PHP-hulp praat topic [deel 2]

Overzicht

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

.NET Developer

Functie omschrijving .NET developer met ervaring gezocht! Voor een softwarebedrijf in de regio Veenendaal zijn wij op zoek naar een .NET developer met een aantal jaar ervaring. Jij bent zowel zelfstandig als in teamverband verantwoordelijk voor het ontwikkelen en verbeteren van bestaande producten. Verder ben je bezig met nieuwbouw van websites, webapplicaties en mobiele applicaties die zowel intern als extern gebruikt worden. Je werkt hierbij nauw samen met andere developer, productmanagers en productspecialisten om zo mooie producten te creëren. Bedrijfsprofiel De organisatie waar je voor gaat werken is een snelgroeiende softwareleverancier en allround dienstverlener. Deze organisatie heeft zowel klanten die

Bekijk vacature »

Software developer - C Sharp

Functie omschrijving Heb jij interesse in het programmeren en ontwikkelen van software? En heb jij enige ervaring met Oracle databases en PL/SQL? Wij zijn voor een leuke opdrachtgever in omgeving Naaldwijk op zoek naar een software ontwikkelaar die graag werkt met C#, JAVA of Oracle. Wij zoeken iemand die breed inzetbaar is en die aan veel verschillende applicaties wilt werken. Als software developer werk je met je collega's samen in een leuk en informeel team aan het (her)ontwerpen van bedrijfssystemen. Je houdt je bezig met het ontwikkelen van REST API's en je onderhoudt applicaties in Oracle PL/SQL en APEX. Vind

Bekijk vacature »

Outsystems Developer Medior

Dit ga je doen Bouwen aan nieuwe en innovatieve applicaties; Maken van koppelingen tussen Outsystems en het bestaande applicatielandschap; Troubleshooting op bestaande software. Hier ga je werken De organisatie is internationale speler binnen de bouwbranche en richt zich op de infrastructuur, zowel boven als onder de grond. Ze zijn ruim 1100 man groot en maken op IT vlak een mooie groei door. Als ervaren Developer kom je te werken op een IT-afdeling van zo'n 25 man groot. Een aantal jaar geleden hebben ze de keuze gemaakt om zich meer te gaan richten op ontwikkeling en door de groei van de

Bekijk vacature »

C# developer

Functie Als C# ontwikkelaar ben jij de spin in het web bij deze organisatie. Jij begeleidt en traint de field engineers die bij de klanten machines leveren en installeren. Daarnaast ondersteun jij de field engineers als zij bij de klant vastlopen bij het installeren van de machine m.b.t. software matige vragen. Jouw doel is dan ook om de technische kennis van de field engineers door middel van training zoveel mogelijk uit te breiden. Dit om ervoor te zorgen dat zij zelfstandiger software matige problemen kunnen oplossen. Ook ben jij verantwoordelijk voor het bedenken van software oplossingen voor klanten en dit

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar PHP

Functie omschrijving Full Stack Software Ontwikkelaar gezocht! Voor een bedrijf in de regio van Ermelo zijn wij op zoek naar een Software Ontwikkelaar die gaat bijdragen aan het door ontwikkelen, onderhouden en optimaliseren van SaaS applicatie van dit bedrijf. Hierbij ga jij voor- en samenwerken met de klanten van de organisatie, het is hierbij dus van groot belang dat je communicatief vaardig bent en dat je beschikt over beheersing van zowel de Nederlandse als Engelse taal. Bedrijfsprofiel Waar ga je werken? Altijd al in een echt familiebedrijf willen werken? Dan is dit je kans! Het bedrijf waar je komt te

Bekijk vacature »

