Probleem

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Ervaren PHP developer gezocht!

Functie Het team bestaat inmiddels uit zo’n 25 collega’s met specialisten op het gebied van development, data(analyse), marketing, infrastructuur en finance. Ze hebben een supermodern pand en bieden hiernaast veel vrijheid en verantwoordelijkheid. Ze doen er alles aan om jou op te gemak te stellen. Zo kun je je eigen werkplek inrichten naar persoonlijke wensen, maar gaan ze bijvoorbeeld ook jaarlijks met elkaar wintersporten en zijn er andere leuke uitjes. Als onderdeel van één van de scrumteams ga je aan de slag, samen ben je medeverantwoordelijk voor het doorontwikkelen van hun business applicatie waar het traffic team dagelijks mee werkt.

Bekijk vacature »

Magento2 Developer

Functie Ben jij een ontwikkelaar en wil jij een volgende stap zetten en als teamlead aan de slag? Lees dan snel verder! Voor een gewilde opdrachtgever in omgeving Delft zijn wij op zoek naar een programmeur die als meewerkend voorman aan de slag wilt gaan. Een developer die een team van twee man aan zal sturen. Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uitzien; Ontwikkelen en ontwerpen van API's; Maatwerkoplossingen; Databeveiliging; Optimalisatie webshops; Ontwikkelen technische implementaties voor verbetering database; Aanspreekpunt voor de organisatie en verantwoordelijk voor de aansturing van externe developers. Zoek je veel uitdaging en veelzijdigheid in je werk dan

Bekijk vacature »

PHP developer (Laravel/Vue.js)

Functie Het team telt momenteel 20 collega’s, bestaande uit developers (front- en backend) en het operations team, waaronder ook het management en twee scrum masters vallen. Ze zijn op zoek naar een PHP developer die in staat is zelfstandig te werken. Je komt te werken in één van de drie scrumteams en gaat aan de slag met een project voor de klant. Het fijne hieraan is dat je wel afwisseling hebt qua werk, maar tegelijkertijd doorlopend werkt voor bestaande klanten. Hierdoor krijg je ook de kans om echt de diepte in te gaan en innovatieve technische oplossingen neer te zetten.

Bekijk vacature »

Mendix Developer

For our client in Amsterdam, we are looking for a Senior Mendix Developer. Company description Our client is an IT Consultancy company who’s been active for 10 years now. With their ambitious team, they are working with different clients in order to help them with analyzing their data and giving advice to them, regarding how they can use their data in the smartest ways, or to make sure that their mobile or web applications are working efficiently. As you get a glimpse of various industries, it is guaranteed that no day will be the same. Job description As a Mendix

Bekijk vacature »

Oracle APEX Ontwikkelaar (3.500-6.000 euro)

Bedrijfsomschrijving Ben jij een getalenteerde Oracle APEX ontwikkelaar met minimaal één jaar ervaring in het ontwikkelen van Oracle APEX-applicaties? Ben je gepassioneerd over het ontwikkelen van bedrijfskritische oplossingen en wil je werken bij een toonaangevend consultancybedrijf? Dan zijn wij op zoek naar jou! Deze organisatie beschikt over zowel inhouse als externe projecten, maar bovenal over een sterk team en netwerk van opdrachten waardoor jij jezelf verder kunt ontwikkelen. Het team bestaat uit een aantal junior en medior developers, maar vooral uit senioren. De business unit managers binnen het team zijn mensen die hun vak verstaan en zelf als Oracle APEX

Bekijk vacature »

Medior Java developer

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Front-end Developer

Dit ga je doen Het onderhouden, ontwikkelen en testen van front-end software van diverse klant- en medewerkersapplicaties; Het ontwikkelen van maatwerk front-end oplossingen in Vue.js en participeren in een scrumteam; Mede-verantwoordelijk voor het begeleiden en coachen van drie junior front-end developers; Verantwoordelijk voor code-reviews en het opstellen van de juiste documentatie zoals userstories en API ontwerp; Participeren in diverse projecten t.b.v. optimalisatie van diverse applicaties; Het opzetten van API koppelingen met externe applicaties. Hier ga je werken Betreffende organisatie is gevestigd in de regio van Swifterbant en is al ruim 20 jaar lang bedreven in het ontwikkelen en aanbieden van

Bekijk vacature »

Front-end developer (Medior/Senior)

Functie Het front-end team bestaat momenteel uit 4 collega’s en is hard aan het groeien! Samen leveren jullie een essentiële bijdrage aan de applicaties die ze voor hun klanten realiseren. Je werkt in het front-end team samen met de back-end teams en product owners om te zorgen dat de applicaties een fijne gebruikerservaring opleveren. Jouw expertise zorgt ervoor dat de juiste keuzes gemaakt worden qua techniek en ontwerp, van back-end tot aan gebruiker. In samenspraak met je team bepalen jullie de beste keuze voor techniek. Ook is er altijd ruimte om nieuwe technieken te ontdekken. Eisen • Je hebt gedegen

