PHPMailer bulkmail teller

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Database Developer

Functie omschrijving Voor een logistieke dienstverlener in omgeving Zuid Beijerland zijn wij op zoek naar versterking. Weet jij als geen ander systemen aan elkaar te koppelen en heb jij goede kennis van SQL en UML, lees dan snel verder! Jouw taken zien er als volgt uit: Je bent in deze rol voornamelijk verantwoordelijk voor het bouwen, implementeren en beheren van koppelingen tussen de bestaande systemen (zowel business 2 business als application 2 application). Daarnaast inventariseer je de wensen van in- en externe klanten, die je vervolgens samen met je collega's, vertaalt naar technische specificaties, die jullie zelf ontwikkelen en implementeren.

Bekijk vacature »

Back end developer Digital agency

Functie Heb jij altijd al eens bij een bedrijf willen werken waar jij géén nummertje bent, die alleen maar uitvoerend werk doet? Dan zou je hier perfect passen! Tuurlijk, je werkt aan projecten voor grote of kleine bedrijven… Het enige verschil hier is, jouw mening telt hier écht. Jouw inbreng wordt gewaardeerd, serieus genomen en gebruikt. En vergeet niet, je werkt niet alleen aan deze projecten. Er werken in totaal ruim 20 developers en designers, onderverdeeld over 3 development teams. Voornamelijk bestaande uit Medior en Senior developers, die samen voor een inspirerende en ambitieuze omgeving zorgen. Hun visie is namelijk

Bekijk vacature »

Full Stack Developer/ Applicatie Ontwikkelaar

Wat jij doet Als Applicatie Ontwikkelaar ben je onderdeel van het team die de Rimote omgeving ontwikkeld en onderhoud. Hierbij kan je denk aan de cloud, on premise en webapplicaties welke worden gebruikt in bijvoorbeeld industriële bakkerijen, biogasinstallaties en kwekerijen. Deze applicaties verzorgen (remote) de aansturing en monitoring van processen, machines en robots. Van a tot z ben je betrokken bij projecten. Dit betekent vanaf ontwerp tot oplevering. Je moet samen met jouw team een goed product neer zetten. Dit begint met het opzetten van het ontwerp. De basis van de software moet staan als een huis. Daarvoor moet jij

Bekijk vacature »

PHP Laravel developer

Functie omschrijving Weet jij alles van Laravel en krijg je energie van het ontwikkelen van software hiermee? Laat snel wat van je horen want wij zoeken een PHP/Laravel developer in regio 's-Hertogenbosch. Jouw taken zullen bestaan uit: Softwareapplicaties ontwikkelen en verder optimaliseren in veel diverse projecten op basis van Agile/Scrum. Uitleg geven over software en applicaties Klantcontact hebben over bestaande applicaties. Documentatie schrijven over applicaties. Techstack: PHP, Laravel, HTML, CSS, Javascript. Bedrijfsprofiel Deze organisatie zit in de regio van 's-Hertogenbosch en is een klein softwarebedrijf. Er werken ongeveer 15 medewerkers, verdeeld in meerdere teams, zoals back-end en front-end development, projectmanagement

Bekijk vacature »

Software Developer

Functie omschrijving Heb jij affiniteit met ICT en een WO diploma in de pocket? Dan ben je hier aan het juiste adres. Voor een opdrachtgever in Amsterdam zijn wij op zoek naar kandidaten die (enige) ervaring hebben met Java, Javascript, C of C++. Je zal door middel van trainingen worden opgeleid tot een volwaardige Software Developer. Er wordt tijdens de training natuurlijk veel aandacht besteedt aan de vaktechnische aspecten, maar er gaat ook veel aandacht uit naar jouw persoonlijke ontwikkeling. Bedrijfsprofiel Bij deze opdrachtgever in de omgeving van Amsterdam zoeken ze meerdere enthousiaste kandidaten die hun carrière willen starten met

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Robot Programmeur

In het kort Drie redenen waarom deze vacature uniek is! Programmeren van zelflerende robots Werken op kantoor en testen in de bedrijfshal Je krijgt verantwoordelijkheid, vrijheid en je mag werken naar eigen inzicht De organisatie Hier ga je aan de slag Een bedrijf dat innovatieve robottoepassingen ontwerpt en bouwt voor onder andere de staal industrie, energie- bouw- en agrarische sector. De robots die vaak in combinatie met diverse randapparatuur geleverd worden vormen een totaaloplossing voor de klant. Dit zijn klanten over de hele wereld, van België en Duitsland tot China, India, maar ook in Nederland. Projecten waar momenteel aan wordt

Bekijk vacature »

