<?php en ?>

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Stefan

stefan

14/11/2004 15:52:00
Quote Anchor link
op m'n forum laat ie de text
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php en ?>
niet zien. Hoe moet dat?
 
PHP hulp

PHP hulp

09/05/2024 09:08:52
 
Winston Smith

Winston Smith

14/11/2004 15:54:00
Quote Anchor link
htmlentities() of striptags() dacht ik...
 
Alfred -

Alfred -

14/11/2004 16:07:00
Quote Anchor link
Je trapt een ander na, en komt dan met zo'n vraag...

Zoals Kasper zei (Hij de eer, niet ik :P)
htmlentities(); should do it...

Een beetje moeite kan er moeilijk af tegenwoordig...
 
Micha

Micha

14/11/2004 16:08:00
Quote Anchor link
zeg dat wel, zo een vraag is al vaker gevraagd, staat zelfs een tutorial op deze site daarover.
 
Winston Smith

Winston Smith

14/11/2004 16:40:00
Quote Anchor link
Moet wel zeggen dat ik zo'n vraag minder erg vind dan een complete script request waarbij de aanvrager vervolgens ons gaat vertellen dat we slimme vragen moeten stellen :S
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.