PHP-hulp praat topic [deel 2]

Overzicht

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Senior Airport Developer ( System engineer)

De functie Nice to know (you) De nieuwe A-pier wordt de duurzaamste van Schiphol. Als deze af is ligt er 4000 vierkante meter zonnepanelen op het dak. En de toiletten? Die spoelen door met regenwater. we gaan ervoor: het creëren van de meest duurzame en hoogwaardige luchthavens ter wereld. een toekomstbestendig en duurzaam Schiphol. Daar werken we elke dag hard aan in team Development & Sustainability. Jij bent regisseur, expert én aanjager van de ontwikkeling van Schiphol. Connecting your world Hoe maak je de ambities en doelstellingen van Schiphol concreet in een project? De waarde voor Schiphol naar eisen die

Bekijk vacature »

Infrastructure Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Werklocatie: Eindhoven Vacature ID: 12945 Introductie Our client is one of the most innovative companies within the Netherlands. Currently we are looking for an Infrastructure Platform Engineer. Within this role you will be developing the infrastructure. Functieomschrijving Within this role you are responsible in the development of our distributed data and compute platform infrastructure. You will design, develop and implement new features and fixes. Next to this you will integrate and configurate other packages that supports the development of tuning applications within the organisation. You will support customer sites remotely. Design and implement the

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Jouw team van vier collega .NET developers is verantwoordelijk voor het bouwen van de ETL processen van jouw nieuwe werkgever. Op dit moment wordt de front-end gedaan door een extern team van professionals. Echter wilt jouw nieuwe werkgever graag intern deze kennis uitbreiden en heeft dan ook de ambitie om dit voor het eind van het jaar intern te gaan aanpakken. Dit betekend dat jij als .NET ontwikkelaar de ideale kans krijgt om jezelf samen met jouw collega’s te ontwikkelen als full stack developer. Als .NET ontwikkelaar werk jij bij deze gave werkgever met C# .NET, SQL, JavaScript, REST

Bekijk vacature »

Fasttrack learning & development voor Java dev

Wat je gaat doen: Wij zoeken enthousiaste en ambitieuze junior en medior ontwikkelaars die toe zijn aan de volgende stap in hun carrière. Wij helpen je op je pad naar senior ontwikkelaar door ons fasttrack learning en development programma. Na een kort en intensief programma ga jij aan de slag bij klanten van DPA. Daarnaast krijg je veel ruimte om je te ontwikkelen als persoon en als specialist. De eerste maand gaan we aan de slag om je certificeringen te behalen waaronder OCP (Oracle Certified Professional). Daarnaast nemen we een deepdive in Spring Boot. Ook laten we je kennismaken met

Bekijk vacature »

Medior/Senior Python developer (Django)

Functie Je komt te werken in het IT-team bestaande uit de Lead developer en 4 (medior/senior) developers. Gezamenlijk werken jullie aan de verbetering en uitbreiding van de software. Binnen het development team is er veel vrijheid en zelfstandigheid, zonder dat ze hiermee afdoen aan de kwaliteit. Zo hebben ze elke ochtend een korte stand-up (10:00 uur) en werken ze met pair-programming sessies. Ook is er een hele professionele ontwikkelcyclus waarbij code altijd eerst door een collega wordt getest voordat het naar deployement gaat. Er is een kwaliteitsfocus en dan biedt ruimte om verbeteringen echt door te voeren binnen de gehele

Bekijk vacature »

Traineeship ICT regio Amsterdam/Utrecht

Wat ga je doen? Het traineeship begint met een fulltime maand cursussen en praktijkdagen, waarin je de basis van het IT-vak leert op de Shared Servicedesk (SSD). Daarnaast ga je meteen aan de slag voor je eerste certificering! (ITILv4). Je start in een groep met 4 tot 10 deelnemers, waarmee jij gedurende die maand optrekt en je kennis kunt delen. Na het voltooien van de eerste maand ga je direct voor een langere periode aan de slag bij één van onze klanten of blijf je intern bij ons op de Shared Servicedesk. Je bent het eerste aanspreekpunt van de eindgebruikers

Bekijk vacature »

Functioneel applicatiebeheerder - SOP-SYS-SAM

TenneT is hard groeiend om de onze ambities waar te kunnen maken. Zo nemen wij een leidende rol in het aanjagen van de energietransitie. Het werven van nieuw talent speelt daarin een cruciale rol. Wij zijn op zoek naar een gedreven Functioneel Applicatiebeheerder op onze locatie Arnhem die hieraan wil bijdragen en misschien ben jij dat wel? Jouw bijdrage aan TenneT Je gaat samenwerken in een team van circa 15 functioneel applicatiebeheerders en gaat onderdeel uitmaken van een DevOps team. Met dit team ga je applicaties (laten) ontwikkelen en beheren. Hierbij concentreer je je vooral op de functionele aspecten, zodat

Bekijk vacature »

