popup wil niet openen ongeldig argument!

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Front-End React Developer

Als Front-End React Developer verbeter je de user experience van onze eigen webapplicaties voor onze collega's binnen Coolblue. Wat doe je als Front-End React Developer bij Coolblue? Als Front-end React Developer werk je aan de gebruiksvriendelijkheid van onze webshop voor miljoenen klanten met React.js. Je vindt het leuk om samen te werken met de UX designer om stories op te pakken. Daarnaast ben je trots op je werk en verwelkomt alle feedback. Ook Front-end React Developer worden bij Coolblue? Lees hieronder of het bij je past. Dit vind je leuk om te doen Verbeteren van de gebruiksvriendelijkheid van onze webshop

Bekijk vacature »

Python (Django) developer - Remote in The Netherla

Functie Together with your team, consisting of a senior, 2 mediors and one junior developer, you will work on their software in an Agile-based approach. You have an eye for quality, risk, and customer interest. Communication with your colleagues and, where necessary, with customers, plays an important role in achieving a successful result. As a person, you are smart, get things done, and are result-oriented. There is a lot of independence within the development team, apart from the stand-up (10:00 am) and occasional pair-programming sessions. Techniques they use include Python, Django, MySQL, Mercurial, Ubuntu Linux, Nginx. In terms of front-end

Bekijk vacature »

Embedded Software Developer

Functie omschrijving Voor een mooi softwarebedrijf in omgeving Moordrecht zijn wij op zoek naar een Embedded Software developer. Ben jij enthousiast en een echte team player? Lees dan snel of dit iets voor jou is! Binnen deze rol houdt jij je bezig met alle werkzaamheden die nodig zijn om een functionaliteit te bouwen. Denk aan ontwerpen, architectuur, programmeren en algoritmes. Je voert test en validatie werkzaamheden uit bij de implementatie bij de klant. Ben jij een Embedded Software Developer die affiniteit heeft met de allernieuwste technieken? Laat dan snel wat van je horen! Bedrijfsprofiel Onze opdrachtgever bestaat uit een groot

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Freelance JAVA / C# Developer

Functieomschrijving Voor een opdrachtgever in omgeving Zoetermeer zijn wij op zoek naar ervaren JAVA of C# Developers die graag op projectbasis willen werken. Je komt terecht bij een informele developers club die mooie projecten uitvoeren voor grote klanten. Ben je een ervaren freelancer of werk je in loondienst en ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Lees dan snel verder want wie weet is dit een leuke vacature voor jou! Het fijne van deze werkgever is dat je zelf mag beslissen hoe je te werk wilt gaan. Wil je als freelancer werken dan is dat OK. Wil je de zekerheid

Bekijk vacature »

SQL Developer

Functie omschrijving Altijd al willen werken bij een snelgroeiend bedrijf, actief in de logistieke sector? Dit is je kans! Ik ben op zoek naar een ervaren SQL Developer in de omgeving Tilburg. Dit bedrijf is gespecialiseerd in in de ontwikkeling van software en maatwerk oplossingen voor het automatiseren van logistieke processen. Klanten zijn o.a. BOL en andere grote distributiecentrums. Jouw taken worden vooral: Verantwoordelijk voor ontwikkelen van stored procedures, voor snelle afhandeling van data; Optimalisatie van de SQL query's en T-SQL query's; Jij gaat je bezig houden met ontwerpen, ontwikkelen en optimaliseren van de MS SQL Databases; In deze functie

Bekijk vacature »

Software ontwikkelaar

Ben jij graag bezig met verschillende projecten? Vind jij beleving van klanten én medewerkers ook belangrijk? Wij zijn vanwege de doorontwikkeling van het applicatielandschap van onze opdrachtgever op zoek naar een fulltime software ontwikkelaar. Omschrijving Jij en jouw collega’s zijn verantwoordelijk voor de continuïteit en waarborging van het applicatielandschap. Om de processen vloeiend te laten verlopen is software ontwikkeling daarom van essentieel belang. Onze opdrachtgever doet dit voornamelijk zelf, met door hun eigen ontwikkelde applicaties. Dit betekent dat jij: functionele eisen vertaalt naar gebruiksvriendelijke software; tijdens SCRUM sessies advies geeft over het te bouwen ontwerp; nieuwe software ontwikkelt en het

Bekijk vacature »

Randstad - Freelance Backend Developer/ Data Engin

Starting date: 10.05.2023 Salary range: €67,00 - €77,00 Duration: 6 months Hours: 40 Working model: Hybrid* MUST be NL based Job description: Our vision is to have a consistent and data driven experience for all sales across all our operating companies. Our mission is to enable our salespeople to be able to reach out to the right company at the right time. We do this by creating data driven micro services and solutions. We mainly focus on implementation in the Google Cloud but also integrate with local systems and other cloud solutions. A typical day: As a back-end developer you

