POST variable incorrect

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

PHP Laravel developer

Functie omschrijving Weet jij alles van Laravel en krijg je energie van het ontwikkelen van software hiermee? Laat snel wat van je horen want wij zoeken een PHP/Laravel developer in regio 's-Hertogenbosch. Jouw taken zullen bestaan uit: Softwareapplicaties ontwikkelen en verder optimaliseren in veel diverse projecten op basis van Agile/Scrum. Uitleg geven over software en applicaties Klantcontact hebben over bestaande applicaties. Documentatie schrijven over applicaties. Techstack: PHP, Laravel, HTML, CSS, Javascript. Bedrijfsprofiel Deze organisatie zit in de regio van 's-Hertogenbosch en is een klein softwarebedrijf. Er werken ongeveer 15 medewerkers, verdeeld in meerdere teams, zoals back-end en front-end development, projectmanagement

Bekijk vacature »

PHP Developer gezocht!

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een PHP Developer! Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging? Lees dan snel verder! Voor een organisatie in de regio Utrecht die zich bezighoud met het verbeteren van de medicatieveiligheid zoeken wij een Software Developer. In deze functie zijn wij op zoek naar een slimme en enthousiaste Developer die interesse heeft in farmacie, logistiek en ICT. Daarnaast beschik je over een goed analytisch vermogen en ben je van nature gestructureerd en resultaatgericht. Je moet in deze functie daadkrachtig, flexibel en communicatief goed zijn. Je verantwoordelijkheden bestaan uit: Object georiënteerd programmeren; Werken in

Bekijk vacature »

Dynamische Oracle/APEX Ontwikkelaar in de logistie

Bedrijfsomschrijving De organisatie in de regio Rotterdam is gespecialiseerd in het ontwikkelen van moderne webbased software voor de ERP branche. In totaal is er 20FTE aan specialisten actief binnen de organisatie. De ICT afdeling bestaat momenteel uit 15FTE. Ze groeien ontzettend hard en daarom zoeken zij een Oracle/APEX Developer die het reeds sterke team nog sterker komt maken. Hier werken ze op projectbasis voor verschillende grote organisaties in de logistieke sector. Het is een informele organisatie waarbinnen een fijne werksfeer heerst. Zoals aangegeven willen ze het team nog sterker maken en daarvoor zoeken ze bij voorkeur medior of senior Oracle/APEX

Bekijk vacature »

.NET developer

Klaar voor een nieuwe uitdaging? Welke technologieën gaan schuil achter de dagelijkse energievoorziening? Als senior .NET developer bij Kenter maak jij samen met je team het verschil, zowel voor de interne organisatie als voor eindklanten. Samen bouwen jullie aan innovatieve dienstverlening met behulp van de nieuwste technologieën en tools. Het is een functie met veel vrijheid, goede arbeidsvoorwaarden én je draagt jouw steentje bij aan de energietransitie. Klinkt dit als iets voor jou? Lees dan verder of solliciteer direct! Wat ga je doen als senior .NET developer? Als senior .NET developer bij Kenter (onderdeel van Alliander) ben je van onschatbare

Bekijk vacature »

Junior PHP (Laravel) Developer

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een PHP Laravel Developer! Sta je aan het begin van je carrière en ben je op zoek naar een leuke baan? Lees dan verder! Voor een softwarebedrijf in omgeving van Schiphol zijn wij op zoek naar een ervaren PHP (Laravel) Developer. Je gaat je bezighouden met het ontwikkelen van innovatieve bedrijfsapplicaties. Samen met het team, bestaande uit designers en developers, maak je mooie oplossingen voor bedrijven in diverse branches. Je zorgt dat de opgeleverde websites perfect werken en de klant meer dan tevreden is. Je kunt rekenen op een afwisselende baan met leuke

Bekijk vacature »

Applicatie ontwikkelaar

Functie omschrijving Zelfstandige applicatie ontwikkelaar gezocht voor familiair bedrijf in omgeving Capelle ad Ijssel Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging en zoek jij een informele werkgever waar je zelfstandig kunt werken binnen een leuk IT team, lees dan snel verder want wie weet zijn wij op zoek naar jou! Een deel van jouw werkzaamheden: Onderhouden en ontwikkelen van de IT systemen; Opzetten van Azure Cloud systemen, denk aan interfaces, hardware op de Cloud, webportalen of BI functies; Werken aan scripts binnen verschillende software applicaties, denk aan ERP en CAD; Ontwikkelen en implementeren van MS PowerApps en Power BI.

