preg_*

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Network Engineer (f/m/d) in Heidelberg

Network Engineer (f/m/d) The IT Services team operates and supports the IT infrastructure and services at EMBL headquarters in Heidelberg and at the laboratory’s sites in Barcelona and Rome. As part of IT Services, the Network team is responsible for managing and developing the network infrastructure in our data centres, on campus, and to our external network providers. As a leading scientific institution with highly data-intensive research, extensive data flows at and between the laboratory’s six sites and to the Internet, EMBL is connected to national and international scientific networks using state-of-the-art technologies from vendors including Cisco, Extreme Networks and

Bekijk vacature »

SQL database developer

Functieomschrijving Heb jij ongeveer 3 jaar ervaring als SQL database developer? Dit bedrijf bouwt applicaties om processen in distributiecentra te optimaliseren. Ter uitbreiding van het development team zijn wij op zoek naar een SQL database ontwikkelaar. Wil jij werken voor een groeiende werkgever in regio Breda waar jij de ruimte en tijd krijgt jezelf te ontwikkelen? Lees dan snel verder! Hoe ziet jouw takenpakket eruit? Je houdt je bezig met het creëren en bouwen van MS SQL server databases; Je werkt aan innovatieve softwareoplossingen voor het verbeteren en/of vernieuwen van logistieke processen; Je gaat projecten vanaf het begin tot het

Bekijk vacature »

Medior Java developer

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Magento2 Developer

Functie Ben jij een ontwikkelaar en wil jij een volgende stap zetten en als teamlead aan de slag? Lees dan snel verder! Voor een gewilde opdrachtgever in omgeving Delft zijn wij op zoek naar een programmeur die als meewerkend voorman aan de slag wilt gaan. Een developer die een team van twee man aan zal sturen. Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uitzien; Ontwikkelen en ontwerpen van API's; Maatwerkoplossingen; Databeveiliging; Optimalisatie webshops; Ontwikkelen technische implementaties voor verbetering database; Aanspreekpunt voor de organisatie en verantwoordelijk voor de aansturing van externe developers. Zoek je veel uitdaging en veelzijdigheid in je werk dan

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Back-end .NET Developer

Functie omschrijving C# / .NET Developer gezocht voor een dynamische organisatie in de regio Houten! Voor een leuke organisatie in de regio Houten zijn wij op zoek naar een Back-end developer die klaar is voor een nieuwe uitdaging. In deze functie werk jij aan verschillende projecten en ga je vaak bij klanten op bezoek. Binnen deze functie kun je een grote mate van uitdaging, diversiteit en verantwoordelijkheid treffen. Bedrijfsprofiel Waar ga je werken? Het bedrijf waar je gaat werken is gespecialiseerd in het ontwerpen en implementeren van procesautomatisering en procesinformatisering. Zij doen dit onder andere voor de (petro)chemie, pharma, infra,

Bekijk vacature »

Cobol Developer

Dit ga je doen Als Cobol Ontwikkelaar zal je gaan meebouwen aan een onderdeel van het backend systeem waarbij je het functionele ontwerp vertaald naar een technische oplossing die geïntegreerd kan worden in de huidige omgeving. Je zorgt ervoor dat de bedrijfsprocessen op een efficiënte manier worden uitgevoerd en werkt proactief aan het verbeteren hiervan. Samen met jouw collega’s reviewen jullie elkaars code en test je je eigen code. Je werkt nauw samen met andere ontwikkelaars, testers en functioneel ontwerpers. Taken pakket: Beheren en doorontwikkelen van de bestaande omgeving; Vertalen van een functionele vragen naar een technische oplossing; Doorvoeren van

Bekijk vacature »

Senior Front end developer Angular

Functie Er zijn momenteel 5 SCRUM-teams waarvan drie gefocust zijn op DevOps en de huidige projecten en twee op innovatie van de platformen. Jij zal onderdeel worden van het innovatie Scrum team. De 2 multidisciplinaire innovatie teams bestaan momenteel uit 14 werknemers. Jij als senior Front end developer wordt onderdeel van onze innovatieteams. De innovatieteams houden zich bezig met het door ontwikkelen van de huidige producten en denken na over nieuwe functionaliteiten. Binnen de rol van Front end developer krijg je veel vrijheid en kan je je dag zelf indelen. Dingen waar jij je dagelijks mee bezig zult houden is

