Poll

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Team Lead/ Lead developer gezocht (Hands-on, PHP,

Functie Als Team Lead ben je de leider van één van de ontwikkelteams binnen de organisatie. Je leidt als lead developer een goed draaiend team dat werkt aan complexe en duurzame applicaties en API’s. Vanuit je kennis en ervaring ben je in staat het grote plaatje te blijven overzien, en kritisch mee te denken over bijvoorbeeld de architectuur, maar ook de algehele aanpak binnen het project. Je laat je team niet alleen technisch goed functioneren maar ben ook betrokken bij het menselijke aspect. Zo weet jij je collega’s te motiveren en begeleiden in hun dagelijkse werk. Buiten het team ben

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Ons programma is voor afgestudeerde enthousiastelingen die het als een uitdaging zien om met een klein dynamisch team bij de grootste bedrijven van Nederland aan de slag te gaan. Tijdens jouw dienstverband word jij begeleid door een talent manager. Het ontwikkelen van jouw talent staat hierbij centraal. Het programma doorloop je met een team van circa 8 Mede- trainees. De eerste maand start je met een fulltime inhouse opleiding. Deze staat geheel in het teken van de werkzaamheden die jij verder in het programma zult uitvoeren. Na deze opleidingsmaand ga je aan de slag in een dynamische omgeving bij

Bekijk vacature »

Backend Developer Scrummaster .NET

Samengevat: Deze werkgever is een ambitieus internetbedrijf met een passie voor digitale communicatie. Ben jij geschikt als Backend Developer? Heb je ervaring met .NET platform? Vaste baan: Backend Developer / SCRUM Master Scrum HBO WO €3.800 - €6.000 Deze werkgever is een innovatief bedrijf met enthousiaste mensen die jarenlang ervaring hebben met het ontwikkelen internet- en intranetoplossingen. Wij houden van korte lijnen en open en eerlijke communicatie. Wij zetten graag onze jarenlange ervaring in om perfect werkende oplossingen te ontwikkelen. Wij ondersteunen dienstverlenende organisaties bij het ontwikkelen en realiseren van een effectief, adaptief communicatieplatform. Je ontwikkelt met ons de meest

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar PHP

Functie omschrijving Software Ontwikkelaar PHP gezocht! Wij zijn op zoek naar een ervaren PHP Software Ontwikkelaar om het team van onze opdrachtgever te versterken! De ideale kandidaat zal fungeren als verlengstuk van klanten en complexe technische vraagstukken met enthousiasme benaderen. Naast het werken met de nieuwste technologieën, ben je in staat om aan meerdere projecten tegelijkertijd te werken. Als je deze uitdaging aangaat, werk je nauw samen met front-end developers en draag je bij aan het realiseren van grote veranderingen bij klanten. Het bedrijf zoekt iemand die zichzelf graag uitdaagt en altijd streeft naar het leveren van de beste resultaten.

Bekijk vacature »

Full stack Developer / .NET / Angular / Azure

Dit ga je doen Jij gaat je als Full Stack .NET Developer voornamelijk bezighouden met: Het vertalen van concepten naar passende innovatieve en duurzame oplossingen; Het ontwikkelen van bedrijf kritische en gebruiksvriendelijke applicaties voor de internationale markt en intern gebruik; Bouwen aan software om het Internet of Things netwerk te ondersteunen; Het maken en onderhouden van interfaces tussen systemen aan de hand van API's; Het onderhouden en blijven verbeteren van de ontwikkelde software. Hier ga je werken Binnen deze organisatie zal jij als Full Stack .NET Developer een belangrijke rol krijgen en ga je dagelijks de uitdaging aan om maatwerk

Bekijk vacature »

Full stack developer Python, React

Functie Jij als full stack developer komt binnen onze Technology afdeling te werken. Deze bestaat momenteel uit 15 man. De stack waarmee wij werken is voornamelijk Python, Javascript, React en GraphQL. Binnen deze afdeling wordt er met multidisciplinaire teams gewerkt aan verschillende projecten. Projecten duren vaak langer dan 3 maanden en je bent van begin tot eind vaak betrokken. Naast dat je als full stack ontwikkelaar aan de slag gaat ben je ook Consultant. Dit betekent dat je ook klantcontact hebt in je rol en werkshops geeft. De verhouding tussen deze werkzaamheden zijn ongeveer 70% development en 30% consultancy. Een

Bekijk vacature »

