Plaatjes uploaden werkt niet

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

.NET developer

Functie Heb jij veel kennis van ASP.NET Webforms en wil jij juist de overstap maken naar ASP.NET Core? Wij zijn per direct op zoek naar een ervaren .NET Webdeveloper die met ons samen ons platform wilt herschrijven van ASP.NET Webforms naar ASP.NET Core. Voor jou de unieke kans om met ons samen te innoveren en kennis op te doen van de nieuwste technieken binnen de Microsoft Stack. Wij hebben een development team met 10 IT specialisten bestaande uit onder andere 4 backend .NET developers en twee front-end developers. Wij zijn continu bezig om ons als team en bedrijf te blijven

Bekijk vacature »

Developer Low-code

Dit ga je doen Low-code ontwikkeling van software voor landelijk bekende organisaties; Opleveren van mooie eindproducten, middels de Agile methodiek; Samenwerken in een team van 10 collega's; Direct contact met de eindklant over de gewenste oplossingen. Hier ga je werken Als Developer kom je te werken in de regio van Lelystad bij een organisatie die met toonaangevende klanten uit heel Nederland samen werkt. De producten en diensten van de organisatie bereiken miljoenen Nederlanders. Hierbij komt een grote hoeveelheid informatie kijken en deze moet discreet en veilig verwerkt worden. De processen die hierbij horen worden door het IT team vormgegeven. De

Bekijk vacature »

Medior PHP developer

Functie Het team bestaat inmiddels uit zo’n 25 collega’s met specialisten op het gebied van development, data(analyse), marketing, infrastructuur en finance. Ze hebben een supermodern pand en bieden hiernaast veel vrijheid en verantwoordelijkheid. Ze doen er alles aan om jou op te gemak te stellen. Zo kun je je eigen werkplek inrichten naar persoonlijke wensen, maar gaan ze bijvoorbeeld ook jaarlijks met elkaar wintersporten en zijn er andere leuke uitjes. Als onderdeel van één van de scrumteams ga je aan de slag, samen ben je medeverantwoordelijk voor het doorontwikkelen van hun business applicatie waar het traffic team dagelijks mee werkt.

Bekijk vacature »

Medior/senior Python developer

Functie Bedrijven komen bij deze organisatie om technische vraagstukken op te lossen en hierin ook tot oplossingen te komen waar ze zelf misschien niet aan gedacht hadden. Jij gaat vanuit je ervaring dus niet alleen hands-on aan de slag met het ontwikkelen, maar zult ook zeker adviseren en proactief meedenken met de klant. Er zijn meerdere lange en/of korte projecten en het type klanten is heel uiteenlopend. Zo kun je terecht komen in een multidisciplinair scrumteam waarin je als Python developer meewerkt, of juist voor een kleiner (Greenfield) project aan de slag gaan waarin je veel breder bezig bent. Door

Bekijk vacature »

Senior Java Ontwikkelaar

Dit ga je doen Werken aan uiteenlopende interne projecten voor grote (internationale) organisaties; Ontwikkelen van diverse (web)applicaties en platformen met technieken als Java, Azure en ASP.NET; Complexe vraagstukken tackelen met jouw expertise en ervaring; Waar nodig help jij je collega's om samen tot de juiste oplossing te komen. Hier ga je werken Als Java Developer kom je te werken bij een internationale organisatie in regio Amsterdam die zich richt op procesoptimalisatie door middel van zeer complexe IT oplossingen. Dit doen zij op het allerhoogste niveau met vestigingen over heel de wereld en met een groot aantal aansprekende, maatschappelijk betrokken klanten.