Bekijk vacature »

Traineeship Full Stack .NET Developer

Dit ga je doen Start op 7 augustus bij de Experis Academy en ontwikkel jezelf tot een gewilde Full Stack .NET Developer. Maar hoe ziet het traineeship eruit en wat kun je verwachten? Periode 1 De eerste 3 maanden volg je fulltime, vanuit huis, een op maat gemaakte training in teamverband. Je leert belangrijke theorie en krijgt kennis van de benodigde vaardigheden en competenties die nodig zijn om de IT-arbeidsmarkt te betreden. Zowel zelfstandig als in teamverband voer je praktijkopdrachten op het gebied van front- en backend development uit. Wat er per week op het programma staat kun je hier

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als .NET developer wordt jij onderdeel van ons ICT team. In dit multidisciplinaire team ben jij samen met onze senior .NET ontwikkelaar en medior .NET ontwikkelaar verantwoordelijk voor ons ERP systeem. In dit systeem (Navision) ga jij leren ontwikkelen. Wij bieden jou dan ook een gedegen opleiding aan, samen met de ondersteuning van onze Senior .NET developer. Daarnaast ga jij aan de slag met ons portaal geschreven in Sharepoint. Verder ben jij verantwoordelijk voor EDI verkeer en het ontwikkelen binnen het ERP systeem en andere toepassingen en rapportages. Van jou wordt verwacht dat jij het proces goed leert kennen

Bekijk vacature »

Full-stack Developer

As a Full-stack developer at KUBUS, you will develop the (web)applications and services of BIMcollab. You will work on both the front- and back-end. As a software company, KUBUS is in a unique position. We build our own products that are used by tens of thousands of users worldwide. Our company is just the right size: big enough to make a real impact in the market, but small enough that as an individual developer you can have an impact and really make a difference. Our development team consists of over 40 developers, testers, scrum masters and product owners, divided over

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Ventilatiesysteem Productontwikkelaar HBO WO Verwa

Samengevat: Zij bieden flexibele ventilatiematerialen, geluidsdempers, rookgasafvoer producten en industrieslangen. Ben jij een technisch productontwikkelaar? Heb jij ervaring met het ontwikkelen van nieuwe producten? Vaste baan: Technisch Productontwikkelaar HBO WO €3.000 - €4.000 Zij bieden een variëteit aan flexibele ventilatiematerialen, geluiddempers, rookgasafvoer producten, industrieslangen en ventilatieslangen voor de scheepsbouw. Met slimme en innovatieve materialen zorgen wij voor een gezonde en frisse leefomgeving. Deze werkgever is een organisatie die volop in ontwikkeling is met hardwerkende collega's. Dit geeft goede ontwikkelingsmogelijkheden. De branche van dit bedrijf is Techniek en Engineering. Functie: Voor de vacature als Technisch Productontwikkelaar Ede Gld HBO WO ga

Bekijk vacature »

.NET Developer

Functie omschrijving Ervaren .NET Developer gezocht! Wij zoeken een ervaren .NET developer die aan de slag gaat voor een softwarebedrijf in de regio Rhenen. In deze rol ben jij zowel zelfstandig als in teamverband verantwoordelijk voor het ontwikkelen en verbeteren van bestaande producten. Daarnaast houdt jij je bezig met de nieuwbouw van websites, webapplicaties en mobiele applicaties die zowel intern als extern gebruikt worden. Je werkt hierbij nauw samen met andere developer, productmanagers en product specialisten om mooie producten te creëren. Bedrijfsprofiel Waar kom je te werken? Je komt te werken voor snelgroeiende softwareleverancier en allround dienstverlener. Klanten van deze

Bekijk vacature »

Robot Programmeur

In het kort Drie redenen waarom deze vacature uniek is! Programmeren van zelflerende robots Werken op kantoor en testen in de bedrijfshal Je krijgt verantwoordelijkheid, vrijheid en je mag werken naar eigen inzicht De organisatie Hier ga je aan de slag Een bedrijf dat innovatieve robottoepassingen ontwerpt en bouwt voor onder andere de staal industrie, energie- bouw- en agrarische sector. De robots die vaak in combinatie met diverse randapparatuur geleverd worden vormen een totaaloplossing voor de klant. Dit zijn klanten over de hele wereld, van België en Duitsland tot China, India, maar ook in Nederland. Projecten waar momenteel aan wordt

