probleempje

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Full Stack C#.NET developer

Functieomschrijving Wij zijn op zoek naar een gepassioneerde Full Stack C#.NET Software Developer. Als Software Developer ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen van webapplicaties, apps en dashboards voor de eigen IOT-oplossingen. Je werkt samen met andere ontwikkelaars en engineers om de sensoren in machines uit te lezen en deze data om te zetten in management informatie voor jullie klanten. Taken en verantwoordelijkheden: Ontwikkelen en onderhouden van webapplicaties, apps en dashboards voor de eigen IOT-oplossingen. Testen en valideren van de ontwikkelde software. Actief deelnemen aan code reviews en bijdragen aan het verbeteren van de kwaliteit van de software. Je gaat aan

Bekijk vacature »

Consultant Low Code Developer

Functie omschrijving Heb jij verstand van datamodellering, NO CODE Platformen en kun jij het aan om projecten te leiden? Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en ben jij HBO afgestudeerd in de richting van IT? Voor een mooie opdrachtgever in omgeving Delft zijn wij op zoek naar een No Code developer die zich bezig gaat houden met het optimaliseren van bedrijfsprocessen bij klanten. Onderdelen functie Je gaat geen code kloppen maar bedenken hoe applicaties eruit moet komen te zien. Je gaat werken met een non code platform, je kunt denken aan Mendix of Betty Blocks. Je bent verantwoordelijk voor

Bekijk vacature »

Software Developer C# / ASP .Net

Functie omschrijving Ben jij een software ontwikkelaar die bekend is met termen ASP .NET, C# en SQL? Lees dan snel verder! Voor een bedrijf binnen de agrarische sector zijn wij namelijk op zoek naar een zelfstandige, enthousiaste en proactieve Software Developer die open staat voor een afwisselende functie met veel uitdaging. Binnen deze organisatie ben jij als Software Developer samen met één andere collega verantwoordelijk voor de ontwikkeling en modificatie van het support en controle programma dat binnen dit bedrijf gebruikt wordt. Hierbij draag jij bij aan de vertaling van klantwensen naar effectieve softwareoplossingen. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor: Schatten

Bekijk vacature »

Front-end developer (Vue.js) gezocht!

Functie Als Front-end developer is het jouw doel om efficiënte en effectieve frontend code te ontwerpen, ontwikkelen en onderhouden die goed aansluit bij de functionele behoefte vanuit de klant. Je zorgt voor optimale SEO-resultaten, sitespeed en frontend security. You build it, you run it, you own it! Je maakt deel uit van een DevOps Scrum team en werkt samen met back-end developers, test-engineers, interaction designers en een projectmanager. Er zijn verschillende groepen Scrum teams. Een roadmap team is jouw ‘’thuisbasis’’, daar wordt gewerkt aan doorontwikkeling van bestaande omgevingen voor een aantal klanten. Hiernaast zijn er projectteams waar nieuwe omgevingen worden

Bekijk vacature »

Lead Webdeveloper

As Lead Web Developer at KUBUS you are responsible for the implementation design of requirements and the software architecture of the web application and services of BIMcollab. In your role as lead developer you will naturally search for the optimum between the required implementation time, the performance of the application and a fast go-to-market of features, in line with our automated test and release train. Together with the other senior developers in your team you monitor the architecture of the application and you advise the product owner about necessary refactoring to improve the maintainability of the platform. Our development team

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Voor jou als junior .NET ontwikkelaar staat er een flinke uitdaging klaar bij dit bedrijf waar jij veel van kan gaan leren. Zo willen zij een flinke uitbreiding doen op het webbased gedeelte dat zij nu hebben en willen zij het standaard deel gaan moderniseren. Jouw team is dan ook op zoek naar een junior .NET ontwikkelaar die het leuk vindt om op basis van research en development aan de slag te gaan. Jouw mening telt mee als het gaat om hoe en met wat deze applicaties gebouwd en herschreven gaan worden. Jouw functie bij dit bedrijf gaat dan

Bekijk vacature »

Remote - Front-end Angular developer

Functie The IT team currently consists of the IT Manager, 2 back-end developers, 1 full-stack developer, 1 designer, and a DevOps engineer. They are currently looking for an experienced Front-end developer who will work autonomously and in a disciplined manner, being the only developer working on their Front-end applications at the start. They do have the ambition to find a second developer soon, who you will then be able to supervise. You will be working on the further development of their existing UI in Angular. But also developing a mobile app. They place great value on User Experience and opt

