PHP white page

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Branco Rensen

Branco Rensen

04/12/2013 10:17:09
Quote Anchor link
Hallo allemaal,
Ik zal mezelf eerst even voorstellen. Ik ben Branco Rensen van britdiensten.nl. Ik wil met mijn bedrijf handleidingen gaan verkopen van WINDOWS XP, WINDOWS 7 en WINDOWS 8. Nu kan ik zelf aardig PHP/HTML scripten maar nu zit ik met een probleem waar ik niet in verder kom. Ik krijg op het moment dat ik de pagina wil openen een lege witte pagina te zien. Terwijl er wel degelijk tekst etc. op staat. Het is de pagina van mijn inlogsysteem. Het script is onder bijgevoegd. Ik hoop dat er iemand is die mij hiermee kan helpen want zit met mijn handen in het haar.

Bij voorbaat dank,
Met vriendelijke groet,
Branco Rensen
BR-ITDiensten
www.britdiensten.nl

//Het complete script
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
144
145
146
147
148
149
<?
[code]<?
include("config.php");
if(isset($_SESSION['user_id'])) {
 ?>

<script>
<meta http-equiv="refresh" content="1;url=<?= $loginpage ?>" target="_self">
</script>
 <?
}else{
 if(isset($_COOKIE['user_id'])) {
  $sql = "SELECT id,status,wachtwoord,actief FROM gebruikers WHERE id='".$_COOKIE['user_id']."'";
  $query = mysql_query($sql);
  $rij = mysql_fetch_object($query);
  $id = htmlspecialchars($rij->id);
  $status = htmlspecialchars($rij->status);
  $dbpass = htmlspecialchars($rij->wachtwoord);
  $actief = htmlspecialchars($rij->actief);
  if($dbpass == $_COOKIE['user_password'] AND $actief == 1) {
   $_SESSION['user_id'] = $id;
   $_SESSION['user_status'] = $status;
   ?>

   Er is weer een sessie aangemaakt. Je wordt doorverwezen.
<script> <meta http-equiv="refresh" content="1;url=<?= $loginpage ?>" target="_self"> </script>
   <?
  }else{
   echo "Je cookie klopt niet met wat er in de database staat of je account is niet geactiveerd. Mogelijk heb je je wachtwoord veranderd.<br />\nJe oude cookies zijn verwijderd.";
   setcookie("user_id", "", time() - 3600);
   setcookie("user_password", "", time() - 3600);
  }
 }
else{
  if(isset($_POST['submit'])) {
   $sql = "SELECT id,naam,wachtwoord,status,actief FROM gebruikers WHERE naam='".$_POST['user']."'";
   $query = mysql_query($sql);
   $rij = mysql_fetch_object($query);
   $dbpass = htmlspecialchars($rij->wachtwoord);
   $userpass = md5($_POST['pass']);
   $userid = htmlspecialchars($rij->id);
   $userstatus = htmlspecialchars($rij->status);
   $useractief = htmlspecialchars($rij->actief);
   if($dbpass == $userpass) {
    if($useractief == 1) {
     $_SESSION['user_id'] = $userid;
     $_SESSION['user_status'] = $userstatus;
     if($_POST['cookie'] == "do") {
      setcookie("user_id", $userid, time() + 365 * 86400);
      setcookie("user_password", $dbpass, time() + 365 * 86400);
     }

     ?>

     Je bent succesvol ingelogd.<br />
     Je wordt doorgestuurd, indien er niets gebeurd <a href="<?= $loginpage ?>" target="_self">klik dan hier</a>.
    
<script><meta http-equiv="refresh" target="_self" content="10;url=<?= $loginpage ?>" ></script>
     <?
    }else{
     echo "Je account is niet geactiveerd. Activeer deze, door op de link in de verzonden e-mail te klikken.<br />\n<a href=\"javascript:history.back()\">&laquo; Ga terug</a>";
    }  
   }
else{
    echo "Het door jouw ingevoerd wachtwoord klopt niet voor de gebruiker '".$_POST['user']."'.<br />\n<a href=\"javascript:history.back()\">&laquo; Ga terug</a>";
   }

