php verzend vraag

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Marco

Marco

27/04/2007 12:24:00
Quote Anchor link
ok :)
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Marco
 
PHP hulp

PHP hulp

22/05/2024 05:33:23
 
- SanThe -

- SanThe -

27/04/2007 12:30:00
Quote Anchor link
Zet je script eerst eens tussen en tags.
 
Marco

Marco

27/04/2007 12:33:00
Quote Anchor link
Bedankt SanThe.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
<? if($action=='send'){

if (($mssg=='')||($subject=='')||($naam=='')){$input='fout';}elseif
(!ereg( "[A-Za-z0-9_-]+([\.]{1}[A-Za-z0-9_-]+)*@[A-Za-z0-9-]+([\.]{1}[A-Za-z0-9-]+)+", $email)) { $emailfout="1"; } else {

if (getenv(HTTP_X_FORWARDED_FOR)){
$ip = getenv(HTTP_X_FORWARDED_FOR); } else {
$ip = getenv(REMOTE_ADDR); }

$mssg=stripslashes($mssg);

$mssg=$mssg.'

URL='
.$url.'
IP = '
.$ip;


$subject = stripslashes($subject);
$subject="Contact : ".$subject;
mail("[email protected]", "$subject", "$mssg", "From: $naam<$email>");
$status='send';
?>


<p align="left">Uw bericht wordt verzonden.<br>
Indien nodig krijgt u zo spoedig mogelijk een reactie van ons!</p>

<BR>

<? exit; }} ?>

<? if ($status!=send){ ?>

<br>Zorg ervoor dat alle velden correct zijn invuld!

<br><br>

<?  if ($input==fout) { ?><font color="#ff0000">Vul aub alle velden in!</font><br><Br><? } elseif
    ($emailfout==1){ ?>
<font color="#ff0000">Vul aub een juist emailadres in, anders kunnen we geen reactie terugsturen!</font><br><Br>
<? } ?>
 
- SanThe -

- SanThe -

27/04/2007 12:36:00
Quote Anchor link
En gebruik volgende keer je 'editknopje'.

Edit: Ik vind je script zeer slordig en onoverzichtelijk. Doe daar wat aan. Dat geeft op den duur alleen maar (tijd)winst.

Edit2: Als ik je script 'leesbaar' uitschrijf krijg ik onderstaand script. En dat is niet echt mooi. Maar ik zal er even naar kijken.
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
<?
if($action=='send')
{

    if (($mssg=='')||($subject=='')||($naam==''))
    {

        $input='fout';
    }

    elseif(!ereg( "[A-Za-z0-9_-]+([\.]{1}[A-Za-z0-9_-]+)*@[A-Za-z0-9-]+([\.]{1}[A-Za-z0-9-]+)+", $email))
    {

        $emailfout="1";
    }

    else
    {
        if (getenv(HTTP_X_FORWARDED_FOR))
        {

            $ip = getenv(HTTP_X_FORWARDED_FOR);
        }

        else
        {
            $ip = getenv(REMOTE_ADDR);
        }

        $mssg=stripslashes($mssg);
        $mssg=$mssg.'URL='.$url.'IP = '.$ip;
        $subject = stripslashes($subject);
        $subject="Contact : ".$subject;
        mail("[email protected]", "$subject", "$mssg", "From: $naam<$email>");
        $status='send';
?>

        <p align="left">Uw bericht wordt verzonden.<br>
        Indien nodig krijgt u zo spoedig mogelijk een reactie van ons!</p>
        <BR>
<?
        exit;
    }
}

 ?>

<?
if ($status!=send)
{

?>

    <br>Zorg ervoor dat alle velden correct zijn invuld!
    <br><br>
<?  
    if ($input==fout)
    {

?>

        <font color="#ff0000">Vul aub alle velden in!</font><br><Br>
<?
    }
    elseif($emailfout==1)
    {

?>

        <font color="#ff0000">Vul aub een juist emailadres in, anders kunnen we geen reactie terugsturen!</font><br><Br>
<?
    }
?>

Edit3: Oeps, nou vergat ik zelf de 'code' tags.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door - SanThe -
 
Marco

Marco

27/04/2007 12:51:00
Quote Anchor link
Ik zie alleen wijzig bericht en quote bericht, waar zit dat edit knopje dan?
 
Michael de Wal

Michael de Wal

27/04/2007 12:52:00
Quote Anchor link
wat betekend edit in het nederlands :)?
 