Bekijk vacature »

Als Lead PHP developer bijdragen aan het onderwijs

Functie Als Lead PHP developer zet je samen met het team en de andere lead developers de technische lijnen uit als het gaat om het ontwikkelen van de applicaties en bepaal je samen met de PO waar elke sprint aan gewerkt zal worden. Je kunt op basis van een user story een goede aanpak formuleren en een planning opstellen, en andere hierin meenemen. Wanneer je team code schrijft verwacht je degelijke oplossingen, bij voorkeur gebruik makend van Domain Driven Design. Je ziet toegevoegde waarde in het beoordelen van het werk van collega’s om zo samen te streven naar hoge kwaliteit

Bekijk vacature »

Robot Programmeur

In het kort Drie redenen waarom deze vacature uniek is! Programmeren van zelflerende robots Werken op kantoor en testen in de bedrijfshal Je krijgt verantwoordelijkheid, vrijheid en je mag werken naar eigen inzicht De organisatie Hier ga je aan de slag Een bedrijf dat innovatieve robottoepassingen ontwerpt en bouwt voor onder andere de staal industrie, energie- bouw- en agrarische sector. De robots die vaak in combinatie met diverse randapparatuur geleverd worden vormen een totaaloplossing voor de klant. Dit zijn klanten over de hele wereld, van België en Duitsland tot China, India, maar ook in Nederland. Projecten waar momenteel aan wordt

Bekijk vacature »

Low Code Ontwikkelaar

In het kort Als Low Code Developer werk je aan projecten bij en voor onze klanten, waarbij je voor het ontwikkelen van de oplossingen een technisch low-code platform gebruikt. Samen met het team streef je naar de beste oplossing en bepalen jullie de juiste aanpak. Je rol is divers en je bent van begin tot eind betrokken bij de ontwikkeling zowel de back-end en de front-end van de applicatie. Naast de ontwikkeling en oplevering, breng je ook advies uit aan de klant waarom bepaalde keuzes worden gemaakt. Je bent dan ook communicatief sterk en kunt je keuzes goed (inhoudelijk) onderbouwen.

Bekijk vacature »

Randstad - Freelance Backend Developer/ Data Engin

Starting date: 10.05.2023 Salary range: €67,00 - €77,00 Duration: 6 months Hours: 40 Working model: Hybrid* MUST be NL based Job description: Our vision is to have a consistent and data driven experience for all sales across all our operating companies. Our mission is to enable our salespeople to be able to reach out to the right company at the right time. We do this by creating data driven micro services and solutions. We mainly focus on implementation in the Google Cloud but also integrate with local systems and other cloud solutions. A typical day: As a back-end developer you

Bekijk vacature »

Junior Outsystems developer

Functie Als junior Outsystems developer wordt jij onderdeel van een multidisciplinair team van 23 software engineers. Ons team werkt agile en termen als Continuous Integration en Continuous Delivery zijn bij ons dagelijkse koek. Wij werken aan uitdagende en afwisselende projecten met als doel onze klanten een totaal oplossing aan te bieden. Als junior Outsystems developer krijg jij bij ons de kans om jezelf te ontwikkelen naar een volwaardige ervaren en gecertificeerde Outsystems developer. Jij een team met ervaren mensen (10+ ervaring) om je heen. Zo heb jij niet het gevoel dat jij meteen in het diepe wordt gegooid en uiteraard

Bekijk vacature »

Fasttrack learning & development voor Java dev

Wat je gaat doen: Wij zoeken enthousiaste en ambitieuze junior en medior ontwikkelaars die toe zijn aan de volgende stap in hun carrière. Wij helpen je op je pad naar senior ontwikkelaar door ons fasttrack learning en development programma. Na een kort en intensief programma ga jij aan de slag bij klanten van DPA. Daarnaast krijg je veel ruimte om je te ontwikkelen als persoon en als specialist. De eerste maand gaan we aan de slag om je certificeringen te behalen waaronder OCP (Oracle Certified Professional). Daarnaast nemen we een deepdive in Spring Boot. Ook laten we je kennismaken met

