Probleempje?

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Back-end programmeur

Functieomschrijving Heb jij recent jouw HBO ICT diploma in ontvangst mogen nemen? Of ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Voor een erkende werkgever in regio Waalwijk zijn wij op zoek naar een back-end developer. Kennis of ervaring met C# & SQL is een must! Je houdt je bezig met het ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten; Je bent verantwoordelijk voor de beheer en ontwikkeling van de software; Je draagt bij aan de implementatie van aanpassingen, verbeteringen en aanvullingen in de C# based applicaties; Je test de software en ontwikkelt deze door; Je brengt de aanpassingssuggesties van klanten in kaart, om ze

Bekijk vacature »

Traineeship Full Stack Java developer

Dit ga je doen Start jij op 7 augustus bij de Experis Academy dan kickstart jij jouw IT-carrière! We leiden je op tot een gewilde Full Stack Java Developer met alle kennis en vaardigheden die nodig zijn om de arbeidsmarkt te betreden. Wat kun je verwachten, hoe zit een dag in het leven van een Trainee eruit? Periode 1 Als Full Stack Java Developer Trainee volg je vanuit huis een op maat gemaakte onlinetraining die in het Engels wordt gegeven. De tijd die je kwijt bent aan het volgen van de training kun je vergelijken met een fulltime werkweek. In

Bekijk vacature »

C++ Ontwikkelaar

Functieomschrijving Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en werk je graag en goed in C++ en C#? Dan zijn we op zoek naar jou! Dit bedrijf is dé specialist op het gebied van automatiseringssoftware voor een specifieke branche en ze zijn per direct op zoek naar versterking in hun development team. Wat jij gaat doen binnen jouw rol als C++ ontwikkelaar; Je vertaalt de wensen van gebruikers naar een functioneel ontwerp. Je houdt je bezig met het ontwerpen, programmeren en testen van product aanpassingen. Je gaat nieuwe product releases implementeren in de projectteams. Je gaat de effecten van nieuwe

Bekijk vacature »

Digital Agency is looking for PHP developers!

Functie The team currently has 20 colleagues, consisting of developers (front and backend) and the operations team, which also includes management and two scrum masters. They are looking for a PHP developer who is able to work independently. You will work in one of the three scrum teams and start working on a project for the customer. The interesting thing about this is that you do have variety in terms of work, but at the same time continuously work for existing customers. This also gives you the opportunity to really go into depth and develop innovative technical solutions. In terms

Bekijk vacature »

PHP Developer (junior functie)

Functie omschrijving Ben jij een starter en wil je werken bij een jong en leuk bedrijf? Lees dan verder! Wij zijn op zoek naar een PHP Developer binnen een junior functie. Binnen dit bedrijf gaat het om persoonlijke aandacht en ontwikkeling! Je komt te werken voor een leuk communicatiebureau die alles op het gebied van online en offline communicatie doet. Dit doen zij voor verschillende branches, waardoor je aan diverse soorten projecten mag werken, dit maakt deze baan erg leuk! Daarbij werk je aan een door hun zelf ontwikkeld framework welke goed leesbaar is. Je maakt voor bedrijven op maat

Bekijk vacature »

PHP Developer

Functieomschrijving Wij zijn op zoek naar een PHP Developer met Laravel ervaring! Voor een groeiende werkgever in regio Breda zijn wij op zoek naar een medior PHP developer met Laravel ervaring. Je gaat aan de slag met het ontwikkelen van maatwerk software voor klanten in een specifieke markt. Als PHP developer ben je samen met een gemotiveerd team van 6 collega’s verantwoordelijk voor de ontwikkeling, beheer en het innoveren van informatiesystemen voor klanten in een specifieke branche. Als software developer ondersteun je complexe uitdagingen van klanten. Je brengt hun wensen in kaart en vertaalt deze door naar maatwerk software. Om

Bekijk vacature »

