popup in php script

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Jelle

jelle

12/12/2006 22:39:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
if($x7c->settings['show_stats'] == 1){
       // Get the information for the online table
       echo '<a href=javascript:popUp(\'./lib/online.php\')';
       clean_old_data();
       $people_online = get_online();
       $number_online = count($people_online);
       $people_online = implode(", ",$people_online);


dit is het stukje
 
PHP hulp

PHP hulp

14/05/2024 01:04:23
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

12/12/2006 22:42:00
Quote Anchor link
@ jelle: je vorige topic is gesloten vanwege opnieuw bumpen na een waarschuwing. Gewoon een nieuw topic openen heeft ook geen zin. Als het zo doorgaat krijg je een ban.
 
Jelle

jelle

12/12/2006 22:44:00
Quote Anchor link
sorry moderator maar mij vraag was eigenlijk wat is bumpen ?
mod-edit::
Bumpen
Bumpen is het na elkaar posten in je eigen topic om hem weer bovenaan in de lijst te krijgen. Bumpen is pas na 24 uur toegestaan. Bij herhaaldelijk bumpen wordt je topic gesloten.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door jelle
 
Marien xD

Marien xD

12/12/2006 23:49:00
Quote Anchor link
Ik snap je vraag geeneens. Ja leuk, een popup scriptje gegenereerd door php nog meer? Kom je zo ook nog zeggen dat je met php javascript kan weergeven?
 
Luke Banning

Luke Banning

13/12/2006 08:04:00
Quote Anchor link
Jelle, Jelle, Jelle
Zoals ik gister al had gezegd in je vorige topic:
De fout zit hem niet meer in de popup, maar je krijgt een foutmelding omdat je een functie aanroept die niet bestaat, deze: clean_old_data();
 
Jelle

jelle

13/12/2006 13:12:00
Quote Anchor link
ja ik weet het maar daar staat het tog in maar ik ga het anders oplossen popup aan button zelf zetten in php maar hoe dat moet ik nog uitzoeken
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.