Bekijk vacature »
The Hosh

The Hosh

26/09/2006 18:22:00
Quote Anchor link
hallo
ben bezig met een script.. dus ik selecteer een tekst, nou moet ik de tekst alleen laten verder gaan als er de stukjes '< ?php .. ?>' (zonder die spatie in < ?) en '<script .. >'
en '<style .. >' niet in zitten, dus alleen als het < en > is, maar als het nou een php stukje is, dan moetie het negeren.. is dat mogelijk met de functie preg_match_all??
en zoja hoe.. ik kan ongeveer met die functie omgaan.. maar niet helemaal :P
alvast bedankt
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door The Hosh
 
PHP hulp

PHP hulp

12/05/2024 10:37:11
 
Jelmer -

Jelmer -

26/09/2006 19:13:00
Quote Anchor link
Hij moet het negeren. Staat dat gelijk aan 'het mag (tijdelijk) weg'?

In dat geval zou je een preg_replace kunnen uitvoeren met een pattern als dit bijv. Hij is niet netjes of erg goed, maar hij werkt.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
<?php
$text
= <<<HEREDOC
Hell oworld
<script>document.write('JS')</script>
en
<style type="text/css">iets</style>
jaja
HEREDOC
;
echo preg_replace('/<([script|style|\?php])+[ ]*.*>(.+?)<\/[script|style|\?php]+>/i', '', $text);
?>
 
The Hosh

The Hosh

26/09/2006 19:19:00
Quote Anchor link
dus als ik het goed begrijp verwijderd hij alles tussen php, script en style tags??
en hoe voeg ik het daarna weer toe dan?
 
Jelmer -

Jelmer -

26/09/2006 19:27:00
Quote Anchor link
Met deze code wou dat niet, maar met de volgende zou het wel moeten lukken. Mijn tests deden het in ieder geval:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
<?php
$text
= <<<HEREDOC
Hell oworld
<script>document.write('JS')</script>
en
<style type="text/css">iets</style>
jaja
HEREDOC
;

$temporaryContent = array();

function
saveTemporaryContent($content)
{

   global $temporaryContent;
   $uniqId = uniqId('placeholder', true);
   $temporaryContent[$uniqId] = stripslashes($content);
   return $uniqId;
}


$cleanText = strtoupper(preg_replace('/(<([script|style|\?php])+[ ]*.*>(.+?)<\/[script|style|\?php]+>)/ie', 'saveTemporaryContent("$1")', $text));

echo '<p>' . $cleanText . '</p>';

echo '<p>' . str_ireplace(array_keys($temporaryContent), $temporaryContent, $cleanText) . '</p>';
?>
 
The Hosh

The Hosh

26/09/2006 19:29:00
Quote Anchor link
ok.. dan zal ik dat es ff probere..
voor nu bedankt.. maar ik zal hem ff uitprobere.. en dan zegge

greetz
 
Jelmer -

Jelmer -

26/09/2006 19:37:00
Quote Anchor link
Ow, trouwens, str_ireplace is een PHP5 functie, dus grote kans dat je daar tegenaan loopt. Helaas zou dat in mijn testje wel moeten omdat ik de placeholders ook omzet naar hoofdletters, maar dat waren ze origineel niet, dus hij herkent ze niet meer.

In mijn testopstelling zou je dat kunnen tenietdoen door
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?
   $temporaryContent
[$uniqId] = stripslashes($content);
?>

te vervangen met
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?
   $temporaryContent
[strtoupper($uniqId)] = stripslashes($content);
?>


Maar ik denk dat je dat buiten mijn testje niet nodig zal hebben.
 
