Profiel > phpmylogon

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Fullstack of back-end PHP developer

Functie Ieder onderdeel van de software draait op aparte servers en het bestaat dus echt uit verschillende componenten. Het team bestaat uit 4 developers, een klein team dus met korte lijnen. Alles in intern ontwikkeld en je werkt aan alle facetten. Van uitbreiding van de core tot maatwerk voor de klant. Ook liggen er verschillende uitdagingen op servervlak en databases. Je zult de eerste periode veel samenwerken met de lead developer om vervolgens echt je gang te gaan binnen de software. In het team streven ze naast de hoogst haalbare kwaliteit. Hiervoor werken ze nauw met elkaar samen en levert

Bekijk vacature »

Senior .NET developer

Functie As a Senior .NET developer you will work in our Research & development team. Our team consists of 17 colleagues! We are currently busy setting up a completely new architecture for a new product. We use VS2022 and .NET 6.0 for our new product. Your function is therefore mainly backend oriented. Since we develop measuring equipment for the chemical industry, it is also very important to develop high-quality software for its control. You are also responsible for designing, implementing and testing new features. For this position its also very important to ensure future-proof and sustainable architecture. Eisen - A

Bekijk vacature »

PHP Web Developer

Functie omschrijving Voor een klein softwarebedrijf in de omgeving Roosendaal, zijn wij op zoek naar een PHP web developer met een aantal jaar werkervaring. Wil jij graag werken aan in-house software projecten voor diverse klanten? Voel jij je prettige in een klein team developers, waar jouw inbreng enorm gewaardeerd wordt? Lees dan snel verder! Jouw werkzaamheden zien er als volgt uit: Je wordt verantwoordelijk voor de ontwikkeling van diverse applicaties. Dit kan de ene keer een online platform voor aanbiedingen zijn, en de andere keer een software pakket dat gebruikt wordt om interne processen te automatiseren. Het zijn stuk voor

Bekijk vacature »

JAVA Programmeur

Bedrijfsomschrijving Functieomschrijving We zoeken per direct enthousiaste software engineers die ons team komen versterken.We werken in DevOps teams met een sterk gevoel voor verantwoordelijkheid. Er wordt nauw samengewerkt met ons Business analyse team (BAT), met onze uitvoerende medewerkers en met de DevOps teams onderling binnen het domein. Het liefst hebben we veel en vaak interactie met onze interne en externe eindgebruikers om zo de juiste dingen te maken. We werken multidisciplinair in een dynamische omgeving. Achtergrond opdracht De Businesseenheid Examens is verantwoordelijk voor de logistiek van de staatsexamens Voortgezet (speciaal) onderwijs, Nederlands als 2e taal en schoolexamens. In het kader

Bekijk vacature »

Senior Lead Front End Developer

Functieomschrijving Voor Stichting Waternet zijn wij op zoek naar een senior Lead Front End Developer. Binnen het DevOps team Online zijn we op zoek naar een Senior Lead Front End developer met kennis van toegankelijkheid. Deze developer zal zich bezighouden met development van webpaginas die in verbinding staan met systemen uit het back office. Taken Ontwerpen, ontwikkelen, implementeren, documenteren en beheren van webapplicaties in een Azure-omgeving Debuggen, analyseren en oplossen van problemen in de OTAPomgevingen Je participeert in het DevOpsTeam Online voor het verder uitwerken en implementeren van gebruikerswensen Je bent betrokken bij toegankelijkheid audits en het implementeren van WCAG

Bekijk vacature »

Java developer

Functie Je gaat aan de slag als Tester voor een aantal mooie projecten. Je komt terecht in een DevOps team waar jij aan de slag gaat om de kwaliteit te waarborgen omtrent de maatwerk software voor de klanten. Je draait je hand er niet voor om de adviserende rol te bekleden op het gebied van testautomatisering en het opzetten van testframeworks. Zoals aangegeven ga je daadwerkelijk in het eigen team aan de slag en is het daarnaast ook gebruikelijk bij de klanten op locatie te komen om te werken aan de opdrachten. Je krijgt zodoende echt een mooie kijk in

