's? Lees dan snel verder! Voor een leuke opdrachtgever in de omgeving van Roosendaal zoeken wij een Symfony developer. Of je nou junior, medior of senior bent, je krijgt hier alle vrijheid en verantwoordelijkheid om jouw eigen loopbaan te ontwikkelen. Je gaat je hier bezig houden met en inspelen op de actualiteiten van jouw vakgebied. Techstack: Symfony, PHP, mySQL. Kennis van Svelte is helemaal mooi meegenomen. Bedrijfsprofiel Al sinds '99 is dit webbureau actief. De kernwaarden binnen het bedrijf zijn integer, dienstbaar en deskundig. Je komt

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 volgende »

Keizer Webdesign

Keizer Webdesign

08/01/2013 22:23:42
Quote Anchor link
Beste iedereen,

Ik snap niet hoe ik die attributes() moet toepassen, na wat google werk en geen reactie op mijn vraag besloot ik maar een vraag apart te maken.

php:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
<?php
$json
= json_decode(file_get_contents('http://iphone-api.uitzendinggemist.nl/v1/episodes/search/%20'));
foreach ($json as $object) {
    
$xml = simplexml_load_string(file_get_contents('http://pi.omroep.nl/info/stream/aflevering/'. $object->nebo_id . '/'. strtoupper( md5('' . $object->nebo_id .'|NPOUGSL 1.0'))));
foreach ($xml as $object) {
}

echo ''. $object->streams->stream->attributes()->compressie_kwaliteit="bb" .'';    
}

?>
  


xml:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
<streams afleveringid="15082965">
<stream compressie_formaat="mov" compressie_kwaliteit="bb">
<streamurl>
http://odi.omroep.nl/video/embedplayer/h264_bb/f6fe971e60d5444be969f7271f846beb/50e34eff/POW_00534592/?type=http&
</streamurl>
</stream>
<stream compressie_formaat="mov" compressie_kwaliteit="sb">
<streamurl>
http://odi.omroep.nl/video/embedplayer/h264_sb/27773f4f8a482a7b3b61147a0df984ae/50e34eff/POW_00534592/?type=http&
</streamurl>
</stream>
<stream compressie_formaat="mov" compressie_kwaliteit="std">
<streamurl>
http://odi.omroep.nl/video/embedplayer/h264_std/7687461f7bf9c24dc1cf02e20f4ca965/50e34eff/POW_00534592/?type=http&
</streamurl>
</stream>


ik kom niet uit dat laatst:
echo ''. $object->streams->stream->attributes()->compressie_kwaliteit="bb" .'';
ik snap niet wat hier fout gaat.
ik weet dat het in de attributes() zit maar wat gaat er fout

als ik dit doe gaat het ook fout:
echo ''. $object->streams->stream->attributes(compressie_kwaliteit="bb") .'';

Ik wil geen voorgekauwde codes meer omdat ik serieus heb besloten te leren scripte met php, graag alleen een voorbeeld hoe je die attributes() moet toepassen en dan het liefst met een anderen code dus niet mijn code. Ik heb mijn code er bij gezet zodat jullie wel kunnen zien wat er fout gaat.

Alvast bedankt

Toevoeging op 08/01/2013 22:25:39:

Ik zie trouwens nu pas dat ik twee keer $object heb gebruikt is dat fout? Nee toch want ik sluit hem af met }?
 
PHP hulp

PHP hulp

12/05/2024 05:35:05
 
Wouter J

Wouter J

08/01/2013 22:32:39
Quote Anchor link
$object bevat al het root element (dus streams), verwijder die dus uit het selecteren van elementen.
 
Keizer Webdesign

Keizer Webdesign

09/01/2013 18:05:55
Quote Anchor link
Bedankt wouter maar ik ben nog steeds niet veel verder:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
<?php
$json
= json_decode(file_get_contents('http://iphone-api.uitzendinggemist.nl/v1/episodes/search/%20'));
foreach ($json as $object) {
    
$xml = simplexml_load_string(file_get_contents('http://pi.omroep.nl/info/stream/aflevering/'. $object->nebo_id . '/'. strtoupper( md5('' . $object->nebo_id .'|NPOUGSL 1.0'))));
foreach ($xml as $object) {
}

echo ''. $object->stream->attributes()->compressie_kwaliteit= 'bb' ->streamurl .'';    
}

?>
 
Wouter J

Wouter J

09/01/2013 18:08:38
Quote Anchor link
Waar komt ->streamurl nou ineens vandaa? Je hebt het object ($obj->stream->attributes()->compressie_kwaliteit) en daar stel je een waarde in (.. = 'bb...'). Dan is die ->streamurl helemaal misplaatst.
 
