Popup zonder randen

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Senior Java Developer

Als Senior Java Developer bij Sogeti ben je onderdeel van onze toonaangevende community die bestaat uit ruim 100 gepassioneerde Java professionals. In teamverband lever je mooie prestaties. Daarmee draag je aan bij de meerwaarde die wij leveren aan onze top-opdrachtgevers. Geen werkdag is hetzelfde! Je bent voortdurend bezig met het oplossen van allerlei complexe vraagstukken binnen bedrijfs kritische systemen voor onze klanten in regio Noordoost zoals DUO, ING, CJIB en Tendernet. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je verder te certificeren in dit vakgebied. We organiseren regelmatig technische Meetups en doen veel aan kennisdeling. Sogetisten hebben plezier in hun werk en

Bekijk vacature »

Traineeship Full Stack .NET Developer

Dit ga je doen Start op 7 augustus bij de Experis Academy en ontwikkel jezelf tot een gewilde Full Stack .NET Developer. Maar hoe ziet het traineeship eruit en wat kun je verwachten? Periode 1 De eerste 3 maanden volg je fulltime, vanuit huis, een op maat gemaakte training in teamverband. Je leert belangrijke theorie en krijgt kennis van de benodigde vaardigheden en competenties die nodig zijn om de IT-arbeidsmarkt te betreden. Zowel zelfstandig als in teamverband voer je praktijkopdrachten op het gebied van front- en backend development uit. Wat er per week op het programma staat kun je hier

Bekijk vacature »

Junior PHP Developer

Dit ga je doen Software development met behulp van C# .NET en / of PHP, je mag zelf kiezen waar jij je in wil specialiseren Meedenken over het nieuwe pakket, waar moet het aan voldoen? Unit-, integratie- en diverse andere tests schrijven en uitvoeren Nauw samenwerken met je IT collega's zoals Testers, Developers, DevOps Specialisten en Architecten Jezelf ontwikkelen met behulp van trainingen en cursussen Hier ga je werken Onze klant, een grote speler in de medische sector, is op zoek naar een enthousiaste junior (of meer ervaren) Software Developer die klaar is voor een nieuwe stap in zijn of

Bekijk vacature »

Applicatie Ontwikkelaar

Bedrijfsomschrijving DUO verzorgt als uitvoeringsorganisatie, zijnde onderdeel van het Ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap de uitvoering van complexe wet- en regelgeving en heeft een uitgebreid dienstenpakket. DUO financiert en informeert onderwijsdeelnemers en onderwijsinstellingen. Voor verdere informatie zie www.duo.nl Functieomschrijving Wie zoeken we? Jij bent een enthousiaste, flexibele OPS’er die het leuk vindt om het bestaande examenlandschap te vernieuwen. Je bent leergierig en hebt interesse in cloud- en containertechnieken zoals OpenShift, Docker en Helm. Je gaat een uitdaging niet uit de weg en wil je nieuw opgedane kennis graag delen met de collega’s binnen en buiten het team. Doordat de

Bekijk vacature »

Ervaren PHP Software Developer

Functieomschrijving Voor een toffe opdrachtgever in regio Breda zijn wij op zoek naar een medior PHP Developer met affiniteit met Laravel. Je komt te werken bij een uitdagende opdrachtgever met supergave klanten in een specifieke branche. Als PHP ontwikkelaar ben je samen met een vooruitstrevende team van 6 collega’s verantwoordelijk voor de ontwikkeling, beheer en het vernieuwen van informatiesystemen voor een specifieke branche. Je ondersteunt complexe uitdagingen van klanten. Vervolgens breng je hun wensen in kaart en vertaalt deze door naar maatwerk software. Affiniteit met Laravel is een pré. Om de klanten zo goed mogelijk te ondersteunen en snel in

Bekijk vacature »

PHP Software Developer

Functie omschrijving PHP Software Developer gezocht! Voor een organisatie in de regio Zeist die zich bezighoud met het verbeteren van de medicatieveiligheid zoeken wij een Software Developer. In deze functie zijn wij op zoek naar een slimme en enthousiaste Developer die interesse heeft in farmacie, logistiek en ICT. Daarnaast beschik je over een goed analytisch vermogen en ben je van nature gestructureerd en resultaatgericht. Je moet in deze functie daadkrachtig, flexibel en communicatief goed zijn. Je verantwoordelijkheden bestaan uit: Object georiënteerd programmeren; Werken in een scrumteam aan de ontwikkeling van een medicatiebewakingssysteem; Meedenken over de mogelijkheden en onmogelijkheden van projecten;