Dynamics Ontwikkelaar

Dit ga je doen Ontwikkelen van Dynamics 365 voor de interne uitrol; Samen met de consultants sparren met klanten over de wensen en eisen; Ontwikkelen van Dynamics 365 voor verschillende grote klanten; Technische analyse en testen; Meedenken over het gebruik en de richting van Dynamics binnen de organisatie. Hier ga je werken Onze opdrachtgever, gevestigd in regio Eindhoven, levert een compleet dienstenpakket op het gebied van IT. Zij pakken verschillende (complexe) vraagstukken van grote organisaties op. De sfeer intern is gezellig en informeel. Men houdt van hard werken maar gezelligheid door middel van een borrel of gezamenlijke lunch komt er

Bekijk vacature »

Junior Software Developer

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een Junior Software Developer!? Sta jij aan het begin van jouw loopbaan of heb jij misschien al enige ervaring? Vind jij het daarnaast belangrijk om jezelf constant te kunnen ontwikkelen en uitdagen? Lees dan snel verder! Voor een vooraanstaand softwarehuis in Nieuwegein ben ik op zoek naar een Junior Software Developer. De eigenaar van het bedrijf is ervan bewust dat je als junior nog een hoop kan leren, waardoor je de eerste maanden veel begeleiding en diverse trainingen krijgt. Daarna ga je samen met je collega's aan zowel kleine als grote projecten werken.

Bekijk vacature »

Fullstack developer

Zie jij mogelijkheden om onze tooling technisch te verbeteren en uit te bouwen? Over Jobmatix Jobmatix is een innovatieve en internationale speler op het gebied van jobmarketing. Onze jobmarketing automation tool helpt organisaties bij het aantrekken van nieuw talent door vacatures digitaal, geautomatiseerd en op een efficiënte manier te adverteren en onder de aandacht te brengen bij de doelgroep op 25+ jobboards. Volledig performance-based, waarbij organisaties betalen op basis van cost per click of cost per applicant. Maandelijks wordt onze jobmarketing automation tool al gebruikt door vele directe werkgevers, intermediairs en mediabureaus, waaronder Picnic, Rijkswaterstaat, AdverOnline, Schiphol, DPA, Teleperformance en

Bekijk vacature »

Java developer Zorgsysteem

Dit ga je doen Werken aan het eigen gebouwde zorgsysteem; Verbeteringen maken en toepassen binnen de applicatie; Jij gaat werken aan de Back-end van de applicatie en sporadisch werk je mee aan de Front-end; Samenwerken met andere teams voor een optimaal resultaat; Jij kan 'clean' werken en high quality code schrijven; Jij werkt resultaatgericht. Hier ga je werken De organisatie houdt zich bezig met diverse applicaties met betrekking tot zorgregistratie. Dankzij hun systeem komt alle informatie, omtrent de zorg van een patiënt, op een overzichtelijke en toegankelijke manier samen in één systeem te staan. Op deze manier is deze informatie

Bekijk vacature »

Programmeur / Developer

Voor een familiebedrijf in Doetinchem, actief in de machinebouw voor de food-sector, zijn wij op zoek naar een programmeur / developer. In deze functie ben je werkzaam in een team van 5 medewerkers. Je werkzaamheden bestaan onder andere uit het verhelderen van requirements vanuit de opdrachtgever, de klant en de afdeling ontwikkeling. Je verricht haalbaarheidsstudies en werkt specificaties uit die je afstemt met de opdrachtgever. Je ontwerpt design in software en stemt af met je collega's. De huidige vision-systemen zijn geschreven in C software, welke draait op een CUDA platform. Je schrijft en codeert software en zal gaan testdraaien. Tot

Bekijk vacature »

Junior Software developer

Functie Als junior .NET ontwikkelaar start jij in een compact team met drie ervaren .NET ontwikkelaars. Wij werken op projectbasis en begeleiden zelf het hele traject van A tot Z. Wij bieden jou dan ook een brede functie aan met veel technische uitdaging! Ons traject ziet er als volgt uit: 1) Wij analyseren de behoefte van onze klant 2) Wij werken de behoefte uit en vertalen dit naar technische werkzaamheden en maken een uren/kosten schatting; 3) Wij gaan aan de slag met het ontwikkelen van het product met directe feedback van de klant, zodat datgene gerealiseerd wordt, wat gewenst is;