Bekijk vacature »

Backend developer

Functie omschrijving Ben jij graag bezig met de back-end van applicaties? Zou je dit graag willen doen voor een kleine werkgever waar ook tijd is voor een drankje op zijn tijd? Je taken hierbij zullen bestaan uit: Gebruik maken van de volgende technieken: .NET (core), C#, SQL, XML, MVC, JSON, REST & SOAP API. Gebruik maken van de volgende tools: Visual Studio, GIT, Jira, Jenkins. Bovengenoemde technieken en tools ga je gebruiken om: Nieuwe functionaliteiten te ontwikkelen. Wijzigingsverzoeken van klanten uitvoeren. Verzorgen van koppelingen tussen data. Bedrijfsprofiel Jouw nieuwe werkgever bevindt zich in regio Raamdonksveer en bieden oplossingen op gebied

Bekijk vacature »

Integratie Developer / Architect

Dit ga je doen Als Integratie Developer / Architect binnen deze organisatie krijg je echt de kans om impact te maken. De organisatie is groeiende maar houdt een corporate cultuur buiten de deur. Heb je een goede business case: zorg voor goede argumentatie en ga ervoor! Geen stroperig beslissingsproces dat jouw ideeën in de weg staat! Enkele van jouw taken: Je ontwerpt en ontwikkelt nieuwe integraties met behulp van interne tools (Boomi) of externe partners; Je vertaalt functionele specificaties naar technische oplossingen; Je denkt mee over strategische ontwikkelingen op het gebied van applicatie integratie; Je voert regie op leveranciers en

Bekijk vacature »

PHP Laravel developer

Functie omschrijving Weet jij alles van Laravel en krijg je energie van het ontwikkelen van software hiermee? Laat snel wat van je horen want wij zoeken een PHP/Laravel developer in regio 's-Hertogenbosch. Jouw taken zullen bestaan uit: Softwareapplicaties ontwikkelen en verder optimaliseren in veel diverse projecten op basis van Agile/Scrum. Uitleg geven over software en applicaties Klantcontact hebben over bestaande applicaties. Documentatie schrijven over applicaties. Techstack: PHP, Laravel, HTML, CSS, Javascript. Bedrijfsprofiel Deze organisatie zit in de regio van 's-Hertogenbosch en is een klein softwarebedrijf. Er werken ongeveer 15 medewerkers, verdeeld in meerdere teams, zoals back-end en front-end development, projectmanagement

Bekijk vacature »

Senior Front end developer Automotive Angular

Functie Als Senior Front end developer kom je te werken in een team van 11 developers. 9 van de 11 focussen zich op back end, welke is geschreven in Java, en 2 op de front end waarbij er gebruik wordt gemaakt van Typescript en Angular. De focus in deze rol ligt op 2 aspecten; doorontwikkeling van de eigen tooling en gebruik van de tooling t.b.v. klantprojecten. Momenteel zijn ze in de afrondende fase van een project waarbij ze het gehele verkoopproces van nieuwe auto’s anders ingeregeld hebben voor een grote dealer in Nederland. Waarbij Auto’s normaliter pas verkocht werden in

Bekijk vacature »

Software Developer

Longship.io gaat de wereld veroveren met baanbrekende software en legendarische... pizza-avonden! Lees hier de vacature van IT Operations Manager! Bij Longship werken we met een team van 5 mensen aan software voor laadpaal operators. Longship is ontstaan in 2020 met als doel om de elektrische mobiliteitstransitie aan te jagen. We zijn nu al een wereldwijde speler doordat we continu voorop lopen in innovatie. Ons platform helpt het versneld elektrificeren van wagenparken, internationaal! Wij zijn een startup met grote ambities die we willen bereiken met een relatief klein en efficiënt team. Je krijg de kans om ontzettend veel te leren van

Bekijk vacature »

.NET Developer

Functie omschrijving .NET developer met ervaring gezocht! Voor een softwarebedrijf in de regio Veenendaal zijn wij op zoek naar een .NET developer met een aantal jaar ervaring. Jij bent zowel zelfstandig als in teamverband verantwoordelijk voor het ontwikkelen en verbeteren van bestaande producten. Verder ben je bezig met nieuwbouw van websites, webapplicaties en mobiele applicaties die zowel intern als extern gebruikt worden. Je werkt hierbij nauw samen met andere developer, productmanagers en productspecialisten om zo mooie producten te creëren. Bedrijfsprofiel De organisatie waar je voor gaat werken is een snelgroeiende softwareleverancier en allround dienstverlener. Deze organisatie heeft zowel klanten die

Bekijk vacature »