- SanThe -

- SanThe -

27/04/2007 12:53:00
Quote Anchor link
if($action=='send')
Is $action geset? Waar komt ie vandaan?
Zelfde voor $mssg, $subject en $naam.

$emailfout="1";
Getallen niet tussen quotes.
=> $emailfout=1;

if (getenv(HTTP_X_FORWARDED_FOR))
Ik mis de enkele quotes.
=> if (getenv('HTTP_X_FORWARDED_FOR'))
Zelfde voor de rest.

Ik mis een check bij de mail. Foutafhandeling?

if ($status!=send)
Ik mis de quotes. Het is namelijk tekst en geen getal.
=> if ($status!='send')
Zelfde voor de rest.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door - SanThe -
 
Marco

Marco

27/04/2007 12:55:00
Quote Anchor link
Dit is de complete code, sorry moet effe op deze manier, weet niet waar ik moet zijn voor dat edit knoppie.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
<? if($action=='send'){

if (($mssg=='')||($subject=='')||($naam=='')){$input='fout';}elseif
(!ereg( "[A-Za-z0-9_-]+([\.]{1}[A-Za-z0-9_-]+)*@[A-Za-z0-9-]+([\.]{1}[A-Za-z0-9-]+)+", $email)) { $emailfout="1"; } else {

if (getenv(HTTP_X_FORWARDED_FOR)){
$ip = getenv(HTTP_X_FORWARDED_FOR); } else {
$ip = getenv(REMOTE_ADDR); }

$mssg=stripslashes($mssg);

$mssg=$mssg.'

URL='
.$url.'
IP = '
.$ip;


$subject = stripslashes($subject);
$subject="Contact Billmaster: ".$subject;
mail("[email protected]", "$subject", "$mssg", "From: $naam<$email>");
$status='send';
?>


<p align="left">Uw bericht wordt verzonden.<br>
Indien nodig krijgt u zo spoedig mogelijk een reactie van ons!</p>

<BR>

<? exit; }} ?>

<? if ($status!=send){ ?>

<br>Zorg ervoor dat alle velden correct zijn invuld!

<br><br>

<?  if ($input==fout) { ?><font color="#ff0000">Vul aub alle velden in!</font><br><Br><? } elseif
    ($emailfout==1){ ?>
<font color="#ff0000">Vul aub een juist emailadres in, anders kunnen we geen reactie terugsturen!</font><br><Br><? } ?>

<form action="index.php?actie=contact" method="post">
<input type="hidden" name="action" value="send">

<table width="100%" border="0">
  <tr>
    <td width="185"><p class="b3">Uw naam</td>
    <td width="308"><input type="text" size="30" style="border:thin ridge"  name="naam" maxlength="35" value="<? echo $naam; ?>"></td>
  </tr>
  <tr>
    <td><p class="b3">E-mail adres</td>
    <td><input type="text" size="30" style="border:thin ridge"  name="email" maxlength="35" value="<? echo $email; ?>"></td>
  </tr>
  <tr>
    <td><p class="b3">Onderwerp</td>
    <td><input type="text" size="30" style="border:thin ridge"  name="subject" maxlength="35" value="<? echo $subject; ?>"></td>
  </tr>
  <tr>
  <td><p class="b3">Website adres</td>
  <td><input type="text" size="30" style="border:thin ridge"  name="url" maxlength="50" value"<? echo $url; ?>"></td>
  </tr>
  <tr>
    <td valign="top"><p class="b3">Uw opmerkingen of suggesties</td>
    <td><textarea rows="10" cols="45" style="border:thin ridge"  name="mssg"><? echo htmlspecialchars(stripslashes($mssg)); ?></textarea></td>
  </tr><tr>
    <td colspan="2"><center><input type="submit" style="background-color: #97335A; cursor: hand; color: #FFFFFF; font-size: 10 pt; font-family: Arial; font-weight: bold; border: 1; border-style: solid; border-color: #333333" value="Verstuur"></td>
  </tr>
</table>

</form>
<? } ?>
 
- SanThe -

- SanThe -

27/04/2007 12:57:00
Quote Anchor link
Zie mijn vorige post. Daar kom je al een heel eind mee.
 
Marco

Marco

27/04/2007 13:06:00
Quote Anchor link
Ik heb dit script ook maar ergens weg gehaald vandaar :)
 
GaMer B

GaMer B

27/04/2007 13:18:00
Quote Anchor link
Michael schreef op 27.04.2007 12:52:
wat betekend edit in het nederlands :)?

Bewerk.

Dit is het edit knopje: Afbeelding
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door GaMer B
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.