Bekijk vacature »

Back end Node.js developer

Functie Het ontwikkelteam bestaat momenteel uit 5 (back-end) Developers, 2 systeembeheerders, 1 DevOps engineer, 1 Tech Lead en 2 Scrum Masters. Samen wordt er doorontwikkeld aan twee SaaS-platformen die in een hoog tempo doorontwikkeld moeten worden. Omdat innovatie een belangrijk speerpunt binnen de organisatie is, wordt er ook continu naar snellere en slimmere oplossingen te bedenken en realiseren. Als Back-end Developer hou jij je dagelijks bezig met vraagstukken zoals: API-development, high volume datastromen, het ontwikkelen van Bots aan de hand van A.I. Daarnaast denk en werk jij mee aan de onlineapplicaties voor klanten. Er wordt zelfstandig en in teamverband gewerkt

Bekijk vacature »

Medior .NET Ontwikkelaar

In het kort Als .NET ontwikkelaar ga je binnen onze business unit Transport en Logistiek aan de slag complexe maatwerk software voor bedrijf kritische systemen binnen de technische automatisering. Denk bijvoorbeeld een IoT-oplossing voor de logistieke sector waarbij we van ruim 200.000 machines de telemetrie en events verwerken. We zijn actief in de distributielogistiek, havenlogistiek en productielogistiek. Naast C# en .NET Core maken we ook gebruik van Azure technologie. En als trotse Microsoft Gold Partner leren we graag van en met jou. Wil jij jezelf blijven ontwikkelen binnen de technische automatisering met .NET, dan gaan we deze uitdaging graag met

Bekijk vacature »
Damiaan

Damiaan

15/11/2008 17:43:00
Quote Anchor link
mijn probleem is als volgt ik wil er voor zorgen dat ik geld kan opnemen en
storten

als iemand mij zou willen helpen heel erg bedankt :)

ik heb geen idee of ik dit mag poste....(mijn website)
(http://www.dontsurfhere.com/beta/test.php)


dank eddy maar het probleem licht juist bij regel 33

daar zet ik dus een standaard waarde vast bij $bankmoney2

$bankmoney + $bankmoneyadd en dat moet dus ook
$bankmoney + $bankmoneywit kunnen zijn :|


misschien iets in de trant van?

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
<?php


if($_POST[''] == "$bankmoneyadd"){
    
$bankmoney2 = $bankmoney + $bankmoneyadd;


}
elseif($_POST[''] == "$bankmoneywit"){
    
$bankmoney2 = $bankmoney - $bankmoneywit;
}



?>



of?

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
<?php

$bankmoney2
= $bankmoney - $bankmoneywit OR $bankmoney + $bankmoneyadd;

?>







Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
<?php
error_reporting(E_ALL);
ini_set("display_errors", 1);


$bankmoney ="99999";
$time ="12:00";
$bankmoneyadd =$_POST['bankmoneyadd'];
$bankmoneywit =$_POST['bankmoneywit'];


if ( $_POST[''] == $bankmoneyadd ) {
    echo "no deposit";
}
else {
      
    echo "<center><table border=\"1\"><td>you added \$$bankmoneyadd to your bank</td></table>";
}







if ( $_POST[''] == $bankmoneywit   ) {
    echo "<br>no deposit2";
}
else {
      
    echo "<br><center> <table border=\"1\"><td>you have withdrawn \$$bankmoneywit from your bank</td></table>";
}




$bankmoney2 = $bankmoney + $bankmoneyadd;











echo "<td align=\"center\" width=\"400\"><center> <form method=\"post\" action=\"\" name=\"f\">
  <table border=\"1\" cellspacing=\"0\" cellpadding=\"2\" bordercolor=\"black\" width=\"100%\" \">
  <tr>
  <td class=\"header\" align=center colspan=2><font color=\"#000000\">Bank Account</font></td>
  </tr>
  <tr>
  <td bgcolor=\"#FFFFFF\"><font color=\"#000000\">Bank Account:</font></td><td bgcolor=\"#FFFFFF\"><font color=\"#000000\">\$$bankmoney2</font></td>
  </tr>
  <tr>
  <td bgcolor=\"#FFFFFF\"><font color=\"#000000\">Time Left:</font></td><td bgcolor=\"#FFFFFF\"><font color=\"#000000\">$time</font></td>
  </tr>
  <tr>
  <td class=header align=center><font color=\"#\">Add Funds</font></td>
  <td class=header align=center><font color=\"#\">Withdraw Money</font></td>
  </tr>
  <tr>
  