Java Developer

Dit ga je doen Als Java Developer ben je verantwoordelijk voor: Het ontwikkelen van nieuwe en bestaande webservices; Het uitbreiden van functionaliteiten binnen de producten- en dienstenportefeuille; Het werken aan gegevensuitwisseling met bijvoorbeeld SOAP; Testen van frameworks met gebruik van UNIT en Selenium. Hier ga je werken De organisatie waar je komt te werken is een semi-overheidsinstelling, gesitueerd in Utrecht en zorgt voor een goede samenwerking tussen verschillende overheidsinstanties. Het is een familiaire club die gaat voor kwaliteit en langdurige relaties. Zo zorgen zij ervoor dat er op grote schaal vertrouwelijke informatie tussen verschillende overheidsinstellingen wordt uitgewisseld. Hun werk zorgt

Bekijk vacature »

Medior PHP Developer

Functie omschrijving We are looking for a dutch native speaker Wil jij als developer werken bij een interne organisatie en de eigen software verder helpen ontwikkelen? Lees dan snel verder! In deze functie ga je werken als PHP Developer en de interne software en applicaties verder ontwikkelen. In het kort houdt dit in: Je gaat de interne applicaties en software verder optimaliseren. Verder bouw je verschillende API's en koppelingen tussen systemen. Je gaat het CRM-systeem door middel van PHP verder ontwikkelen. Ook ga je collega's ondersteunen bij vragen over de software en applicaties. Bedrijfsprofiel Dit bedrijf is actief in het

Bekijk vacature »

Traineeship Full Stack .NET Developer

Dit ga je doen Start op 7 augustus 2023 bij de Experis Academy en ontwikkel jezelf tot een gewilde Full Stack .NET Developer. Maar hoe ziet het traineeship eruit en wat kun je verwachten? Periode 1 De eerste 3 maanden volg je fulltime, vanuit huis, een op maat gemaakte training in teamverband. Je leert belangrijke theorie en krijgt kennis van de benodigde vaardigheden en competenties die nodig zijn om de IT-arbeidsmarkt te betreden. Zowel zelfstandig als in teamverband voer je praktijkopdrachten op het gebied van front- en backend development uit. Wat er per week op het programma staat kun je

Bekijk vacature »

Junior .NET Developer

Dit ga je doen Als junior .NET Developer lever je met jouw oplossingen direct een bijdrage aan de bedrijfsprocessen van de klanten. Werkzaamheden waar jij je zoal mee bezig houdt zijn; Het ontwikkelen, onderhouden en optimaliseren van de draaiende platforms van de klanten; Softwareontwikkeling middels C#, .NET; Klantcontact om de wensen te bespreken en uit te werken; Optimaliseren van de (huidige) bedrijfsprocessen; De IT-afdeling bestaat uit 30 personen verdeeld over 3 teams. Het team waar je in terecht komt bestaat uit ongeveer tien man. Het is een team wat bestaat uit betrokken collega’s, waar iedereen bereidt is om elkaar te

Bekijk vacature »
CNEPHP -

CNEPHP -

02/09/2013 11:29:04
Quote Anchor link
Beste,

Voor mijn idee heb ik een perfect upload script. Alles werkt op localhost, slaat path van het plaatje op in de database en zo laat ik de plaatjes weergeven op de website.

Nu staat de site volledig online op mijn host, de path slaat het script gelukkig op in de database. Maar de plaatjes zelf worden niet geüpload naar de FTP server.

Ik denk dat jullie al gelijk gaan denken: "Het script slaat de path op van de locatie waar het plaatje zich bevindt op de PC zelf."

Maar hij slaat de path op waar het plaatje zich zou moeten bevinden..Hopelijk heeft iemand hier een logische oplossing voor.


