probleempje

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

PHP back-end developer gezocht!

Functie Werk je liever zonder druk en keiharde deadlines maar met de focus op kwaliteit? Dan kom je hier op de juiste plek terecht! In Het team bestaat momenteel uit 12 developers, hiernaast werken er collega’s van front-end, UX maar ook marketing/sales en support. In iedere sprint ontwikkel je samen functionaliteiten met als uitdaging om de klanten de beste gebruikerservaring te bieden. Ze bieden een werkplek waar je jezelf kunt blijven ontwikkelen, en mee te werken aan zowel bestaande als nieuwe mogelijkheden. Eisen • HBO werk- en denkniveau (ze kijken niet naar een papiertje) • Je denkt graag mee over

Bekijk vacature »

C# .NET Developer

Functie omschrijving C# .NET Developer gezocht. Ben jij een full stack developer die op zoek is naar een nieuwe uitdaging binnen een leuk snel groeiend bedrijf? Lees dan snel verder! Wij zijn op zoek naar een Developer met ervaring op het gebied van .NET die een organisatie in de regio Bennekom gaat versterken. Jij gaat je binnen dit bedrijf vooral bezighouden met het verbeteren van de functionaliteiten van hun dataplatform. Samen met andere ontwikkelaars denk je mee in oplossingsrichtingen, architectuur en nieuwe technologieën. Bedrijfsprofiel De organisatie waar je voor gaat werken heeft een onafhankelijk dataplatform ontwikkelt voor de agrarische sector.

Bekijk vacature »

Laravel / PHP developer

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een Medior PHP / Laravel Developer voor een IT-consultancy in de omgeving van Hoofddorp! Ben jij op zoek naar een leuke nieuwe uitdaging binnen een veelzijdige werkomgeving? Lees dan snel verder! Binnen dit bedrijf werk je in een ontwikkelteam, waarin je zeer betrokken bent en meedenkt over softwareoplossingen. Binnen dit Team hou je je bezig met het aanpassen, verbeteren en vernieuwen van de logistieke oplossingen. Je zult je bezig houden met de volgende werkzaamheden: Je gaat aan de hand van de wensen van klanten software ontwikkelen; Je bent bij het gehele proces betrokken;

Bekijk vacature »

Ambitieuze medior developer

Wat je gaat doen: Heb jij al een paar jaar ervaring als developer maar wil jij naar the next level? In ons NextLevelDev Programma helpen wij jou om de volgende stap te zetten: een mooi programma aan trainingen op het gebied van Java, hippe frameworks, Agile/Scrum, OCP-certificering en optioneel: andere JVM-talen als Kotlin en Scala; Cloud (AWS, Azure, GCP) Soc Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun

Bekijk vacature »

Integratie Developer / Architect

Dit ga je doen Als Integratie Developer / Architect binnen deze organisatie krijg je echt de kans om impact te maken. De organisatie is groeiende maar houdt een corporate cultuur buiten de deur. Heb je een goede business case: zorg voor goede argumentatie en ga ervoor! Geen stroperig beslissingsproces dat jouw ideeën in de weg staat! Enkele van jouw taken: Je ontwerpt en ontwikkelt nieuwe integraties met behulp van interne tools (Boomi) of externe partners; Je vertaalt functionele specificaties naar technische oplossingen; Je denkt mee over strategische ontwikkelingen op het gebied van applicatie integratie; Je voert regie op leveranciers en

Bekijk vacature »

PHP Developer

Functieomschrijving Vanuit het hoofdkantoor in de regio van Bergen op Zoom ben je als PHP Developer niet alleen gefocust op het ontwikkelen van Software. Daarnaast ben je ook voortdurend bezig met het zoeken naar nieuwe mogelijkheden en innovaties die essentieel kunnen zijn voor de efficiëntie van software ontwikkeling. Je deelt veel kennis en informatie met het team en ontvangt deze dan ook graag terug. Techstack: PHP, Symfony & mySQL. Bedrijfsprofiel Deze uitdagende opdrachtgever is ruim 20 jaar actief in de regio Bergen op Zoom. Het vooruitstrevende team staat de hele dag voor je klaar om je te helpen en ondersteunen.