Lead Webdeveloper

As Lead Web Developer at KUBUS you are responsible for the implementation design of requirements and the software architecture of the web application and services of BIMcollab. In your role as lead developer you will naturally search for the optimum between the required implementation time, the performance of the application and a fast go-to-market of features, in line with our automated test and release train. Together with the other senior developers in your team you monitor the architecture of the application and you advise the product owner about necessary refactoring to improve the maintainability of the platform. Our development team

Bekijk vacature »

Backend Developer Scrummaster .NET

Samengevat: Deze werkgever is een ambitieus internetbedrijf met een passie voor digitale communicatie. Ben jij geschikt als Backend Developer? Heb je ervaring met .NET platform? Vaste baan: Backend Developer / SCRUM Master Scrum HBO WO €3.800 - €6.000 Deze werkgever is een innovatief bedrijf met enthousiaste mensen die jarenlang ervaring hebben met het ontwikkelen internet- en intranetoplossingen. Wij houden van korte lijnen en open en eerlijke communicatie. Wij zetten graag onze jarenlange ervaring in om perfect werkende oplossingen te ontwikkelen. Wij ondersteunen dienstverlenende organisaties bij het ontwikkelen en realiseren van een effectief, adaptief communicatieplatform. Je ontwikkelt met ons de meest

Bekijk vacature »

Applicatieontwikkelaar Java EE

Bedrijfsomschrijving De IV- organisatie van de Belastingdienst is verantwoordelijk voor en verzorgt de ICT- voorzieningen. Het merendeel van de applicaties wordt op dit moment door de IV- organisatie zelf ontwikkeld, onderhouden en beheerd in het eigen data center. Naast de zorg voor continuïteit op de massale heffing- en inningsprocessen die plaatsvinden binnen een degelijke, stabiele omgeving, wordt er tevens volop gewerkt aan modernisering van het IV- landschap. Dit gebeurt deels intern door gebruik te maken van de expertise die intern aanwezig is, maar ook door het aantrekken van (kant-en-klaar) oplossingen en expertise uit de markt. Functieomschrijving De afdeling IV –

Bekijk vacature »

Java Developer

Functie Wat ga je doen als Java developer? Jij komt terecht binnen een informeel team waarin je verantwoordelijk bent voor de backend systemen voor grote klanten als Ziggo en KPN. Als Medior Java developer werk je in teamverband en soms individueel. Gedurende de werkweek zal je veelvuldig sparren met je collega’s voor een goede implementatie van de software. Ben jij een echte Java developer? Ben je geïnteresseerd in de nieuwste technieken en de laatste ontwikkelingen? Dan ben je hier aan het juiste adres! Eisen Wat wordt er van jou verwacht? • Minimaal HBO/WO denk- en werkniveau; • Analytisch sterk, open

Bekijk vacature »

Back end developer Digital agency

Functie Heb jij altijd al eens bij een bedrijf willen werken waar jij géén nummertje bent, die alleen maar uitvoerend werk doet? Dan zou je hier perfect passen! Tuurlijk, je werkt aan projecten voor grote of kleine bedrijven… Het enige verschil hier is, jouw mening telt hier écht. Jouw inbreng wordt gewaardeerd, serieus genomen en gebruikt. En vergeet niet, je werkt niet alleen aan deze projecten. Er werken in totaal ruim 20 developers en designers, onderverdeeld over 3 development teams. Voornamelijk bestaande uit Medior en Senior developers, die samen voor een inspirerende en ambitieuze omgeving zorgen. Hun visie is namelijk

Bekijk vacature »