<td align=center bgcolor=\"#\"><font color=\"#\">\$<input type=\"text\" name=\"bankmoneyadd\" size=\"10\" class=\"tbox\">
</font></td>
<td align=center bgcolor=\"#\">
<font color=\"#\">\$<input type=\"text\" name=\"bankmoneywit\" size=\"10\" class=\"tbox\"> <input type=\"submit\" name=\"withdraw\" value=\"Do it\" class=\"tbox\">

</font></td>"
;




?>
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Damiaan
 
PHP hulp

PHP hulp

04/05/2024 19:37:19
 
Jesper Diovo

Jesper Diovo

15/11/2008 19:26:00
Quote Anchor link
1. Ik snap je niet.
2. Kijk eens naar het script dat je post, de bbcode parser geeft al aan dat het fout zit.
 
- SanThe -

- SanThe -

15/11/2008 19:30:00
Quote Anchor link
Zet dit bovenin je script.
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
<?php
error_reporting(E_ALL);
ini_set("display_errors", 1);

// rest
?>
 
Damiaan

Damiaan

15/11/2008 19:44:00
Quote Anchor link
sorry misschien ben ik wat onduidelijk

ik heb geen idee of ik links mag posten.... (http://www.dontsurfhere.com/beta/test.php)
dat is de out put....


mijn vraag is eigenlijk hoe zorg ik er voor dat ik met 1 string ""$bankmoney2""

2 verschillende outputs kan krijgen op me page


dus bijvoorbeeld ik neem 10euro op dan moet er 10euro van $bankmoney2 gehaald worden maar het moet ook kunnen dat ik 10euro stort dan moet $bankmoney2 10euro groter worden.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Damiaan
 
Damiaan

Damiaan

15/11/2008 19:46:00
Quote Anchor link
@jezpur


als je Warning: dat bedoeld dat komt omdat ik een comment er bij heb proberen poste LOL


Niet Bumpen::
Twee of meer keer achter elkaar in een topic posten heet bumpen. Bumpen is pas na 24 uur toegestaan en kan een reden zijn voor de admins en moderators om een topic te sluiten. Gebruik indien nodig de Afbeelding knop om je tekst aan te passen.

SanThe.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Damiaan
 
--

--

16/11/2008 00:35:00
Quote Anchor link
Geen strings bij elkaar optellen en variabelen kopieren. Bovendien zit de funcite waar je om vraagt niet al in het script maar moet dit erbij gemaakt worden en dat gaat waarschijnlijk niemand doen.
 
Damiaan

Damiaan

16/11/2008 05:11:00
Quote Anchor link
ik vind het ook goed als het 2 strings zijn evert maar wat ik moet(mag:P) hebben is 1 output....
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Damiaan
 
Nicoow Unknown

Nicoow Unknown

16/11/2008 05:39:00
Quote Anchor link
vertel mee eens het antwoord op aap + Tasmaan.
of 999 + Apenvoedsel.

De enige string die je bij elkaar op kan tellen is the answer to life, the universe and everything.
Voor de rest tel je geen string bij elkaar op.
 
Eddy E

Eddy E

16/11/2008 10:06:00
Quote Anchor link
Regel 8 en 9 worden dit:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
<?php
$bankmoneyadd
= intval($_POST['bankmoneyadd']);
$bankmoneywit = intval($_POST['bankmoneywit']);
?>


Regel 33 blijft ongewijzigd.

Er zitten wat fouten in met de $.
Logisch dat je dat gebruikt, maar doe dat dan zo:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
<?php
$geld
= 100;
echo 'Ik heb $' . $geld . ' verzameld';
?>


Er komt dan te staan: Ik heb $100 verzameld.
Dus escape die variabelen.
En dat geldt voor heel je echo van html.
Gebruik dit:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
<?php
// fout
echo "<a href=\"link.php\" name=\"linken\">$link</a>";

// goed/beter
echo '<a href="link.php" name="linken">' . $link . '</a>';
?>
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.