Corné

Script voor de mensen die het makkelijk vinden
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
<?php
    session_start();
    
    include 'connect.php';
    
    if ($_SESSION['login'] != 1)
    {

        header('location:login.php');
        exit();
    }

    else
    {
        $sql = mysql_query("SELECT * FROM home");
        
        if (mysql_num_rows($sql) > 0)
            mysql_query("UPDATE home SET tekst='".mysql_real_escape_string($_POST['tekst'])."',
            facebook='"
.mysql_real_escape_string($_POST['facebook'])."', twitter='".mysql_real_escape_string($_POST['twitter'])."', googleplus='".mysql_real_escape_string($_POST['googleplus'])."', linkedin='".mysql_real_escape_string($_POST['linkedin'])."'");
        else
            mysql_query("INSERT INTO home(tekst, facebook, twitter, googleplus, linkedin)
            VALUES('"
.mysql_real_escape_string($_POST['tekst'])."', '".mysql_real_escape_string($_POST['facebook'])."', '".mysql_real_escape_string($_POST['twitter'])."', '".mysql_real_escape_string($_POST['googleplus'])."', '".mysql_real_escape_string($_POST['linkedin'])."')");
        
        function
uploadImage($img_ff, $dst_path, $dst_img)
        {

            $i = 0;
            //Get variables for the function.
            //complete path of the destination image.

            $dst_cpl = $dst_path . basename($dst_img);
            //name without extension of the destination image.
            $dst_name = preg_replace('/\.[^.]*$/', '', $dst_img);
            //extension of the destination image without a "." (dot).
            //$dst_ext = strtolower(end(explode(".", $dst_img)));
            //$dst_ext = strtolower(substr($dst_img, -(strpos($dst_img, '.')-1)));

            $dst_ext = substr($dst_img , strlen($dst_img) - 3 , 3);
            
            //remove the spaces from the file name
            $dst_name = str_replace (" ", "", $dst_name);
            
            //Check if destination image already exists, if so, the image will get an extra number added.
            while(file_exists($dst_cpl) == true){
                $i = $i+1;
                $dst_img = $dst_name . $i . '.' . $dst_ext;
                $dst_cpl = $dst_path . basename($dst_img);
            }


                //upload the file and move it to the specified folder.
            move_uploaded_file($_FILES[$img_ff]['tmp_name'], $dst_cpl);

            

                //Checking extension and imagetype of the destination image and delete if it is wrong.
            if(( (($dst_ext =="jpg")) || (($dst_ext =="jpeg")) || (($dst_ext =="gif")) || (($dst_ext =="png"))) == false){
                unlink($dst_cpl);
                die('<p>Het bestand "'. $dst_img . '" met de extensie "' . $dst_ext . '" en imagetype "' .  '" is geen geldige afbeelding. Upload een afbeelding met als extensie .JPG, .JPEG, .PNG of .GIF. Zorg ook dat het bestand niet groter is
                dan 128mb.</p>'
);
            }

            else {
                $extra = "4e/";
                switch($img_ff)
                {
                    case
'afbeelding':
                        mysql_query("UPDATE home SET afbeelding='".$extra.$dst_path.$dst_img."'");
                        break;
                }
            }
        }

        //Script ends here.

        // If the form is posted do this:

        if($_SERVER['REQUEST_METHOD'] == 'POST')
        {

            //Variables needed for the function.
            
            if($_FILES['afbeelding']['name'] != "")
            {

                $simg = mysql_fetch_assoc(mysql_query("SELECT afbeelding FROM home"));
                if ($simg['afbeelding'] != '')
                    unlink(substr($simg['afbeelding'], 3));
                    
                $img_ff = 'afbeelding';
                $dst_path = 'images/home/';
                $dst_img = strtolower($_FILES[$img_ff]['name']);
                uploadImage($img_ff, $dst_path, $dst_img);
            }

            
            echo 'Home-pagina succesvol geüpdatet.';
            header('refresh:2;url=index.php');
        }
    }

?>
 
PHP hulp

PHP hulp

07/05/2024 14:36:44
 
Victor Php

Victor Php

02/09/2013 11:32:22
Quote Anchor link
Heb je de mappen waar de afbeeldingen worden opgeslagen gechmodd naar 777?
 
CNEPHP -

CNEPHP -

02/09/2013 11:43:17
Quote Anchor link
Victor Php op 02/09/2013 11:32:22:
Heb je de mappen waar de afbeeldingen worden opgeslagen gechmodd naar 777?

Bedankt! Helemaal vergeten!

Corné
 
Willem R

Willem R

07/03/2014 13:06:31
Quote Anchor link
Thanks! =)
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.