Bekijk vacature »

Als Front-end developer werken aan apps voor het o

Functie Als Front-end developer werk je intensief samen met 1 van de UX-designers en denk je mee over de gebruiksvriendelijkheid en design van onze web- en mobile apps. Je bent betrokken bij sessies met gebruikers om designs te valideren en usability van de app-in-wording te testen. Vervolgens gebruik je dit om samen met je team waarin ook back-end (.NET) developers zitten, te zorgen voor de realisatie van de best mogelijke apps voor studenten en docenten. Eisen • Je hebt een hands-on development en coding mind-set en werkt graag aan een high quality code base welke je consequent onderhouden kan worden

Bekijk vacature »

Back-end developer

Functieomschrijving Voor een gewaardeerde werkgever in regio Tilburg zijn wij op zoek naar een gemotiveerde SQL Developer/ functioneel consultant. Jij wordt verantwoordelijk voor zowel het ontwerpen en implementeren van SQL-databases als voor het in kaart brengen van de bedrijfsprocessen van een organisatie en het vertalen van deze processen naar IT-oplossingen. Jouw takenpakket komt als volgt uit te zien: Ontwerp en implementatie van SQL-databases: Je ontwerpt, ontwikkelt en implementeert SQL-databases om de data behoeften van de organisatie te ondersteunen; Analyse van bedrijfsprocessen: Je analyseert de bedrijfsprocessen van de organisatie om de behoeften van de klant te begrijpen en te vertalen naar

Bekijk vacature »

Software Programmeur

Functie omschrijving Voor onze opdrachtgever in omgeving Rotterdam zijn wij opzoek naar een software programmeur die goed kan schrijven in de talen C of C++ en die het leuk vind om te werken met Linux! Werkzaamheden Programmeur Je bent bezig met het ontwikkelen van software en webapplicaties. Je kunt technische klussen uitvoeren op locatie. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een project goed verloopt. Je zult klanten ondersteunen. Verder zul je technische ontwerpen en gebruikersdocumentaties schrijven en deze onderhouden. Bedrijfsprofiel Dit bedrijf wil de klanten een volledige oplossing kunnen bieden, waarbij ze een

Bekijk vacature »

Junior PHP Developer

Dit ga je doen Software development met behulp van C# .NET en / of PHP, je mag zelf kiezen waar jij je in wil specialiseren Meedenken over het nieuwe pakket, waar moet het aan voldoen? Unit-, integratie- en diverse andere tests schrijven en uitvoeren Nauw samenwerken met je IT collega's zoals Testers, Developers, DevOps Specialisten en Architecten Jezelf ontwikkelen met behulp van trainingen en cursussen Hier ga je werken Onze klant, een grote speler in de medische sector, is op zoek naar een enthousiaste junior (of meer ervaren) Software Developer die klaar is voor een nieuwe stap in zijn of

Bekijk vacature »

Front end developer binnen de consultancy

Functie Je komt in een team met ambitieuze developers die de passie voor Front-End met jou delen. Samen ga je aan de slag met leuke en leerzame opdrachten. Het team heeft een eigen budget en financiën en zij bepalen zelf hoe dat besteed en investeert wordt. Je gebruikt tools als JavaScript, Node.js, React, Angular, Typescript en Vue.js wanneer je werkt aan de opdrachten. Daarnaast zul je veel leren van je collega’s en gezamenlijk een leuke tijd doorbrengen tijdens activiteiten zoals wintersport, hackatons en conferentiebezoeken. Je krijgt niet alleen de mogelijkheid Front-End te ontwikkelen, maar ook vooral jezelf. Dit kan behaald

Bekijk vacature »

.NET Developer

Dit ga je doen Binnen het team bouw je aan een applicatie met andere .Net Developers, testers een Product Owner en een Business Analyst. Met het team wordt de backlog besproken. In overleg claim jij jouw deel en zorgt ervoor dat onderhoud en innovatie wordt gerealiseerd. Het project dat momenteel draait is het opgraden van de omgeving. Doorontwikkelen van de huidige applicatie; Overleggen met teamleden om de backlog te verdelen; Onderhouden van de huidige omgeving; Sparren met de business en het ophalen van nieuwe requirements. Hier ga je werken De organisatie is een van de grootste landelijke aanbieder van diverse

Bekijk vacature »

PHP Developer

As a PHP Developer at Coolblue, you ensure that our webshops work as optimal as possible. How do I become a PHP Developer at Coolblue? As a PHP Developer you work together with other development teams to make our webshop work as optimal as possible and to make our customers happy. Although you are a PHP Developer, you are not averse to a little TypeScript or other technologies that might be used. Would you also like to become a PHP Developer at Coolblue? Read below if the job suits you. You enjoy doing this Writing vanilla PHP code. Working with

Bekijk vacature »
Toine vd P

Toine vd P

27/06/2008 17:40:00
Quote Anchor link
Dag PHP'ers,

ik krijg met PHPMailer telkens onderstaande fout.