Bekijk vacature »

Team Lead Java Developer

Functie Wat ga je doen als Java developer? Als Team Lead Java Developer draag een grote verantwoordelijk je stuurt ontwikkelaars aan en staat dagelijks in contact met jou ICT Manager. De team Bestaat uit front-end en backend systemen. Je ben in staat op hoog niveau de technische vak te bepalen en ook te bewaren. Je dag zie er als volgt uit, ontwikkelen van nieuwe en bestaande applicaties, het uitvoeren van processen en analyses en het beschrijven van functioneel ontwerpen. Ook zal samen met jouw Tester applicaties gaan testen door middel van peer reviews en het leveren van support aan gebruikers

Bekijk vacature »

HBO startersfunctie .NET Ontwikkelaar

Functie omschrijving We are looking for a dutch native speaker Ben je in januari 2023 klaar met je HBO opleiding en zoek je een mooie uitdaging? Wacht niet langer en solliciteer direct! Voor een familiebedrijf in de regio van Boxtel ben ik op zoek naar een C#.NET Ontwikkelaar. Jij gaat aan de slag met de (door)ontwikkeling van de maatwerksoftware projecten en gaat ook nieuwe software bouwen, middels de Microsoft-stack. Het bedrijf maakt gebruik van de volgende technieken: C# & ASP.NET; MVC; MS SQL; Entity Framework; Je krijgt hier veel tijd om te leren en eventueel door te groeien en het

Bekijk vacature »

.NET Developer Microservices

Dit ga je doen Je taken zullen voornamelijk bestaan uit: Het ontwikkelen van software, inclusief vormgeving, implementaties, integraties en (automatisch) testen (.NET, C#, Azure, Docker, Microservices, Angular); Het in kaart brengen van software requirements; Zorgen dat jouw code kwalitatief hoogstaand is; Het uitvoeren van risico analyses; Een bijdrage leveren aan het continuous quality improvement process. Hier ga je werken Dat kanker een verschrikkelijke ziekte is die de wereld uit geholpen moet worden, is duidelijk. Binnen deze Gelderse organisatie die duizenden ziekenhuizen van producten voorziet, proberen ze daar via technische innovaties aan bij te dragen. Samen met 10 collega .NET developers

Bekijk vacature »

Airport Developer / System engineer

De functie Als onze nieuwe Airport Developer / System Engineer is je doel om uit nieuwbouw- en onderhoudsprojecten maximale waarde te creëren voor Schiphol Group en haar stakeholders. Vanuit je visie en expertise, maar ook (technologische) ontwikkelingen, wetgeving en beleid vertaal je klantwensen naar een gedegen programma van eisen. In de planontwikkelingsfase werk je nauw samen met Plan Ontwikkelaars om je kennis in te brengen ten behoeve van de kwaliteit van het investeringsvoorstel. Je overlegt met diverse partijen, stelt de vraag achter de vraag en verbindt zo de belangen van de luchthaven, proceseigenaar en asseteigenaar om tot een gedragen ontwikkelopgave

Bekijk vacature »

Pagina: « vorige 1 2 3 ... 45 46 47 48 49 volgende »

Jeroen VD

Jeroen VD

18/09/2012 18:10:26
Anchor link
Aarzel niet met reageren, zo heeft iedereen een leuke ervaaring! dubbelposten.... blijft een leuk gespreksonderwerp. hoezo is aar nu ineens dronken? (of kater)
 
PHP hulp

PHP hulp

29/05/2024 12:16:03
 
Wouter J

Wouter J

18/09/2012 18:33:45
Anchor link
Hoe enorm erg moet het zijn als je drie dubbel praat...?
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

18/09/2012 19:04:58
Anchor link
Wouter J op 18/09/2012 18:33:45:
Hoe enorm erg moet het zijn als je drie dubbel praat...?

