phphulp IE8 zwart?

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Oracle Apex developer

Bedrijfsomschrijving My client is a technology company based in Den Bosch, the Netherlands. They specialize in providing innovative software solutions to clients, and they are currently looking for an experienced Oracle Apex developer to join the IT team. Functieomschrijving As an Oracle Apex developer, you will be responsible for designing, developing, and maintaining web-based applications using Oracle Apex. You will work closely with project managers, business analysts, and other developers to ensure that clients' needs are met and that the software solutions are of the highest quality. Responsibilities: Design, develop, and maintain Oracle Apex applications. Work with project managers and

Bekijk vacature »

Low Code Developer - Consultant

Functie omschrijving Wil jij fungeren als een spin in het web en samenwerken met klanten? Voor een leuke en interessante opdrachtgever in omgeving Leiden zijn wij op zoek naar een Low Code developer die zich bezig gaat houden met het optimaliseren van bedrijfsprocessen bij klanten en het leiden van projecten. Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en heb jij verstand van datamodellering en NO CODE Platformen? Lees dan snel verder! Bij deze rol horen de volgende werkzaamheden: Je gaat geen code kloppen maar bedenken hoe applicaties eruit moet komen te zien. Je gaat werken met een non code platform,

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Wij zijn bezig met het ontwikkelen van een nieuw product en wij hebben jouw hulp hierbij nodig! Als junior .NET ontwikkelaar krijg jij de kans om samen met ons deze nieuwe uitdaging aan te gaan! Momenteel bestaat ons team uit drie interim Software Engineers. Twee hiervan zijn zeer ervaren .NET specialisten die inmiddels hun strepen in dit vakgebied al hebben behaald. Ook hebben wij een junior als onderdeel van ons team die zich op dit moment nog bezig houdt met de Front-end (Angular/TypeScript), maar zich nu ook meer gaat verdiepen in de backend. Wij willen ons team graag verder

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Software Developer

Dit ga je doen Je bent verantwoordelijk voor de warehouse applicatie die een integratie heeft met de PLC laag; Je ontwikkelt in C#/.Net; Je bent verantwoordelijk voor het ontwikkelen van interfaces en het visualiseren van componenten; Je denkt mee over het design voor business oplossingen; Je bent verantwoordelijk voor het testen van de gebouwde oplossing. Hier ga je werken Voor een internationale organisatie in de transport zijn wij momenteel op zoek naar een Software Developer. Ze zijn wereldwijd de grootste speler en lopen voorop met het automatiseren van alle processen van de warehouses. Op dit moment wordt er nog gebruik

Bekijk vacature »

Grafisch vormgever

Standplaats: Maasland Aantal uren: 32 – 40 uur per week Opleidingsniveau: HBO werk- en denkniveau Ben jij een ambitieuze grafisch vormgever met een passie voor creativiteit en oog voor detail? Vind jij het daarnaast leuk om ook marketingactiviteiten op te pakken? Dan zijn wij op zoek naar jou! Bedrijfsinformatie Westacc Group BV is het zusterbedrijf van HABA en specialiseert zich in (maatwerk) oplossingen voor (elektro) techniek en verlichting in de kampeerbranche. Zij produceren en assembleren onderdelen voor caravans, campers en boten. Voor een groot aantal caravan- en campermerken leveren wij producten als zekeringkasten, invoerdozen, acculaders, schakelmateriaal en verlichting. De producten

Bekijk vacature »

Medior/Senior Python developer (Django)

Functie Je komt te werken in het IT-team bestaande uit de Lead developer en 4 (medior/senior) developers. Gezamenlijk werken jullie aan de verbetering en uitbreiding van de software. Binnen het development team is er veel vrijheid en zelfstandigheid, zonder dat ze hiermee afdoen aan de kwaliteit. Zo hebben ze elke ochtend een korte stand-up (10:00 uur) en werken ze met pair-programming sessies. Ook is er een hele professionele ontwikkelcyclus waarbij code altijd eerst door een collega wordt getest voordat het naar deployement gaat. Er is een kwaliteitsfocus en dan biedt ruimte om verbeteringen echt door te voeren binnen de gehele

