positie knop uploaden bestand

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

C# .NET Developer

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging binnen development waar je komt te werken binnen een flexibel, jong en ondernemend bedrijf. Lees dan snel verder! Voor deze functie zoeken wij een C# .NET Developer die enthousiast wordt van het aansluiten en begeleiden van (complexe) nieuwe klanten. Daarnaast begeleid je complexe projecten, wij zoeken iemand die altijd kansen ziet en waarbij het glas altijd half vol is. Voor deze functie zoeken wij een Developer met ervaring op het gebied van .NET die deze organisatie gaat versterken. Binnen de organisatie ga jij je vooral bezighouden met het verbeteren van

Bekijk vacature »

Ontwikkelaar Centrale Monitoring

Ontwikkelaar centrale Monitoring Functieomschrijving Wil jij een bijdrage leveren aan het onderhoud, opzetten en ontwikkelingen van technologieën van SSC-ICT, een van de grootste ICT-dienstverleners van en voor de Rijksoverheid? Je komt als monitorspecialist te werken bij team Operations Management Services. Dit team werkt aan het stabiliseren en waarborgen van een betrouwbare monitoromgeving voor 7 ministeries. Jij begeleidt het implementatieproces van de te monitoren technologieën, onder andere via management packs, connectoren en API's. Je hebt hiervoor veel contact met interne en externe klanten, die hun wensen op het gebied van monitoring aan jou doorgeven. Je beoordeelt deze wensen en komt met

Bekijk vacature »

C# Developer Research and Development - Delft

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Medior Werklocatie: Delft Vacature ID: 6307 Introductie C# Developer Research and Development - Delft - Onze klant is één van de meest innovatieve bedrijven in de region van Delft. Op dit moment zijn ze voor het innovatie centrum. In het innovatie centrum wordt gewerkt aan de nieuwste technieken voor navigatie software. R&D / C# / Pattern Recognition / Algorithms / 3d Data / DotNET Functieomschrijving Als C# Developer kom je te werken in een innovatief scrumteam. We ontwikkelen en door ontwikkelen de nieuwste technieken op het gebied van navigatie software. Deze software wordt onder andere

Bekijk vacature »

Software Developer

Dit ga je doen Je bent verantwoordelijk voor de warehouse applicatie die een integratie heeft met de PLC laag; Je ontwikkelt in C#/.Net; Je bent verantwoordelijk voor het ontwikkelen van interfaces en het visualiseren van componenten; Je denkt mee over het design voor business oplossingen; Je bent verantwoordelijk voor het testen van de gebouwde oplossing. Hier ga je werken Voor een internationale organisatie in de transport zijn wij momenteel op zoek naar een Software Developer. Ze zijn wereldwijd de grootste speler en lopen voorop met het automatiseren van alle processen van de warehouses. Op dit moment wordt er nog gebruik

Bekijk vacature »

C++ Ontwikkelaar

Functieomschrijving Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en werk je graag en goed in C++ en C#? Dan zijn we op zoek naar jou! Dit bedrijf is dé specialist op het gebied van automatiseringssoftware voor een specifieke branche en ze zijn per direct op zoek naar versterking in hun development team. Wat jij gaat doen binnen jouw rol als C++ ontwikkelaar; Je vertaalt de wensen van gebruikers naar een functioneel ontwerp. Je houdt je bezig met het ontwerpen, programmeren en testen van product aanpassingen. Je gaat nieuwe product releases implementeren in de projectteams. Je gaat de effecten van nieuwe

Bekijk vacature »

.NET Developer

Functie omschrijving In deze functie ga je werken als C# Developer. Jij gaat aan de slag met de volgende taken: Maatwerk software bouwen; Huidige softwareprojecten verder uitbouwen en optimaliseren; Ideeën van de klant omzetten naar handige oplossingen en tools; Bovenstaande doe je middels de Microsoft- stack: C#, ASP.NET en MVC/ Entity Framework. Ben je net afgestudeerd aan een HBO opleiding Informatica, aarzel dan niet om te solliciteren. Dit is namelijk de ideale startersfunctie! Bedrijfsprofiel Deze organisatie is gevestigd in de regio van Boxtel. Het is van oorsprong een familiebedrijf, die gestart zijn met het bouwen van websites. Dit is door

Bekijk vacature »

C# Unity Developer

Functieomschrijving Ontwikkel jij mee door applicaties te bouwen die bijdragen aan het optimaliseren van processen? Voor een erkende werkgever in regio Tilburg zijn wij op zoek naar een Unity C# Developer die graag de uitdaging aangaat! Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uitzien: Je bent een luisterend oor naar klanten en vertaalt hun wensen door naar bruikbare software; Je werkt aan innovatieve softwareoplossingen voor het verbeteren en/of vernieuwen van processen; Je bent verantwoordelijk voor het uitvoeren van updates/aanpassingen aan de reeds draaiende applicaties. Bedrijfsprofiel Je komt te werken voor een internationale werkgever in regio Tilburg. Samen met een vooruitstrevend team