Back end developer PHP

Functie Met een complex en uitgebreid e-commerce platform, een eigen PIM-systeem en eigen scan applicatie – krijg jij dagelijks te zien hoe jouw werk gebruikt wordt door miljoenen gebruikers. En we staan qua development pas in de startblokken, aangezien er nog meerdere projecten op de plank liggen te wachten! Ons huidige development team bestaat uit 8 programmeurs. Er wordt dagelijks gereflecteerd op geschreven code, Scrum taken en kennisdelen onderling is een must. Onze voertaal binnen ons team is Engels, dit omdat wij twee internationale collega’s hebben. Ons huidige “IT Landschap” bestaat voornamelijk uit allerlei losse onderdelen die individueel, maar ook

Bekijk vacature »

PHP developer

Functie omschrijving Voor een klein bedrijf in de buurt van Nieuwegein zijn wij per direct op zoek naar een talentvolle PHP developer. Er wordt veel ruimte geboden voor eigen initiateven, waardoor je een mooie stempel kan drukken op jouw eigen werkzaamheden (zowel operationeel als strategisch). Het bedrijf heeft middels externe programmeurs een multimedia platform ontwikkeld, maar willen geleidelijk de ontwikkeling naar binnen halen. Om die reden zoeken zij een communicatieve interne PHP developer die graag meebouwt aan het succesvolle product. Je gaat de volgende werkzaamheden verrichten: Platform beheren en programmeren (PHP, MySQL, JQuery, Javascript, XML & HTML); Communicatie en aansturing

Bekijk vacature »

Dynamische Oracle/APEX Ontwikkelaar in de logistie

Bedrijfsomschrijving De organisatie in de regio Rotterdam is gespecialiseerd in het ontwikkelen van moderne webbased software voor de ERP branche. In totaal is er 20FTE aan specialisten actief binnen de organisatie. De ICT afdeling bestaat momenteel uit 15FTE. Ze groeien ontzettend hard en daarom zoeken zij een Oracle/APEX Developer die het reeds sterke team nog sterker komt maken. Hier werken ze op projectbasis voor verschillende grote organisaties in de logistieke sector. Het is een informele organisatie waarbinnen een fijne werksfeer heerst. Zoals aangegeven willen ze het team nog sterker maken en daarvoor zoeken ze bij voorkeur medior of senior Oracle/APEX

Bekijk vacature »

.NET Developer Medior Senior

Dit ga je doen Ontwikkelprocessen verder optimaliseren en verder ontwikkelen met C#; CI/CD-pipelines automatiseren; Herbruikbare componenten maken; Testen; Front-end pagina's gebruiksvriendelijk maken. Hier ga je werken Als .NET Developer kom jij terecht binnen een grote en internationale organisatie. Zij streven naar een positieve impact op de mens, milieu en maatschappij. Het bedrijf is oorspronkelijk een familiebedrijf en werkt aan de productie van hoogwaardige en technische systemen voor de gezondheidszorg. Momenteel willen zij betere ontwikkelprocessen creëren op internationaal gebied en staat kwaliteit en veiligheid voor hun op nummer 1! Als .NET Developer werk jij aan het ontwikkelen van verbeterde software voor

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 3 4 volgende »

Frank -

Frank -

28/02/2008 17:29:00
Quote Anchor link
Weer online, maar wat was er aan het handje? Te weinig koffie?
 
PHP hulp

PHP hulp

31/05/2024 18:27:04
 
- -

- -

28/02/2008 17:31:00
Quote Anchor link
Hmm, het zag er ernstig uit: halma.nl was ook off-line, en even later kregen we een Apache pagina alsof de hele server opnieuw geïnstalleerd was...
 
Winston Smith

Winston Smith

28/02/2008 17:32:00
Quote Anchor link
Slechte werkomstandigheden, stakende servers?
 
- -

- -

28/02/2008 17:34:00
Quote Anchor link
Mag je niet vragen, dan komt er een slotje. Net als bij mij gisteren.
 
- -

- -

28/02/2008 17:40:00
Quote Anchor link
Ja, probeerde net ook een topic hierover te maken maar toen ging hij weer offline -_-'
 
Lode

Lode

28/02/2008 17:48:00
Quote Anchor link
Geen idee... was de proxy cache al aan't dumpen en DNS aan't checken...
 
