Probleem met pincode script

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Kees van dijk

kees van dijk

04/10/2006 21:18:00
Quote Anchor link
Ik heb dit script op het internet gevonden:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
<?php
     if($_SERVER['REQUEST_METHOD'] == "POST"){ // Als er op submit gedruk is...

     if(empty($_POST['pincode'])){ // Controleer of er wel een pincode is ingevoerd
     echo "Je hebt geen pincode ingevoerd!<br /><a href=\"javascript&#058;history.back();\">Ga terug</a>";
     }
else {
            //Er is een pincode ingevoerd, controleer of de pincode geldig is.

            $username="keeszie"; // De gebruikersnaam voor het inloggen op mobilemoney site
            $password="more-fun.nl"; // Het wachtwoord voor de gebruikersnaam
            $pincode = "".$_POST['pincode']."";
            $layout = "valid"; //De manier waarop de ouput wordt weergegeven, zie http://www.mobilemoney.com/index.asp?page=affiliates&action=settings&subaction=validate   voor de opties

            $url = "http://www.mobilemoney.biz/validate.asp?username=$username&password=$password&pincode=$pincode&output=$layout";
            $result = implode ('', file($url));

      if($result == "-1" OR $result == "-3") {
            print "De ingegeven pincode klopt niet of is verlopen. Ga terug en probeer het opnieuw.";
            }

            elseif($result == "-2") {
            print "De ingegeven pincode klopt niet of is verlopen. Ga terug en probeer het opnieuw.";
            }

            elseif($result == "1") {
            /*Hier komt dat het afgeschermde gedeelte van je website*/

            }
            }

 }
else {
       //Er is nog niet op submit gedrukt, laat het pincode veld zien
       echo "<form action=\"".$_SERVER['PHP_SELF']."\" method=\"post\">
       Pincode:<input type=\"text\" name=\"pincode\">
       <br /><input type=\"submit\" value=\"Verzend pincode\">
       </form>"
;
       }

?>


Werkt prima, naja bijna.
De betaling komt bij mij binnen en hij checkt netjes of er wel betaald is.
Is dit het niet het geval geeft hij netjes aan dat het niet betaald is, maar als het wel betaald is dan laat hij een leeg scherm zien.
Hier zou er dus tekst moeten komen te staan, of een link.

Ik heb al diverse dingen geprobeerd in te vullen inplaatst van:

/*Hier komt dat het afgeschermde gedeelte van je website*/

Dit heb ik geprobeert:

print "yes het werkt";
en echo"yes het werkt";
en ook gewone tekst hielp niet.

Maar elke keer laat hij niks zien, wie weet hoe ik dit moet doen?
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Kees van dijk
 
PHP hulp

PHP hulp

11/05/2024 19:56:18
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

04/10/2006 21:25:00
Quote Anchor link
Please, formatteer je code, zodat hij leesbaar wordt:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
<?php
    if($_SERVER['REQUEST_METHOD'] == "POST") {
        if(empty($_POST['pincode'])) {
            echo "Je hebt geen pincode ingevoerd!<br /><a href=\"javascript&#058;history.back();\">Ga terug</a>";
        }

        else {
            $username="xxxx";
            $password="xxxx";
            $pincode = $_POST['pincode'];
            $layout = "valid";
            $url = "http://www.mobilemoney.biz/validate.asp?username=$username&password=$password&pincode=$pincode&output=$layout";
            $result = implode ('', file($url)); // deze regel is vreemd. Hoe moet er uit een implode ooit de waarde 1 rollen?
            if($result == "-1" OR $result == "-3") {
                print "De ingegeven wincode klopt niet! Ga terug en probeer het opnieuw!";
            }

            elseif($result == "-2") {
                print "De ingegeven wincode klopt niet! Ga terug en probeer het opnieuw!";
            }

            elseif($result == "1") {
        }
    }

    else {
        echo "<form action=\"".$_SERVER['PHP_SELF']."\" method=\"post\">";
        echo "Pincode:<input type=\"text\" name=\"pincode\">";
        echo "<br /><input type=\"submit\" value=\"Verzend pincode\">";
        echo "</form>";
    }

?>
 
Gerben van Erkelens

Gerben van Erkelens

04/10/2006 22:11:00
Quote Anchor link
Hmmm, het onderstaande werkt dus niet?

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
<?
...
elseif($result == "-2") {
                print "De ingegeven wincode klopt niet! Ga terug en probeer het opnieuw!";
            }

            elseif($result == "1") {
print "Je pincode klopt! w00t!";
}.....


hmmm waarom format hij zo raar
?>
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Gerben van Erkelens
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.