Bekijk vacature »

Front End Developer React Vue

Dit ga je doen Meewerken aan de implementaties en ontwikkeling van nieuwe functionaliteiten van de webapplicaties; Ontwikkelen met o.a. React en Vue en HTML/CSS, ook krijg je in verband met de samenwerking ook affiniteit met de backend Ruby on Rails; Ontwikkeling aan de front end voor de koppelingen tussen de diverse systemen; Ontwerpen van interfaces en een bijdrage leveren aan de gebruikerservaring; Zorgdragen voor hoge kwaliteit van code en jezelf (en anderen) blijven verbeteren; Als Senior Front End Developer begeleid je zelf ook FE-development projecten, hierin leid je de projecten en pak jij het initiatief op (bv integratieprojecten). Hier ga

Bekijk vacature »

Full Stack Developer

Ben jij een kei van een full-stack developer? Heb je ambitie om te groeien en jezelf te ontwikkelen binnen een ambitieus bedrijf? Gaat jouw hart sneller kloppen van transpilers of frameworks zoals Angular, Vue of React? Dan ben jij de persoon die wij zoeken! Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een full-stack developer om onderdeel te zijn van een team dat bestaat uit gedreven developers. Ieders met hun eigen specialiteiten en kennis van de projecten en behoeften vanuit de product owners. We zoeken iemand die met zijn/haar huidige competenties en domeinen dit team wil begeleiden, stimuleren en tevens

Bekijk vacature »

PHP Developer gezocht!

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een PHP Developer! Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging? Lees dan snel verder! Voor een organisatie in de regio Utrecht die zich bezighoud met het verbeteren van de medicatieveiligheid zoeken wij een Software Developer. In deze functie zijn wij op zoek naar een slimme en enthousiaste Developer die interesse heeft in farmacie, logistiek en ICT. Daarnaast beschik je over een goed analytisch vermogen en ben je van nature gestructureerd en resultaatgericht. Je moet in deze functie daadkrachtig, flexibel en communicatief goed zijn. Je verantwoordelijkheden bestaan uit: Object georiënteerd programmeren; Werken in

Bekijk vacature »

Front-end Developer (HTML/CSS, Angular/React/Vue,

Functie Je zal aan de slag gaan in een klein, hecht team met front-end development experts die de ambitie delen mooi werk te leveren. Samen met hen zal je werken aan het gebruiksvriendelijk en interactief maken van complexe webapplicaties, websites en mobile apps. Je levert klanten wat ze nodig hebben terwijl je actief aan jezelf blijft werken met de ondersteuning vanuit je werkplek. Talen als Javascript programmeer jij vloeiend en je hebt kennis van frameworks als React en Angular. Je zou je het liefst nog veel meer ontwikkelen in verschillende front-end talen. Deze kennis deel je graag met je collega’s,

Bekijk vacature »

Lasrobotprogrammeur/operator

Heb je interesse in trekkers en beschik je overvlijmscherpse precisie? Solliciteer dan op deze vacature! Als Lasoperator ben je vooral bezig met het maken van nieuwe lasrobotprogramma’s en het optimaliseren van bestaande programma’s, zowel online als offline (incl. het bedienen van de Lasrobots). Daarnaast draag je bij aan een optimaal rendement van de las robots. Verder heb je de volgende werkzaamheden: Het meewerken als operator c.q. Robotlassen niveau 2 (van complexe samenstellingen/halffabricaten), het om- en instellen van de diverse stations van lasmallen (productdragers), het afwerken van laswerk (verwijderen lasspetters en oxiden), het bewaken van de machineplanning (op bewerkingen) incl. de

Bekijk vacature »