Bekijk vacature »

C++ Ontwikkelaar

Functieomschrijving Ben jij als software ontwikkelaar toe aan een nieuwe uitdaging? Dan zoeken wij jou! Voor het maken van de procesbesturingssoftware gebruiken onze projectteams een in C++ en C# geschreven tool. Dit is een gedistribueerd object framework wat alle kernfuncties biedt voor een procesautomatisering. Verder zullen jouw werkzaamheden o.a. bestaan uit: Ontwerpen, programmeren en testen van product aanpassingen; Analyseren van vragen en wensen van gebruikers en deze vertalen naar een functioneel ontwerp; Inzichtelijk maken van voortgang omtrent softwarewerkzaamheden, o.a. door middel van SCRUM; Continu toetsen van het effect van nieuwe releases op andere tools en processen; Implementeren van nieuwe product

Bekijk vacature »

C#.NET-developer - JUNIOR

Functie omschrijving Voor een leuke opdrachtgever in omgeving Brielle zijn wij op zoek naar een junior developer. Werk jij graag met de volgende tools & technieken? C#, .NET, ASP.NET, MVC en SQL? Kijk dan snel of dit iets voor jou is! Als programmeur bij een productiebedrijf zal je voornamelijk nieuwe software schrijven maar ook bestaande software verbeteren. Verder werk je veel samen in back end projecten met leuke collega's. Bedrijfsprofiel Met een team van ruim 130 personen staan ze elke dag weer klaar om IT en Business te combineren door het ontwikkelen van producten op maat. Er zijn 3 teams,

Bekijk vacature »

Full Stack PHP Developer

Functieomschrijving Ervaren PHP Developer gezocht! Wij zijn op zoek naar een ervaren PHP Developer die het IT team van een organisatie in de regio Ermelo gaat versterken. Voor deze functie zijn we op zoek naar een enthousiaste en breed georiënteerde IT-er die deze innovatieve organisatie nog een stap verder gaat brengen. Wij zijn op zoek naar iemand die communicatief goed is en die zelfstandig problemen op kan lossen. Je bent verantwoordelijk voor het samenwerken met een externe partij het is hierbij jouw taak om deze partij uit te dagen op het geleverde werk. Het schrijven van concepten aan de AI

Bekijk vacature »

Lead Fullstack developer

Functie omschrijving Ben jij een leergierige en ambitieuze junior developer met technische skills? Ben jij op zoek naar een werkgever die jouw de volledige vrijheid geeft om jezelf tot een volwaardige senior te ontwikkelen? Wij zijn op zoek naar een full stack developer die zich bezig wil bezig houden met het uitbreiden en verbeteren van de online webshop. Een onderdeel van jouw werkzaamheden is naast het beheren van de webshop ook om de processen en structuren te stroomlijnen. Werkzaamheden Onderhouden van de webshop (denk aan het bijhouden van de voorraad); Nieuwe functies toevoegen aan de product configurator door middel van

Bekijk vacature »

Medior PHP developer

Functie Samen met je development team werk je Agile Scrum en met jullie gezamenlijke kennis en ervaring bepalen jullie samen de beste keuze voor techniek en architectuur. Naast het ontwikkelen van software ben je continue bezig om ook jezelf te ontwikkelen. Ze werken met o.a.: PHP, Laravel, Doctrine, PHP Unit, Behat, React, TypeScript, (My)SQL, Postgress, Redis, ElasticSearch, Docker, Nginx, GIT flow, JIRA, AWS. Eisen • HBO werk- en denkniveau • Je hebt goede kennis en ervaring met PHP • Je bent niet bang voor complexe projecten • Je werkt graag zelfstandig aan applicaties • Je bent altijd nieuwsgierig naar nieuwe

Bekijk vacature »

Front-end developer

Functie Als front-end developer kom je te werken in een team van 30 gedetacheerde, en het team is momenteel flink aan het groeien. Je hebt ervaring met het bouwen van complexe bedrijfsapplicaties waar je gebruik maakt van de nieuwste technologieën waarmee jij elke klant omver blaast. Het gaat om uitdagende projecten met een gemiddelde doorlooptijd van 2 jaar. Hierdoor heb jij echt de volledige focus op een project en kun je flinke impact maken. Het team zit boordevol met ervaren developers die samen dezelfde ambitie delen. Aan de hand van opleidingen en trainingen kun je certificaten halen in jouw expertise

Bekijk vacature »

SQL Database ontwikkelaar

Functie omschrijving Wil jij meewerken aan het creëren van slimme software om magazijnen als een geoliede machine te laten lopen? Wij zoeken een zorgvuldig persoon, iemand die niet snel de hand omdraait voor complexe algoritmes. Denk jij dat jij de SQL ontwikkelaar bent die wij zoeken? Lees snel verder en wie weet zitten we binnenkort samen aan tafel! Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uitzien: Je houdt je bezig met het ontwerpen en ontwikkelen van MS SQL server databases, dit doe je met T-SQL als programmeer laag. Je gaat aan high-end software oplossingen werken, dit doe je voor de optimalisatie