Outsystems Developer Junior

Dit ga je doen Bouwen aan nieuwe en innovatieve applicaties; Maken van koppelingen tussen Outsystems en het bestaande applicatielandschap; Troubleshooting op bestaande software. Hier ga je werken De organisatie is internationale speler binnen de bouwbranche en richt zich op de infrastructuur, zowel boven als onder de grond. Ze zijn ruim 1100 man groot en maken op IT vlak een mooie groei door. Als junior Outsystems Developer kom je te werken op een IT-afdeling van zo'n 25 man groot. Een aantal jaar geleden hebben ze de keuze gemaakt om zich meer te gaan richten op ontwikkeling en door de groei van

Bekijk vacature »

Junior Low-code ontwikkelaar gezocht omgeving Arnh

Bedrijfsomschrijving Wij zijn een dynamisch IT-bedrijf dat zich richt op het stroomlijnen van bedrijfsprocessen en het creëren van ondersteunende applicaties. Onze kracht ligt in het combineren van zakelijk inzicht met IT-expertise via gestroomlijnde procesontwerpen en wendbare applicatieontwikkeling met behulp van Low-code technologieën. Als jonge professional krijg je de kans om samen te werken met een team van 15 deskundige collega's, verspreid over nationale en internationale locaties. We bieden je een leerzame omgeving waar je je vaardigheden kunt ontwikkelen en groeien in je rol als Low-code ontwikkelaar. Word jij onze nieuwe Junior Low-code Ontwikkelaar (OutSystems)? Versterk ons team en draag bij

Bekijk vacature »

Lead developer (PHP, Symfony, DDD)

Functie Als Lead developer zorg je ervoor dat het team (bestaande uit zowel junior als ervaren developers) in staat is om de kwaliteit van de software (en code) verder te verhogen. In samenwerking met het team, de product owner en de andere lead developers zet je technische lijnen uit en bepaal je de prioriteiten per sprint. Lijkt het jou interessant om complexe problemen op te lossen en bijvoorbeeld een nieuwe applicatiestructuur in Symfony op te zetten? Dan komen wij graag met je in contact. Eisen • HBO werk- en denkniveau (ze kijken niet naar papieren, maar naar denkniveau, motivatie en

Bekijk vacature »

Junior Software developer

Functie Als junior .NET ontwikkelaar start jij in een compact team met drie ervaren .NET ontwikkelaars. Wij werken op projectbasis en begeleiden zelf het hele traject van A tot Z. Wij bieden jou dan ook een brede functie aan met veel technische uitdaging! Ons traject ziet er als volgt uit: 1) Wij analyseren de behoefte van onze klant 2) Wij werken de behoefte uit en vertalen dit naar technische werkzaamheden en maken een uren/kosten schatting; 3) Wij gaan aan de slag met het ontwikkelen van het product met directe feedback van de klant, zodat datgene gerealiseerd wordt, wat gewenst is;

Bekijk vacature »

Senior Developer Betty Blocks Blauwe Haven Rotterd

Functieomschrijving Voor de Politie zijn wij opzoek naar een Senior Developer Betty Blocks Blauwe Haven Rotterdam. De politieorganisatie heeft jaarlijks te maken met een aanzienlijk aantal politiemedewerkers die vanwege mentale overbelasting niet of beperkt inzetbaar zijn. De Blauwe Haven Rotterdam ondersteunt deze politiemedewerkers in hun herstel en re-integratieproces. De huidige digitale systemen van de Politie bieden onvoldoende ondersteuning in het herstel- en re-integratieproces van politiemedewerkers. Zowel voor de politiemedewerkers als voor de organisatie. Politiemedewerkers worden buitengesloten, waardoor zij eigen regie verliezen. Begeleiders kunnen de voortgang van de medewerkers niet goed monitoren. Management beschikt niet over de mogelijkheid trends te signaleren

Bekijk vacature »

PHP/Symfony developer

Functieomschrijving Vanuit het hoofdkantoor in omgeving Bergen op Zoom ben je als PHP/Symfony Developer niet alleen bezig met software ontwikkeling. Je bent buiten ontwikkeling ook continu bezig met het zoeken naar nieuwe trends en ontwikkelingen die van waarde kunnen zijn voor de efficiëntie van software ontwikkeling. Techstack: PHP, Symfony & mySQL. Jouw takenpakket ziet er als volgt uit: Het ontwerpen en implementeren van webapplicaties met het Symfony-framework; Het testen van ontwikkelde applicaties om te zorgen dat ze goed functioneren en voldoen aan de eisen van de klanten; Het schrijven van een schone en efficiënte code volgens het Symfony framework; Onderhouden

Bekijk vacature »

