problemen css

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Jo colling

jo colling

29/05/2010 13:29:01
Quote Anchor link
Ik wil een CSS'je in mijn site zetten maar het werkt niet, geen enkel deel van het volgende deel werkt niet en de rest in mijn script wel van CSS:
<style type="text/css">
body{
scrollbar-arrow-color: #FFFFFF;
scrollbar-face-color: #000000;
scrollbar-highlight-color: #808080;
scrollbar-3dlight-color: #808080;
scrollbar-shadow-color: #404040;
scrollbar-darkshadow-color:#404040;
scrollbar-track-color: #000000;
background-color: #404040;
font-color: #FFFFFF;
}
</style>
 
PHP hulp

PHP hulp

09/05/2024 07:27:31
 
- SanThe -

- SanThe -

29/05/2010 13:47:53
Quote Anchor link
Dat is IE only.
 
Jo colling

jo colling

29/05/2010 13:52:32
Quote Anchor link
Ik gebruik ook IE
 
Tom Beuckelaere

Tom Beuckelaere

29/05/2010 14:00:07
Quote Anchor link
Jo:
Ik gebruik ook IE


Beste Jo,

Het is zo dat deze gebruikte CSS code weinig of niet zal werken. Ook wat betreft Internet Explorer. Het wijzigen van de scrollbars is het wijzigen van de GUI van de client. Weinig of geen browsers laten dit toe.

Bovendien wou ik even de volgende raad meegeven aan u. Bezoekers van een website komen met verschillende browsers opdagen zoals Internet Explorer, Firefox, Opera, Chrome, Safari of andere. Dat houdt in dat u uw website moet ontwikkelen naar al deze browsers zodat elke bezoeker uw website goed ziet.

Kort gezegd, ook al werkt deze CSS misschien goed in Internet Explorer, dan zal ze enkel in Internet Explorer werken en zo zal een stuk van uw bezoekers niet mee kunnen genieten van dit effect.
Gewijzigd op 29/05/2010 14:01:13 door Tom Beuckelaere
 
- SanThe -

- SanThe -

29/05/2010 14:01:39
Quote Anchor link
Bij mij werkt het.
font-color bestaat niet dat moet color zijn.
 
Jo colling

jo colling

29/05/2010 14:05:48
Quote Anchor link
ja color moet het zijn maar dan werkt de rest nog niet

als ik het test zonder het scrollbar deel wil mijn achtergrondkleur niet de juiste kleur aannemen:
<style type="text/css">
body{

background-color: #404040;
font-color: #FFFFFF;
}
</style>
Gewijzigd op 29/05/2010 14:17:31 door jo colling
 
- SanThe -

- SanThe -

29/05/2010 14:25:17
Quote Anchor link
Staat het wel tussen <head>?
 
Terence Hersbach

Terence Hersbach

29/05/2010 14:27:09
Quote Anchor link
heb je ergens een online voorbeeld?
 
Jo colling

jo colling

29/05/2010 14:30:42
 
Joren de Wit

Joren de Wit

29/05/2010 14:52:40
Quote Anchor link
Wat doen die <style> tags in je externe .css bestand? Die horen daar niet...
 
Jo colling

jo colling

30/05/2010 13:15:58
Quote Anchor link
Dat was het probleem danku (domme fout).
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.