" Language string failed to load: instantiate "


Ik vermoed dat het met de serverconfiguratie te maken heeft, kan iemand assistentie verlenen?

Twan vd Poel

EDIT: ?
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Toine vd P
 
PHP hulp

PHP hulp

12/05/2024 13:20:02
 
Toine vd P

Toine vd P

27/06/2008 18:30:00
Quote Anchor link
any takers?
 
Guus Geluk

Guus Geluk

27/06/2008 19:53:00
Quote Anchor link
Niet bumpen en kies volgende keer een fatsoenlijke titel voor je topic.
 
Martijn Verhoef

Martijn Verhoef

27/06/2008 22:28:00
Quote Anchor link
eerste Google...

http://www.u-g-h.com/index.php/2007/04/27/phpmailer-issue-on-iis/
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Martijn Verhoef
 
Toine vd P

Toine vd P

29/06/2008 15:36:00
Quote Anchor link
Dag heren,

@GuusGeluk, Bumpen ? Mag ik na 40 minuten nog geen reactie gekregen te hebben even de aandacht weer opkrikken ?
@Martijn Tuurlijk heb ik gegoogled, ik heb die topic al doorgelezen en doorgevoerd maar het mocht niet baten

En sorry voor de slecht gekozen topic, haastige spoed ...

Ik heb echt het vermoeden dat het aan mijn server ligt, kan iemand helpen ?
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Toine vd P
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

29/06/2008 15:37:00
Quote Anchor link
Twan van der Poel schreef op 29.06.2008 15:36:
Dag heren,

@GuusGeluk, Bumpen ? Mag ik na 40 minuten nog geen reactie gekregen te hebben even de aandacht weer opkrikken ?

Nee, dat mag niet. Na 24 uur pas.
 
Toine vd P

Toine vd P

01/07/2008 12:12:00
Quote Anchor link
Dag Mensen,

Ik krijg de fout " Could not instantiate mail function " , bij verzenden van mail met PHPMailer, het ligt NIET aan de code. Het ligt aan de server ik draai Ubuntu LTS met apache en ik denk dat het te maken heeft dat de webserver heen rechten heeft /usr/sbin/sendmail te runne o.i.d.

Weet iemand ook maar iets ?! Alles is welkom !

Twan
 
Jacco Engel

Jacco Engel

01/07/2008 12:15:00
Quote Anchor link
http://www.v7n.com/forums/coding-forum/55222-solved-language-string-failed-load-instantiate.html

Uberhaupt de moeite genomen om te googlen? bovenstaande was namelijk de 1ste hit met je foutmelding
 
- wes  -

- wes -

01/07/2008 12:31:00
Quote Anchor link
sollie vs exsollie , bitchfight :)

maarja, idd betere titel en google ff :) 1e 5 hits
 
Toine vd P

Toine vd P

01/07/2008 12:41:00
Quote Anchor link
Hee php'ers,

Jongens, geen bullcrap ik heb heel veel gegoogled en volgende geprobeerd:

- Geprobeerd met mail() te verzenden ( wou uiteraard ook niet )
- Andere phpmailer versie gepakt
- De broncode aanpssingen in PHPMailer conform results google
- in php.ini de sendmail path parameter aangepast ( sendmail_path = "/usr/sbin/sendmail -t -i ) ( conform google results en conform "which sendmail" resultaat )
- Sendmail gechecked in PATH en waar nodig gecorrigeerd ( conform google results )

Ik heb het idee dat jullie denken dat dit mijn eerste poging was, maar dat zeker niet.
Ik ben er al meerdere dagen mee aan het kutten en het schiet maar niet op.

Laat alsjeblieft die " Niet bumpen" , " andere topic naam " en " eerst googlen " berichtjes even achterwegen en probeer met me mee te denken

Alles is welkom !!
 
Bo az

Bo az

01/07/2008 12:58:00
Quote Anchor link
Niet dat het je verder helpt met je probleem, maar volgens mij wordt PHPMailer niet meer ontwikkeld en zit er in de laatste versie een kritische bug. Vandaar dat het misschien verstandig is iets anders te gebruiken (Swift mailer, Zend Mail etc).

Maar zoals gezegd zal ook dat niet helpen om je probleem op te lossen omdat de mai() function überhaupt niet werkt.
 
Toine vd P

Toine vd P

01/07/2008 14:12:00
Quote Anchor link
Ja, inderdaad Boaz. Dus het moet 'em in mijn serverconfiguratie zitten Kan ik iets posten waar je iets aan zou kunnen zien ?

Bedankt voor je inzet Boaz !
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.