Bekijk vacature »

Back-end Developer (Permanent position with the em

Bedrijfsomschrijving Dutch specialist in technical installation materials. Functieomschrijving Purpose of the position: Our client is looking for a Back-end Developer who, together with the rest of the energetic and dynamic team, is responsible for the development and management of the website. This not only concerns the development and management of the current website, but also the development of a new Headless Commerce Platform to keep the customer's website Future proof. Within the IT department, there is a real DevOps culture and the commerce team is at the forefront and tries to implement continuous improvements. Most important tasks: ï‚· Designing and

Bekijk vacature »

Back-end Developer

Functieomschrijving Heb jij kort geleden jouw HBO ICT diploma in ontvangst mogen nemen? Of ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Voor een gewaardeerde werkgever in regio Oosterhout zijn wij op zoek naar een back-end developer. Kennis of ervaring met C# & SQL is een must! Je bent verantwoordelijk voor de beheer en ontwikkeling van de software; Je draagt bij aan de implementatie van aanpassingen, verbeteringen en aanvullingen in de C# based applicaties; Je test de software en ontwikkelt deze door; Je houdt je bezig met het ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten; Je brengt de aanpassingssuggesties van klanten in kaart, om

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

.NET Developer

Dit ga je doen Binnen het team bouw je aan een applicatie met andere .Net Developers, testers een Product Owner en een Business Analyst. Met het team wordt de backlog besproken. In overleg claim jij jouw deel en zorgt ervoor dat onderhoud en innovatie wordt gerealiseerd. Het project dat momenteel draait is het opgraden van de omgeving. Doorontwikkelen van de huidige applicatie; Overleggen met teamleden om de backlog te verdelen; Onderhouden van de huidige omgeving; Sparren met de business en het ophalen van nieuwe requirements. Hier ga je werken De organisatie is een van de grootste landelijke aanbieder van diverse

Bekijk vacature »

PHP Software Developer

Functie omschrijving Op zoek naar een nieuwe uitdaging binnen PHP? Lees dan snel verder! Wij zoeken een ervaren PHP developer die binnen een organisatie gaat functioneren als verlengstuk van de klant. Wij zoeken voor deze iemand die technisch complexe zaken met enthousiasme en plezier aanvliegt. Verder moet je instaat zijn om je tijd goed te managen omdat je aan meerdere projecten tegelijkertijd werkt. Je werkt met de nieuwste technieken en tijdens deze uitdaging werk je veel samen met de front-end developers van deze organisatie. Wij zoeken iemand die zichzelf graag uitdaagt en altijd de beste wilt zijn. Bedrijfsprofiel Waar ga

Bekijk vacature »

.NET Developer C# VB

Samengevat: Deze werkgever is actief in software voor het matchen van vraag en aanbod van gebruikte auto-onderdelen. Ben jij een .NET Developer? Heb je ervaring met het ontwikkelen (REST) en integreren van webservices? Vaste baan: C# .NET Developer C# VB HBO €2.600 - €6.200 Wij ontwikkelen software om vraag en aanbod van onderdelen van personenauto's bij elkaar te brengen. Deze werkgever is een veelzijdige organisatie. Je werkt voor de eigen IT organisatie. Zij werken met moderne technologie en staan open voor innovatie. De branche van dit bedrijf is Automotive. Functie: Voor de vacature als .NET Developer Dordrecht HBO ga je

Bekijk vacature »

Junior Software Developer

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een Junior Software Developer .NET, C# voor een gaaf bedrijf in de omgeving van Utrecht! Sta jij aan het begin van je carrière en heb je net je HBO of WO-diploma in de richting van ICT of Techniek mogen ontvangen? En heb jij grote affiniteit met software development? Lees dan snel verder! Voor een opdrachtgever in de omgeving van Utrecht, zijn wij op zoek naar een Junior Software Developer. Werk jij graag aan verschillende projecten en ga je graag klanten op bezoek? Dan is dit de ideale functie voor jou! Binnen deze functie

Bekijk vacature »

Java Full Stack Developer

Java Full Stack developer What makes Cognizant a unique place to work? The combination of rapid growth and an international and innovative environment! This is creating a lot of opportunities for people like YOU — people with an entrepreneurial spirit who want to make a difference in this world. At Cognizant, together with your colleagues from all around the world, you will collaborate on creating solutions for the world's leading companies and help them become more flexible, more innovative and successful. And this is your chance to be part of the success story: we are looking for a (Senior) Java

Bekijk vacature »
Jovank vank

jovank vank

26/10/2014 09:21:00
Quote Anchor link
Hallo,
Ik heb een form waarmee ik onder andere een image wil uploaden. Naast de knop voor het selecteren van het bestand, op dezelfde regel, staat in 1e instantie dat je nog geen bestand hebt geselecteerd. Daar komt ook de naam te staan van het bestand. Dit alles in Chrome. In IE komt de naam weer voor de knop.
Is er iemand die weet hoe ik die tekst onder de knop kan krijgen????
In ieder geval heel erg bedankt!
Jos
 
PHP hulp

PHP hulp

06/05/2024 01:27:09
 
Jan R

Jan R

26/10/2014 09:38:23
Quote Anchor link
De tekst van een button staat onder value en toch altijd in de knop?
Als je deze onder de knop wilt krijgen zal je moeten uitlijnen met labels en/of div/span.
Anders eens code (relevante) tonen.
 