Keizer Webdesign

Keizer Webdesign

09/01/2013 18:18:16
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
<?php
$json
= json_decode(file_get_contents('http://iphone-api.uitzendinggemist.nl/v1/episodes/search/%20'));
foreach ($json as $objectjson) {
    
$xml = simplexml_load_string(file_get_contents('http://pi.omroep.nl/info/stream/aflevering/'. $objectjson->nebo_id . '/'. strtoupper( md5('' . $objectjson->nebo_id .'|NPOUGSL 1.0'))));
foreach ($xml as $objectxml) {
}

echo ''. $objectxml->stream->attributes("bb")->compressie_kwaliteit .'';    
}

?>
  


Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
echo ''. $objectxml->stream->attributes('bb')->compressie_kwaliteit .'';
werkt ook niet...
Gewijzigd op 09/01/2013 18:20:12 door Keizer Webdesign
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

09/01/2013 18:21:11
Quote Anchor link
Even een kleine vraag, waarom plak je een lege string aan je variabele?
Hoe ziet je XML er uit? Heb je een linkje?
Gewijzigd op 09/01/2013 18:23:07 door - Ariën -
 
Keizer Webdesign

Keizer Webdesign

09/01/2013 18:27:11
Quote Anchor link
Omdat ik niet weet waar ik die anders moet toevoegen of heb je het of $objectxml? en trouwens:
RobertJan Keizer op 08/01/2013 22:23:42:

xml:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
<streams afleveringid="15082965">
<stream compressie_formaat="mov" compressie_kwaliteit="bb">
<streamurl>
http://odi.omroep.nl/video/embedplayer/h264_bb/f6fe971e60d5444be969f7271f846beb/50e34eff/POW_00534592/?type=http&
</streamurl>
</stream>
<stream compressie_formaat="mov" compressie_kwaliteit="sb">
<streamurl>
http://odi.omroep.nl/video/embedplayer/h264_sb/27773f4f8a482a7b3b61147a0df984ae/50e34eff/POW_00534592/?type=http&
</streamurl>
</stream>
<stream compressie_formaat="mov" compressie_kwaliteit="std">
<streamurl>
http://odi.omroep.nl/video/embedplayer/h264_std/7687461f7bf9c24dc1cf02e20f4ca965/50e34eff/POW_00534592/?type=http&
</streamurl>
</stream>


 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

09/01/2013 18:32:46
Quote Anchor link
Een lege string (lijn 8) kan je gewoon weglaten. Het is niet verplicht om een string aan een variabele te plakken. Het staat gewoon slordig, vind ik...





Toevoeging op 09/01/2013 18:35:44:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
echo $objectxml->stream->attributes()->compressie_kwaliteit;

Dit zou dan bb moeten tonen? Je wil deze toch opvragen, dus waarom als je hem al weet, hem gebruiken in je object?
Gewijzigd op 09/01/2013 18:38:57 door - Ariën -
 
Keizer Webdesign

Keizer Webdesign

09/01/2013 19:09:41
Quote Anchor link
Huh sorry maar dat laatste volg ik niet helemaal...
Ik haal uit een json code een soort xml link en daar ben ik nu mee bezig. Ik weet niet hoe ik dat doe met attributes() en als u zegt string dan weet ik wel wat dat is maar niet waar dat op slaat. Als ik logisch na denk dan is het toch attributes('bb')?
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

09/01/2013 19:11:38
Quote Anchor link
Je wilt toch de waarde van 'compressie_kwaliteit' ophalen?
 