Bekijk vacature »

Back-end ontwikkelaar

Functie omschrijving Wil jij meebouwen aan diverse databasesystemen in een klein bedrijf met een platte organisatie? In een team van ruim 10 ontwikkelaars wordt er aan diverse ICT oplossingen gewerkt. Jouw taken hierbij zullen bestaan uit: Het onderhouden en door-ontwikkelen van bestaande databases. Denk hierbij aan schema verbeteringen en performance-tuning. Bij nieuwe ontwikkelingen ga jij ook bezig met het bouwen van het databaseschema. Omdat je in een klein team werkt zal je ook de C# routine verder uitbouwen en ontwikkelen. Ook kan je meedraaien in algemene refactory-, ontwikkel- of testwerkzaamheden. Je zal voornamelijk gebruik maken van de volgende technieken: .NET

Bekijk vacature »

Java developer

Als Java Developer bij Sogeti ben je onderdeel van onze toonaangevende community die bestaat uit ruim 100 gepassioneerde professionals. In teamverband lever je mooie prestaties. Daarmee draag je aan bij de meerwaarde die wij leveren aan onze klanten. Geen werkdag is hetzelfde, je bent voortdurend bezig met het oplossen van allerlei complexe vraagstukken binnen bedrijfskritische systemen. Een voorbeeld hiervan is een cliënt-volgsysteem bij Reclassering Nederland. Andere klanten waar wij onder andere voor werken: KPN, Philips, Nationale-Nederlanden, Kamer van Koophandel, ABN AMRO, Bovemij, Arval en de Politie. Werken bij Sogeti Nieuwe ontwikkelingen volgen we op de voet en delen we binnen de

Bekijk vacature »

Software Developer C# - Deventer

Software Developer C# – Deventer Bijdragen aan de toekomst van het onderwijs! Ben jij op zoek naar een dynamische omgeving waar vol enthousiasme wordt gewerkt aan software voor interactieve dashboard- en analysetoepassingen ter verbetering van het onderwijs? Dan zijn wij het bedrijf voor jou! TIG is een bedrijf met een informele en ondernemende werksfeer, waarbij goede ideeën snel leiden tot concrete acties. Wij zijn een software ontwikkelorganisatie en focussen ons op het ontwikkelen en implementeren van oplossingen voor het leveren van managementinformatie, datavisualisatie en analyses voor het onderwijs. Met onze dashboard- en analyseoplossingen zetten scholen gegevens om naar betekenisvolle informatie.

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar .NET te Zaandam

Bedrijfsomschrijving Je komt hier terecht bij een door-en-door softwarebedrijf, waarbinnen meerdere SaaS pakketten worden ontwikkelt voor diverse sectoren. Hierbij kun je denken aan bijvoorbeeld de logistieke en medische branche. Deze organisatie kenmerkt zich door de hoge mate van complexiteit in de applicaties, wat betekent dat jij je hier niet zal gaan vervelen. Integendeel: Jij gaat hier elke dag ontzettend veel leren en je in razend tempo ontwikkelen als C# .Net Developer met focus op back-end. Het team bestaat uit ongeveer 20 personen personen, waarvan het grootste deel zich richt op software development. De sfeer is informeel en professioneel. De producten

Bekijk vacature »

Back-end programmeur

Functieomschrijving Heb jij kort geleden jouw HBO ICT diploma in ontvangst mogen nemen? Of ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Voor een uitdagende werkgever in omgeving Waalwijk zijn wij op zoek naar een enthousiaste softwareontwikkelaar met kennis of ervaring met C# en SQL. In een uitdagende rol als C#.NET Developer werk je samen met een enthousiast en informeel team aan het bouwen van maatwerk software voor variërende klanten. Verder ziet jouw takenpakket er als volgt uit: Je draagt bij aan de implementatie van aanpassingen, verbeteringen en aanvullingen in de C# based applicaties; Je houdt je bezig met het ontwikkelen

Bekijk vacature »

