Pragma: no-cache

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Low-code developer

Functie omschrijving Heb jij altijd al een training willen volgen in het buitenland? Voor een leuke opdrachtgever in omgeving Alphen ad Rijn zijn wij op zoek naar kandidaten die aan de slag willen als Low Code Developer! Beschik jij over HBO/WO nivo, bij voorkeur Informatica, maar een ander technische opleiding zoals bijv. wiskunde, natuurkunde is ook goed. Heb jij aantoonbare affiniteit met IT en ben jij gedreven, enthousiast, communicatief vaardig en klantgericht? Lees dan snel verder! Je wordt getraind tot een volwaardig Low Code Developer, het traject ziet er als volgt uit: Start 1e week januari, opleiding van 3 weken

Bekijk vacature »

Mendix Ontwikkelaar - Vernieuwen van het applicati

Bedrijfsomschrijving De ontwikkelingen in de transportsector gaan razendsnel. Bij ons kun je een belangrijke rol spelen in deze sector. We streven ernaar om onze klanten te ontzorgen op het gebied van continuïteit en veiligheid met innovatieve producten en diensten. We willen dat onze klanten de veiligste vervoerders van Europa worden. Ons team werkt hard om deze ambitieuze doelstellingen te bereiken en we bieden een motiverende werkomgeving aan. We zijn op zoek naar zelfstarters met een focus op resultaat en beslissingsbevoegdheid. Functieomschrijving Als Mendix ontwikkelaar bij deze organisatie heb je een gevarieerde baan. Het applicatielandschap wordt vernieuwd en de “schade en

Bekijk vacature »

Back-end .NET Developer

Functie omschrijving C# / .NET Developer gezocht voor een dynamische organisatie in de regio Houten! Voor een leuke organisatie in de regio Houten zijn wij op zoek naar een Back-end developer die klaar is voor een nieuwe uitdaging. In deze functie werk jij aan verschillende projecten en ga je vaak bij klanten op bezoek. Binnen deze functie kun je een grote mate van uitdaging, diversiteit en verantwoordelijkheid treffen. Bedrijfsprofiel Waar ga je werken? Het bedrijf waar je gaat werken is gespecialiseerd in het ontwerpen en implementeren van procesautomatisering en procesinformatisering. Zij doen dit onder andere voor de (petro)chemie, pharma, infra,

Bekijk vacature »

Junior Front end developer

Functie Jij als developer gaat ons helpen onze producten verder te ontwikkelen en in te zetten in de markt. Op dit moment bestaat ons SaaS product uit 3 componenten die zowel los als in een pakket gekocht kunnen worden. Het gaat hier om een online kaartapplicatie, een workflow tool en een monitoring tool. Momenteel zijn wij 3 jaar geleden gestart met de ontwikkeling. De tech-stack waarmee we werken is voornamelijk Javascript, Vue.js en Python. Daarnaast gebruiken wij FaundaDB als database en werken we veel met GIS applicaties. De uitdaging die we momenteel hebben is dat we momenteel een intern team

Bekijk vacature »

Software Developer

Functie omschrijving Heb jij affiniteit met ICT en een WO diploma in de pocket? Dan ben je hier aan het juiste adres. Voor een opdrachtgever in Amsterdam zijn wij op zoek naar kandidaten die (enige) ervaring hebben met Java, Javascript, C of C++. Je zal door middel van trainingen worden opgeleid tot een volwaardige Software Developer. Er wordt tijdens de training natuurlijk veel aandacht besteedt aan de vaktechnische aspecten, maar er gaat ook veel aandacht uit naar jouw persoonlijke ontwikkeling. Bedrijfsprofiel Bij deze opdrachtgever in de omgeving van Amsterdam zoeken ze meerdere enthousiaste kandidaten die hun carrière willen starten met

Bekijk vacature »

Junior Software Developer C# Verhuursector Verhuur

Samengevat: Wij ontwikkelen en leveren softwaresystemen voor de logistieke sector en de verhuursector. Ben jij geschikt als Junior Software Developer? Heb je ervaring met Delphi? Vaste baan: C# Software Developer Logistiek HBO €2.500 - €3.900 Deze werkgever is een software ontwikkelaar, gericht op software voor de logistieke sector. Deze werkgever heeft eigen producten ontwikkelen en leveren ook maatwerk. Ons bedrijf kent een boeiende en inspirerende werkomgeving met een open cultuur en mogelijkheden voor je verdere ontwikkeling. Bij bij hun werk je aan onze eigen bedrijfsapplicaties. Je ontwikkelt met ons de meest nieuwe software. Wij blinken uit als het gaat om