Node.js developer

Functie Onder begeleiding van 3 accountmanagers waarvan er 1 binnen jouw expertise je aanspreekpunt zal zijn ga je aan de slag bij diverse opdrachtgevers. Hij of zij helpt je bij het vinden van een passende en uitdagende opdracht. Hierin houden ze uiteraard rekening met jouw situatie, ervaring en (technische) ambities. De opdrachten duren gemiddeld één tot 2 jaar. Hierdoor kun je je ook echt vastbijten in een project en als consultant impact maken. Naast de opdracht ben je regelmatig met je collega’s van de IT-afdeling om bijvoorbeeld onderlinge kennis te delen, of nieuwe trends te bespreken. Ook worden er regelmatig

Bekijk vacature »

Full stack developer

Wat ga je doen als Full stack .NET developer Microsoft 365? Je stelt je op als sparringpartner voor het team en PO over toekomstige functionaliteiten, architectuur en mogelijke nieuwe producten. Je bent mede-verantwoordelijk voor het vertalen en omzetten van een user story in een passend technisch design. Je implementeert functionaliteiten op basis van een technisch design en user story. Je bent mede-verantwoordelijk voor het beheer van Azure DevOps, waaronder het beheer van GIT, Build Pipelines, Release Pipelines en geautomatiseerde testen. Hier herken jij jezelf in Hbo werk- en denkniveau of hoger aangevuld met relevante certificeringen en/of cursussen; Minimaal 3 jaar

Bekijk vacature »
Eric T

Eric T

13/08/2015 22:29:22
Quote Anchor link
Misschien iemand die me een duwtje in de juiste richting kan geven...
Wellicht dat het helemaal niet kan met php, maar dat het misschien
met een iframe of javascript moet, maar...

Ik wil PHPmailer gaan gebruiken om naar/via mandrill van mailchimp te gaan mailen.

Dat gaat goed, geen probleem.
Heb de class geplaatst, en gebruik de default pagina die wordt aangeraden voor PHPMailer...

Maar als ik aan de deelnemers wil mailen op onze pagina, opgehaald uit de database,
en ik klik submit, schiet de pagina eerst in de "ik ben bezig"-stand (je ziet zo'n draai-dingetje dat ie bezig is).
En pas als alle mail is verzonden komt de eindtekst in beeld dat de mail is verzonden...

Maar ik wil eigenlijk in beeld een teller hebben die elke keer als een mail is verzonden,
afloopt van aantal deelnemers naar nul. Op zich moet me een teller wel lukken.

Maar de vraag is meer:
Hoe krijg ik nou een teller tijdens dat nadenken in beeld?
Iemand een idee?

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
<?php
include_once('PHPMailer/class.phpmailer.php');
include_once('PHPMailer/PHPMailerAutoload.php');


$aanhef        = $_REQUEST['templatesubject'];
$content    = $_REQUEST['eigentekst'];
$towhom        = $_REQUEST['towhom'];

$seiz_arr = getAdminVars($sleutel);
$seiz = substr($seiz_arr[2],2,2)+1; //echo $seiz."<br>";


if($towhom=="selftest"){
    $query_sendto        = mysql_query("SELECT email FROM deelnemers ORDER BY inschrijfnr");


        while ( list($email) = mysql_fetch_array($query_sendto) ){

        echo " OK ";
            if($email!=""){
                $mail             = new PHPMailer(); // defaults to using php "mail()"
            
                
                $replytomail    = "[email protected]";
                $replytoname    = "afzendernaam";
                $address         = $email;
                $bccaddress        = "[email protected]";
                
                $mail->AddReplyTo($replytomail,$replytoname);    
                $mail->IsSMTP();
                $mail->IsHTML(true);
                $mail->SetFrom($replytomail,$replytoname);
                $mail->AddAddress($address, "");
                $mail->AddBCC($bccaddress, "");
                
                $mail->Subject  = $aanhef;
                
                //$mail->MsgHTML($body);
                $mail->AddEmbeddedImage('images/Logo_ijsclub.jpg', 'logoimg', 'images/Logo_ijsclub.jpg');
                $mail->AddEmbeddedImage('images/mailtemplate-bottom-bar.png', 'lijnimg', 'images/mailtemplate-bottom-bar.png');
                include_once('mail_template_bodyis.php');
                $mail->Body .= $body;
                
        
                if(!$mail->Send()) {
                  echo "Mailer Error: " . $mail->ErrorInfo;
                }
else {
                  echo "Message sent to ".$email." !<br>";
                }
        
