Popup bij hoveren over link

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Robert-Jan De Vries

Robert-Jan De Vries

24/11/2009 20:56:00
Quote Anchor link
Ik weet niet zeker of ik hier aan het goede adres ben dit keer, want iets zegt me dat het meer javascript is. Maar ik zoek een script voor de volgende functie.

http://www.ednetz.de/

Als je naar beneden gaat heb je kleine profielfoto's, als je over de naam gaat dan komt er een popup met links een foto en rechts wat extra informatie. Wat ik nu wil is eenzelfde soort script. Is dat PHP of is dat Javascript?

En wie weet een naam van zo een soort script en weet eventueel een website waar ik dat kan vinden?
 
PHP hulp

PHP hulp

14/05/2024 08:03:01
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

24/11/2009 21:00:00
Quote Anchor link
Ik zie hier toch echt een actie in mijn browser gebeuren.
Lijkt me dus geen PHP voor dit effect.

Ik zou zeggen. Trek de bron eens open in Firebug en kijk er eens naar.
 
Robert-Jan De Vries

Robert-Jan De Vries

24/11/2009 21:02:00
Quote Anchor link
<dl class="second"><dt><a href="/mitglied/bitz.html"><img src="http://bilder-7.ednetz-cdn.de/bilder/mitglied-miniatur/a2/0253356.jpg" alt="Bild 0253356" class="rahmen miniatur" /></a></dt><dd><a href="/mitglied/bitz.html" class="mitglied block singleLine m { mid: 'unpgkfubjm' }">Bitz</a></dd></dl>


Al gedaan. Dit is als het goed is van 1 "ding". Hij trekt die info van ze profielpagina af en gebruikt een class. Alleen op die class kan ik niks vinden dus zal wel custom made gemaakt zijn.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

24/11/2009 21:06:00
Quote Anchor link
Meh, die hele JS code is obfuscated. Daar hebben we weinig aan.
Verder ook stom dat ze feedlines strippen :/.
 
Robert-Jan De Vries

Robert-Jan De Vries

25/11/2009 15:55:00
Quote Anchor link
Dus dat. Maar iemand misschien iets dergelijks liggen? Zelf scripten ga ik niet redden
 
Joni Fleischer

Joni Fleischer

25/11/2009 15:59:00
Quote Anchor link
In principe is het vrij simpel,
Je moet eigenlijk is voor de gein op www.dynamicdrive.com kijken...
Daar kun je leuk soortgelijke scripts vandaan halen.

Misschien dat je vind wat je zoekt?
 
Robert-Jan De Vries

Robert-Jan De Vries

25/11/2009 16:00:00
Quote Anchor link
Ja, ik heb daar al gekeken. Ik gebruik al een soortgelijke functie. Alleen voldoet die niet aan mijn wensen. Zal nog een keer de scripts daar doorspitten.
 
Joni Fleischer

Joni Fleischer

25/11/2009 17:20:00
Quote Anchor link
en wat dacht je van:
http://javascript.internet.com
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.