Back-End Developer in Laravel / PHP

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een Medior PHP Laravel Developer voor een gaaf bedrijf in de omgeving van Amsterdam! Voor een enthousiast team die zich graag bezig houdt met softwareontwikkeling zijn wij op zoek naar versterking. Je werkt in een klein ontwikkelteam en bent zeer betrokken bij alle aspecten van de softwareoplossingen. Van het ontwerpen tot de oplevering. Binnen deze functie ga je aan de slag met het aanpassen, verbeteren en vernieuwen van de logistieke oplossingen. Je krijgt veel te maken met koppelingen naar systemen en de verzoeken van de klant. Je komt terecht in een team, waarbij

Bekijk vacature »

Medior C# Developer

Samen met het development team zorg je ervoor dat alle systemen achter de schermen vlekkeloos werken. Wat doe je als Medior C# Developer bij Coolblue? Als C# developer doe je regelmatig mee aan brainstormsessies over user experience, data en task flow met de UX Designer, Product Owner en Data Scientist in je team. Daarnaast schrijf je op zichzelf staande, consistente en testbare code die goed onderhoudbaar en toekomstbestendig is. Ook C# Developer worden bij Coolblue? Lees hieronder of het bij je past. Dit vind je leuk om te doen Werken met verschillende soorten data-opslag, zoals Oracle of AWS. Problemen oplossen

Bekijk vacature »

Senior pega developer

You work on software that makes colleagues and customers happy! Thanks to your IT skills, De Mandemakers Groep really makes a difference for its customers. Do coding, testing and deployments make your heart beat faster? Then apply today as Senior Pega Developer at De Mandemakers Groep! Wat ga je doen? The job title gives it away: You will be developing Pega software. This ranges from technical design, coding and testing to test automation, deployments and bug fixing. Your goal is to continuously improve our systems so that colleagues can work efficiently and customers receive optimal service. You don't have to

Bekijk vacature »

Fullstack developer

Functieomschrijving Heb jij kort geleden jouw HBO ICT diploma in ontvangst mogen nemen? Of ben je toe aan een andere uitdaging? Voor een erkende werkgever in de omgeving van Breda zijn wij op zoek naar een Fullstack developer. Kennis of ervaring met C# & SQL is een must! Je houdt je bezig met het ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten; Je bent verantwoordelijk voor de beheer en ontwikkeling van de software; Je draagt bij aan de implementatie van aanpassingen, verbeteringen en aanvullingen in de C# based applicaties; Je test de software en ontwikkelt deze door; Je brengt de aanpassingssuggesties van klanten in

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 volgende »

Buddy Bgh

Buddy Bgh

25/01/2008 19:13:00
Quote Anchor link
Hey,

Ik ben phpmylogon aan het uitbreiden.. Nu wil ik dat iedere gebruiker een eigen profiel heeft die zichbaar is voor iedereen. Ik krijg niets te zien in het profiel.. ik kan alleen een echo plaatsen met standaard tekst erin.

Nu heb ik in mijn ledenlijst.php

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
<?php
  echo '<a href=profiel.php?gebruikersnaam='.$obj->gebruikersnaam.'>';
of
echo "<td><a href='profiel.php?profiel=".$gebruikersnaam."'<b>".$gebruikersnaam."</b></a></td>";
?>


-----

Nu wil ik dus als ik op gebruiker "tester" klick het profiel van "tester" te zien krijgen.

Nu heb ik profiel.php aangemaakt >

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
<?php

if (isset($_GET['gebruikersnaam'])) {  //kijken welke profiel moet worden weergegeven
    $gebruikersnaam = addslashes(mysql_real_escape_string($_GET['gebruikersnaam']));
    
$select = mysql_query ("SELECT * FROM `gebruikers` WHERE `gebruikersnaam` = '".$gebruikersnaam."'") or die(mysql_error());
    $data = mysql_fetch_assoc($select);  //data uit de database halen    
}

  $query = mysql_query($select);
  $rij = mysql_fetch_object($query);
  $gebruikersnaam = htmlspecialchars($rij->gebruikersnaam);
  $woonplaats = htmlspecialchars($rij->woonplaats);


echo $gebruikersnaam;
}


?>
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Buddy Bgh
 
PHP hulp

PHP hulp

16/06/2024 05:51:13
 
Buddy Bgh

Buddy Bgh

31/01/2008 17:39:00
Quote Anchor link
nog hulp nodig
 

31/01/2008 18:27:00
Quote Anchor link
Je voert op regel tien mysql_query uit met een variabele die op zichzelf al een mysql_query is...