Front End Developer React Vue

Dit ga je doen Meewerken aan de implementaties en ontwikkeling van nieuwe functionaliteiten van de webapplicaties; Ontwikkelen met o.a. React en Vue en HTML/CSS, ook krijg je in verband met de samenwerking ook affiniteit met de backend Ruby on Rails; Ontwikkeling aan de front end voor de koppelingen tussen de diverse systemen; Ontwerpen van interfaces en een bijdrage leveren aan de gebruikerservaring; Zorgdragen voor hoge kwaliteit van code en jezelf (en anderen) blijven verbeteren; Als Senior Front End Developer begeleid je zelf ook FE-development projecten, hierin leid je de projecten en pak jij het initiatief op (bv integratieprojecten). Hier ga

Bekijk vacature »

Back-end Programmeur

Functieomschrijving Heb jij kort geleden je HBO ICT in ontvangst mogen nemen? Of ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Voor een ambitieuze werkgever in de regio van Breda zijn wij op zoek naar een Back-end programmeur met affiniteit met C#.NET, SQL en MS Access. Samen met team bestaand uit ware ICT professionals ben je verantwoordelijk voor het bouwen van maatwerk software voor hun klanten. Belangrijk is dat je kennis of ervaring hebt van C#.NET en SQL. Je toont een flexibele en sociale houding naar klanten toe. Je denkt in nieuwe mogelijkheden & gaat graag de uitdaging aan. Bedrijfsprofiel De

Bekijk vacature »

PHP Developer (junior functie)

Functie omschrijving Ben jij een starter en wil je werken bij een jong en leuk bedrijf? Lees dan verder! Wij zijn op zoek naar een PHP Developer binnen een junior functie. Binnen dit bedrijf gaat het om persoonlijke aandacht en ontwikkeling! Je komt te werken voor een leuk communicatiebureau die alles op het gebied van online en offline communicatie doet. Dit doen zij voor verschillende branches, waardoor je aan diverse soorten projecten mag werken, dit maakt deze baan erg leuk! Daarbij werk je aan een door hun zelf ontwikkeld framework welke goed leesbaar is. Je maakt voor bedrijven op maat

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar PHP

Functie omschrijving Software Ontwikkelaar PHP gezocht! Wij zijn op zoek naar een ervaren PHP Software Ontwikkelaar om het team van onze opdrachtgever te versterken! De ideale kandidaat zal fungeren als verlengstuk van klanten en complexe technische vraagstukken met enthousiasme benaderen. Naast het werken met de nieuwste technologieën, ben je in staat om aan meerdere projecten tegelijkertijd te werken. Als je deze uitdaging aangaat, werk je nauw samen met front-end developers en draag je bij aan het realiseren van grote veranderingen bij klanten. Het bedrijf zoekt iemand die zichzelf graag uitdaagt en altijd streeft naar het leveren van de beste resultaten.

Bekijk vacature »
Jurgen B

Jurgen B

30/05/2007 08:52:00
Quote Anchor link
Dag Mensen,

Jullie kennen het vast. Een soort van popup in een website maar dan zonder randen en dingen. Gewoon met ronde vormen maar de website blijft nog wel gewoon zichtbaar. Het is alsof er een soort div over de pagina heen ligt die ook weer gesloten kan worden.

Nou vraag ik me af ... Hoe maak je zoiets? Is er een bepaalde naam voor ofzo?

Ik hoor het graag. Alvast bedankt.
 
PHP hulp

PHP hulp

04/05/2024 22:01:12
 
Robert Deiman

Robert Deiman

30/05/2007 09:15:00
Quote Anchor link
Het is ook een div die over de pagina heen komt te liggen.

Je kan eens zoeken op css popup
 
Jurgen B

Jurgen B

30/05/2007 10:03:00
Quote Anchor link
hmm ... dit is niet helemaal wat is zoek!

Ter verduidelijking:
Ik zoek een popup die opent bij het openen van de website en daarna niet meer. Als men op het kruisje van de popup klikt is de popup weg.
 
Jurgen B

Jurgen B

30/05/2007 10:05:00
Quote Anchor link
Ik heb een voorbeeld gevonden:
http://www.flyerzone.nl/

Alleen dan zonder Ajax erin natuurlijk zodat ik het scherm groter en kleiner kan maken!
 
M Ypma

M Ypma

30/05/2007 10:07:00
Quote Anchor link
ja dat is en blijft toch gewoon div popup die opent dmv javascript indien nodig. deze popup kan je maken en inrichten zoals je zelf wilt. Lees anders wat css documentatie over css absulute positioneringen.
 