Bekijk vacature »

C# .NET Developer

Dit ga je doen Als developer nieuwe gave features implementeren; Werken met technieken als C# .NET en (REST) API's webservices; Ontwikkelen van koppelingen middels API's; Maken van technische keuzes en beslissingen over de architectuur; Junior collega's coachen; Initiatief nemen voor nieuwe technische mogelijkheden; Je bent een belangrijke schakel - en vindt het leuk - om te schakelen met de business. Hier ga je werken In een klein team van professionals ben je als C# .NET Developer verantwoordelijk voor het ontwikkelen van één van de applicaties voor het grootste inhouse product: een applicatie voor alles omtrent hypotheken. De programmeertaal die je

Bekijk vacature »

Python (Django) developer - Remote in The Netherla

Functie Together with your team, consisting of a senior, 2 mediors and one junior developer, you will work on their software in an Agile-based approach. You have an eye for quality, risk, and customer interest. Communication with your colleagues and, where necessary, with customers, plays an important role in achieving a successful result. As a person, you are smart, get things done, and are result-oriented. There is a lot of independence within the development team, apart from the stand-up (10:00 am) and occasional pair-programming sessions. Techniques they use include Python, Django, MySQL, Mercurial, Ubuntu Linux, Nginx. In terms of front-end

Bekijk vacature »

Senior front end developer Digital Agency Amsterda

Functie Wij werken in multidisciplinaire teams aan verschillende projecten, echter blijf je niet gebonden aan 1 team. Dit houdt in dat wij verschillende specialisten in dienst hebben en deze door middel van een roulatiesysteem in multidisciplinaire teams laten werken. Het team bestaat vaak uit Frontend developer(s), Backend Developer(s), Designer(s), Tester(s) en Mobile Developer(s). Deze teams worden afgewisseld waardoor jij de mogelijkheid krijgt om met iedereen een keer samen te werken. Als Frontend Developer ben jij ónze Specialist op dit gebied. Jij werkt mee aan verschillende projecten voor verschillende klanten. Denk bijvoorbeeld aan klanten, zoals’; BAM, IDFA en Ultimaker. Hierbij zorg

Bekijk vacature »

Ambitieuze medior developer

Wat je gaat doen: Heb jij al een paar jaar ervaring als developer maar wil jij naar the next level? In ons NextLevelDev Programma helpen wij jou om de volgende stap te zetten: een mooi programma aan trainingen op het gebied van Java, hippe frameworks, Agile/Scrum, OCP-certificering en optioneel: andere JVM-talen als Kotlin en Scala; Cloud (AWS, Azure, GCP) Soc Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun

Bekijk vacature »

Medior/senior front end developer

Functie Vanwege de groei binnen het bedrijf zijn we op zoek naar versterking in het development team. Als back-end developer bouw je aan de bedrijfssoftware die ons helpt bij de primaire processen. Een leuk (intern) project dus waarbij je de software continu doorontwikkeld! Je werkt in een klein team, we hebben dagelijks stand-ups en iedere twee weken een scrum-sessie, begeleid door onze Scrum Master. Hierin krijg je uitgebreid de kans om je ideeën te presenteren, en te overleggen met je mede-ontwikkelaars en de Product Owner. Binnen de ontwikkelteams gebruiken we Trello, Gitlab, Jiira, Confluence en Boockstack. Hiernaast werken ze met

Bekijk vacature »

Senior Front end developer Angular

Functie Er zijn momenteel 5 SCRUM-teams waarvan drie gefocust zijn op DevOps en de huidige projecten en twee op innovatie van de platformen. Jij zal onderdeel worden van het innovatie Scrum team. De 2 multidisciplinaire innovatie teams bestaan momenteel uit 14 werknemers. Jij als senior Front end developer wordt onderdeel van onze innovatieteams. De innovatieteams houden zich bezig met het door ontwikkelen van de huidige producten en denken na over nieuwe functionaliteiten. Binnen de rol van Front end developer krijg je veel vrijheid en kan je je dag zelf indelen. Dingen waar jij je dagelijks mee bezig zult houden is

Bekijk vacature »

