Priveberichten

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Full stack developer

Functie Binnen een ontzettend stimulerende werkomgeving kom jij te werken in een software team van 14 developers. Met ontzettend stimulerend bedoel ik een modern pand, wat voorzien is van alle nodige soft- en hardware, zodat jij jouw werk goed kan uitvoeren. Daarnaast zitten ze in een bos, waardoor je in een groene omgeving rustig kunt werken. Het team bestaat uit front end, back end en full stack developers. Jij krijgt dus de keuze hier waar jij jezelf het liefst op zou richten, maar de voorkeur gaat uit naar back end. Er wordt hier Scrum (agile) gewerkt in multidisciplinaire teams met

Bekijk vacature »

Java developer Zorgsysteem

Dit ga je doen Werken aan het eigen gebouwde zorgsysteem; Verbeteringen maken en toepassen binnen de applicatie; Jij gaat werken aan de Back-end van de applicatie en sporadisch werk je mee aan de Front-end; Samenwerken met andere teams voor een optimaal resultaat; Jij kan 'clean' werken en high quality code schrijven; Jij werkt resultaatgericht. Hier ga je werken De organisatie houdt zich bezig met diverse applicaties met betrekking tot zorgregistratie. Dankzij hun systeem komt alle informatie, omtrent de zorg van een patiënt, op een overzichtelijke en toegankelijke manier samen in één systeem te staan. Op deze manier is deze informatie

Bekijk vacature »

C# .NET Developer

Functieomschrijving Voor dit leuke softwarre bedrijf in de omgeving Vught zijn we per direct op zoek naar een C#/.NET Developer. Is development jouw passie en doe je dit graag met C#/.NET? Lees dan snel verder! Jou werkzaamheden zullen zijn: Zorgen voor de optimalisatie van de huidige software en het automatiseren van bedrijfsprocessen. Naar aanleiding van de wensen van de klant ga je, met je collega's op zoel naar passende oplossingen en je werkt dit uit tot een mooi eindproduct. Je gaat webshops, websites en webapplicaties ontwikkelen door middel van ASP.NET, C# en MVC Framework. Bedrijfsprofiel Deze opdrachtgever houdt zich bezig

Bekijk vacature »

Back-end ontwikkelaar

Functie omschrijving Wil jij meebouwen aan diverse databasesystemen in een klein bedrijf met een platte organisatie? In een team van ruim 10 ontwikkelaars wordt er aan diverse ICT oplossingen gewerkt. Jouw taken hierbij zullen bestaan uit: Het onderhouden en door-ontwikkelen van bestaande databases. Denk hierbij aan schema verbeteringen en performance-tuning. Bij nieuwe ontwikkelingen ga jij ook bezig met het bouwen van het databaseschema. Omdat je in een klein team werkt zal je ook de C# routine verder uitbouwen en ontwikkelen. Ook kan je meedraaien in algemene refactory-, ontwikkel- of testwerkzaamheden. Je zal voornamelijk gebruik maken van de volgende technieken: .NET

Bekijk vacature »

Ambitieuze medior developer

Wat je gaat doen: Heb jij al een paar jaar ervaring als developer maar wil jij naar the next level? In ons NextLevelDev Programma helpen wij jou om de volgende stap te zetten: een mooi programma aan trainingen op het gebied van Java, hippe frameworks, Agile/Scrum, OCP-certificering en optioneel: andere JVM-talen als Kotlin en Scala; Cloud (AWS, Azure, GCP) Soc Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun

Bekijk vacature »

Front-end Developer

Dit ga je doen Doorontwikkelen van software; Ontwikkelen en testen van nieuwe functionaliteiten; Implementaties van nieuwe functionaliteiten en updates; Verzorgen van technische migraties naar nieuwe frameworks; Verwerken van incidenten. Hier ga je werken Onze klant, gevestigd in de regio Amsterdam, draagt bij aan het verbeteren van de veiligheid en efficiëntie van de Nederlandse infrastructuur door het ontwikkelen van afgemeten software oplossingen. Zo passen zij location intelligence toe om onderhoud en reparaties efficiënt te laten verlopen. Verder zorgen deze systemen dat incidenten zo snel mogelijk worden opgelost. Als Front-end Developer ben jij samen met je team betrokken met het (door)ontwikkelen van

Bekijk vacature »

Front-end developer (Medior/Senior)

Functie Het front-end team bestaat momenteel uit 4 collega’s en is hard aan het groeien! Samen leveren jullie een essentiële bijdrage aan de applicaties die ze voor hun klanten realiseren. Je werkt in het front-end team samen met de back-end teams en product owners om te zorgen dat de applicaties een fijne gebruikerservaring opleveren. Jouw expertise zorgt ervoor dat de juiste keuzes gemaakt worden qua techniek en ontwerp, van back-end tot aan gebruiker. In samenspraak met je team bepalen jullie de beste keuze voor techniek. Ook is er altijd ruimte om nieuwe technieken te ontdekken. Eisen • Je hebt gedegen