JeffreyG

JeffreyG

30/05/2007 10:27:00
Quote Anchor link
ik denk dat je een Lightbox bedoeld
*klik*
als dat niet de goede versie is volgens jou moet je even Google gebruiken met "lightbox"
 
Jurgen B

Jurgen B

30/05/2007 10:32:00
Quote Anchor link
Lightbox ken ik inderdaad en zoiets moet het zijn maar dan wel dat die opent bij het openen van de site.
 
Jurgen B

Jurgen B

30/05/2007 11:11:00
Quote Anchor link
Op dit moment gebruik ik:
if(empty($_GET['pageid'])) {
$_GET['pageid'] = '1';
}

Kan ik daar wat bij zetten dat als de pageid niets is dat ie pageid 1 pakt maar ook lightbox?

Hoe moet dat?
 
- wes  -

- wes -

30/05/2007 11:12:00
Quote Anchor link
$_GET['pageid'] = '1';

kan niet

en 1 is een integer, geen string
 
Jurgen B

Jurgen B

30/05/2007 11:35:00
Quote Anchor link
Dit is het hele script en dat werkt! ;)

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
<?php
if (!function_exists('htmlspecialchars_decode')) {
       function
htmlspecialchars_decode($str) {
               $trans = get_html_translation_table(HTML_SPECIALCHARS,ENT_QUOTES);
               $decode = array();
               foreach ($trans as $char=>$entity) {
                       $decode[$entity] = $char;
               }


               $str = strtr($str, $decode);

               return $str;
       }
}


if(empty($_GET['pageid'])) {
$_GET['pageid'] = '1';
}

ob_start();
include 'verbinding/database.php';

if(!empty($_GET['pageid']) && ctype_digit($_GET['pageid'])){
  $pageid = mysql_real_escape_string($_GET['pageid']);
  $query = db_query("SELECT titel,bestand,content FROM pagina WHERE id = '".$pageid."' LIMIT 1");
  if(mysql_num_rows($query) == 1){
    $pagina = mysql_fetch_array($query);
    if(empty($pagina['bestand'])){
      $content .= stripslashes($pagina['content']);
      $titel .= stripslashes($pagina['titel']);
    }
else{
      include($pagina['bestand']);
    }
  }
else{
    $title .= "<h2>Error</h2>";
    $content .= "ID ongeldig";
    $queries--;
  }
}
else{
  $title .= "<h2>Error</h2>";
  $content .= "ID ongeldig";
}

?>
 
Jurgen B

Jurgen B

30/05/2007 11:36:00
Quote Anchor link
Nu moet alleen dat gedeelte van lightbox er nog in als er geen ID is gegeven! Hoe moet dat?
 
M Ypma

M Ypma

30/05/2007 11:37:00
Quote Anchor link
niet bumpen Jurgen, met 391 posts behoor je dat toch wel te weten...
 
Leendert

leendert

30/05/2007 12:43:00
Quote Anchor link
Hier vindt je ook veel zulke scripts:
http://www.dynamicdrive.com/dynamicindex8/
 
Jurgen B

Jurgen B

30/05/2007 17:04:00
Quote Anchor link
Het is gelukt! Dank iedereen
 
Roel

Roel

30/06/2007 19:36:00
Quote Anchor link
Mooi dat het gelukt is, ik probeer een soort gelijk iets. Ik gebruik "http://www.huddletogether.com/projects/lightbox2/" en het werkt perfect. Alleen is het probleem dat ik gebruik maar van een Iframe. Hij laat nu dus het plaatje in het iframe. Maar ik wil juist dat hij hem over de gehele pagina laad. Kan dat?

Alvast bedankt,
 
- -

- -

30/06/2007 22:43:00
Quote Anchor link
Ja. Alle JavaScript dingen in de 'gehele pagina' laden, en dan met JavaScript vanuit je iframe iets van parent.top.xxx
 
Roel

Roel

01/07/2007 10:20:00
Quote Anchor link
Jonathan schreef op 30.06.2007 22:43:
Ja. Alle JavaScript dingen in de 'gehele pagina' laden, en dan met JavaScript vanuit je iframe iets van parent.top.xxx


en dan met JavaScript vanuit je iframe iets van parent.top.xxx? Ik kan echt totaal geen JavaScript, hoe moet dat?:p
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.