PHP en JavaScript

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Berend

Berend

16/01/2005 14:50:00
Quote Anchor link
Als ik JavaScript in mijn PHP gebruik werken somige delen van de site niet meer in Internet Explore maar wel in FireFox
Ik roep het zo aan:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
echo '<script> NewWindow(); NewWin.focus();</script>';
?>

is dat wel goed??

grtzz berend
 
PHP hulp

PHP hulp

21/05/2024 05:20:33
 
DaeDaluz

DaeDaluz

16/01/2005 14:54:00
Quote Anchor link
probeer is
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
echo '<script type="text/javascript"> NewWindow(); NewWin.focus();</script>';
?>
 
Han eev

Han eev

16/01/2005 14:54:00
Quote Anchor link
probeer is <script language='javascript'>'
edit: net te laat :P
Gewijzigd op 16/01/2005 14:55:00 door Han eev
 

16/01/2005 14:54:00
Quote Anchor link
Ik ben niet bekend met NewWindow(). Nog nooit van gehoord, het zal inderdaad wel iets zijn voor IE. Ook geef je nog geen eens aan of het JavaScript is.
Onderstaande zal denk ik hetzelfde effect geven:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
echo "<script language='javascript'> window.open(\"http://www.markei.nl\",\"_blank\")";
?>
 
Berend

Berend

16/01/2005 15:00:00
Quote Anchor link
neej NewWindow(); is een functie die boven aan geroepen word ;)
 
Berend

Berend

16/01/2005 15:15:00
Quote Anchor link
maar hij werkt nog steeds niet in IE en wel in FireFox
hoe kan dat??
 
B a s
Beheerder

B a s

16/01/2005 16:25:00
Quote Anchor link
ligt aan je bestaande javascript functie misschien???
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.