Bekijk vacature »

Senior/Lead Python developer

Functie Samen met je team, bestaande uit een senior, 2 mediors en één junior ontwikkelaar ga je op een Agile-gebaseerde aanpak werken aan hun software. Je hebt oog voor kwaliteit, risico’s en klantbelang. Communicatie met je collega’s en waar nodig ook met klanten speelt een belangrijke rol in het bereiken van een succesvol resultaat. Als persoon ben je slim, krijg je dingen voor elkaar en ga je resultaatgericht te werk. Binnen het development team is er veel zelfstandigheid, los van de stand-up (10:00 uur) en zo nu en dan pair-programming sessies. Technieken die zij gebruiken zijn o.a. Python, Django, MySQL,

Bekijk vacature »

.NET Developer C# VB

Samengevat: Deze werkgever is actief in software voor het matchen van vraag en aanbod van gebruikte auto-onderdelen. Ben jij een .NET Developer? Heb je ervaring met het ontwikkelen (REST) en integreren van webservices? Vaste baan: C# .NET Developer C# VB HBO €2.600 - €6.200 Wij ontwikkelen software om vraag en aanbod van onderdelen van personenauto's bij elkaar te brengen. Deze werkgever is een veelzijdige organisatie. Je werkt voor de eigen IT organisatie. Zij werken met moderne technologie en staan open voor innovatie. De branche van dit bedrijf is Automotive. Functie: Voor de vacature als .NET Developer Dordrecht HBO ga je

Bekijk vacature »

C# Ontwikkelaar

Functie omschrijving We are looking for a dutch native speaker Wil jij graag aan de slag als C# ontwikkelaar en jouw skills verder ontwikkelen? Zoek niet verder! Als C# ontwikkelaar ga je aan de slag met de volgende taken: (verdere) ontwikkeling van de software voor de interne processen binnen een .net omgeving; optimaliseren van de dataprocessing; ontwerpen en implementeren van zowel desktop- als web-programmatuur; ontwikkeling van tools ten behoeve van consultants en klanten. Bedrijfsprofiel Deze organisatie is gevestigd in de regio van Den Bosch. Zij ontwikkelen business intelligence software voor een specifieke branche. Dit houdt in dat zij dashboards ontwikkelen

Bekijk vacature »

Lead Front-end developer

Functie Hun huidige applicatie worden ontwikkeld in o.a. React, Redux, TypeScript. Ze werken graag met de nieuwste technieken en tooling en zoeken ook developers die hier proactief op zoek naar gaan. Als senior/lead developer ben je een kartrekker in het team. Naast het meedenken over bijvoorbeeld de architectuur of toepassing van nieuwe technieken krijg je ook veel tijd om de meer junior (front-end) developers te begeleiden. Zo kun je bijvoorbeeld 1 dag in de week met 2 collega’s bezig zijn om samen met hen te kijken naar hun ontwikkeling, doelstellingen en uiteraard de gewenste begeleiding hierin. Hiernaast sta je als

Bekijk vacature »

.NET Software Developer

Dit ga je doen Als .NET Software Developer zul jij je voornamelijk bezig houden met: Het van scratch af aan bouwen van applicaties (.NET, C#, Bootstrap, KnockoutJs en WebAPI2); Het testen van jouw code d.m.v. het uitvoeren van unittesten; Het oplossen van bugs in de code; Het onderhouden van contact met collega's betreffende de door jouw ontwikkelde applicaties; Het verbeteren en doorontwikkelen van maatwerkapplicaties. Hier ga je werken Jij gaat aan de slag als .NET Software Developer en gaat je focussen op het bedenken, ontwikkelen en testen van maatwerkapplicaties in voornamelijk C#. Dit ga je doen bij een grote, internationale

Bekijk vacature »

IT Infrastructuur Developer

IT Infrastructuur Developer Ben jij (bijna) klaar met je HBO studie in de richting van IT? Opzoek naar een spannende eerste baan, waar je ontzettend veel kan leren? Dan hebben wij de ultieme job voor jou! Voor een goede klant van ons in de financiële dienstverlening zijn wij opzoek naar een Junior Infrastructure Developer. Deze baan is een mooie kans om een sterke start te geven aan jouw carrière binnen de IT! De job Je werkt nauw samen met het Devops team, en zal je voornamelijk bezighouden met het automatiseren van infrastructure componenten. De componenten worden opgevraagd door het DevOps