Bekijk vacature »

Senior Front-end Developer

Sogeti is een organisatie met een goede werksfeer en zo min mogelijk hiërarchische verhoudingen. Ga je bij ons als Senior Front-end Developer aan de slag? Dan werk je dagelijks met collega’s aan de mooiste IT-projecten. Deze snelgroeiende groep collega’s krijgt energie van hun vak en dat merk je op de werkvloer. Onze klantenkring is groot en divers, dat vraagt om flexibiliteit van jou. Tegelijkertijd betekent dit dagelijks nieuwe dingen leren én dat geen werkdag hetzelfde is. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je te certificeren. We organiseren regelmatig technische Meet-ups en doen we veel aan kennisdeling waarbij iedereen welkom is, zowel

Bekijk vacature »

Lead developer

Functie Als Lead developer wordt jij onderdeel van een multidisciplinair team van circa 23 software engineers. Als team werken jullie agile en zijn termen als Continuous Integration en Continuous Delivery dagelijkse koek. Jullie werken aan uitdagende en afwisselende projecten met als doel klanten een totaal oplossing aan te kunnen bieden. Jij wordt verantwoordelijk voor complete projecten waarbij jij als verantwoordelijke zorgt dat het project op de juiste manier blijft draaien. Zo haal jij ook de requirements op bij de klant en kijk jij samen met het team en met de salesafdeling hoeveel uren hiervoor nodig zijn. Daarnaast stuur jij jouw

Bekijk vacature »

Full stack developer Node.js, React Remote

Functie Als fullstack JavaScript developer vind jij het uitdagend om op basis van concrete klantvragen nieuwe functionaliteiten te ontwikkelen. Bij voorkeur worden deze functionaliteiten op een bepaalde manier geprogrammeerd, zodat ze door meerdere klanten te gebruiken zijn. Je hebt dus vaak te maken met abstracte vraagstukken. Om dit te kunnen realiseren sta je nauw in contact met de product owner en/of klant. Je bent niet alleen onderdeel van het development team, maar hebt ook vaak contact met de product-owner en/of klanten om daardoor inzichten te verzamelen die leiden tot productverbeteringen. • Inzichten verzamelen bij de klant en/of product owner •

Bekijk vacature »

Software Developer C# - Deventer

Software Developer C# – Deventer Bijdragen aan de toekomst van het onderwijs! Ben jij op zoek naar een dynamische omgeving waar vol enthousiasme wordt gewerkt aan software voor interactieve dashboard- en analysetoepassingen ter verbetering van het onderwijs? Dan zijn wij het bedrijf voor jou! TIG is een bedrijf met een informele en ondernemende werksfeer, waarbij goede ideeën snel leiden tot concrete acties. Wij zijn een software ontwikkelorganisatie en focussen ons op het ontwikkelen en implementeren van oplossingen voor het leveren van managementinformatie, datavisualisatie en analyses voor het onderwijs. Met onze dashboard- en analyseoplossingen zetten scholen gegevens om naar betekenisvolle informatie.

Bekijk vacature »

Junior .NET Developer

Dit ga je doen Als junior .NET Developer lever je met jouw oplossingen direct een bijdrage aan de bedrijfsprocessen van de klanten. Werkzaamheden waar jij je zoal mee bezig houdt zijn; Het ontwikkelen, onderhouden en optimaliseren van de draaiende platforms van de klanten; Softwareontwikkeling middels C#, .NET; Klantcontact om de wensen te bespreken en uit te werken; Optimaliseren van de (huidige) bedrijfsprocessen; De IT-afdeling bestaat uit 30 personen verdeeld over 3 teams. Het team waar je in terecht komt bestaat uit ongeveer tien man. Het is een team wat bestaat uit betrokken collega’s, waar iedereen bereidt is om elkaar te

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Webshop beheerder / Fullstack developer