Embedded Software Developer

Functie omschrijving Voor een mooi softwarebedrijf in omgeving Moordrecht zijn wij op zoek naar een Embedded Software developer. Ben jij enthousiast en een echte team player? Lees dan snel of dit iets voor jou is! Binnen deze rol houdt jij je bezig met alle werkzaamheden die nodig zijn om een functionaliteit te bouwen. Denk aan ontwerpen, architectuur, programmeren en algoritmes. Je voert test en validatie werkzaamheden uit bij de implementatie bij de klant. Ben jij een Embedded Software Developer die affiniteit heeft met de allernieuwste technieken? Laat dan snel wat van je horen! Bedrijfsprofiel Onze opdrachtgever bestaat uit een groot

Bekijk vacature »

Oracle Apex developer

Bedrijfsomschrijving My client is a technology company based in Den Bosch, the Netherlands. They specialize in providing innovative software solutions to clients, and they are currently looking for an experienced Oracle Apex developer to join the IT team. Functieomschrijving As an Oracle Apex developer, you will be responsible for designing, developing, and maintaining web-based applications using Oracle Apex. You will work closely with project managers, business analysts, and other developers to ensure that clients' needs are met and that the software solutions are of the highest quality. Responsibilities: Design, develop, and maintain Oracle Apex applications. Work with project managers and

Bekijk vacature »

PHP Software Developer

Functie omschrijving PHP Software Developer gezocht! Voor een organisatie in de regio Zeist die zich bezighoud met het verbeteren van de medicatieveiligheid zoeken wij een Software Developer. In deze functie zijn wij op zoek naar een slimme en enthousiaste Developer die interesse heeft in farmacie, logistiek en ICT. Daarnaast beschik je over een goed analytisch vermogen en ben je van nature gestructureerd en resultaatgericht. Je moet in deze functie daadkrachtig, flexibel en communicatief goed zijn. Je verantwoordelijkheden bestaan uit: Object georiënteerd programmeren; Werken in een scrumteam aan de ontwikkeling van een medicatiebewakingssysteem; Meedenken over de mogelijkheden en onmogelijkheden van projecten;

Bekijk vacature »

Als Lead PHP developer bijdragen aan het onderwijs

Functie Als Lead PHP developer zet je samen met het team en de andere lead developers de technische lijnen uit als het gaat om het ontwikkelen van de applicaties en bepaal je samen met de PO waar elke sprint aan gewerkt zal worden. Je kunt op basis van een user story een goede aanpak formuleren en een planning opstellen, en andere hierin meenemen. Wanneer je team code schrijft verwacht je degelijke oplossingen, bij voorkeur gebruik makend van Domain Driven Design. Je ziet toegevoegde waarde in het beoordelen van het werk van collega’s om zo samen te streven naar hoge kwaliteit

Bekijk vacature »

Lead developer

Functie Als lead developer wordt jij verantwoordelijk voor een van onze development teams. Samen met de Software Architect bewaak jij de kwaliteit en uitvoering van onze complexe vraagstukken. Daarnaast ben jij verantwoordelijk voor het inschatten, designen en ontwikkelen van middelgrote tot grote veranderingen in de software. Ook coördineer jij het proces rondom complexe technische vraagstukken. Verder bestaat jouw takenpakket uit het volgende: – Het aansturen van jouw development team; – Het begeleiden van Junior Software Engineers; – Het maken van technische analyses m.b.t. nieuwe aanvragen en het tijdsbestek inschatten voor de uitvoering hiervan; – Het uitvoeren van de ontwikkeling van

Bekijk vacature »

Full Stack Java ontwikkelaar

Functieomschrijving Voor de politie zijn wij op zoek naar een Full stack Java ontwikkelaar. Als ervaren full stack Java ontwikkelaar binnen de gewenste deadlines meewerken aan de totstandkoming van de gewenste werkzaamheden. Taken Upgraden van GeoServer, SOLR, Oracle Spatial database, Tomcat Migreren Oracle Spatial naar PostgreSQL/PostGIS Migreren SOLR naar ElasticSearch Geografische gegevens op het interne netwerk beschikbaar maken Doorontwikkelen en actualiseren van de geografische services Het up to date brengen van de CI/CD pipeline, samen met medewerkers die verantwoordelijk zijn voor de CI/CD tooling Aanspreekbaar op de solution architectuur en stemt die met collega's in het cluster Geo De opdracht

Bekijk vacature »

Lead Fullstack developer

Functie omschrijving Ben jij een leergierige en ambitieuze junior developer met technische skills? Ben jij op zoek naar een werkgever die jouw de volledige vrijheid geeft om jezelf tot een volwaardige senior te ontwikkelen? Wij zijn op zoek naar een full stack developer die zich bezig wil bezig houden met het uitbreiden en verbeteren van de online webshop. Een onderdeel van jouw werkzaamheden is naast het beheren van de webshop ook om de processen en structuren te stroomlijnen. Werkzaamheden Onderhouden van de webshop (denk aan het bijhouden van de voorraad); Nieuwe functies toevoegen aan de product configurator door middel van

Bekijk vacature »

PHP developer (Laravel/Vue.js)

Functie Het team telt momenteel 20 collega’s, bestaande uit developers (front- en backend) en het operations team, waaronder ook het management en twee scrum masters vallen. Ze zijn op zoek naar een PHP developer die in staat is zelfstandig te werken. Je komt te werken in één van de drie scrumteams en gaat aan de slag met een project voor de klant. Het fijne hieraan is dat je wel afwisseling hebt qua werk, maar tegelijkertijd doorlopend werkt voor bestaande klanten. Hierdoor krijg je ook de kans om echt de diepte in te gaan en innovatieve technische oplossingen neer te zetten.