Bekijk vacature »

C# Ontwikkelaar

Functie omschrijving We are looking for a dutch native speaker Wil jij graag aan de slag als C# ontwikkelaar en jouw skills verder ontwikkelen? Zoek niet verder! Als C# ontwikkelaar ga je aan de slag met de volgende taken: (verdere) ontwikkeling van de software voor de interne processen binnen een .net omgeving; optimaliseren van de dataprocessing; ontwerpen en implementeren van zowel desktop- als web-programmatuur; ontwikkeling van tools ten behoeve van consultants en klanten. Bedrijfsprofiel Deze organisatie is gevestigd in de regio van Den Bosch. Zij ontwikkelen business intelligence software voor een specifieke branche. Dit houdt in dat zij dashboards ontwikkelen

Bekijk vacature »

SQL database developer

Functie omschrijving Voor een software bedrijf in omgeving Breda zijn wij op zoek naar een SQL database ontwikkelaar. Dit bedrijf bouwt applicaties om processen in distributiecentra te optimaliseren. Ter uitbreiding van het huidige team developers zijn wij op zoek naar een SQL database ontwikkelaar. De klanten van dit groeiende bedrijf zitten door heel Europa en jouw werkzaamheden zullen er als volgt uitzien: Het samenstellen van de software op basis van de input vanuit de klant (T-SQL & C#.NET). Het bezoeken van klanten om de processen en mogelijkheden in kaart te brengen. Het ontwerpen van databases met T-SQL als programmeer laag.

Bekijk vacature »

Software developer (PHP) - Utrecht centrum

Functie Ieder onderdeel van de software draait op aparte servers en het bestaat dus echt uit verschillende componenten. Het team bestaat uit 4 developers, een klein team dus met korte lijnen. Alles in intern ontwikkeld en je werkt aan alle facetten. Van uitbreiding van de core tot maatwerk voor de klant. Ook liggen er verschillende uitdagingen op servervlak en databases. Je zult de eerste periode veel samenwerken met de lead developer om vervolgens echt je gang te gaan binnen de software. In het team streven ze naast de hoogst haalbare kwaliteit. Hiervoor werken ze nauw met elkaar samen en levert

Bekijk vacature »

Senior Front-end Developer

Dit ga je doen Met behulp van diverse programmeertalen ontwikkelen van Front-end software; Het begeleiden van het front-end team; Het oplossen van incidenten; Het bijhouden van een backlog; Je hebt een actieve bijdrage in de wekelijkse overleggen met de omliggende teams; Je houdt trends bij en adviseert het management hierover waar nodig; Helder communiceren met de stakeholders om hen zo mee te nemen in projecten en laten inzien wat de duur en toegevoegde waarde van bepaalde projecten is. Hier ga je werken Deze organisatie heeft circa 40 miljoen bezoekers per maand en heeft innovatie hoog in het vaandel staan. Het

Bekijk vacature »

Traineeship Full Stack .NET Developer

Dit ga je doen Start op 7 augustus 2023 bij de Experis Academy en ontwikkel jezelf tot een gewilde Full Stack .NET Developer. Maar hoe ziet het traineeship eruit en wat kun je verwachten? Periode 1 De eerste 3 maanden volg je fulltime, vanuit huis, een op maat gemaakte training in teamverband. Je leert belangrijke theorie en krijgt kennis van de benodigde vaardigheden en competenties die nodig zijn om de IT-arbeidsmarkt te betreden. Zowel zelfstandig als in teamverband voer je praktijkopdrachten op het gebied van front- en backend development uit. Wat er per week op het programma staat kun je

Bekijk vacature »

Front-end PHP Developer

Dit ga je doen Bouwen van de frontend van een nieuwe applicaties; Verbeteren van de user experience; Opstellen van een style guide; Schakelen met collega developers over de te bouwen oplossing; Je speelt een belangrijke rol in het neerzetten van het nieuwe systeem; Werken met o.a. Symfony 6, API Platform, Twig, Javascript, Redis Automatiseren van processen; Koppelen van verschillende functionaliteiten; Unit tests, integration tests, end-to-end tests; In de toekomst ga je nog werken aan andere projecten. Hier ga je werken Voor onze vaste opdrachtgever in de regio Breda zijn wij op zoek naar een Frontend Developer. Het betreft een organisatie

Bekijk vacature »