Je moet daar dus even een goede query invoeren en daar ook even je foutafhandeling in orde maken...
 
Buddy Bgh

Buddy Bgh

31/01/2008 19:33:00
Quote Anchor link
Dus >>>>


Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
<?php

if (isset($_GET['gebruikersnaam'])) {  //kijken welke profiel moet worden weergegeven
    $gebruikersnaam = addslashes(mysql_real_escape_string($_GET['gebruikersnaam']));
    
$select = mysql_query ("SELECT * FROM `gebruikers` WHERE `gebruikersnaam` = '".$gebruikersnaam."'") or die(mysql_error());
    $data = mysql_fetch_assoc($select);  //data uit de database halen    
}

  #dit weg $query = mysql_query($select);
   hier nog query???
  $rij = mysql_fetch_object($query);
  $gebruikersnaam = htmlspecialchars($rij->gebruikersnaam);
  $woonplaats = htmlspecialchars($rij->woonplaats);


echo $gebruikersnaam;
}
else{
hier foutmelding..?
}


?>
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Buddy Bgh
 
Mvos

mvos

31/01/2008 19:38:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
<?php

if (isset($_GET['gebruikersnaam'])) {  //kijken welke profiel moet worden weergegeven
    $gebruikersnaam = addslashes(mysql_real_escape_string($_GET['gebruikersnaam']));
    
$select = mysql_query ("SELECT * FROM `gebruikers` WHERE `gebruikersnaam` = '".$gebruikersnaam."'") or die(mysql_error());
    $data = mysql_fetch_assoc($select);  //data uit de database halen    
}
  $rij = mysql_fetch_object($select);
  $gebruikersnaam = htmlspecialchars($rij->gebruikersnaam);
  $woonplaats = htmlspecialchars($rij->woonplaats);


echo $gebruikersnaam;
}
else{
echo 'Geen gebruikersnaam gevonden'
}

?>
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door mvos
 
Buddy Bgh

Buddy Bgh

31/01/2008 19:40:00
Quote Anchor link
Tja sorry voor mij is het allemaal nog vrij nieuw. Sta open voor suggesties

*edit: als ik op een naam druk in dit geval admin:
profiel.php?profiel=admin

krijg ik een blanco pagina
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Buddy Bgh
 
Mvos

mvos

31/01/2008 20:30:00
Quote Anchor link
wat moet er normaal komen dan?
 
Buddy Bgh

Buddy Bgh

31/01/2008 20:44:00
Quote Anchor link
Uhm ik zou graag de gebruikersnaam etc van de gene die ik aanklik willen krijgen...

klein profiel..
 
Mvos

mvos

31/01/2008 20:45:00
Quote Anchor link
werkte het in het begin wel dan?
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door mvos
 
Buddy Bgh

Buddy Bgh

31/01/2008 20:48:00
Quote Anchor link
nooit gewerkt.. dus daarom vraag ik hier hoe ik gegevens op kan halen van de persoon die bezocht word..
 
Mvos

mvos

31/01/2008 20:52:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
<?php

if (isset($_GET['gebruikersnaam'])) {  //kijken welke profiel moet worden weergegeven
    $gebruikersnaam = addslashes(mysql_real_escape_string($_GET['gebruikersnaam']));
    
$select = mysql_query ("SELECT * FROM gebruikers WHERE gebruikersnaam = '".$gebruikersnaam."'") or die(mysql_error());  
$rij = mysql_fetch_object($select);
$gebruikersnaam = htmlspecialchars($rij['gebruikersnaam']);
$woonplaats = htmlspecialchars($rij['woonplaats']);


echo $gebruikersnaam;
}
else{
echo 'Geen gebruikersnaam gevonden'
}

?>

probeer dit eens
 
Buddy Bgh

Buddy Bgh

31/01/2008 20:58:00
Quote Anchor link
werkt nog niet... krijg blanco pagina
 
Mvos

mvos

31/01/2008 21:03:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
<?php

if (isset($_GET['gebruikersnaam'])) {  //kijken welke profiel moet worden weergegeven
    $gebruikersnaam = $_GET['gebruikersnaam'];
    