Bekijk vacature »

Pagina: « vorige 1 2 3 ... 45 46 47 48 49 volgende »

Jeroen VD

Jeroen VD

18/09/2012 18:10:26
Anchor link
Aarzel niet met reageren, zo heeft iedereen een leuke ervaaring! dubbelposten.... blijft een leuk gespreksonderwerp. hoezo is aar nu ineens dronken? (of kater)
 
PHP hulp

PHP hulp

08/05/2024 03:47:33
 
Wouter J

Wouter J

18/09/2012 18:33:45
Anchor link
Hoe enorm erg moet het zijn als je drie dubbel praat...?
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

18/09/2012 19:04:58
Anchor link
Wouter J op 18/09/2012 18:33:45:
Hoe enorm erg moet het zijn als je drie dubbel praat...?

Of zelfs aarchterstevoren! Raar!
 
Jeroen VD

Jeroen VD

19/09/2012 14:59:18
Anchor link
I be just wishing you a happy talk like a pirate day! arrr!
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

19/09/2012 15:05:29
Anchor link
Soorry jonges, ik zsal voollgende keeeer mindeeer zsuipe..
Ik voel me zzsoooooo gaar.... hahha
**hips**
Gewijzigd op 19/09/2012 15:06:14 door - Ariën -
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

19/09/2012 15:12:02
Anchor link
- Aar - op 19/09/2012 15:05:29:
Soorry jonges, ik zsal voollgende keeeer mindeeer zsuipe..
Ik voel me zzsoooooo gaar.... hahha
**hips**
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

19/09/2012 17:43:26
Anchor link
Heheh je zsiet 'm :-P
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

19/09/2012 18:02:15
Anchor link
maar naartuurlijk :)
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

19/09/2012 18:09:48
Anchor link
Whahahaha geniaar euh... geiniaal bedacht.. :D :D :D
 
Joakim Broden

Joakim Broden

19/09/2012 18:13:44
Anchor link
Word nu wel een beetje uitgemolken :D
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

19/09/2012 18:21:37
Anchor link
Meuh!
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

19/09/2012 20:50:39
Anchor link
Ben je er klaar mee Hertog Jan? Herh togch. We kunnen er naartuurlijk mee stoppen, maar op dit moment geen haar op m'n hoofd die daar aan denkt!
 
Vincent Huisman

Vincent Huisman

02/10/2012 22:36:54
 
Wouter J

Wouter J

26/10/2012 23:27:44
Anchor link
Omdat ik vroeger die code vraagjes van Karl in het oude praat topic zo leuk vond weer eentje van mij. Helaas gaat ie over JavaScript en niet PHP, maar ach wat is het verschil?

Zonder te testen, wat is het resultaat van deze javascript?
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
var a = 2;
var b = function() {
    return function() {
        return $a++;
    }(), 'Hello World'
}();


A) error
B) a = 2 en b = undefined
C) a = 3 en b = 'Hello World'
D) a = 2 en b = function() { ... };
 
- Raoul -

- Raoul -

11/11/2012 23:59:22
Anchor link
Om één of andere vage reden staat php.net in het chinees...lol
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

12/11/2012 00:05:43
Anchor link
Heb ik geen last van? Zit je niet op een Chineze proxy ofzo?

En hoelang wordt de nieuwe PHP.net al ontwikkeld?
http://prototype.php.net/
Gewijzigd op 12/11/2012 00:07:13 door - Ariën -
 
- Raoul -

- Raoul -

12/11/2012 00:16:15
Anchor link
Nee, zit gewoon op Chrome. Vreemd, heb 'm maar terug gezet naar Nederlands.
 
- Raoul -

- Raoul -

12/12/2012 15:41:17
Anchor link
Ben dus al twee uur aan een stuk mijn custom autoloader aan het debuggen.... kwam er de hele tijd een fout in beeld 'Class not found ....' bij het inladen van prefixes. Blijkt dat ik mijn require vergeten was.
 
Chris -

Chris -

12/12/2012 15:51:40
Anchor link
Handug!
 
Wouter J

Wouter J

31/12/2012 15:49:29
Anchor link
Even een gelukkig nieuwjaar animatie'tje gemaakt: http://codepen.io/WouterJ/full/fqrwK

Als je in de broncode gaat kijken moet je je 1 ding niet afvragen, namelijk waar ik de tijd vandaan haal om 33 frames te programmeren...
 

Pagina: « vorige 1 2 3 ... 45 46 47 48 49 volgende »

 

Dit topic is gesloten.



Overzicht

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.