Probleempje?

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Medior/Senior Software Developers gezocht in de Ra

Functie Op dit moment staan er posities open voor de volgende functies: Front-end, Back-End & Fullstack software developer. Als Front-End software developer werk je met JavaScript en de bijbehorende technologieën zoals TypeScript, Angular, React, Vue en Svelte. Als Back-End software developer ben je bezig in NodeJS en doe je dit met behulp van AWS, NoSQL, REST en GraphQL. Je krijgt leuke en uitdagende opdrachten met een gemiddelde duur van anderhalf jaar. Hier werk je in een team met andere IT’ers aan het ontwikkelen en verbeteren van software. Je wordt begeleid door een accountmanager die fungeert als jouw aanspreekpunt. Het team

Bekijk vacature »

.Net developer

Sogeti is een organisatie met een goede werksfeer en zo min mogelijk hiërarchische verhoudingen. Ga je bij ons als .Net Developer aan de slag? Dan werk je dagelijks met collega’s aan de mooiste IT-projecten. Deze snelgroeiende groep collega’s krijgt energie van hun vak en dat merk je op de werkvloer. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je te certificeren. We organiseren regelmatig technische Meet-ups en doen we veel aan kennisdeling. Mede hierdoor zij wij dit jaar Microsoft Partner of the year geworden. Sogetisten staan klaar voor elkaar, hebben lol met elkaar en daarmee behalen we de mooiste resultaten! Werken bij Sogeti

Bekijk vacature »

PHP Software Developer

Functie omschrijving PHP Software Developer gezocht! Voor een organisatie in de regio Zeist die zich bezighoud met het verbeteren van de medicatieveiligheid zoeken wij een Software Developer. In deze functie zijn wij op zoek naar een slimme en enthousiaste Developer die interesse heeft in farmacie, logistiek en ICT. Daarnaast beschik je over een goed analytisch vermogen en ben je van nature gestructureerd en resultaatgericht. Je moet in deze functie daadkrachtig, flexibel en communicatief goed zijn. Je verantwoordelijkheden bestaan uit: Object georiënteerd programmeren; Werken in een scrumteam aan de ontwikkeling van een medicatiebewakingssysteem; Meedenken over de mogelijkheden en onmogelijkheden van projecten;

Bekijk vacature »

Als PHP developer (Symfony) bijdragen aan betere z

Functie Als Medior/Senior PHP developer wordt er een mate van zelfstandigheid verwacht, maar ook dat je goed in een team kunt opereren waar kennis wordt gedeeld en er bijvoorbeeld codereviews plaatsvinden. Kwaliteit staat voorop, mede hierom werken ze bijvoorbeeld zonder echte deadlines in hun sprints. De SaaS-applicatie wordt volledig ontwikkeld in PHP en Symfony. De module bestaat uit een stuk informatie verrijking en intelligentie wat resulteert in een medische check. De logica wordt daarom in de code geïntrigeerd. Je bent onder andere bezig met complexe databases waar meer dan 80.000 medicijnen op verschillende niveaus in staan, die maandelijks worden geactualiseerd.

Bekijk vacature »

Junior Front end developer

Functie Jij als developer gaat ons helpen onze producten verder te ontwikkelen en in te zetten in de markt. Op dit moment bestaat ons SaaS product uit 3 componenten die zowel los als in een pakket gekocht kunnen worden. Het gaat hier om een online kaartapplicatie, een workflow tool en een monitoring tool. Momenteel zijn wij 3 jaar geleden gestart met de ontwikkeling. De tech-stack waarmee we werken is voornamelijk Javascript, Vue.js en Python. Daarnaast gebruiken wij FaundaDB als database en werken we veel met GIS applicaties. De uitdaging die we momenteel hebben is dat we momenteel een intern team

Bekijk vacature »

Senior Fullstack Developer (GOLang, TypeScript)