   ?>

  
<html>    
    <head>
        <meta charset="utf-8">
        <title><?$sitenaam?></title>
        <meta name="viewport" content="width=device-width, initial-scale=1.0">
        <meta name="description" content="">
    <script type="text/javascript" src="assets/twitterbootstrap/js/bootstrap-tab.js"></script>
    <script src="bootstrap/js/jquery.js"></script>
    <script src="bootstrap/js/bootstrap.min.js"></script>
        <meta name="author" content="">
        <link href="bootstrap/css/bootstrap.css" rel="stylesheet">
    <link href="assets/css/bootstrap.css" rel="stylesheet">
        <style type="text/css">
      body {
        padding-top: 40px;
        padding-bottom: 40px;
        background-color: #369;
      }

      .form-actions {
        max-width: 300px;
        padding: 19px 29px 29px;
        margin: 0 auto 20px;
        background-color: #fff;
        border: 1px solid #e5e5e5;
        -webkit-border-radius: 5px;
           -moz-border-radius: 5px;
                border-radius: 5px;
        -webkit-box-shadow: 0 1px 2px rgba(0,0,0,.05);
           -moz-box-shadow: 0 1px 2px rgba(0,0,0,.05);
                box-shadow: 0 1px 2px rgba(0,0,0,.05);
      }
      .form-signin {
        max-width: 400px;
        padding: 19px 29px 29px;
        margin: 0 auto 20px;
        background-color: #fff;
        border: 1px solid #e5e5e5;
        -webkit-border-radius: 5px;
           -moz-border-radius: 5px;
                border-radius: 5px;
        -webkit-box-shadow: 0 1px 2px rgba(0,0,0,.05);
           -moz-box-shadow: 0 1px 2px rgba(0,0,0,.05);
                box-shadow: 0 1px 2px rgba(0,0,0,.05);
      }
      .form-signin .form-signin-heading,
      .form-signin .checkbox {
        margin-bottom: 10px;
      }
      .form-signin input[type="text"],
      .form-signin input[type="password"] {
        font-size: 16px;
        height: auto;
        margin-bottom: 15px;
        padding: 7px 9px;
      }
    </style>
</head>
<body>
<div class="form-signin">
<ul class="nav nav-tabs" data-tabs="tabs">
    <li class="active"><a data-toggle="tab" href="#login">Inloggen</a></li>
</ul>
<div class="tab-content">
    <div class="tab-pane active" id="login">
   <form method="post" action="login.php">
    <table>
     <tr>
      <td>Gebruikersnaam: </td><td><input type="text" name="user" /></td>
      <tr>
      <td>Wachtwoord: </td><td><input type="password" name="pass" /></td>
      <tr>
      <td align="right"><input type="checkbox" name="cookie" value="do" style="border: 0px;" /></td><td><small>onthouden</small></td>
      <tr>
      <td></td><td><button type="submit" name="submit" value="inloggen" style="background: url(/instructie/beta/login/imgs/blok.png); padding: 0.5em 1em">Inloggen</button></td>
     </tr>
    </table>
   </form>
</div>
</body>
</html>
      <?
  }
 }
}

?>

?>
Gewijzigd op 04/12/2013 17:37:37 door Branco Rensen
 
PHP hulp

PHP hulp

19/05/2024 01:42:50
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

04/12/2013 10:29:21
Quote Anchor link
Kan je het script hier posten?
Hoe roep je het script aan?
Gewijzigd op 04/12/2013 10:32:15 door - Ariën -
 
Branco Rensen

Branco Rensen

04/12/2013 17:39:49
Quote Anchor link
Hallo @Aar,
Hierbij het complete script. De eerst
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<? en de Laatste ?>
kun je wegdenken.

Met vriendelijke groet,
Branco Rensen
BRITDiensten
www.britdiensten.nl

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
144
145
146
147
148
149
<?
[code]<?
include("config.php");
if(isset($_SESSION['user_id'])) {
 ?>

 <script>
<meta http-equiv="refresh" content="1;url=<?= $loginpage ?>" target="_self">
</script>
 <?
}else{
 if(isset($_COOKIE['user_id'])) {
  $sql = "SELECT id,status,wachtwoord,actief FROM gebruikers WHERE id='".$_COOKIE['user_id']."'";
  $query = mysql_query($sql);
  $rij = mysql_fetch_object($query);
  $id = htmlspecialchars($rij->id);
  $status = htmlspecialchars($rij->status);
  $dbpass = htmlspecialchars($rij->wachtwoord);
  $actief = htmlspecialchars($rij->actief);
  if($dbpass == $_COOKIE['user_password'] AND $actief == 1) {
   $_SESSION['user_id'] = $id;
   $_SESSION['user_status'] = $status;
   ?>