Keizer Webdesign

Keizer Webdesign

09/01/2013 19:17:40
Quote Anchor link
Ja en die moet bb zijn niet sb ofzo
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

09/01/2013 19:20:35
Quote Anchor link
Als je die waarde wilt weten, waarom plaats je hem dan al in je object, ongeacht dat het al fout is?
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
echo $objectxml->stream->attributes()->compressie_kwaliteit;

Dit zou denk ik wel moeten werken. Vervolgens kan je met een if-statement nog wel wat leuks doen.
Gewijzigd op 09/01/2013 19:21:03 door - Ariën -
 
Keizer Webdesign

Keizer Webdesign

09/01/2013 19:31:42
Quote Anchor link
Nee, ik leg me vraag verkeerd uit...

kijk dit is mijn site http://gemist.cs-hosting.nl/ug.php

die links wil ik uit lezen met simple xml
bijv. http://pi.omroep.nl/info/stream/aflevering/15088554/8472485BE53E4DAEBC89FE14744CFFEF
daar uit moet ik halen <streams> -> <compressie_formaat="wmv" compressie_kwaliteit="bb"> -> <streamurl>

laat zien: http://odi.omroep.nl/video/embedplayer/wmv_bb/d3025e5a7db184d97536e3c903bb161e/50edb94e/POW_00559329/?type=asx
Gewijzigd op 09/01/2013 19:39:27 door Keizer Webdesign
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

09/01/2013 20:06:00
Quote Anchor link
Wat wil je met die attribuut dan?

je kan toch gewoon $objectxml->stream->streamurl gebruiken?
 
Keizer Webdesign

Keizer Webdesign

09/01/2013 20:19:02
Quote Anchor link
nee... kijk dan hoe die xml is op gebouwd ik wil ALLEEN <compressie_formaat="wmv" compressie_kwaliteit="bb">

XML:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
<stream compressie_formaat="wmv" compressie_kwaliteit="bb">
...
<stream compressie_formaat="wvc1" compressie_kwaliteit="std">
...
<stream compressie_formaat="mov" compressie_kwaliteit="std">
...
<stream compressie_formaat="mov" compressie_kwaliteit="sb">
...
<stream compressie_formaat="mov" compressie_kwaliteit="bb">
...
<stream compressie_formaat="wmv" compressie_kwaliteit="sb">

deze zien er toch allemaal heel verschillend uit of niet?
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

09/01/2013 20:20:15
Quote Anchor link
Zie mijn vorige quote....
- Aar - op 09/01/2013 19:20:35:
Als je die waarde wilt weten, waarom plaats je hem dan al in je object, ongeacht dat het al fout is?
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
echo $objectxml->stream->attributes()->compressie_kwaliteit;

Dit zou denk ik wel moeten werken. Vervolgens kan je met een if-statement nog wel wat leuks doen.
Gewijzigd op 09/01/2013 20:21:03 door - Ariën -
 
Keizer Webdesign

Keizer Webdesign

09/01/2013 20:24:01
Quote Anchor link
ik snap het niet meer...
waar moet ik dit nou plaatsen:
<stream compressie_formaat="wmv" compressie_kwaliteit="bb">
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

09/01/2013 20:25:40
Quote Anchor link
Dat is je XML.... Die lees je uit.
 
Keizer Webdesign

Keizer Webdesign

09/01/2013 20:50:05
Quote Anchor link
ja dat snap ik maar hoe lees ik compressie_formaat="wmv" compressie_kwaliteit="bb" uit?
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

09/01/2013 20:51:24
Quote Anchor link
Dat heb ik al gezegd.....
Je kan dan:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
echo $objectxml->stream->attributes()->compressie_kwaliteit;
gebruiken.
Deze opslaan in een variabele en dan kan je met een if-statement controleren of jouw waarde (bijv. bb) erin zit.
 
Keizer Webdesign

Keizer Webdesign

09/01/2013 21:28:54
Quote Anchor link
al ik die code gebruik dan krijg ik dit te zien

http://gemist.cs-hosting.nl/ug.php

Fout:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
Warning: main() [function.main]: Node no longer exists in /home/robkeizer/public_html/ug.php on line 15


Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
<?php
$json
= json_decode(file_get_contents('http://iphone-api.uitzendinggemist.nl/v1/episodes/search/%20'));
foreach ($json as $objectjson) {
    
$xml = simplexml_load_string(file_get_contents('http://pi.omroep.nl/info/stream/aflevering/'. $objectjson->nebo_id . '/'. strtoupper( md5('' . $objectjson->nebo_id .'|NPOUGSL 1.0'))));
foreach ($xml as $objectxml) {
}

echo $objectxml->stream->attributes()->compressie_kwaliteit;  
}

?>
Gewijzigd op 09/01/2013 21:46:15 door Keizer Webdesign
 

Pagina: 1 2 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.