The Hosh

The Hosh

26/09/2006 19:39:00
Quote Anchor link
ok ik zal dan ff probere
thxx :D
 
The Hosh

The Hosh

30/09/2006 16:15:00
Quote Anchor link
ok dat werkte niet :S
ff de stukje laten zien wat ik gebruik:
dit is wat ik gebruik om de text te selecteren:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
<?php
    /**
    * HTML
    * Coding begins only with < and ends with >
    */

    preg_match_all('#(<.*?'.'>)#is', $highlighted, $matches);
    for ($i = 0; $i <= count($matches[0]); $i++)
    {

        $replacer = highlight_html($matches[0][$i]);
        $highlighted = str_replace($matches[0][$i], $replacer, $highlighted);
    }

?>



en dit is de functie, in dit functie heb ik wat van de gecodeerde dinge kleur gegeven word, maar dat kom omdat het anders de hele text verpest:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
<?php
/**
* This will give html code a color ($input)
* some things aren't html. that's because we
* have encode these at the beginnen of the highlightstring()
* What the encoded string are, you have to read by the string itsel :-P
*/

function highlight_html($input)
{

    /**
    * These three array will make it easyer to preg_replace to colors
    */

    $commands_boldblue = array
    (
        '#(\ba\b)#', '#(\babbr\b)#', '#(\babove\b)#', '#(\bacronym\b)#', '#(\baddress\b)#', '#(\bapplet\b)#', '#(\barea\b)#',
        '#(\barray\b)#', '#(\bb\b)#', '#(\bbase\b)#', '#(\bbdo\b)#', '#(\bbgsound\b)#', '#(\bbig\b)#', '#(\bxmp\b)#',
        '#(\bblink\b)#', '#(\bblockquote\b)#', '#(\bbody\b)#', '#(\bbox\b)#', '#(\bbr\b)#', '#(\bbutton\b)#', '#(\bcaption\b)#',
        '#(\bcenter\b)#', '#(\bcite\b)#', '#(\bcode\b)#', '#(\bcol\b)#', '#(\bcolgroup\b)#', '#(\bcomment\b)#', '#(\bdd\b)#',
        '#(\bdel\b)#', '#(\bdfn\b)#', '#(\bdir\b)#', '#(\bdiv\b)#', '#(\bdl\b)#', '#(\bdoctype\b)#', '#(\bdt\b)#', '#(\bem\b)#',
        '#(\bembed\b)#', '#(\bfieldset\b)#', '#(\bfig\b)#', '#(\bform\b)#', '#(\bframe\b)#', '#(\bframeset\b)#', '#(\btfoot\b)#',
        '#(\bh\b)#', '#(\bh1\b)#', '#(\bh2\b)#', '#(\bh3\b)#', '#(\bh4\b)#', '#(\bh5\b)#', '#(\bh6\b)#', '#(\bhead\b)#',
        '#(\bhr\b)#', '#(\bhta\b)#', '#(\bhtml\b)#', '#(\bi\b)#', '#(\biframe\b)#', '#(\bimg\b)#', '#(\binput\b)#', '#(\bins\b)#',
        '#(\bisindex\b)#', '#(\bkbd\b)#', '#(\blabel\b)#', '#(\blegend\b)#', '#(\bli\b)#', '#(\blink\b)#', '#(\blisting\b)#',
        '#(\bmap\b)#', '#(\bmarquee\b)#', '#(\bmenu\b)#', '#(\bmeta\b)#', '#(\bmulticol\b)#', '#(\bnextid\b)#', '#(\bnobr\b)#',
        '#(\bnoframes\b)#', '#(\bnoscript\b)#', '#(\bnote\b)#', '#(\bol\b)#', '#(\boptgroup\b)#', '#(\boption\b)#', '#(\bp\b)#',
        '#(\bparam\b)#', '#(\bplaintext\b)#', '#(\bpre\b)#', '#(\bq\b)#', '#(\brange\b)#', '#(\broot\b)#', '#(\bs\b)#',
        '#(\bsamp\b)#', '#(\bselect\b)#', '#(\bsmall\b)#', '#(\bsound\b)#', '#(\bspacer\b)#', '#(\btbody\b)#', '#(\btd\b)#',
        '#(\bsqrt\b)#', '#(\bstrike\b)#', '#(\bstrong\b)#', '#(\bsub\b)#', '#(\bsup\b)#', '#(\btext\b)#', '#(\btextarea\b)#',
        '#(\btable\b)#', '#(\btextflow\b)#', '#(\bth\b)#', '#(\bthead\b)#', '#(\btitle\b)#', '#(\btr\b)#', '#(\btt\b)#',
        '#(\bu\b)#', '#(\bul\b)#', '#(\bvar\b)#', '#(\bwbr\b)#',
        /**
        * we replaced the text 'span' in 'c3Bhbg' by using
        * the function base64_encode().
        * so the next text is 'span'
        */