   Er is weer een sessie aangemaakt. Je wordt doorverwezen.
<script> <meta http-equiv="refresh" content="1;url=<?= $loginpage ?>" target="_self"> </script>
   <?
  }else{
   echo "Je cookie klopt niet met wat er in de database staat of je account is niet geactiveerd. Mogelijk heb je je wachtwoord veranderd.<br />\nJe oude cookies zijn verwijderd.";
   setcookie("user_id", "", time() - 3600);
   setcookie("user_password", "", time() - 3600);
  }
 }
else{
  if(isset($_POST['submit'])) {
   $sql = "SELECT id,naam,wachtwoord,status,actief FROM gebruikers WHERE naam='".$_POST['user']."'";
   $query = mysql_query($sql);
   $rij = mysql_fetch_object($query);
   $dbpass = htmlspecialchars($rij->wachtwoord);
   $userpass = md5($_POST['pass']);
   $userid = htmlspecialchars($rij->id);
   $userstatus = htmlspecialchars($rij->status);
   $useractief = htmlspecialchars($rij->actief);
   if($dbpass == $userpass) {
    if($useractief == 1) {
     $_SESSION['user_id'] = $userid;
     $_SESSION['user_status'] = $userstatus;
     if($_POST['cookie'] == "do") {
      setcookie("user_id", $userid, time() + 365 * 86400);
      setcookie("user_password", $dbpass, time() + 365 * 86400);
     }

     ?>

     Je bent succesvol ingelogd.<br />
     Je wordt doorgestuurd, indien er niets gebeurd <a href="<?= $loginpage ?>" target="_self">klik dan hier</a>.
    
<script><meta http-equiv="refresh" target="_self" content="10;url=<?= $loginpage ?>" ></script>
     <?
    }else{
     echo "Je account is niet geactiveerd. Activeer deze, door op de link in de verzonden e-mail te klikken.<br />\n<a href=\"javascript:history.back()\">&laquo; Ga terug</a>";
    }  
   }
else{
    echo "Het door jouw ingevoerd wachtwoord klopt niet voor de gebruiker '".$_POST['user']."'.<br />\n<a href=\"javascript:history.back()\">&laquo; Ga terug</a>";
   }

   ?>

  
<html>    
    <head>
        <meta charset="utf-8">
        <title><?$sitenaam?></title>
        <meta name="viewport" content="width=device-width, initial-scale=1.0">
        <meta name="description" content="">
    <script type="text/javascript" src="assets/twitterbootstrap/js/bootstrap-tab.js"></script>
    <script src="bootstrap/js/jquery.js"></script>
    <script src="bootstrap/js/bootstrap.min.js"></script>
        <meta name="author" content="">
        <link href="bootstrap/css/bootstrap.css" rel="stylesheet">
    <link href="assets/css/bootstrap.css" rel="stylesheet">
        <style type="text/css">
      body {
        padding-top: 40px;
        padding-bottom: 40px;
        background-color: #369;
      }