Jovank vank

jovank vank

26/10/2014 09:54:18
Quote Anchor link
Hi,
In dit geval is het een 'input veld'.
De tekst 'bestand kiezen' staat dan standaard in de knop en de tekst 'geen bestand gekozen' staat (in eerste instantie) rechts van de knop.
Ik heb code, (maar ben bang dat ik dat hier zo niet mag plaatsen.)
<code><input type="file" name="photoimg" id="photoimg" /></code>
Overigens zijn de standaard teksten per browser verschillend.
Jos
 
Ivo P

Ivo P

26/10/2014 10:07:43
Quote Anchor link
Dat is gewoon een standaard eigenschap van de browser. Dat kun je maar beperkt stylen.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

26/10/2014 10:10:12
Quote Anchor link
Jep, en daarom brengen sommige mensen een layer aan met z-index'es als ik me niet vergis om hem een eigen styling mee te geven.
 
Frank Nietbelangrijk

Frank Nietbelangrijk

26/10/2014 10:15:38
Quote Anchor link
Nee jan het gaat om de fileupload knop. Hierbij komt het pad naast de knop te staan van het bestand dat je hebt gekozen.

Het beste dat je kunt doen is de tekst naast de knop helemaal verbergen. zie dit voorbeeld: http://codepen.io/anon/pen/JrjHv

Daarna kun je dit voorbeeld er in verwerken om de tekst weer te geven zoals jij dit wilt: http://www.w3schools.com/jsref/tryit.asp?filename=tryjsref_fileupload_files
 
Jovank vank

jovank vank

26/10/2014 11:39:44
Quote Anchor link
Hi Frank,
Geweldig bedankt. Dat is precies wat ik zocht.
De multipel input doe ik nog maar even niet. Ik pas namelijk een jquery upload functie, die direct de afbeelding plaatst. En dat vond ik al ingewikkeld genoeg..........
Jos
 
Jovank vank

jovank vank

02/11/2014 14:54:02
Quote Anchor link
Hi Frank,
Ik weet niet of je dit nog leest. Inmiddels begrijp ik de opzet. De knoppen staan op -1000. Dus ver 'boven' de pagina. Nu wil het dat als je op de bestand-kiezen knop drukt, het scherm de originele knop zoekt. En dus schuift het scherm omhoog. De knoppen krijg je niet te zien, maar mijn foto schuift onder van het scherm af. Kan ik de knoppen niet ergens ver links van het scherm plaatsen of zo??

Jos
 
Eddy E

Eddy E

02/11/2014 21:57:10
Quote Anchor link
Ja: wellicht met margin-left: 100000000px of margin-top: -1000000000px;
 
Frank Nietbelangrijk

Frank Nietbelangrijk

02/11/2014 23:37:46
Quote Anchor link
Je moet niet de originele knop zoeken maar de <label> lijkt me. overigens snap ik je vraag niet helemaal..

In mijn voorbeeld klikt de gebruiker op de <label> en niet op de knop. als je daar op klikt dan moet dat label in beeld komen? Maar als een gebruiker daar op klikt dan staat ie toch al in beeld?
 
Jovank vank

jovank vank

03/11/2014 11:05:09
Quote Anchor link
Hi Frank, Het gaat erom dat de oorspronkelijke knop naar boven, buiten het beeld is geschoven door in de css op te nemen:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
label input[type="file"] {
    position: fixed;
    top: -1000px;
}

Maar als je op de label klikt, om een image te selecteren, zoekt het programma de oorspronkelijk knop op. Dus schuift alles naar boven. Ik heb het als opgelost door aan de css toe te voegen:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
label input[type="file"] {
    position: fixed;
    top: -1px;
    display:none;
]

Nu blijft het scherm gewoon in positie. De knop is echter niet mee te vinden......

ik hoop dat dit een beetje duidelijk is.....
Jos
 
Frank Nietbelangrijk

Frank Nietbelangrijk

03/11/2014 12:37:15
Quote Anchor link
Ja begint te dagen.. goede oplossing, gewoon display:none. Kunnen die andere twee regels er dan ook niet gewoon uit?
 
Eddy E

Eddy E

03/11/2014 13:42:26
Quote Anchor link
display: none;haalt hem ook echt weg: onklikbaar.
Geef dan een opacity: 0; ;)
Of visibility: hidden;.
 
Jovank vank

jovank vank

05/11/2014 12:48:39
Quote Anchor link
Hi Frank,
Ja die kunnen er wel uit.
Thx!
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.