        '#(\bc3Bhbg\b)#',
        /**
        * we replaced the text 'style' in 'c3R5bGU' by using
        * the function base64_encode().
        * so the next text is 'style'
        */

        '#(\bc3R5bGU\b)#',
        /**
        * we replaced the text 'font' in 'Zm9udA' by using
        * the function base64_encode().
        * so the next two texts are
        * [1] basefont
        * [2] font
        */

        '#(\bbaseZm9udA\b)#',
        '#(\bZm9udA\b)#'
    );
    
    $commands_red = array
    (
        '#(\baccept\b)#', '#(\baccesskey\b)#', '#(\baction\b)#', '#(\balign\b)#', '#(\balink\b)#', '#(\balt\b)#',
        '#(\bapplicationname\b)#', '#(\barchive\b)#', '#(\baxis\b)#', '#(\bbackground\b)#', '#(\bbehavior\b)#', '#(\bbelow\b)#',
        '#(\bcellpadding\b)#', '#(\bbgproperties\b)#', '#(\bborder\b)#', '#(\bcellspacing\b)#', '#(\bchar\b)#',
        '#(\bcharoff\b)#', '#(\bcharset\b)#', '#(\bchecked\b)#', '#(\bclass\b)#', '#(\bclassid\b)#', '#(\bclear\b)#',
        '#(\bcodebase\b)#', '#(\bcodetype\b)#', '#(\bcols\b)#',  '#(\bcompact\b)#', '#(\bhttp-equiv\b)#', '#(\bhttp-equiv\b)#',
        '#(\bcontent\b)#', '#(\bcoords\b)#', '#(\bdata\b)#', '#(\bdatetime\b)#', '#(\bdeclare\b)#', '#(\bdefer\b)#',
        '#(\bdirection\b)#', '#(\bdisabled\b)#', '#(\bdynsrc\b)#', '#(\benctype\b)#', '#(\bequiv\b)#', '#(\bface\b)#',
        '#(\bfor\b)#', '#(\bframeborder\b)#', '#(\bframespacing\b)#', '#(\bgutter\b)#', '#(\bheaders\b)#', '#(\bheight\b)#',
        '#(\bhref\b)#', '#(\bhreflang\b)#', '#(\bhspace\b)#', '#(\bicon\b)#', '#(\bid\b)#', '#(\bismap\b)#',
        '#(\blanguage\b)#', '#(\bleftmargin\b)#', '#(\blongdesc\b)#', '#(\bloop\b)#', '#(\blowsrc\b)#', '#(\bmarginheight\b)#',
        '#(\bmarginwidth\b)#', '#(\bmaximizebutton\b)#', '#(\bmaxlength\b)#', '#(\bmedia\b)#', '#(\bmethod\b)#', '#(\bmethods\b)#',
        '#(\bminimizebutton\b)#', '#(\bmultiple\b)#', '#(\bname\b)#', '#(\bnohref\b)#', '#(\bnoresize\b)#', '#(\bnoshade\b)#',
        '#(\bnowrap\b)#', '#(\bobject\b)#', '#(\bonabort\b)#', '#(\bonblur\b)#', '#(\bonchange\b)#', '#(\bonclick\b)#',
        '#(\bondblclick\b)#', '#(\bonfocus\b)#', '#(\bonkeydown\b)#', '#(\bonkeypress\b)#', '#(\bonkeyup\b)#', '#(\bonload\b)#',
        '#(\bonmousedown\b)#', '#(\bonmousemove\b)#', '#(\bonmouseout\b)#', '#(\bonmouseover\b)#', '#(\bonmouseup\b)#',
        '#(\bonreset\b)#', '#(\bonselect\b)#', '#(\bonsubmit\b)#', '#(\bonunload\b)#', '#(\bprofile\b)#', '#(\bprompt\b)#',
        '#(\breadonly\b)#', '#(\brel\b)#', '#(\brev\b)#', '#(\brows\b)#',
        '#(\brules\b)#', '#(\brunat\b)#', '#(\bscheme\b)#', '#(\bscope\b)#', '#(\bscrollamount\b)#', '#(\bscrolldelay\b)#',
        '#(\bshape\b)#', '#(\bshowintaskbar\b)#', '#(\bsingleinstance\b)#', '#(\bsize\b)#', '#(\bsrc\b)#', '#(\bstandby\b)#',
        '#(\bstart\b)#', '#(\bsummary\b)#', '#(\bsysmenu\b)#', '#(\btabindex\b)#', '#(\btarget\b)#', '#(\btopmargin\b)#',
        '#(\btype\b)#', '#(\burn\b)#', '#(\busemap\b)#', '#(\bvalign\b)#', '#(\bvalue\b)#', '#(\bvaluetype\b)#',
        '#(\bversion\b)#', '#(\bvlink\b)#', '#(\bvrml\b)#', '#(\bvspace\b)#', '#(\bwidth\b)#', '#(\bwindowstate\b)#',
        '#(\bwrap\b)#', '#(\bscrolling\b)#', '#(\bselected\b)#',
        /**
        * we replaced the text 'color' in 'Y29sb3I' by using
        * the function base64_encode().
        * So the next five texts are
        * [1] bordercolor
        * [2] bordercolordark
        * [3] bordercolorlight
        * [4] bgcolor
        * [5] color
        */