Bekijk vacature »
Ruud van Dijk

Ruud van Dijk

14/01/2008 22:57:00
Quote Anchor link
zoals het onderwerp al zegt :)

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
<?php
echo '
<a href="topping_edit.php?winkelwagen='
.$row2['topping_winkelwagen'].'&topping='.$row2['topping_naam'].'"
onclick="window.open(\'topping_edit.php?winkelwagen='
.$row2['topping_winkelwagen'].'&topping='.$row2['topping_naam'].'\',
\'Wijzig toping\',\'width=200,height=100,scrollbars=yes,toolbar=yes,location=yes\'); return false">Wijzig</a>'
;
?>
 
PHP hulp

PHP hulp

21/05/2024 19:57:48
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

14/01/2008 22:59:00
Quote Anchor link
Als ik hem test in FF2, opent hij keurig een nieuw venster?
 
Ruud van Dijk

Ruud van Dijk

14/01/2008 23:02:00
Quote Anchor link
in IE ?
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

14/01/2008 23:04:00
Quote Anchor link
In IE7 probeert hij een nieuwe pagina te openen, geen popup.
 
Ruud van Dijk

Ruud van Dijk

14/01/2008 23:05:00
Quote Anchor link
ik heb de href al aangepast in # maar dat werkt ook niet dan krijg ik de ongeldig argument error cod 0
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

14/01/2008 23:07:00
Quote Anchor link
Even voor de goede orde: waarom wil je juist een popup?
 
Ruud van Dijk

Ruud van Dijk

14/01/2008 23:10:00
Quote Anchor link
we moeten voor school een website maken waarbij je online pizzas kunt bestellen.
ik heb als je naar je order pagina gaat een knop met wijzig om de topping (extra kaas, salami,etc) te wijzigen door bijvoorbeeld aantegeven hoeveel het moet worden of dat de topping geheel verwijdert moet worden.
En dit wil ik graag in een popup doen waarbij ze het kunnen wijzigen waarna als je het wijzigt weer terug keert naar het overzicht die nog open staat

EDIT: zie het als een wijzigingsformuliertje
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Ruud van Dijk
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

14/01/2008 23:14:00
Quote Anchor link
Volgens mij heb je daar niet echt een popup voor nodig. Vergeet niet dat veel mensen tegenwoordig popup-killers gebruiken.

Heb je een link naar een online voorbeeld? Dan kunnen we even kijken.
 
Ruud van Dijk

Ruud van Dijk

14/01/2008 23:21:00
Quote Anchor link
de online versie is nog niet up-to-date
maar ik denk dat ik het gewoon als link ga maken (href).
en dan kan ik hem na het submitten wel weer redirecten naar de details pagian
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

14/01/2008 23:27:00
Quote Anchor link
Klopt, dat is ook een mogelijkheid. Als je het goede id meegeeft in de url kun je naar een pagina gaan waar je de details bewerkt.
 
Ruud van Dijk

Ruud van Dijk

14/01/2008 23:31:00
Quote Anchor link
zo wou ik het ook aanpakken jah
alleen dan moet ik wel weer controle inbouwen om te kijken of de id wel geldig is en wel bij die pizza hoort en niet dat de persoon een willekeurig id in typt in de url.

Kan dat het beste trouwens door er gwoon een form van te maken en een hidden veld er in te stoppen en dan te controleren of die wel verzonden is ?
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

14/01/2008 23:34:00
Quote Anchor link
Als je dit doet:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
<?php
    if (isset ($_GET['id']) && ctype_digit ($_GET['id'])) {
        // zoek de id op in je tabel
    }
?>

dan kan er weinig fout gaan.
Edit:
foutje weggehaald
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Jan Koehoorn
 
Ruud van Dijk

Ruud van Dijk

14/01/2008 23:37:00
Quote Anchor link
ik heb wel een aardige kennis van php dus ik weet wel zon beetje wat ik doe maar uiteraard ben ik geen pro ..

maar de commando ctype_digit kende ik nog niet kheb net op php.net gelzen wat het inhoud maar dan snap ik nog niet helemaal wat het in deze zin extra checkt
Zou je misschien kunnen uitleggen wat het doet ??? en waarom dit veilig is?
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Ruud van Dijk
 
Ruud van Dijk

Ruud van Dijk

15/01/2008 00:05:00
Quote Anchor link
hiermee controleer je trouwens nog niet of de pagina via typen bereikt is
want als ik bijvoorbeeld in de url ?id=10 zet werkt ie ook terwijl deze niet via de link bereikt word
Eingelijk wil ik dat je alleen via de link teogestaan bent om op deze pagina te komen
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.