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een full stack developer die zich bezig gaat houden met het uitbreiden en verbeteren van de online webshop. Een onderdeel van jouw werkzaamheden is naast het beheren van de webshop ook om de processen en structuren te stroomlijnen. Ben jij een leergierige en ambitieuze junior developer met technische skills? Ben jij op zoek naar een werkgever die jouw de volledige vrijheid geeft om jezelf tot een volwaardige senior te ontwikkelen? Lees dan snel verder! Werkzaamheden Onderhouden van de webshop (denk aan het bijhouden van de voorraad); Nieuwe functies toevoegen aan de product configurator

Bekijk vacature »

C# Unity Developer

Functieomschrijving Ontwikkel jij mee door applicaties te bouwen die bijdragen aan het optimaliseren van processen? Voor een erkende werkgever in regio Tilburg zijn wij op zoek naar een Unity C# Developer die graag de uitdaging aangaat! Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uitzien: Je bent een luisterend oor naar klanten en vertaalt hun wensen door naar bruikbare software; Je werkt aan innovatieve softwareoplossingen voor het verbeteren en/of vernieuwen van processen; Je bent verantwoordelijk voor het uitvoeren van updates/aanpassingen aan de reeds draaiende applicaties. Bedrijfsprofiel Je komt te werken voor een internationale werkgever in regio Tilburg. Samen met een vooruitstrevend team

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 volgende »

Arian Stolwijk

Arian Stolwijk

27/01/2009 16:40:00
Quote Anchor link
Het lijkt me dat het onderstaande plaatje niet helemaal klopt??

Afbeelding

Als ik met mijn muis vanaf de site, naar bijvoorbeeld de adresbalk beweeg, komt het er zo uit te zien...
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Arian Stolwijk
 
PHP hulp

PHP hulp

16/05/2024 04:24:43
 
- -

- -

27/01/2009 16:52:00
Quote Anchor link
Het klopt inderdaad niet, maar dit is een bug in IE8 (aangezien de normale browsers zoals Firefox en Chrome niets raars doen). Je kan dit denk ik beter even naar Microsoft opsturen.

Dit is mijn 3.500ste post :-)
 
RvW Of toch niet

RvW Of toch niet

27/01/2009 16:53:00
Quote Anchor link
Jonathan schreef op 27.01.2009 16:52:
Het klopt inderdaad niet, maar dit is een bug in IE8 (aangezien de normale browsers zoals Firefox en Chrome niets raars doen). Je kan dit denk ik beter even naar Microsoft opsturen.

Dit is mijn 3.500ste post :-)

je ken misschien gewoon beter geen microsoft software gebruiken 8-)
 
Arian Stolwijk

Arian Stolwijk

27/01/2009 17:04:00
Quote Anchor link
rvw schreef op 27.01.2009 16:53:
je ken misschien gewoon beter geen microsoft software gebruiken 8-)


Ja, goh, ik had hem even gedownload, en geïnstalleerd (wat een omweg overigens :S) om te kijken of mijn sites het nog deden...
 
Richard Duinmayer

Richard Duinmayer

27/01/2009 17:04:00
Quote Anchor link
"je ken misschien gewoon beter geen microsoft software gebruiken 8-)"

Hoezo niet?
IE8 is nog in Beta gek hé dat deze niet volledig compatible is met alles.
 
- SanThe -

- SanThe -

27/01/2009 17:06:00
Quote Anchor link
Jonathan schreef op 27.01.2009 16:52:
Dit is mijn 3.500ste post :-)

Welkom bij de 'oudjes'. ;-)
 
Nicoow Unknown

Nicoow Unknown

27/01/2009 17:06:00
Quote Anchor link
Stiekem is dit high-tech scripting van bas,, de nieuwe phphulp is nu alleen nog te zien in IE 8 :P
Het heeft wel iets vind ik, (alleen niet echt positiefs)
 
Arian Stolwijk

Arian Stolwijk

27/01/2009 17:07:00
Quote Anchor link
richard schreef op 27.01.2009 17:04:
"je ken misschien gewoon beter geen microsoft software gebruiken 8-)"

Hoezo niet?
IE8 is nog in Beta gek hé dat deze niet volledig compatible is met alles.