Mendix Developer

Voor Troostwijk Groep zoeken wij een: Mendix Developer Wij zoeken Je bent een getalenteerde en ervaren Mendix Developer en het is tijd om je horizon te verbreden. Je wilt minder coderen en meer modelleren, minder bezig zijn met allerlei technische details en randvoorwaarden en meer met functionaliteit. Daarnaast ben je trots op de innovatieve en gebruiksvriendelijke applicaties die je in de loop van de jaren hebt gebouwd. Werk je graag in een enthousiast team, wil je veel vrijheid en kun je tegelijkertijd goed met deadlines omgaan, dan ben jij absoluut degene die wij zoeken! Wat je nodig hebt is ruime

Bekijk vacature »

Front end developer

Functie Jij als front end developer gaat werken binnen de teams van onze klant, uiteraard met alle moderne technieken. Opdrachten worden echt gericht op jouw leerdoelen en jouw behoeftes. Wij hebben een omgeving gecreëerd waarin je echt jezelf kan zijn en waar echt gekeken wordt naar jouw voorkeuren. Maak je een fout? Geen probleem, leer ervan en dan ga weer door. Door de variëteit aan werk kun je in verschillende omgevingen een kijkje nemen en dus jezelf snel ontwikkelen. Eisen Je bent communicatief vaardig en houdt van een dynamische omgeving Je hebt HBO werk- en denkniveau Je hebt gedegen kennis

Bekijk vacature »

Full-stack developer

Als Full-stack developer bij KUBUS houd je je bezig met het ontwikkelen van de (web)applicatie en services van BIMcollab. Samen met je SCRUM team werk je aan zowel de front- als de back-end. Als softwarebedrijf bevindt KUBUS zich in een unieke positie. We bouwen aan onze eigen producten die wereldwijd door tienduizenden gebruikers worden gebruikt. Ons bedrijf heeft precies de juiste grootte: groot genoeg om echt impact te maken in de markt, maar klein genoeg om als individuele ontwikkelaar invloed uit te kunnen oefenen en echt het verschil te kunnen maken. Ons ontwikkelteam bestaat uit ruim 40 ontwikkelaars, testers, scrum

Bekijk vacature »

T-SQL Database developer

Functie omschrijving Ben jij een ETL database specialist? Houd jij ervan om te puzzelen met Databases, Query's & Stored procedures? Zoek jij uitdaging, vrijheid en verantwoordelijkheid? Zoek dan niet verder! Wij zijn per direct op zoek naar medior en senior database developers. Je gaat werken voor een relatief klein softwarebedrijf in omgeving Tilburg. Samen met 12 collega's (allemaal techneuten), ga jij je bezig houden met het bouwen en/of onderhouden van database software. Deze software wordt internationaal ingezet voor het automatiseren van logistieke processen. Jouw werkzaamheden gaan er als volgt uit zien: Je bent in een klein team met developers, verantwoordelijk

Bekijk vacature »

Robot Programmeur

Een verantwoordelijke baan met leuke uitdagingen. Heb jij ervaring met het programmeren van robots? Kan jij goed samenwerken met collega's die verschillende specialisaties hebben? Ben je oplossingsgericht, analytisch en flexibel? Ga dan aan de slag als Robot Programmeur bij Gibas in Nijkerk! Als Robot Programmeur kom je te werken bij Gibas. Dat betekent dat je gegarandeerd meewerkt aan unieke oplossingen in productieprocessen. Bij elk project moet er opnieuw geëngineerd en geprogrammeerd worden. Dat maakt jouw werk uitdagend! Voordat je robots gaat programmeren komt er het volgende bij kijken: De opdracht gaat van de afdeling Sales naar de afdeling Operations door

Bekijk vacature »

High level C++ QT Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Werklocatie: Eindhoven Vacature ID: 13486 Introductie Would you like to be involved in every aspect of software development for our exceptional products, from specification and design to testing and integration? If you're passionate about software development and eager to apply your programming skills to create customer-focused deliverables, then this is the perfect chance for you to expand your expertise. You can become a member of our Machine Control department's data-driven development team, where you'll design and build software solutions that optimize machine productivity. As a senior software design engineer, you'll participate in all phases

Bekijk vacature »

C# .NET Software Developer

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging binnen software development waar je gaat werken voor een jong en flexibel bedrijf? Lees dan snel verder! Wij zijn op zoek naar een Software Developer met ervaring binnen C# .NET die enthousiast wordt van het aansluiten en begeleiden van (complexe) nieuwe klanten. Verder begeleid je complexe projecten, ben jij iemand die altijd kansen ziet? Dan zoeken wij jou! In deze functie ga jij je bezighouden met: Meedenken in oplossingsrichtingen; Werken aan de architectuur; Het verbeteren van functionaliteiten binnen het dataplatform; Ontwikkelen van nieuwe technologieën. Bedrijfsprofiel Waar ga je aan de

