.php bestanden schrijven met PHP

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Anne

anne

12/11/2008 11:35:00
Quote Anchor link
Phpers,

Ik ben bezig met een fotoalbum met database. Nu heb ik daar ook een klein installatiebestandje bij geschreven. Het is mijn bedoeling dat ik de config gegevens (van de database) wegschrijf in db_config.php

Hoe krijg ik het voor elkaar om vanuit een php bestand, een ander php bestand te schrijven waar de variabelen in gezet worden en de juiste gegevens daar achter worden geplaatst? (wat hij haalt uit de ingevoerde gegevens van de gebruikers?)

ik heb al een stukje code gevonden die het mogelijk maakt om .php bestanden te maken:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
<?php
$file
= fopen("config.php","w"); //PHP bestand "home" maken
fwrite($file,"Tekst wat in het bestand moet"); //Tekst in het bestand zetten
fclose($file); //Stop
?>

Ik heb al het één en ander geprobeerd, maar krijg het niet voor elkaar.

Ik ben benieuwd:)
Alvast bedankt!
 
PHP hulp

PHP hulp

17/05/2024 15:37:13
 
Terence Hersbach

Terence Hersbach

12/11/2008 11:53:00
 
Anne

anne

12/11/2008 12:14:00
Quote Anchor link
Tnx! :D
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.