        '#(\bborderY29sb3I\b)#',
        '#(\bborderY29sb3Idark\b)#',
        '#(\bborderY29sb3Ilight\b)#',
        '#(\bbgY29sb3I\b)#',
        '#(\bY29sb3I\b)#',
        /**
        * we replaced the text 'span' in 'c3Bhbg' by using
        * the function base64_encode().
        * so the next two texts are
        * [1] rowspan
        * [2] colspan
        */

        '#(\browc3Bhbg\b)#',
        '#(\bcolc3Bhbg\b)#',
        /**
        * we replaced the text 'style' in 'c3R5bGU' by using
        * the function base64_encode().
        * so the next text is 'borderstyle'
        */

        '#(\bborderc3R5bGU\b)#'
    );
    
    $commands_purple = array
    (
        '#(\b_blank\b)#', '#(\bblack\b)#', '#(\bblue\b)#', '#(\bbottom\b)#', '#(\bgreen\b)#', '#(\bhidden\b)#', '#(\bleft\b)#',
        '#(\bmagenta\b)#', '#(\bmiddle\b)#', '#(\borange\b)#', '#(\bpublic\b)#', '#(\bpurple\b)#', '#(\bred\b)#', '#(\bright\b)#',
        '#(\btop\b)#', '#(\bwhite\b)#', '#(\byellow\b)#'
    );

    /**
    * First we make the < and > special html characters, otherwise it won't echo
    */

    $temp = str_replace('<', '&lt;', $input);
    $temp = str_replace('>', '&gt;', $temp);

    /**
    * Then we give the things in the arrays $commands_purple,
    * $commands_red and $commands_boldblue their own color
    */

    $temp = preg_replace($commands_purple, '<span style="color: #9C029C;font-weight:bold">$1</span>', $temp);
    $temp = preg_replace($commands_boldblue, '<span style="color: #0000FF;font-weight:bold">$1</span>', $temp);
    $temp = preg_replace($commands_red, '<span style="color: red;font-weight:bold">$1</span>', $temp);
    $temp = preg_replace($commands_red, '<span style="color: red;font-weight:bold">$1</span>', $temp);
    return $temp;
}

?>
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door The Hosh
 
The Hosh

The Hosh

02/10/2006 14:22:00
Quote Anchor link
Niemand?
 
The Hosh

The Hosh

04/10/2006 19:32:00
Quote Anchor link
Niemand???

btw: wil niet spammen, maar heb dit echt nodig
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door The Hosh
 
The Hosh

The Hosh

19/10/2006 17:16:00
Quote Anchor link
Niemand??
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.