            }
        }
//end of while    
        
}//end of if

?>
  
 
PHP hulp

PHP hulp

15/05/2024 11:41:45
 

14/08/2015 00:43:54
Quote Anchor link
Dat kan makkelijk met een echo op het einde.
Maar ik raadt je aan met JavaScript een AJAX request te maken naar de bepaalde pagina en dan het resultaat van de AJAX request te printen op het scherm.
Dat is dynamischer

Maar hier jou wens;
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
<?php
include_once('PHPMailer/class.phpmailer.php');
include_once('PHPMailer/PHPMailerAutoload.php');


$aanhef        = $_REQUEST['templatesubject'];
$content    = $_REQUEST['eigentekst'];
$towhom        = $_REQUEST['towhom'];

$seiz_arr = getAdminVars($sleutel);
$seiz = substr($seiz_arr[2],2,2)+1; //echo $seiz."<br>";


if($towhom=="selftest"){
    $query_sendto        = mysql_query("SELECT email FROM deelnemers ORDER BY inschrijfnr");


        while ( list($email) = mysql_fetch_array($query_sendto) ){

        echo " OK ";
            if($email!=""){
                $mail             = new PHPMailer(); // defaults to using php "mail()"
            
                
                $replytomail    = "[email protected]";
                $replytoname    = "afzendernaam";
                $address         = $email;
                $bccaddress        = "[email protected]";
                
                $mail->AddReplyTo($replytomail,$replytoname);    
                $mail->IsSMTP();
                $mail->IsHTML(true);
                $mail->SetFrom($replytomail,$replytoname);
                $mail->AddAddress($address, "");
                $mail->AddBCC($bccaddress, "");
                
                $mail->Subject  = $aanhef;
                
                //$mail->MsgHTML($body);
                $mail->AddEmbeddedImage('images/Logo_ijsclub.jpg', 'logoimg', 'images/Logo_ijsclub.jpg');
                $mail->AddEmbeddedImage('images/mailtemplate-bottom-bar.png', 'lijnimg', 'images/mailtemplate-bottom-bar.png');
                include_once('mail_template_bodyis.php');
                $mail->Body .= $body;
                
        
                if(!$mail->Send()) {
                  echo "Mailer Error: " . $mail->ErrorInfo;
                }
        
            }

echo "Message sent to ".$email." !<br>";
        }
//end of while    
        
}//end of if

?>
 
Eric T

Eric T

14/08/2015 07:17:22
Quote Anchor link
Hallo Rickert, dank voor je reactie.
Simpelweg de echo aan het einde doet niet wat ik wil...

De pagina wordt dan nog steeds pas geladen als de gehele while lus is doorlopen...
Als ik in ons geval 250 mensen moet mailen, moet ik eerst 5 minuten wachten voordat ik een pagina te zien krijg dat alle 250 mails al dan niet succesvol waren.
Maar ik wil zo graag kunnen zien hoe lang ik nog moet wachten...

De optie om met javascript de pagina aan te roepen is misschien wel wat...
Het is in elk geval een poging waard om te kijken hoe het zich gedraagt.

Als er echt geen andere optie is vrees ik dat ik maar moet gaan werken met het steeds reloaden van de pagina op bijvoorbeeld een div. Aldanniet via javascript->ajax aanroep, danwel misschien via iframe...
Ik had gehoopt dat er echter een andere mogelijkheid was om in die while loop in te breken
na elke mail...

gr Eric
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

14/08/2015 08:32:28
Quote Anchor link
Houd in de database bij wie gemaild is voor deze mailronde. En maak een apart script die het aantal gemailden en het totaal aantal weergeeft in bij voorkeur een JSON-formaat.

Met een AJAX-request kan je dit dan bekijken. Uiteraard moet het mailen zelf op de achtergrond plaatsvinden (cronjob) en niet via een browserproces. Dan hoeft je browser ook niet 'na te denken' wat eigenlijk wachten is tot het einde van de scriptuitvoer.
Gewijzigd op 14/08/2015 09:02:48 door - Ariën -
 
Thomas van den Heuvel

Thomas van den Heuvel

14/08/2015 10:09:55
Quote Anchor link
^ What he said. Terwijl dat mailproces (op de achtergrond) in gang is gezet wil je toch ondertussen iets anders kunnen doen, je pagina/site blokkeren totdat alles verstuurd is is een beetje suf :).

Schrijf een eigen mailqueue en handel deze (via een cron) in blokken van X e-mailberichten af oid (zodat je nog steeds een soort van bulkmail-functionaliteit hebt).
 
Eric T

Eric T

14/08/2015 13:27:56
Quote Anchor link
Kijk...daar kan ik wat mee. Dank!
Helemaal nog niet aan gedacht...
Ga ik vanavond eens rustig op m'n gemakje uitvogelen :-)
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.