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Medior/senior Fullstack developer

Functie Onder begeleiding van 3 accountmanagers waarvan er 1 binnen jouw expertise je aanspreekpunt zal zijn ga je aan de slag bij diverse opdrachtgevers. Hij of zij helpt je bij het vinden van een passende en uitdagende opdracht. Hierin houden ze uiteraard rekening met jouw situatie, ervaring en (technische) ambities. De opdrachten duren gemiddeld één tot 2 jaar. Hierdoor kun je je ook echt vastbijten in een project en als consultant impact maken. Naast de opdracht ben je regelmatig met je collega’s van de IT-afdeling om bijvoorbeeld onderlinge kennis te delen, of nieuwe trends te bespreken. Ook worden er regelmatig

Bekijk vacature »

Lead javascript developer Node.js React

Functie Als fullstack JavaScript developer vind jij het uitdagend om op basis van concrete klantvragen nieuwe functionaliteiten te ontwikkelen. Bij voorkeur worden deze functionaliteiten op een bepaalde manier geprogrammeerd, zodat ze door meerdere klanten te gebruiken zijn. Je hebt dus vaak te maken met abstracte vraagstukken. Om dit te kunnen realiseren sta je nauw in contact met de product owner en/of klant. Je bent niet alleen onderdeel van het development team, maar hebt ook vaak contact met de product-owner en/of klanten om daardoor inzichten te verzamelen die leiden tot productverbeteringen. • Inzichten verzamelen bij de klant en/of product owner •

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Embedded Software Developer Games

Functie omschrijving Heb jij affiniteit met hardware en wil jij kleuren binnen een Qt framework? Spreek jij de talen C en of C ++? Dan ben ik wellicht opzoek naar jou! Voor een super gave opdrachtgever in omgeving Delft is er namelijk plek voor een nieuwe kracht! Dit bedrijf is gespecialiseerd in het ontwerpen van software voor een unieke game industrie. Wil jij betrokken worden bij een proces dat loopt van ontwikkeling tot installatie? Waarbij je bezig zult zijn met perfecte systemen die geleverd worden aan binnen en buitenland? Je zult in een team, samen met vier ontwikkelaars, de mooiste

Bekijk vacature »

Medior/senior PHP ontwikkelaar E-commerce

Functie Het software development team bestaat momenteel 5 scrum teams . Ieder team heeft een eigen SCRUM Master en eigen tester. Zij werken voornamelijk in PHP en met hun eigen geschreven framework wat Symfony based is . Jij bent samen met je collega’s verantwoordelijk voor het interne softwaresysteem en alle projecten die daar omheen lopen. Alles wat jij ontwikkelt, wordt direct toegepast en uitgerold (wereldwijd). Dit maakt jouw werk tastbaar en uitdagend! Een greep uit jouw werkzaamheden: Toevoegen en ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten Logistieke software ontwikkelen voor intern gebruik Tientallen gigabytes aan data inzichtelijk maken Altijd op zoek gaan naar

Bekijk vacature »

Full stack developer Python, React

Functie Jij als full stack developer komt binnen onze Technology afdeling te werken. Deze bestaat momenteel uit 15 man. De stack waarmee wij werken is voornamelijk Python, Javascript, React en GraphQL. Binnen deze afdeling wordt er met multidisciplinaire teams gewerkt aan verschillende projecten. Projecten duren vaak langer dan 3 maanden en je bent van begin tot eind vaak betrokken. Naast dat je als full stack ontwikkelaar aan de slag gaat ben je ook Consultant. Dit betekent dat je ook klantcontact hebt in je rol en werkshops geeft. De verhouding tussen deze werkzaamheden zijn ongeveer 70% development en 30% consultancy. Een

Bekijk vacature »

Senior Airport Developer ( System engineer)

