PHP variable naar Javascript variable

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Farid Khadafi

Farid Khadafi

28/10/2014 15:15:56
Quote Anchor link
Hallo,

ik heb een php pagina nwspul.php. In deze pagina include ik een javascript pagina genaamd dropdown.js . Dropdown.js heeft bijvoorbeeld de functie :

test() {

var test = "
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<? echo $statuscode ?>
"

alert(test);

}

Als ik de test functie aanroep, wordt
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<? echo $statuscode ?>
weergegeven.
Maar zodra ik de test functie los plaats in nwspul.php wordt de juiste waarde "test" weergegeven. Hoe kan ik dit probleem oplossen?
 
PHP hulp

PHP hulp

08/05/2024 20:52:39
 
E vH

E vH

28/10/2014 15:19:44
Quote Anchor link
dropdown.js renamen naar .php

of javascript van dropdown.js rechtstreeks in nwspul.php zetten (dus geen include )
Gewijzigd op 28/10/2014 15:20:13 door E vH
 
Farid Khadafi

Farid Khadafi

29/10/2014 12:55:13
Quote Anchor link
Heb ik gedaan. Ik heb nu het probleem dat wanneer ik: var test = "
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<? echo $_GET['status'] ?>
"; doe en de $_GET is niet geset dan doet de hele functie het niet meer ?

Toevoeging op 29/10/2014 13:29:09:

ik heb het al opgelost door in mijn php;

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
<?php

if(!isset($_GET['status']))
    $_GET['status'] = "";

?>


te doen.

Toevoeging op 29/10/2014 13:34:32:

Ik heb nog een klein vraagje: Hoe kan ik in Javascript foutmeldingen aanzetten ?
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.