Bedrijfsomschrijving Our client is one of the large worldwide accounting firms. Functieomschrijving We are looking for a senior (all-round) developer (Project On Demand / Tax Technology) Uses as much as possible technology in support of the development process: Git, Jenkins, Docker, npm, skaffold, helm, etc. We are looking for a real hands-on developer; ie not a team lead or other managerial-style role; Acts with integrity both internally and externally and takes personal responsibility in this respect; Curious about the developments within their field and driven to make a difference with the team; Able to empathize with colleagues and stakeholders and

Bekijk vacature »

Full stack Developer / .NET / Angular / Azure

Dit ga je doen Jij gaat je als Full Stack .NET Developer voornamelijk bezighouden met: Het vertalen van concepten naar passende innovatieve en duurzame oplossingen; Het ontwikkelen van bedrijf kritische en gebruiksvriendelijke applicaties voor de internationale markt en intern gebruik; Bouwen aan software om het Internet of Things netwerk te ondersteunen; Het maken en onderhouden van interfaces tussen systemen aan de hand van API's; Het onderhouden en blijven verbeteren van de ontwikkelde software. Hier ga je werken Binnen deze organisatie zal jij als Full Stack .NET Developer een belangrijke rol krijgen en ga je dagelijks de uitdaging aan om maatwerk

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Voor jou als junior .NET ontwikkelaar staat er een flinke uitdaging klaar bij dit bedrijf waar jij veel van kan gaan leren. Zo willen zij een flinke uitbreiding doen op het webbased gedeelte dat zij nu hebben en willen zij het standaard deel gaan moderniseren. Jouw team is dan ook op zoek naar een junior .NET ontwikkelaar die het leuk vindt om op basis van research en development aan de slag te gaan. Jouw mening telt mee als het gaat om hoe en met wat deze applicaties gebouwd en herschreven gaan worden. Jouw functie bij dit bedrijf gaat dan

Bekijk vacature »

SAP HANA Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Werklocatie: Veldhoven Vacature ID: 13382 Introductie We is looking for a HANA Developer to work for our client. The candidate has to have an experience in building Data Intensive Applications (DIA’s). The role of a HANA Developer at ASML involves working on building Data Intensive Applications in an industrial/enterprise environment. The primary responsibility is to handle data from various sources and determine the best way to structure it for use by data analysts, who will run queries and algorithms against it for predictive and prescriptive analytics through machine learning. Wat verwachten we van jou?

Bekijk vacature »

Junior Front end developer Onderwijssoftware

Functie Als Junior front end developer kom jij terecht in een klein, maar hecht team bestaande uit 5 andere developers (waarvan 2 senioren, 2 medior en 1 junior). Met de gezamenlijke missie om “ieder kind te helpen met onze software” wordt er dagelijks gepassioneerd en hard gewerkt aan ons in-house ontwikkeld platform. Deze software is gebaseerd is op AI, machine Learning en wetenschappelijke inzichten. Dagelijks zul jij werken met onze high traffic webapplicatie. We hebben ruim 300.00 gebruikers en meer dan 2 miljard records waar je te maken mee krijgt! Verder zul jij je bezighouden met: – Het ontwikkelen van

Bekijk vacature »

PHP Developer

Zie jij mogelijkheden om onze tooling technisch te verbeteren en uit te bouwen? Over Jobmatix Jobmatix is een innovatieve en internationale speler op het gebied van jobmarketing. Onze jobmarketing automation tool helpt organisaties bij het aantrekken van nieuw talent door vacatures digitaal, geautomatiseerd en op een efficiënte manier te adverteren en onder de aandacht te brengen bij de doelgroep op 25+ jobboards. Volledig performance-based, waarbij organisaties betalen op basis van cost per click of cost per applicant. Maandelijks wordt onze jobmarketing automation tool al gebruikt door vele directe werkgevers, intermediairs en mediabureaus, waaronder Picnic, Rijkswaterstaat, AdverOnline, Schiphol, DPA, Teleperformance en