Bekijk vacature »

Infrastructure Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Werklocatie: Eindhoven Vacature ID: 12945 Introductie Our client is one of the most innovative companies within the Netherlands. Currently we are looking for an Infrastructure Platform Engineer. Within this role you will be developing the infrastructure. Functieomschrijving Within this role you are responsible in the development of our distributed data and compute platform infrastructure. You will design, develop and implement new features and fixes. Next to this you will integrate and configurate other packages that supports the development of tuning applications within the organisation. You will support customer sites remotely. Design and implement the

Bekijk vacature »

Traineeship Full Stack .NET Developer

Dit ga je doen Start op 7 augustus 2023 bij de Experis Academy en ontwikkel jezelf tot een gewilde Full Stack .NET Developer. Maar hoe ziet het traineeship eruit en wat kun je verwachten? Periode 1 De eerste 3 maanden volg je fulltime, vanuit huis, een op maat gemaakte training in teamverband. Je leert belangrijke theorie en krijgt kennis van de benodigde vaardigheden en competenties die nodig zijn om de IT-arbeidsmarkt te betreden. Zowel zelfstandig als in teamverband voer je praktijkopdrachten op het gebied van front- en backend development uit. Wat er per week op het programma staat kun je

Bekijk vacature »
Pieter van Ree

Pieter van Ree

29/06/2006 12:29:00
Quote Anchor link
Ik heb een vraagje mbt tot mijn poll. Ik heb de poll gebruikt van dit script: http://www.phphulp.nl/php/scripts/2/623/

Maar aangezien het script in het menu staat, wordt deze niet na het indrukken op de button stem, niet ververst. Bezoekers denken dat er niet gestemd is, en drukken veelvuldig op de stemknop. Hierdoor krijg ik niet een goede weergave van de poll!

Hoe kan ik dit oplossen?
Zie www.kickfm.nl

Alvast bedankt!
 
PHP hulp

PHP hulp

13/05/2024 01:33:48
 
Arjan Kapteijn

Arjan Kapteijn

29/06/2006 12:40:00
Quote Anchor link
Eehm, pas je submit form zo aan dat hij in je rechter frame opend?
 
Robert Deiman

Robert Deiman

29/06/2006 12:45:00
Quote Anchor link
Je kan verschillende dingen doen:

Je kan ervoor kiezen om een JS functie te schrijven die (2 seconden) nadat je op de STEM button hebt gedrukt het rechter Frame refreshed, of je kiest ervoor om in je hoofdscherm waar je melding komt dat je hebt gestemd de link aan te passen:

<a href="http://kickfm.web-log.nl/kickfm/" target="hoofd"><a href="rechts.php" target="hoofd1">Uw stem is geteld</a></a>

Wat betreft die functie:

<input type="submit" onClick="timeout()">

en dan de javascript functie:

<script language="javascript">
function timeout(){
// 2 sec timeout
setTimeout( "refresh()", 2*1000 );
}

function refresh(){
parent.FRAMENAAM.location = parent.FRAMENAAM.location;
}
</script>
 
Terence Hersbach

Terence Hersbach

29/06/2006 13:03:00
Quote Anchor link
kan je dan niet beter in de html pagina zelf refreshen? scheelt je een hoop werk;)

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<meta http-equiv="refresh" content="2; url=dezepagina.php">
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Terence Hersbach
 
Pieter van Ree

Pieter van Ree

29/06/2006 13:38:00
Quote Anchor link
Ik heb de poll via include gedaan, dus weet niet hoe ik de link aan kan passen!
Persoonlijk vind ik een standaard refresh van 2 seconden (alhoewel het wel werkt natuurlijk) niet zo.

Om met de functie verder te gaan in mijn geval. De JS functie staat in de pagina. De functie stem zal in poll.php moeten komen te staan, maar hoe...
Het zal waarschijnlijk ergens in onderstaand moeten komen te staan, maar hoe wordt de code?
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
// Formulier
                echo "<form action=\"poll.php\" method=\"post\">\n";
        
                // De antwoorden selecteren
                $select02 = "SELECT * FROM poll_antwoorden WHERE pid = '$list->id' ORDER BY id";
                $query02 = mysql_query($select02);

                    // De antwoorden 1 voor een als radio's echo'en
                    while($list02 = mysql_fetch_object($query02)){

                        echo "<input type=\"radio\" name=\"stem\" value=\"" . $list02->id . "\"> " . $list02->antwoord . "</input><br />\n";