SQL developer

Functieomschrijving Voor een erkende werkgever in de omgeving van Tilburg zijn wij op zoek naar een ervaren SQL ontwikkelaar. Hier wordt jij mede verantwoordelijk voor zowel de design en implementatie van SQL-databases als voor het verstaan van de processen van klanten naar het vertalen van deze processen naar IT-oplossingen. Jouw takenpakket komt er als volgt uit te zien: Het ontwerpen en implementeren van databaseschema's: Je bent in staat om een database te ontwerpen en de structuur van tabellen, relaties, indexen en andere objecten te definiëren; Het schrijven van complexe SQL-query's: Je kunt complexe query's schrijven om gegevens uit de database

Bekijk vacature »

Java Ontwikkelaar

Java/Kotlin Developer Ben jij een ervaren Java/Kotlin developer met een passie voor het automatiseren van bedrijfsprocessen? Wil je graag deelnemen aan uitdagende projecten bij aansprekende klanten? En ben je op zoek naar een professioneel, ambitieus en dynamisch bedrijf om je carrière verder te ontwikkelen? Kom dan ons team bij Ritense in Amsterdam versterken! Zo ziet de functie eruit: Als Java/Kotlin developer bij Ritense ben je verantwoordelijk voor de ontwikkeling en implementatie van applicaties die bedrijfsprocessen automatiseren, zodat onze klanten slimmer, efficiënter en klantgerichter kunnen werken. Als developer ben je in de lead en zorg je voor de correcte oplevering van

Bekijk vacature »

Developer Full Stack

Functie omschrijving Full Stack Developer gezocht! Wij zijn op zoek naar een Full Stack Developer voor een bedrijf in de regio Nijkerk. Je maakt in deze functie onderdeel uit van een groeiend team met een goede ambitie waarbij eenheid, betrokken en overtreffen de belangrijkste kernwaardes zijn. Het bedrijf werkt volgens de AGILE/SCRUM methode, wat je o.a. terug vindt in de tweewekelijkse sprints, retrospectives en een daily standup. Je takenpakket bestaat uit: Bijdragen aan het door ontwikkelen, onderhouden en optimaliseren van een Saas applicatie; Bijdragen aan de innovatie van het bedrijf en hun klanten; Het ontwikkelen op de laatste technologie van

Bekijk vacature »
Michel

michel

04/04/2006 18:17:00
Quote Anchor link
Hallo,

Hoe kan ik dit werkend krijgen in IE 6? het word namelijk maar ondersteund tm IE4 heb ik me laten vertellen...

Code:
header("Pragma: ");
header("Cache-Control: ");
header("Expires: Mon, 26 Jul 1999 05:00:00 GMT");
header("Last-Modified: " . gmdate("D, d M Y H:i:s") . " GMT");
header("Cache-Control: no-store, no-cache, must-revalidate, proxy-revalidate");
header("Cache-Control: post-check=0, pre-check=0", false);
//set global variables
global $username,$password;

header("Pragma: no-cache");
 
PHP hulp

PHP hulp

18/05/2024 19:40:37
 

04/04/2006 18:22:00
Quote Anchor link
Je hebt lege headers.
 
Michel

michel

04/04/2006 18:29:00
Quote Anchor link
en wat moet daar in komen te staan?
 

04/04/2006 18:30:00
Quote Anchor link
header("Pragma: ");
header("Cache-Control: ");

Weghalen.
 
Michel

michel

04/04/2006 18:40:00
Quote Anchor link
werkt het nog niet...
 
- SanThe -

- SanThe -

04/04/2006 18:44:00
Quote Anchor link
'Wat' werkt niet?
 

04/04/2006 18:45:00
Quote Anchor link
Foutmeldingen errors,
lees de slimme vragen tutorial eens.
 
Michel

michel

04/04/2006 18:50:00
Quote Anchor link
Ok, het complete verhaal, ik heb een inlogsysteem, inloggen.php en die stuurt 2 gegevens door, naam en pass, validate.php moet dat checken.

Validate.php:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
<?
header("Expires: Mon, 26 Jul 2006 05:00:00 GMT");
header("Last-Modified: " . gmdate("D, d M Y H:i:s") . " GMT");
header("Cache-Control: no-store, no-cache, must-revalidate, proxy-revalidate");
header("Cache-Control: post-check=0, pre-check=0", false);
//set global variables
global $username,$password;

header("Pragma: no-cache");
//hieronder gebruikersnaam en wachtwoord aanpassen
//alleen cijfers en letters gebruiken zonder spaties

$uname[1] = "***";
$upass[1] = "*******";
$known_as[1] = "****";
//veel meer gebruikers kunnen worden toegevoegd
//verwijder dan de slashes voor onderstaande regels