Bekijk vacature »

Back-end Programmeur

Functieomschrijving Heb jij kort geleden je HBO ICT in ontvangst mogen nemen? Of ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Voor een ambitieuze werkgever in de regio van Breda zijn wij op zoek naar een Back-end programmeur met affiniteit met C#.NET, SQL en MS Access. Samen met team bestaand uit ware ICT professionals ben je verantwoordelijk voor het bouwen van maatwerk software voor hun klanten. Belangrijk is dat je kennis of ervaring hebt van C#.NET en SQL. Je toont een flexibele en sociale houding naar klanten toe. Je denkt in nieuwe mogelijkheden & gaat graag de uitdaging aan. Bedrijfsprofiel De

Bekijk vacature »

SQL Developer

Functie omschrijving Altijd al willen werken bij een snelgroeiend bedrijf, actief in de logistieke sector? Dit is je kans! Ik ben op zoek naar een ervaren SQL Developer in de omgeving Tilburg. Dit bedrijf is gespecialiseerd in in de ontwikkeling van software en maatwerk oplossingen voor het automatiseren van logistieke processen. Klanten zijn o.a. BOL en andere grote distributiecentrums. Jouw taken worden vooral: Verantwoordelijk voor ontwikkelen van stored procedures, voor snelle afhandeling van data; Optimalisatie van de SQL query's en T-SQL query's; Jij gaat je bezig houden met ontwerpen, ontwikkelen en optimaliseren van de MS SQL Databases; In deze functie

Bekijk vacature »

Traineeship Front-end developer (WO, 0 tot 3 jaar

Functie Zoals beschreven ga je vanaf start aan de slag bij een passende opdrachtgever, hierbij kijken ze echt naar jouw wensen, kennis/ervaring maar ook de reisafstand. Momenteel hebben ze meerdere klanten waarbij ze groepen hebben opgezet wat maakt dat er diverse uitdagende kansen liggen. Naast het werken bij de opdrachtgever, en het volgen van de masterclasses, zul je regelmatig met de andere trainees in contact zijn. Niet alleen op professioneel vlak maar juist ook bij de borrels en kwartaaluitjes! Kortom; een jaar lang hard aan jezelf werken in combinatie met gezelligheid en plezier. Spreek dit jou aan? Dan komen we

Bekijk vacature »

Pagina: « vorige 1 2 3 4 volgende »

TJVB tvb

TJVB tvb

28/02/2008 20:49:00
Quote Anchor link
Fijn dat we weten wat er aan de hand is, het is wel balen maar ik denk nog veel vervelender voor Halma.

In ieder geval wens ik ze veel succes.
 
PHP hulp

PHP hulp

20/05/2024 07:14:33
 
B a s
Beheerder

B a s

28/02/2008 21:08:00
Quote Anchor link
Dank je wel TJVB :). Het is redelijk snel opgelost vind ik! Slim om er een proxy tussen te gooien..

Users online scriptje heb ik even uitgezet totdat de proxy server er weer tussenuit is (totdat de ddos attack is afgelopen). Er zijn nu namelijk problemen met het registreren van de gebruiker zijn IP adres.

$_SERVER['HTTP_X_FORWARDED_FOR'] gebruik ik nu om inlog informatie op te slaan, dus wees niet bang dat we je IP adres niet meer registreren ;).
 
Onbekend Onbekend

Onbekend Onbekend

28/02/2008 21:12:00
Quote Anchor link
Bas: op chat zegt 'Niek' dat hij niet meer verbannen is, mss even naar kijken, mss zijn nu alle bans verdwenen? /me vind Niek niet zo leuk.. :P
 
B a s
Beheerder

B a s

28/02/2008 21:13:00
Quote Anchor link
Ach, misschien een goede tijd om ook Niek weer toe te laten tot de website..