Het is al een Release Candidate hoor, dan zou juist alles zo goed als goed moeten zijn...
 
B a s
Beheerder

B a s

27/01/2009 17:30:00
Quote Anchor link
Heeft ook wel wat, kunnen we dit design niet gebruiken voor de nieuwe PHPhulp?! ;-)
 
Onbekend Onbekend

Onbekend Onbekend

27/01/2009 17:45:00
Quote Anchor link
Omg bas ik wilde net een kut opmerking maken van dit is de nieuwe PHP Hulp. Dat jij er een grapje over maakt. :P

Jonathan schreef op 27.01.2009 16:52:
Het klopt inderdaad niet, maar dit is een bug in IE8 (aangezien de normale browsers zoals Firefox en Chrome niets raars doen). Je kan dit denk ik beter even naar Microsoft opsturen.

Dit is mijn 3.500ste post :-)


HEB IK AL LANG!! Lekker voor je :P

richard schreef op 27.01.2009 17:04:
"je ken misschien gewoon beter geen microsoft software gebruiken 8-)"

Hoezo niet?
IE8 is nog in Beta gek hé dat deze niet volledig compatible is met alles.


IE8 is (geloof ik) sinds gistere uit de beta fase. En MS suckt idd

SanThe schreef op 27.01.2009 17:06:
Jonathan schreef op 27.01.2009 16:52:
Dit is mijn 3.500ste post :-)

Welkom bij de 'oudjes'. ;-)


Cewl ik ben pas 15 en ik ben al een oudje :)
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Onbekend Onbekend
 
Wouter De Schuyter

Wouter De Schuyter

27/01/2009 17:55:00
Quote Anchor link
Bas Kreleger schreef op 27.01.2009 17:30:
Heeft ook wel wat, kunnen we dit design niet gebruiken voor de nieuwe PHPhulp?! ;-)

Komt er dan effectief een nieuwe :p?
 
Elwin - Fratsloos

Elwin - Fratsloos

27/01/2009 19:04:00
Quote Anchor link
Mijn IE8 beta 2 die ik ... uhm... 4/5 mnd geleden heb geïnstalleerd heeft het niet.
Rare boel. :)
 
- -

- -

27/01/2009 19:27:00
Quote Anchor link
SanThe schreef op 27.01.2009 17:06:
Jonathan schreef op 27.01.2009 16:52:
Dit is mijn 3.500ste post :-)

Welkom bij de 'oudjes'. ;-)

Haha, dankje :-)

Tommy schreef op 27.01.2009 17:45:
Jonathan schreef op 27.01.2009 16:52:
Het klopt inderdaad niet, maar dit is een bug in IE8 (aangezien de normale browsers zoals Firefox en Chrome niets raars doen). Je kan dit denk ik beter even naar Microsoft opsturen.

Dit is mijn 3.500ste post :-)


HEB IK AL LANG!! Lekker voor je :P

SanThe schreef op 27.01.2009 17:06:
Jonathan schreef op 27.01.2009 16:52:
Dit is mijn 3.500ste post :-)

Welkom bij de 'oudjes'. ;-)


Cewl ik ben pas 15 en ik ben al een oudje :)

Ik ben 14, dus ik had relatief gezien eerder de 3.500, ik pwn, HAHA, lekker voor je! xD
 
Robert Deiman

Robert Deiman

27/01/2009 19:37:00
Quote Anchor link
Wooow SanThe, dat die "jonge broekies" :P zich gevleid voelen als ze "oudje" worden genoemd is oké.. maar wil je aub niet iedereen over één kam scheren?? :P

Neej das flauw. Maar het is inderdaad een release candidate, dus het zou toch aardig goed moeten zijn in IE8 dan. Maar blijkbaar doet die het óók nog niet goed, en rendert die alleen de testen zo goed, omdat ze daar allerlei hacks voor hebben "ingebouwd"?? Ik weet 't niet, maar ruik wel onraad.
 