Bekijk vacature »

Technisch Applicatie ontwikkelaar

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging en zoek jij een informele werkgever waar je zelfstandig kunt werken binnen een leuk IT team, lees dan snel verder want wie weet zijn wij op zoek naar jou! In deze functie werk jij voornamelijk aan: Het onderhouden en ontwikkelen van de IT systemen; Het opzetten van Azure Cloud systemen, denk aan interfaces, hardware op de Cloud, webportalen of BI functies; Werk je aan scripts binnen verschillende software applicaties, denk aan ERP en CAD; Ontwikkel en implementeren je MS PowerApps en Power BI. Bedrijfsprofiel Je komt terecht bij een familiair

Bekijk vacature »

Softwareontwikkelaar Cleopatra

Functieomschrijving: De directie Verkeer en Openbare ruimte van de gemeente Amsterdam beschikt over een softwareapplicatie, "Cleopatra", waarmee geautomatiseerde handhaving plaatsvindt (op basis van kentekenherkenning) van bepaalde gebieden waarin toegangseisen worden gesteld aan het verkeer. Voorbeelden ervan zijn de milieuzones, de zone zwaar verkeer, handhaving van bromen snorfietser op het fietspad en autoluwe gebieden. Voor de doorontwikkeling en uitbreiding ervan zijn gespecialiseerde softwareontwikkelaars nodig die helpen bij het programmeren van de handhavingsmodules voor nieuwe gebieden en het verbeteren en bijwerken van de bestaande onderdelen van de softwareapplicatie.De opdracht bestaat uit: het programmeren van de diverse modules;het tijdens demo's tonen van de

Bekijk vacature »

Software developer

Functie Momenteel zijn ze op zoek naar een Software developer die, veelal fullstack, mee gaat werken aan de ontwikkeling van de producten en zo helpt aan de uitvoering van hun ontwikkelprojecten. Je komt te werken binnen hun development team bestaande uit 6 ontwikkelaars. Ze staan zowel open voor meer junior als medior/senior developers. Je kunt snel veel verantwoordelijkheid krijgen en doorgroeien binnen het bedrijf. Bovendien ben je betrokken bij het bepalen van de product roadmap en de inbreng van (nieuwe) technologieën. De applicaties waaraan je werk worden gebruikt op onderwijsinstellingen door heel Nederland. De tech-stack bestaat voornamelijk uit Laravel (PHP),

Bekijk vacature »
Kevin van oosterhout

kevin van oosterhout

10/04/2012 18:08:46
Quote Anchor link
hoi,

ik ben bezig met een spel from scratch. maar ik ben op een probleem gestuit met een loterij script: als ik 1 lot wil kopen koop ik bijvoorbeeld 800 loten. hopelijk kan iemand mij helpen,

inhoud variablen:
$user->loten: aantal loten opgehaald uit de database van de gebruiker,
$user->contantq: het geld dat de gebruiker heeft, de q is omdat de andere inhoud heeft die de money_format functie gebruikt,
$user->usr: de gebruikersnaam van de ingelogde gebruiker,

als je nog iets moet weten vraag het gewoon

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
<?php
if(!isset($_POST['tickets'])) {
    }
else{
        $toek = $_POST['tickets'] += $user->loten;  
    if ($user->loten >= 1000) {
        $errorlot = "Je kunt geen loten meer kopen want je hebt er al:" . $user->loten .".";
    }
else{
    if ($toek >= 1000) {
        $errorlot = "Je kunt niet meer zoveel loten kopen, want je hebt al:" . $user->loten .", En je mag er maar 1000.";
    }
else{
    if($_POST['tickets'] == ''){
        $errorlot = "Je moet een aantal loten invullen!";
    }
else{
    $kosten = $_POST['tickets'] * '1000';
    if($kosten > $user->contantq){
        $errorlot = "Je hebt niet genoeg geld!";
    }
else{
        mysql_query("UPDATE `users` SET `loten`=`loten`+'".$_POST['tickets']."' WHERE `usr`='" . $user->usr . "'");
        mysql_query("UPDATE `loterij` SET `verkocht`=`verkocht`+'".$_POST['tickets']."'");
        }}}}}