Ik wis de ban lijst nu wel ff, people change! Hoop dat ik geen spijt krijg van deze uitspraak :).
 
Wouter K

Wouter K

28/02/2008 21:17:00
Quote Anchor link
Ja dan is men ander account weer proper :p

Grtz
 
Frank -

Frank -

28/02/2008 21:18:00
Quote Anchor link
Bas Kreleger schreef op 28.02.2008 21:13:
people change!
Wes?

Quote:
Hoop dat ik geen spijt krijg van deze uitspraak :).
Tja...

;)
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Frank -
 
Niek

Niek

28/02/2008 21:19:00
Quote Anchor link
Bas Kreleger schreef op 28.02.2008 21:13:
Ach, misschien een goede tijd om ook Niek weer toe te laten tot de website..

Ik wis de ban lijst nu wel ff, people change! Hoop dat ik geen spijt krijg van deze uitspraak :).

Misschien toch wel, maar moet je wel ff mijn andere account aanzetten. Nu moet ik echt super hard janken omdat ik die niet heb!
 
Onbekend Onbekend

Onbekend Onbekend

28/02/2008 21:19:00
Quote Anchor link
Was wes verbannen?
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

28/02/2008 21:20:00
Quote Anchor link
Ach, je ziet ook wel eens een generaal pardon bij wisseling van machthebbers. Misschien dat het bij de nieuwe lay-out ook goed uitpakt ;-)
 
Wouter K

Wouter K

28/02/2008 21:28:00
Quote Anchor link
Idee : Stuur iedereen een mail met de nieuwe layout (als hij uit is)
In de hoop meer actieve gebruikers te hebben.
 
B a s
Beheerder

B a s

28/02/2008 21:30:00
Quote Anchor link
Ja als alles stabiel draait na de lanceren is dat een goed idee :)
 
Niek

Niek

28/02/2008 21:37:00
Quote Anchor link
ej gozer, unban me account dan ook
 
B a s
Beheerder

B a s

28/02/2008 21:48:00
Quote Anchor link
Als je een ID nummer hebt ofzo dan wil ik dat best doen, maar wel ff rustig blijven nu he? En vriendelijk; want 'ej gozer, unban me account dan ook' komt niet echt vriendelijk over.. Ban zit er nl zo weer op..
 
Niek

Niek

28/02/2008 21:51:00
Quote Anchor link
770
 
Aaa Trump

aaa Trump

28/02/2008 21:53:00
Quote Anchor link
Waar slaat die reactie op?

Ban!
 
Niek

Niek

28/02/2008 21:54:00
Quote Anchor link
omg doe normaal robin, frikandel.

Bemoei je niet met zaken waar je niks mee te maken hebt.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Niek
 
Aaa Trump

aaa Trump

28/02/2008 21:55:00
Quote Anchor link
Die sloeg al hellemaal nergens op + uitschelden van leden == ban();
exit();

Edit:
+ off topic

Edit;

start_ontopic();
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door aaa Trump
 
Niek

Niek

28/02/2008 21:56:00
Quote Anchor link
omg, jij bent echt een adje he ? :S Waarom bemoei je je met mij!? ga een leven zoeken.

En je mag ook wel normaal praten, ipv zo wannabee PHP te doen ..
 
Niels Janssen

Niels Janssen

28/02/2008 21:59:00
Quote Anchor link
Niek, robin, ga dit even over privé berichten uitvechten.

@Robin: lok geen ruzie uit door het melden van Niek's oude lidnummer een nutteloze reactie te noemen en ga al helemaal niet rondslingeren met bans die je niet kunt uitdelen.

@Niek: doe even rustig anders veranderd Bas straks nog van gedachten.
 
Niek

Niek

28/02/2008 22:01:00
Quote Anchor link
Niels, ik ben rustig. Maar ik kan er niet tegen dat een noob zoals robin zo tegen me doet.
 

Pagina: « vorige 1 2 3 4 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.