Front end ontwikkelaar

Functie Het huidige team bestaat uit momenteel uit 5 back end developers verdeeld van senior tot junior. Omdat de gehele front end van applicaties anders gaan insteken zijn ze op zoek naar een ervaren Front end developer die hen kan helpen de juiste keuzes te maken. Je krijgt veel vrijheid om te bepalen hoe je dit wilt ontwikkelen en vrijheid in welke techniek je hiervoor wilt gebruiken. Je zult je dus bezighouden met architectuur, documentatie en natuurlijk ontwikkeling van nieuwe functionaliteiten binnen de verschillende applicaties. natuurlijk heb jij ook mogelijkheden om te sparren binnen het team, maar ze gaan uit

Bekijk vacature »

Airport Developer / System engineer

De functie Als onze nieuwe Airport Developer / System Engineer is je doel om uit nieuwbouw- en onderhoudsprojecten maximale waarde te creëren voor Schiphol Group en haar stakeholders. Vanuit je visie en expertise, maar ook (technologische) ontwikkelingen, wetgeving en beleid vertaal je klantwensen naar een gedegen programma van eisen. In de planontwikkelingsfase werk je nauw samen met Plan Ontwikkelaars om je kennis in te brengen ten behoeve van de kwaliteit van het investeringsvoorstel. Je overlegt met diverse partijen, stelt de vraag achter de vraag en verbindt zo de belangen van de luchthaven, proceseigenaar en asseteigenaar om tot een gedragen ontwikkelopgave

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 volgende »

Henke van der bunt

Henke van der bunt

22/02/2011 11:11:47
Quote Anchor link
Hallo,

Je ziet op sommige sites wel eens dat ze in het menu hebben staan: Priveberichten (2) die 2 staat dan voor aantal berichten.

Zoiets wil ik ook graag hebben voor mijn site.

Heeft iemand zoiets of weet iemand een tutorial waar ik iets uit kan halen?

Alvast bedankt.

Mvg, Henk
 
PHP hulp

PHP hulp

12/05/2024 23:11:38
 

22/02/2011 11:14:56
Quote Anchor link
Kan je SQL?
 
Henke van der bunt

Henke van der bunt

22/02/2011 11:15:39
Quote Anchor link
Ja, maar niet zover als dit
Gewijzigd op 22/02/2011 11:15:55 door Henke van der bunt
 
Bram Boos

Bram Boos

22/02/2011 11:15:45
Quote Anchor link
Wat heb je tot nu toe zelf geprobeerd?

Ik zou beginnen met de MySQL beginnerstutorial te lezen. Hier kun je veel informatie uithalen.
 

22/02/2011 11:16:23
Quote Anchor link
Henke van der bunt op 22/02/2011 11:15:39:
Ja, maar niet zover als dit


Dan ga je sql leren :-)
 
Henke van der bunt

Henke van der bunt

22/02/2011 11:17:51
Quote Anchor link
Daar had ik al gekeken.

maar staat niks in over mijn vraag
 

22/02/2011 11:18:57
Quote Anchor link
Nee, niet specifiek. Maar als je SQL kan (van normaliseren tot joins), dan is het gewoon een kwestie van denken en kan je zelf maken hoe het moet.
 
Henke van der bunt

Henke van der bunt

22/02/2011 11:19:48
Quote Anchor link
Tjonge.

Weer 5 dagen bezig zo'n hele website te lezen.

Nee bedankt.
 
Bram Boos

Bram Boos

22/02/2011 11:20:09
Quote Anchor link
Een klein duwtje in de goede richting: (je zult zelf de rest nog even moeten bedenken).
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
<?php
$query
= "
SELECT
    *
FROM
    berichten
WHERE
    read = 0
"
;

if($Mysqli->affected_rows > 0)
{

    //er zijn meer dan 0 ongelezen bericten
    echo 'Priveberichten ('.$Mysqli->affected_rows.')';
}

else
    {
        //er zijn geen ongelezen berichten
        echo 'Priveberichten';
    }

?>
Gewijzigd op 22/02/2011 11:22:29 door Bram Boos
 
Henke van der bunt

Henke van der bunt

22/02/2011 11:20:57
Quote Anchor link
Ok bedankt
 

22/02/2011 11:24:25
Quote Anchor link
Henke van der bunt op 22/02/2011 11:19:48:
Tjonge.

Weer 5 dagen bezig zo'n hele website te lezen.

Nee bedankt.

Als je de kennis in huis hebt, dan hoef je die site niet door te lezen. En je hoeft niet per se die site door te lezen. Je kunt ook een boek over SQL doorlezen. Maar toch zul je het zelf moeten doen. Het komt je niet aanwaaien. Tenzij je het iemand voor jou laat doen. Dan moet je een vacature plaatsen.
Bram Boos op 22/02/2011 11:20:09:
Een klein duwtje in de goede richting: (je zult zelf de rest nog even moeten bedenken).
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
<?php
$query
= "
SELECT
    *
FROM
    berichten
WHERE
    read = 0
"
;

if($Mysqli->affected_rows > 0)
{

    //er zijn meer dan 0 ongelezen bericten
    echo 'Priveberichten ('.$Mysqli->affected_rows.')';
}

else
    {
        //er zijn geen ongelezen berichten
        echo 'Priveberichten';
    }

?>

Als dit al een opzet is... Volgens mij niet echt.
 