?>

<h1 id="pagename">Welkom In Het Casino</h1>
<h2 align="center">Loterij</h2>
<p align="center" id="gold">Je kunt hier de tickets voor de loterij kopen. Bij de loterij kun je veel geld winnen. Het bedrag word hoger als er meer mensen inschrijven!</p>
<?php
$query
= mysql_query("SELECT * FROM `loterij`");
$fetch = mysql_fetch_object($query);
?>

<?php
if(isset($errorlot)){
    echo($errorlot);
}

echo $_POST['tickets'];
?>


<p align="center" id="gold">Er zijn:<?php echo ($fetch->verkocht); ?> Tickets verkocht</p>
<p align="center" id="gold">Je hebt:<?php echo ($user->loten); ?> Tickets gekocht</p>
<p align="center" id="gold">Ieder ticket kost: &euro; 1.000,00</p>
<center>
    <form action="#" method="post">
        <label for="tickets"><p id="gold">Aantal Tickets:</p></label><input type="text" name="tickets" />
        <input type="submit" value="Koop" />
    </form>
    <table>
        <tr><td><p align="center" id="gold">Prijs</p></td><td><p align="center" id="gold">Persoon</p></td></tr>
        <tr><td><p align="center" id="gold"><?php echo ($fetch->prijs1v); ?></p></td><td><p align="center" id="gold"><?php echo ($fetch->
prijs1n); ?>
</p></td></tr>
        <tr><td><p align="center" id="gold"><?php echo ($fetch->prijs2v); ?></p></td><td><p align="center" id="gold"><?php echo ($fetch->
prijs2n); ?>
</p></td></tr>
        <tr><td><p align="center" id="gold"><?php echo ($fetch->prijs3v); ?></p></td><td><p align="center" id="gold"><?php echo ($fetch->
prijs3n); ?>
</p></td></tr>
    </table>
</center>    
Gewijzigd op 10/04/2012 18:09:53 door Kevin van oosterhout
 
PHP hulp

PHP hulp

15/05/2024 15:17:30
 
M grootveld

M grootveld

10/04/2012 18:09:56
Quote Anchor link
Dit is onleesbaar :O

Edit: Sorry, laat maar, de site deed even raar.
Gewijzigd op 10/04/2012 18:10:25 door M grootveld
 
Kevin van oosterhout

kevin van oosterhout

10/04/2012 18:10:48
Quote Anchor link
niet meer, ik zag het al
 
- SanThe -

- SanThe -

10/04/2012 19:06:03
Quote Anchor link
Leuke regel:
$toek = $_POST['tickets'] += $user->loten;

Hierdoor krijgen $toek en $_POST['tickets'] beiden de waarde van $_POST['tickets'] + $user->loten.
Gewijzigd op 10/04/2012 19:06:25 door - SanThe -
 
Tom Swinkels

Tom Swinkels

10/04/2012 19:10:44
Quote Anchor link
Hej Kevin!

Ik heb je script even nog wat aangepast, hopelijk werkt hij nu wel.
-Je gebruikt quotes op de verkeerde momenten.
-Verder kun je bij het oproepen van een variable beter de short tag van php gebruiken
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
<?.

Gr Tom.


<?php
if(!isset($_POST['tickets']))
{

    //??
}
else
{
    $toek = $_POST['tickets'] + $user->loten;

    if ($user->loten >= 1000)
    {

        $errorlot = "Je kunt geen loten meer kopen want je hebt er al:" . $user->loten .".";
    }

    else
    {
        if ($toek >= 1000)
        {

            $errorlot = "Je kunt niet meer zoveel loten kopen, want je hebt al:" . $user->loten .", En je mag er maar 1000.";
        }

        else
        {
            if($_POST['tickets'] == '')
            {

                $errorlot = "Je moet een aantal loten invullen!";
            }

            else
            {
                $kosten = $_POST['tickets'] * '1000';
                if($kosten > $user->contantq)
                {

                    $errorlot = "Je hebt niet genoeg geld!";
                }

                else
                {
                    mysql_query("UPDATE users SET loten = loten+" . mysql_real_escape_string($_POST['tickets']) . " WHERE usr = " . $user->usr);
                    mysql_query("UPDATE loterij SET verkocht = verkocht+" . mysql_real_escape_string($_POST['tickets']));
                }
            }
        }
    }    
}