- -

- -

27/01/2009 19:40:00
Quote Anchor link
Of Bas heeft dit stiekem gedaan met een stukje code verstopt in een JavaScript-bestandje die met $_SERVER['HTTP_USER_AGENT'] checkt of het IE8 is en zit ons nu allemaal uit te lachen :-)
 

27/01/2009 19:44:00
Quote Anchor link
IE8 vind dus
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
body {
    background-image: url("../imgs/main/background.gif");
    background-repeat: repeat-y;
}

niet leuk?

Jonathan schreef op 27.01.2009 19:27:
Tommy schreef op 27.01.2009 17:45:
SanThe schreef op 27.01.2009 17:06:
Jonathan schreef op 27.01.2009 16:52:
Dit is mijn 3.500ste post :-)

Welkom bij de 'oudjes'. ;-)


Cewl ik ben pas 15 en ik ben al een oudje :)


Ik ben 14, dus ik had relatief gezien eerder de 3.500, ik pwn, HAHA, lekker voor je! xD

Pfft, alsof postcount wat zegt. Je kan net zo goed een bumper ofzo zijn...
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door
 
Onbekend Onbekend

Onbekend Onbekend

27/01/2009 19:51:00
Quote Anchor link
Karl schreef op 27.01.2009 19:44:
Pfft, alsof postcount wat zegt. Je kan net zo goed een bumper ofzo zijn...


Kijk maar naar mij.
 
PHP Newbie

PHP Newbie

27/01/2009 20:10:00
Quote Anchor link
UPDATE users SET postcount = 100 WHERE id = 3765
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door PHP Newbie
 
Onbekend Onbekend

Onbekend Onbekend

27/01/2009 20:15:00
Quote Anchor link
PHP Newbie schreef op 27.01.2009 20:10:
UPDATE users SET postcount = 100 WHERE id = 3765


Jammer hè :P

DROP TABLE users
 
Jesper Diovo

Jesper Diovo

27/01/2009 22:11:00
Quote Anchor link
In dit wereldje is bij IE het enige waar ik 'DIE' gebruik. Verder wil ik dat woord nooit zien :-).
FireFox en Chrome 4 president!
 
Jelmer -

Jelmer -

28/01/2009 00:15:00
Quote Anchor link
Heee, doe een beetje lief tegen het nieuwe IE team :P Ze zijn tenminste goed op weg maar ze hebben een hele achterstand in te halen. Geen wonder dat dat even duurt. Ze hebben een compleet nieuwe engine geschreven. En slechter dan IE 6 kan het niet zijn. En aangezien IE 6 nog lang niet zal verdwijnen, omdat er altijd wel mensen zijn die vinden dat dat de snelste browser is *kugh* is IE 8 niet de slechtste browser voor webdevelopers die je kan bedenken.

Maar als je even voorbij de render-engine kijkt, er zitten wel leuke nieuwe dingen in. De accellerators, een combinatie van mash-ups, tooltips en dat context-aware... Ubiquity is momenteel ook op zoek naar een mouse-only interface. IE heeft het al.

De peek-bookmarks zijn een beetje a la Apple's Dashboard widget knopje dat in Safari zit waarmee je stukjes pagina op je dashboard kan plakken. Verschil is dat het in IE dan weer door de developer van de site moet worden ondersteund (win en fail tegelijkertijd) en dat het in de browser zit.

In Windows 7 krijg je in de peek-functie van de nieuwe taakbalk ook alle tabbladen los te zien. Als MS de API hiervoor ook nog eventjes leuk documenteert of in ieder geval beschikbaar maakt zou ik dit ook graag in Chrome & Firefox terug willen zien hoor :)


... maar hij blijft traag en heeft te veel knopjes. Chrome is bij mij onder Windows 7 nog altijd het snelst (verreweg!) en ik ben het snelst met Chrome, omdat het zo heerlijk simpel is.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Jelmer -
 

Pagina: 1 2 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.