Henke van der bunt

Henke van der bunt

22/02/2011 11:28:32
Quote Anchor link
Ik heb hem geprobeerd.
Hij geeft telkens aan dat er geen priveberichten zijn, twerwijl ze toch in de database zitten.

Hoe kan dat?

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
<?php

$query
= "
SELECT
    *
FROM
    priveberichten
WHERE
    gelezen = 0
"
;

if($Mysqli->affected_rows > 0)
{

    //er zijn meer dan 0 ongelezen bericten
    echo 'Priveberichten ('.$Mysqli->affected_rows.')';
}

else
    {
        //er zijn geen ongelezen berichten
        echo 'Priveberichten (0)';
    }

?>
 

22/02/2011 11:30:46
Quote Anchor link
Tja, niet de juiste query, niet de juiste tabel, geen gebruik van mysqli, een andere fout?
Sowieso kan die query anders. En die andere fout weghalen 'toevoegen'. Ik zeg niet voor niets dat dit geen opzet is.
Gewijzigd op 22/02/2011 11:31:23 door
 
Bram Boos

Bram Boos

22/02/2011 11:30:49
Quote Anchor link
Ik had nog gezegd dat je zelf de rest nog moet invullen. Je vergeet de query uit te voeren.

Hoe je dat doe kun je nogmaals hier vinden...
 
Henke van der bunt

Henke van der bunt

22/02/2011 11:32:07
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
<?php
$cfg
['host'] = 'localhost'; // Meestal localhost
$cfg['user'] = ''; // gebruikersnaam
$cfg['pass'] = ''; // Paswoord
$cfg['datb'] = ''; // Database naam

$try['connect'] = mysql_connect($cfg['host'], $cfg['user'], $cfg['pass']) or die(mysql_error());
$try['selectd'] = mysql_select_db($cfg['datb'], $try['connect']) or die (mysql_error());
?>


Dit staat er boven? Moet toch goed zijn?
Gewijzigd op 22/02/2011 11:32:43 door Henke van der bunt
 

22/02/2011 11:34:02
 
Bram Boos

Bram Boos

22/02/2011 11:36:31
Quote Anchor link
Ten eerste: gebruik nooit die().
Ten tweede: je kan beter mysqli gebruiken aangezien mysql verouderd is.
Ten derde: er zit geen foutafhandeling in...
Ten vierde: dit is een code om verbinding te maken, je moet nog steeds de query uitvoeren. Informatie hierover kun je vinden in eerdergenoemde tutorial.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
<?php
ini_set('display_errors', 'On');

error_reporting(E_ALL);

    $db['host']                 = 'localhost';

    $db['gebruikersnaam']             = 'root';

    $db['wachtwoord']             = '******';

    $db['database']             = '******';

    

    $Mysqli = new mysqli($db['host'], $db['gebruikersnaam'], $db['wachtwoord'], $db['database']);

    

        if(mysqli_connect_errno())

        {


            echo 'Fout bij verbinding: '.$Mysqli->error;

        }

?>
Gewijzigd op 22/02/2011 11:37:46 door Bram Boos
 
Henke van der bunt

Henke van der bunt

22/02/2011 11:36:56
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
<?php
$mysqli
= new mysqli('');
if(mysqli_connect_errno())
{

    trigger_error('Fout bij verbinding: '.$mysqli->error);
}



$sql = "SELECT * FROM priveberichten WHERE gelezen = 0";
if(!$result = $mysqli->query($sql))
{

    trigger_error('Fout in query: '.$mysqli->error);
}


if($Mysqli->affected_rows > 0)
{

    //er zijn meer dan 0 ongelezen bericten
    echo 'Priveberichten ('.$Mysqli->affected_rows.')';
}

else
    {
        //er zijn geen ongelezen berichten
        echo 'Priveberichten (0)';
    }

?>


Heb nu dit, en nog steeds 0 :S
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

22/02/2011 11:40:41
Quote Anchor link
Als je bovenin $mysqli met kleine letter zet, moet je het niet verderop ineens met hoofdletter doen.
 

22/02/2011 11:40:56
Quote Anchor link
Bram Boos op 22/02/2011 11:36:31:
(...)
Ten tweede: je kan beter mysqli gebruiken aangezien mysql verouderd is.
(...)


Je kunt beter pdo gebruiken dan mysqli, aangezien mysqli rotzooi is.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

22/02/2011 11:47:48
Quote Anchor link
Leg uit Karl :-P
Gewijzigd op 22/02/2011 11:48:23 door - Ariën -
 

Pagina: 1 2 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.