?>

<h1 id="pagename">Welkom In Het Casino</h1>
<h2 align="center">Loterij</h2>
<p align="center" id="gold">Je kunt hier de tickets voor de loterij kopen. Bij de loterij kun je veel geld winnen. Het bedrag word hoger als er meer mensen inschrijven!</p>
<?php
$query
= mysql_query("SELECT * FROM loterij");
$fetch = mysql_fetch_object($query);
?>

<?php
if(isset($errorlot))
{

    echo($errorlot);
}

echo $_POST['tickets'];
?>


<p align="center" id="gold">Er zijn:<?=$fetch->verkocht;?> Tickets verkocht</p>
<p align="center" id="gold">Je hebt:<?=$user->loten;?> Tickets gekocht</p>
<p align="center" id="gold">Ieder ticket kost: &euro; 1.000,00</p>
<center>
    <form action="#" method="post">
        <label for="tickets"><p id="gold">Aantal Tickets:</p></label><input type="text" name="tickets" />
        <input type="submit" value="Koop" />
    </form>
    <table>
        <tr><td><p align="center" id="gold">Prijs</p></td><td><p align="center" id="gold">Persoon</p></td></tr>
        <tr><td><p align="center" id="gold"><?=$fetch->prijs1v;?></p></td><td><p align="center" id="gold"><?=$fetch->prijs1n;?></p></td></tr>
        <tr><td><p align="center" id="gold"><?=$fetch->prijs2v;?></p></td><td><p align="center" id="gold"><?=$fetch->prijs2n;?></p></td></tr>
        <tr><td><p align="center" id="gold"><?=$fetch->prijs3v;?></p></td><td><p align="center" id="gold"><?=$fetch->prijs3n;?></p></td></tr>
    </table>
</center>    
 
Jeroen VD

Jeroen VD

10/04/2012 19:17:47
Quote Anchor link
zullen we het standaard rijtje maar weer eens opdreunen?

- juiste quotes gebruiken
- foutafhandeling toepassen
- voor zover ik weet is <center> weg
- geen asterix (*) voor selecteren
- hoezo vermenigvuldig jij met een string (regel 33)
- wtf is de bedoeling van regel 1
- sinds wanneer is de shorttag beter? phphulp herkent m niet als php
- verder had santhe ook nog een opmerking, kijk daar eens naar!
 
Kevin van oosterhout

kevin van oosterhout

10/04/2012 19:33:05
Quote Anchor link
oeps de is was mijn foutje, over het hoofd gezien.
@jeroen vd: centertags zijn tijdelijk voor het overzicht.

ik gebruik al een tijd geen shorttags meer.

-wtf is de bedoeling van regel 1: die weet ik niet

- juiste quotes gebruiken
- foutafhandeling toepassen

- hoezo vermenigvuldig jij met een string (regel 33): het moet 1000 keer de post zijn aangezien het de prijs is.

ben nog maar een beginner maar alles komt spelenderwijs.

het werkt nu, ik ga nu de rest bouwen. heel erg bedankt iedereen. tips zijn altijd welkom.
Gewijzigd op 10/04/2012 19:36:08 door kevin van oosterhout
 
Jeroen VD

Jeroen VD

10/04/2012 19:40:03
Quote Anchor link
- juiste quotes gebruiken
http://www.phphulp.nl/php/tutorial/php-algemeen/correct-quoten/772/
- foutafhandeling toepassen
http://www.phphulp.nl/php/tutorial/overig/beginnersfouten-tegengaan/763/correcte-foutenafhandeling/2043/
- voor zover ik weet is <center> weg
- geen asterix (*) voor selecteren
http://www.phphulp.nl/php/tutorial/overig/beginnersfouten-tegengaan/763/geheugenefficint-programmeren/2044/
- hoezo vermenigvuldig jij met een string (regel 33)
je hebt quotes om 1000 heenstaan, hiermee bedoel je dat je een waarde met tekst wil vermenigvuldigen. dat is gewoonweg niet goed. ik zeg toch ook niet 6 = 3 * auto?
- wtf is de bedoeling van regel 1
weghalen dus
- sinds wanneer is de shorttag beter? phphulp herkent m niet als php
- verder had santhe ook nog een opmerking, kijk daar eens naar!

beter goed leren, dan straks slechte dingen afleren dat het werkt betekent nog niet dat het goed is.
 
Kevin van oosterhout

kevin van oosterhout

10/04/2012 19:42:11
Quote Anchor link
inderdaad daar moet ik je gelijk in geven
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.