PHP Zend Framework developer gezocht in Amsterdam

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Ruben van Wijnen

Ruben van Wijnen

22/03/2011 11:03:49
Quote Anchor link
Bedrijfsprofiel

Emesa is de grootste onafhankelijke online uitgever van reisaanbiedingen in Nederland en België met meer dan 1 miljoen bezoekers per maand. Websites van Emesa zijn o.a. Inpakken en Wegwezen.nl, en VakantieVeilingen.nl. Doel van onze websites is dat onze bezoekers makkelijk aanbiedingen met elkaar kunnen vergelijken en snel een vakantie van hun keuze kunnen vinden. Vanuit ons kantoor in Amsterdam werken we met een team van 100 mensen aan de continue verbetering van onze huidige websites en de lancering van nieuwe concepten.

Bedrijfscultuur

Emesa kent een informele organisatiecultuur. Door onze snelle groei wordt een grote mate van verantwoordelijkheid en initiatief bij iedere medewerker gelegd. Een nuchtere kijk en een no-nonsense aanpak ligt daaraan ten grondslag. De sfeer is los en gemakkelijk met een sterke teamgeest. Iedereen heeft zijn/haar eigen kwaliteiten en vaardigheden.

Wij zoeken...

Een enthousiaste collega die met zijn of haar ideeën en daadkracht iets toevoegt aan Emesa. Je bent thuis in met name PHP (Zend Framework) en MySQL. Je bent in staat mee te denken in de functioneel ontwerp fase en zorgt vervolgens voor een perfecte implementatie. Je verdiept je in bestaande modules en onderhoud deze. Het is belangrijk dat je je thuis voelt in een snelgroeiend bedrijf met een informele werksfeer, leuke collega’s en dat je er plezier aan beleeft om de laatste ontwikkelingen op het internet te volgen.

Wat ga je doen?

Samen met jouw directe collega's werk je aan het verbeteren van bestaande websites en ontwikkel je nieuwe complexe innovatieve internettoepassingen.

Functie eisen

Minimaal HBO niveau
Minimaal 5 jaar werkervaring met ontwikkeling in PHP 5.x (OOP) en/of Java en MySQL
Minimaal 3 jaar werkervaring met PHP Zend Framework
Een zorgvuldige, object georiënteerde, programmeerstijl
Gedegen kennis van, (X)HTML,JavaScript en jQuery, CSS, XML
Ervaring met high-traffic websites.


Profiel:

Hoog analytisch vermogen en intellectueel nieuwsgierig naar nieuwe technologieën
Flexibele en stressbestendige instelling
Teamspeler die ook goed zelfstandig kan werken
Goede communicatieve en contactuele eigenschappen

Arbeidsvoorwaarden

Emesa biedt een marktconform salaris, 24 vakantiedagen, 8% vakantietoeslag. Verder biedt Emesa je de kans je te ontwikkelen binnen het bedrijf. Je komt te werken in een jonge, dynamische, gezellige en resultaatgerichte organisatie die groeiende is.


Locatie: Amsterdam

LINK NAAR VACATURE: http://www.bonque.nl/vacatures/vacature-php-zend-framework-developer-302675-11.html
 
Er zijn nog geen reacties op dit bericht.



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.