Jurgen assaasas

Jurgen assaasas

28/02/2008 17:50:00
Quote Anchor link
Ze zijn geloof ik vandaag begonnen met het registreren van nummerieke domeinen misschien bij SIDN iets?
 
- -

- -

28/02/2008 18:07:00
Quote Anchor link
Jurgen schreef op 28.02.2008 17:50:
Ze zijn geloof ik vandaag begonnen met het registreren van nummerieke domeinen misschien bij SIDN iets?
Onzin. Dat heeft hier weinig mee te maken.

Zoals hierboven al geroepen werd, lag de site van Halma er ook uit. Lijkt gewoon een serverprobleem te zijn.
 
- -

- -

28/02/2008 18:13:00
Quote Anchor link
Off-topic: Ik ga denk ik proberen wat leuke numerieke domeinen te registreren, een domein kost toch niets, maar kan wel wat opleveren.

Edit:
Krijgen we een officiële verklaring ;-) Btw, nog een bugje: als ik een bericht van mezelf edit, staat er in het IP-adres veld 127.0.0.1.

De server was zeker helemaal st0n3d xD?
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door - -
 
- -

- -

28/02/2008 18:32:00
Quote Anchor link
Alles werkt weer zo te zien, moest wel een paar keer opnieuw inloggen.
 
- -

- -

28/02/2008 18:33:00
Quote Anchor link
Idd, mijn cookies waren weer eens corrupt...

Edit:
The shizzle shizzled again... Nja, ik ben weer de koning op PHPhulp :)
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door - -
 
Mvos

mvos

28/02/2008 18:39:00
Quote Anchor link
net werkte actieve leden weer en nu weer niet...
 
- -

- -

28/02/2008 18:44:00
Quote Anchor link
Ja inderdaad!
Hm, post count werkt wel :-P
 
Miniejjj

Miniejjj

28/02/2008 18:49:00
Quote Anchor link
Hierzo kon die niet met de database connecten, daarna cookies corrupt en helemaal daarvoor kon hij de hele site niet vinden. :P
 
Danny Roelofs

Danny Roelofs

28/02/2008 19:13:00
Quote Anchor link
Volgens mij is er nog veel mis, althans.. ik ben nu de enigste online, op dit tijdstip? en de status van de post (wat groen wordt als je online bent), maar dat blijft echter rood.. en mijn last login IP is de locale 127.x.x.x

Kortom, er is wat aan de hand zo lijkt het..
 
Frank -

Frank -

28/02/2008 19:15:00
Quote Anchor link
Het ligt vast aan MySQL! EvalSQL ?
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

28/02/2008 19:16:00
Quote Anchor link
Ik ben ook de enige online, lijkt het nu. Ik vind de nieuwe phphulp wel veel mooier geworden trouwens ;-)
 
Martijn B

Martijn B

28/02/2008 19:17:00
Quote Anchor link
Systeembeheerder over kabeltje gestruikeld?
 
Arjen Halma
Moderator

Arjen Halma

28/02/2008 19:17:00
Quote Anchor link
De webserver word op dit moment geddost. http://en.wikipedia.org/wiki/Denial-of-service_attack#Distributed_attack

Op dit moment nog steeds. We hebben de sites die geddost worden geblokkeerd, en een proxy voor gezet.

Daarom gaat alles niet helemaal lekker.

Groeten,

Arjen Halma
 
Wouter K

Wouter K

28/02/2008 19:18:00
Quote Anchor link
Ben ook enige online :)
Leuk we hebben allemaal phphulp voor ons alleen ;)
Kan iemand bas even bellen ?

Jan duw eens op Prt - Scr en post het dan hier :p


grtz
 
- -

- -

28/02/2008 19:19:00
Quote Anchor link
Arjen, dat meen je niet?
 

Pagina: 1 2 3 4 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.