PHP probleem doorsturen naar mij, wel copy naar afzender!

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Robbert B

Robbert B

28/05/2013 18:45:22
Quote Anchor link
Heey,

Ik kon helaas niks meer aanpassen in me andere topic al 2 dagen geleden aangemaakt

Vorige vraag is al beantwoord vandaar dat ik hier, het nieuwe probleem vermeld

Het probleem is als volgt sinds het toevoegen van de mogelijkheid om een copy naar jezelf toe te sturen.

Ontvang ik zelf de mail niet meer, op mijn ontvang account. Wel komt de copy aan bij de afzender.

Zie hieronder!

Quote:
Verouderd script zie laatste post



Alvast bedankt
Gewijzigd op 29/05/2013 19:31:10 door Robbert B
 
PHP hulp

PHP hulp

06/05/2024 22:28:54
 
- SanThe -

- SanThe -

28/05/2013 18:50:40
Quote Anchor link
Moet || niet && zijn?
 
Robbert B

Robbert B

28/05/2013 18:55:03
Quote Anchor link
Rare is dat bij andere delen van het script dit wel werkt

Zoals dit

Quote:
if(strlen($_POST['email']) < 6 || preg_match('~^(?=[^a-z]*[a-z])(?=[^A-Z]*[A-Z])(?=\D*\d)(?=[A-Za-z0-9]*[^A-Za-z0-9])\S{6,}$~', $_POST['email']))
{$error .= "- U heeft geen geldig e-mailadres ingevuld! <BR />";
$aantal++;
}
Gewijzigd op 28/05/2013 18:55:24 door Robbert B
 
Jan R

Jan R

28/05/2013 19:11:48
Quote Anchor link
is ook juist. hier is het kleiner dan 6 is niet juist of formaat is niet juist
Bij Uw eerste moet het dus EN (&&) zijn en niet || (of) is niet ingevuld EN zijn cijfers
 
Robbert B

Robbert B

28/05/2013 19:51:43
Quote Anchor link
Bedankt jongen nog een klein vraagje, blijf het form steeds iets uitbreiden

Inmiddels ook een copy toestuur functie toegevoegd

Quote:
<label>Kopie toesturen:</label>
<input type="checkbox" name= "mailmij" checked="checked"/><br />


Alleen hoe regel ik dit dan in mijn php

Ik heb nu dit
Quote:
Verouderd script


Iemand die hier de fout uit kan halen

Parse error: syntax error, unexpected '{' on line 78

Krijg nu namelijk deze foutmelding



Alvast bedant
Gewijzigd op 29/05/2013 19:31:37 door Robbert B
 
Obelix Idefix

Obelix Idefix

28/05/2013 20:10:54
Quote Anchor link
De foutmelding geeft al aan waar je het moet zoeken.
Tel eens het aantal ( en ) op die regel.
 
Robbert B

Robbert B

28/05/2013 20:20:01
Quote Anchor link
Klopt bedankt, helemaal overheen geteld 3x maar nu gaat het volgende dus mis.

Waar ik al bang voor was ontvang nu geen mail meer op mijn ontvang account waar de verzender dus officieel heen zend.

Quote:
Fouten zijn hieruit
Gewijzigd op 29/05/2013 19:30:33 door Robbert B
 
Joakim Broden

Joakim Broden

28/05/2013 20:21:30
Quote Anchor link
if (!empty($_POST['telefoon']) && !is_integer($_POST['telefoon'])) {
 
Robbert B

Robbert B

28/05/2013 20:32:46
Quote Anchor link
@hertog jan

Dat is al gelukt betreft nu het probleem niet ontvangen 2 mails

Dus verzender ontvangt wel de kopie

Maar ik niet de verstuurde email aan mij
 
- SanThe -

- SanThe -

28/05/2013 21:48:57
 
Robbert B

Robbert B

28/05/2013 22:04:10
Quote Anchor link
Ja maar hij moet pas verzenden bij het checken van de checkbox hé!
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.