Of zelfs aarchterstevoren! Raar!
 
Jeroen VD

Jeroen VD

19/09/2012 14:59:18
Anchor link
I be just wishing you a happy talk like a pirate day! arrr!
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

19/09/2012 15:05:29
Anchor link
Soorry jonges, ik zsal voollgende keeeer mindeeer zsuipe..
Ik voel me zzsoooooo gaar.... hahha
**hips**
Gewijzigd op 19/09/2012 15:06:14 door - Ariën -
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

19/09/2012 15:12:02
Anchor link
- Aar - op 19/09/2012 15:05:29:
Soorry jonges, ik zsal voollgende keeeer mindeeer zsuipe..
Ik voel me zzsoooooo gaar.... hahha
**hips**
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

19/09/2012 17:43:26
Anchor link
Heheh je zsiet 'm :-P
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

19/09/2012 18:02:15
Anchor link
maar naartuurlijk :)
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

19/09/2012 18:09:48
Anchor link
Whahahaha geniaar euh... geiniaal bedacht.. :D :D :D
 
Joakim Broden

Joakim Broden

19/09/2012 18:13:44
Anchor link
Word nu wel een beetje uitgemolken :D
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

19/09/2012 18:21:37
Anchor link
Meuh!
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

19/09/2012 20:50:39
Anchor link
Ben je er klaar mee Hertog Jan? Herh togch. We kunnen er naartuurlijk mee stoppen, maar op dit moment geen haar op m'n hoofd die daar aan denkt!
 
Vincent Huisman

Vincent Huisman

02/10/2012 22:36:54
 
Wouter J

Wouter J

26/10/2012 23:27:44
Anchor link
Omdat ik vroeger die code vraagjes van Karl in het oude praat topic zo leuk vond weer eentje van mij. Helaas gaat ie over JavaScript en niet PHP, maar ach wat is het verschil?

Zonder te testen, wat is het resultaat van deze javascript?
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
var a = 2;
var b = function() {
    return function() {
        return $a++;
    }(), 'Hello World'
}();


A) error
B) a = 2 en b = undefined
C) a = 3 en b = 'Hello World'
D) a = 2 en b = function() { ... };
 
- Raoul -

- Raoul -

11/11/2012 23:59:22
Anchor link
Om één of andere vage reden staat php.net in het chinees...lol
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

12/11/2012 00:05:43
Anchor link
Heb ik geen last van? Zit je niet op een Chineze proxy ofzo?

En hoelang wordt de nieuwe PHP.net al ontwikkeld?
http://prototype.php.net/
Gewijzigd op 12/11/2012 00:07:13 door - Ariën -
 
- Raoul -

- Raoul -

12/11/2012 00:16:15
Anchor link
Nee, zit gewoon op Chrome. Vreemd, heb 'm maar terug gezet naar Nederlands.
 
- Raoul -

- Raoul -

12/12/2012 15:41:17
Anchor link
Ben dus al twee uur aan een stuk mijn custom autoloader aan het debuggen.... kwam er de hele tijd een fout in beeld 'Class not found ....' bij het inladen van prefixes. Blijkt dat ik mijn require vergeten was.
 
Chris -

Chris -

12/12/2012 15:51:40
Anchor link
Handug!
 
Wouter J

Wouter J

31/12/2012 15:49:29
Anchor link
Even een gelukkig nieuwjaar animatie'tje gemaakt: http://codepen.io/WouterJ/full/fqrwK

Als je in de broncode gaat kijken moet je je 1 ding niet afvragen, namelijk waar ik de tijd vandaan haal om 33 frames te programmeren...
 

Pagina: « vorige 1 2 3 ... 45 46 47 48 49 volgende »

 

Dit topic is gesloten.



Overzicht

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.