De functie Nice to know (you) De nieuwe A-pier wordt de duurzaamste van Schiphol. Als deze af is ligt er 4000 vierkante meter zonnepanelen op het dak. En de toiletten? Die spoelen door met regenwater. we gaan ervoor: het creëren van de meest duurzame en hoogwaardige luchthavens ter wereld. een toekomstbestendig en duurzaam Schiphol. Daar werken we elke dag hard aan in team Development & Sustainability. Jij bent regisseur, expert én aanjager van de ontwikkeling van Schiphol. Connecting your world Hoe maak je de ambities en doelstellingen van Schiphol concreet in een project? De waarde voor Schiphol naar eisen die

Bekijk vacature »

SQL Database Ontwikkelaar

Functie omschrijving Kan jij goed overweg met complexe algoritmes en het schrijven van procedures in T-SQL? Heb jij al wat ervaring opgedaan met SQL en vind je het tijd voor de volgende stap? Lees dan snel verder! Dit software bedrijf, gespecialiseerd in de ontwikkeling van logistieke software, is op zoek naar een ervaren SQL database developer. Jouw werkzaamheden zullen onder andere bestaan uit: Je houdt je bezig met het ontwerp en de ontwikkeling van MS SQL server databases, dit doe je met T-SQL als programmeer laag. De begeleiding van projecten van A tot Z, je zult aansluiten bij meetings met

Bekijk vacature »
Damiaan

Damiaan

15/11/2008 17:43:00
Quote Anchor link
mijn probleem is als volgt ik wil er voor zorgen dat ik geld kan opnemen en
storten

als iemand mij zou willen helpen heel erg bedankt :)

ik heb geen idee of ik dit mag poste....(mijn website)
(http://www.dontsurfhere.com/beta/test.php)


dank eddy maar het probleem licht juist bij regel 33

daar zet ik dus een standaard waarde vast bij $bankmoney2

$bankmoney + $bankmoneyadd en dat moet dus ook
$bankmoney + $bankmoneywit kunnen zijn :|


misschien iets in de trant van?

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
<?php


if($_POST[''] == "$bankmoneyadd"){
    
$bankmoney2 = $bankmoney + $bankmoneyadd;


}
elseif($_POST[''] == "$bankmoneywit"){
    
$bankmoney2 = $bankmoney - $bankmoneywit;
}



?>



of?

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
<?php

$bankmoney2
= $bankmoney - $bankmoneywit OR $bankmoney + $bankmoneyadd;

?>







Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
<?php
error_reporting(E_ALL);
ini_set("display_errors", 1);


$bankmoney ="99999";
$time ="12:00";
$bankmoneyadd =$_POST['bankmoneyadd'];
$bankmoneywit =$_POST['bankmoneywit'];


if ( $_POST[''] == $bankmoneyadd ) {
    echo "no deposit";
}
else {
      
    echo "<center><table border=\"1\"><td>you added \$$bankmoneyadd to your bank</td></table>";
}







if ( $_POST[''] == $bankmoneywit   ) {
    echo "<br>no deposit2";
}
else {
      
    echo "<br><center> <table border=\"1\"><td>you have withdrawn \$$bankmoneywit from your bank</td></table>";
}




$bankmoney2 = $bankmoney + $bankmoneyadd;











echo "<td align=\"center\" width=\"400\"><center> <form method=\"post\" action=\"\" name=\"f\">
  <table border=\"1\" cellspacing=\"0\" cellpadding=\"2\" bordercolor=\"black\" width=\"100%\" \">
  <tr>
  <td class=\"header\" align=center colspan=2><font color=\"#000000\">Bank Account</font></td>
  </tr>
  <tr>
  <td bgcolor=\"#FFFFFF\"><font color=\"#000000\">Bank Account:</font></td><td bgcolor=\"#FFFFFF\"><font color=\"#000000\">\$$bankmoney2</font></td>
  </tr>
  <tr>
  <td bgcolor=\"#FFFFFF\"><font color=\"#000000\">Time Left:</font></td><td bgcolor=\"#FFFFFF\"><font color=\"#000000\">$time</font></td>
  </tr>
  <tr>
  <td class=header align=center><font color=\"#\">Add Funds</font></td>
  <td class=header align=center><font color=\"#\">Withdraw Money</font></td>
  </tr>
  <tr>
  