      .form-actions {
        max-width: 300px;
        padding: 19px 29px 29px;
        margin: 0 auto 20px;
        background-color: #fff;
        border: 1px solid #e5e5e5;
        -webkit-border-radius: 5px;
           -moz-border-radius: 5px;
                border-radius: 5px;
        -webkit-box-shadow: 0 1px 2px rgba(0,0,0,.05);
           -moz-box-shadow: 0 1px 2px rgba(0,0,0,.05);
                box-shadow: 0 1px 2px rgba(0,0,0,.05);
      }
      .form-signin {
        max-width: 400px;
        padding: 19px 29px 29px;
        margin: 0 auto 20px;
        background-color: #fff;
        border: 1px solid #e5e5e5;
        -webkit-border-radius: 5px;
           -moz-border-radius: 5px;
                border-radius: 5px;
        -webkit-box-shadow: 0 1px 2px rgba(0,0,0,.05);
           -moz-box-shadow: 0 1px 2px rgba(0,0,0,.05);
                box-shadow: 0 1px 2px rgba(0,0,0,.05);
      }
      .form-signin .form-signin-heading,
      .form-signin .checkbox {
        margin-bottom: 10px;
      }
      .form-signin input[type="text"],
      .form-signin input[type="password"] {
        font-size: 16px;
        height: auto;
        margin-bottom: 15px;
        padding: 7px 9px;
      }
    </style>
</head>
<body>
<div class="form-signin">
<ul class="nav nav-tabs" data-tabs="tabs">
    <li class="active"><a data-toggle="tab" href="#login">Inloggen</a></li>
</ul>
<div class="tab-content">
    <div class="tab-pane active" id="login">
   <form method="post" action="login.php">
    <table>
     <tr>
      <td>Gebruikersnaam: </td><td><input type="text" name="user" /></td>
      <tr>
      <td>Wachtwoord: </td><td><input type="password" name="pass" /></td>
      <tr>
      <td align="right"><input type="checkbox" name="cookie" value="do" style="border: 0px;" /></td><td><small>onthouden</small></td>
      <tr>
      <td></td><td><button type="submit" name="submit" value="inloggen" style="background: url(/instructie/beta/login/imgs/blok.png); padding: 0.5em 1em">Inloggen</button></td>
     </tr>
    </table>
   </form>
</div>
</body>
</html>
      <?
  }
 }
}

?>

?>
 

04/12/2013 18:01:22
Quote Anchor link
Staat er wel session_start(); in je config? Anders kan je geen sessies aanroepen...
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

04/12/2013 18:07:16
Quote Anchor link
En gebruik < ?php en ? > (zonder spaties)
 
Branco Rensen

Branco Rensen

04/12/2013 22:03:59
Quote Anchor link
Frank Martens op 04/12/2013 18:01:22:
Staat er wel session_start(); in je config? Anders kan je geen sessies aanroepen...

Jaa in mijn config bevindt zich een session_start()


Toevoeging op 04/12/2013 22:04:20:

- Aar - op 04/12/2013 18:07:16:
En gebruik < ?php en ? > (zonder spaties)


Zou het hier aan kunnen liggen dan?
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

04/12/2013 22:06:51
Quote Anchor link
Zou kunnen?
 

04/12/2013 22:06:56
Quote Anchor link
Sommige blokkeren dat inderdaad.
 
- SanThe -

- SanThe -

05/12/2013 02:26:25
Quote Anchor link
Als je naar de html kijkt is het gewoon een puinhoop.
 
Branco Rensen

Branco Rensen

05/12/2013 22:46:32
Quote Anchor link
- SanThe - op 05/12/2013 02:26:25:
Als je naar de html kijkt is het gewoon een puinhoop.


Uhm... Waarom?

Toevoeging op 05/12/2013 22:46:57:

Frank Martens op 04/12/2013 22:06:56:
Sommige blokkeren dat inderdaad.


Ligt het niet aan. Heb alles veranderd. Is niet het probleem helaas.
 
- SanThe -

- SanThe -

05/12/2013 22:49:17
Quote Anchor link
Je html-tag begint op regel 63.
En daar voor staat al verrassend veel output.
 
Branco Rensen

Branco Rensen

05/12/2013 22:50:39
Quote Anchor link
- SanThe - op 05/12/2013 22:49:17:
Je html-tag begint op regel 63.
En daar voor staat al verrassend veel output.

Dat klopt. Maar als je goed kijkt zie je dat dat output is die alleen weergeven wordt op het moment dat een bezoeker is ingelogd of dat er iets fout is gegaan.


Toevoeging op 05/12/2013 23:09:07:

Ik heb het probleem van de witte pagina opgelost. Ik heb het PHP gedeelte op een geheel andere pagina staan. Nu krijg ik alleen de error:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<? Warning: session_start() [function.session-start]: Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /home/grtechni/domains/britdiensten.nl/public_html/instructie/beta/login/logincheck.php:4) in /home/grtechni/domains/britdiensten.nl/public_html/instructie/beta/login/config.php on line 3 ?>
. Hoe kan ik dit oplossen?
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

05/12/2013 23:35:48
Quote Anchor link
session_start (); eenmalig gebruiken, en zonder voorafgaande HTML bovenaan je pagins plaatsen.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.