                    }
            
                    echo "<input type=\"hidden\" value=\"" . $list->id . "\" name=\"pollid\" />\n";
                    echo "<b>Start datum:</b> " . $list->dag . "-" . $list->maand . "-" . $list->jaar . "<br />\n";
                    echo "<input type=\"submit\" value=\"Stem!\" />\n";
                    echo "</form>";


Bedankt voor de hulp...
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Pieter van Ree
 
Robert Deiman

Robert Deiman

29/06/2006 13:56:00
Quote Anchor link
De code van<script t/m
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
<?script>  in mijn voorbeeld moeten tussen de <header> en </header> tags komen, in je rechts.php

In de formuliercode, moet je de submitknop aanpassen:

echo "<input type=\"submit\" onClick=\"timeout()\" value=\"Stem!\" />\n";
 
Pieter van Ree

Pieter van Ree

29/06/2006 14:10:00
Quote Anchor link
Helemaal duidelijk! Bedankt
 
Robert Deiman

Robert Deiman

29/06/2006 15:01:00
Quote Anchor link
En werkt het ook? (ik dacht zelf van wel, en volgens de informatie die ik op had gezocht ook)

En die tijd in setTimeout( "refresh()", 2*1000 ); betekend in dit geval 2 seconden, als je de 2 (voor het *) veranderd in het aantal seconden voordat die moet refreshen, komt het goed.

@Terence

Het is niet mooi om de pagina om de zoveel tijd te vernieuwen, en kost je alleen maar bandbreedte/ datalimiet. het is maar 1 keer nodig.
 
Pieter van Ree

Pieter van Ree

30/06/2006 22:36:00
Quote Anchor link
Helaas Robert, het werkt niet.
In het hoofdscherm wordt een pagina geopend om terug te gaan, maar het menu scherm wordt niet ververst.

Heb jij of iemand anders nog andere suggesties?
 
Robert Deiman

Robert Deiman

30/06/2006 22:46:00
Quote Anchor link
Hoe heb je die code verwerkt, die ik je gegeven had.. (heb het niet met de pol, maar wel met frames getest, en hij refreshte het frame...)

Tjah, die link aanpassen zoals ik al zij...als je die pagina opend om terug te gaan, kan je daar dan niet een refresh in zetten... (die meta refresh) of een forward naar je HOME?
 
PHP Newbie

PHP Newbie

30/06/2006 22:55:00
Quote Anchor link
of je werkt niet meer met frames, waar ik de voorkeur aan geef ;-)
 
Robert Deiman

Robert Deiman

30/06/2006 22:59:00
Quote Anchor link
ikzelf geef ook voorkeur aan geen frames, maar om iemand nu z'n hele site ineens om te laten gooien voor een poll ;)
Das ook een beetje overdreven dacht ik zo.. maargoed, als hij een keer opnieuw begint, of gaat redesignen, dan zou ik geen frames meer gebruiken.
 
Pieter van Ree

Pieter van Ree

01/07/2006 14:55:00
Quote Anchor link
[off-topic]Ik ben nog van de oude stempel, vandaar de frames denk ik ;-)
M'n website maakt gebruik van web-log.nl In mijn bescheiden kennis, heb ik dan frames nodig vermoed ik[/offtopic]

Dan weer ontopic
In de javascript regel parent.FRAMENAAM.location = parent.FRAMENAAM.location;
Daar hoef ik toch niet de naam van het frame in te plaatsen?

Verder heb ik in het poll script de link aangepast naar de home pagina, maar dat geeft niet een oplossing.
De poll is dmv een include in het frame gezet. Zou dat het probleem nog kunnen veroorzaken?
 
Pieter van Ree

Pieter van Ree

05/07/2006 10:10:00
Quote Anchor link
Iemand?
 
PHP Newbie

PHP Newbie

05/07/2006 10:17:00
Quote Anchor link
nee, dat kan het probleem niet veroorzaken.

Kun je niet in het frame zelf, nadat er op submit is gebrukt, gewoon weergeven: 'je hebt gestemd'.

En verder niet met het mainframe aan de gang gaan
 
Robert Deiman

Robert Deiman

05/07/2006 10:43:00
Quote Anchor link
parent.FRAMENAAM.location = parent.FRAMENAAM.location;

Hierin moet je wel FRAMENAAM veranderen in de naam (name) die je aan je frame hebt gegeven!
 
Pieter van Ree

Pieter van Ree

05/07/2006 12:23:00
Quote Anchor link
Dus toch!
Ga ik vanavond even proberen...Zowel voor als achter het "=" teken?

Nogmaals dank voor je hulp!
 
Pieter van Ree

Pieter van Ree

05/07/2006 23:53:00
Quote Anchor link
Robert, enorm bedankt! Het werkt... :D
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.