<td align=center bgcolor=\"#\"><font color=\"#\">\$<input type=\"text\" name=\"bankmoneyadd\" size=\"10\" class=\"tbox\">
</font></td>
<td align=center bgcolor=\"#\">
<font color=\"#\">\$<input type=\"text\" name=\"bankmoneywit\" size=\"10\" class=\"tbox\"> <input type=\"submit\" name=\"withdraw\" value=\"Do it\" class=\"tbox\">

</font></td>"
;




?>
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Damiaan
 
PHP hulp

PHP hulp

23/05/2024 17:00:08
 
Jesper Diovo

Jesper Diovo

15/11/2008 19:26:00
Quote Anchor link
1. Ik snap je niet.
2. Kijk eens naar het script dat je post, de bbcode parser geeft al aan dat het fout zit.
 
- SanThe -

- SanThe -

15/11/2008 19:30:00
Quote Anchor link
Zet dit bovenin je script.
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
<?php
error_reporting(E_ALL);
ini_set("display_errors", 1);

// rest
?>
 
Damiaan

Damiaan

15/11/2008 19:44:00
Quote Anchor link
sorry misschien ben ik wat onduidelijk

ik heb geen idee of ik links mag posten.... (http://www.dontsurfhere.com/beta/test.php)
dat is de out put....


mijn vraag is eigenlijk hoe zorg ik er voor dat ik met 1 string ""$bankmoney2""

2 verschillende outputs kan krijgen op me page


dus bijvoorbeeld ik neem 10euro op dan moet er 10euro van $bankmoney2 gehaald worden maar het moet ook kunnen dat ik 10euro stort dan moet $bankmoney2 10euro groter worden.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Damiaan
 
Damiaan

Damiaan

15/11/2008 19:46:00
Quote Anchor link
@jezpur


als je Warning: dat bedoeld dat komt omdat ik een comment er bij heb proberen poste LOL


Niet Bumpen::
Twee of meer keer achter elkaar in een topic posten heet bumpen. Bumpen is pas na 24 uur toegestaan en kan een reden zijn voor de admins en moderators om een topic te sluiten. Gebruik indien nodig de Afbeelding knop om je tekst aan te passen.

SanThe.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Damiaan
 
--

--

16/11/2008 00:35:00
Quote Anchor link
Geen strings bij elkaar optellen en variabelen kopieren. Bovendien zit de funcite waar je om vraagt niet al in het script maar moet dit erbij gemaakt worden en dat gaat waarschijnlijk niemand doen.
 
Damiaan

Damiaan

16/11/2008 05:11:00
Quote Anchor link
ik vind het ook goed als het 2 strings zijn evert maar wat ik moet(mag:P) hebben is 1 output....
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Damiaan
 
Nicoow Unknown

Nicoow Unknown

16/11/2008 05:39:00
Quote Anchor link
vertel mee eens het antwoord op aap + Tasmaan.
of 999 + Apenvoedsel.

De enige string die je bij elkaar op kan tellen is the answer to life, the universe and everything.
Voor de rest tel je geen string bij elkaar op.
 
Eddy E

Eddy E

16/11/2008 10:06:00
Quote Anchor link
Regel 8 en 9 worden dit:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
<?php
$bankmoneyadd
= intval($_POST['bankmoneyadd']);
$bankmoneywit = intval($_POST['bankmoneywit']);
?>


Regel 33 blijft ongewijzigd.

Er zitten wat fouten in met de $.
Logisch dat je dat gebruikt, maar doe dat dan zo:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
<?php
$geld
= 100;
echo 'Ik heb $' . $geld . ' verzameld';
?>


Er komt dan te staan: Ik heb $100 verzameld.
Dus escape die variabelen.
En dat geldt voor heel je echo van html.
Gebruik dit:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
<?php
// fout
echo "<a href=\"link.php\" name=\"linken\">$link</a>";

// goed/beter
echo '<a href="link.php" name="linken">' . $link . '</a>';
?>
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.