$uname[2] = "***8";
$upass[2] = "******";
$known_as[2] = "*****";


//de login-pagina
$login_page = "login.php";
//pagina na het inloggen
$success_page = "nieuwelink.php";
//pad naar validate.php
$validate_path = "http://chatty.ch.funpic.org/links/validate.php";
//foutmelding na het inloggen
$login_err = '<div align="center">Uw gebruikersnaam of wachtwoord is onjuist !!!</b><br></div>';
//Lege velden
$empty_err = '<div align="center"><b>U heeft(nog) niets ingevuld !!!<br></b></div>';
//Foute invoer voor wachtwoord en/of gebruikersnaam
$chr_err = '<div align="center"><b>Probeer het nogmaals aub ...</b></div>';

//if the form is empty and the cookie isn't set
//then display error message the return to login

    if($username == "" && $password == ""  && !isset($_COOKIE["this_cookie"])){
        
        include($login_page);
        print($empty_err);
        exit();
    }


//if the form is not empty and the cookie isn't set
//then make sure that only letters and numbers are entered
//if there are then display error message the return to login

    if($username != "" || $password != ""  && !isset($_COOKIE["this_cookie"])){    
        if (preg_match ("/[^a-zA-Z0-9]/", $username.$password)){     
            
            include($login_page);
            print($chr_err);
            exit();
        }
    }


//if the cookie isn't set
if (!isset($_COOKIE["this_cookie"]) ){
$user_count = count($uname);
$user_exists = false;

// check through all the users to see if they exist
for ($i = 1; $i <= $user_count; $i++) {
    if ($uname[$i] == $username && $upass[$i] == $password){
    $user_id=$i;
    //$welcome_name = $known_as[$i];
    $user_exists = true;
    }
}


if(!$user_exists){
        
        include($login_page);
print ($login_err);
        exit();
}


//if the login is correct then set the cookie
$cookie_val=crypt($uname[$user_id]);
//set the cookie so it dies when the browser is closed
setcookie ("name", $known_as[$user_id], 0);
setcookie ("this_cookie", $cookie_val, 0);
header("Location: $success_page");
exit();
}


//if a user tries to access validate.php directly and they are logged in
if($REQUEST_URI == $validate_path){
echo "<html>\n<head>\n";
echo "<title>U bent al ingelogd</title>\n";
echo "</head>\n";
echo "<body bgcolor=\"white\">\n";
echo "U bent ingelogd.   <a href=\"".$success_page."\" target=\"_self\">Ga verder</a>\n";
echo "</body>\n";
echo "</html>\n";

}


?>
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door michel
 
- SanThe -

- SanThe -

04/04/2006 18:56:00
Quote Anchor link
En wat is het probleem?
 
Michel

michel

04/04/2006 19:06:00
Quote Anchor link
in IE kan ik niet inloggen en in firefox wel...

inloggen.php:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
include("gegevens.php");
?>


<html>
<head>
<title>:: LOGIN :: Mijn startpagina :: </title>
<link rel=stylesheet type="text/css" href="../css.css">
</head>
<body><table width="400" align="center">
<tr>
<th valign=top>U moet ingelogd zijn om deze pagina te bekijken<br><br></th>
</tr>
<tr><td>


Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
<?
//if no cookie is set then display the form
if(!isset($_COOKIE["this_cookie"])){
echo '<div align="center"><form action="validate.php" method="post">';
echo 'Gebruikersnaam : <input type="text" name="username"><br><br>';
echo 'Wachtwoord : <input type="password" name="password"><br><br>';
echo '<input type="submit" value="Login"></form></div>';
}
else{
echo "U bent al ingelogd !!! <a href=\"admin.php\">Ga verder ...</a>";
}

?>

</td>
</tr>
</table>
</body>
</html>
 
Michel

michel

06/04/2006 08:58:00
Quote Anchor link
nog suggesties?
 

06/04/2006 09:28:00
Quote Anchor link
IE accepteert cookies?

Graag wat meer info. Wat gebeurt er. Zet error reporting aan. Eventueel echoes in de code.
 
Michel

michel

10/04/2006 11:28:00
Quote Anchor link
IE accepteerd inderdaad cookies...
 
Tommy

Tommy

10/04/2006 11:55:00
Quote Anchor link
Quote:
nog suggesties?


schrijf je eigen login systeem en controleer als men ingelogd is a.d.h.v. cookies & verander bv. 0 naar 1 in db als iemand ingelogd is dan heb je ook geen headers nodig of weinig...
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.