$select = mysql_query ("SELECT * FROM gebruikers WHERE gebruikersnaam = '".$gebruikersnaam."'") or die(mysql_error());  
$rij = mysql_fetch_object($select);
$gebruikersnaam = htmlspecialchars($rij['gebruikersnaam']);
$woonplaats = htmlspecialchars($rij['woonplaats']);


echo $gebruikersnaam;
}
else{
echo 'Geen gebruikersnaam gevonden'
}

?>
 
Buddy Bgh

Buddy Bgh

31/01/2008 21:08:00
Quote Anchor link
Ik begrijp echt niet waarom die hem niet pakt :/ dit is mijn ledenlijst:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
<?
 $sql
= "SELECT naam,actief,id,gebruikersnaam FROM gebruikers ORDER BY naam ASC";
 $query = mysql_query($sql);
 while($rij = mysql_fetch_object($query)) {
  $naam = htmlspecialchars($rij->naam);
  $id = htmlspecialchars($rij->id);
  $gebruikersnaam = htmlspecialchars($rij->gebruikersnaam);
  $actief = htmlspecialchars($rij->actief);
  $list = mysql_fetch_assoc($sqllid);
  if($actief == 0) {
   echo "<tr>\n";
   echo "<td><font color=\"gray\">".$naam."</font></td>\n";
   echo "</tr>\n";
  }
else{
   echo "<tr>\n";
   echo "<td><a href='profiel.php?profiel=".$gebruikersnaam."'<b>".$gebruikersnaam."</b></a></td>";
   echo "<td>".$naam."</td>\n";
   echo "</tr>\n";
  }
 }

 ?>
 
Mvos

mvos

31/01/2008 21:10:00
Quote Anchor link
ik wel, jij gebruikt eerst ?profiel en dan moet je in het andere gedeelte ook doen $_GET['profiel'] en jij doet daar $_GET['gebruikersnaam']
 
Buddy Bgh

Buddy Bgh

31/01/2008 21:17:00
Quote Anchor link
zo werkt het alsnog niet..?

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
<?php

if (isset($_GET['profiel'])) {  //kijken welke profiel moet worden weergegeven
    $gebruikersnaam = $_GET['profiel'];
    
$select = mysql_query ("SELECT * FROM gebruikers WHERE gebruikersnaam = '".$gebruikersnaam."'") or die(mysql_error());  
$rij = mysql_fetch_object($select);
$gebruikersnaam = htmlspecialchars($rij['gebruikersnaam']);
$woonplaats = htmlspecialchars($rij['woonplaats']);


echo $gebruikersnaam;
}
else{
echo 'Geen gebruikersnaam gevonden'
}

?>
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Buddy Bgh
 
Mvos

mvos

31/01/2008 21:18:00
Quote Anchor link
dat moet werken
 
Buddy Bgh

Buddy Bgh

31/01/2008 21:24:00
 
Mvos

mvos

31/01/2008 21:30:00
Quote Anchor link
dit dan:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
<?php

if (isset!($_GET['profiel'])) {  //kijken welke profiel moet worden weergegeven
    $gebruikersnaam = $_GET['profiel'];
    
$select = mysql_query ("SELECT * FROM gebruikers WHERE gebruikersnaam = '".$gebruikersnaam."'") or die(mysql_error());  
$rij = mysql_fetch_object($select);
$gebruikersnaam = htmlspecialchars($rij['gebruikersnaam']);
$woonplaats = htmlspecialchars($rij['woonplaats']);


echo '<p>".$gebruikersnaam."</p>';
}
else{
echo 'Geen gebruikersnaam gevonden';
}


?>

anders snap ik er ook niks meer van hoor
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door mvos
 
Buddy Bgh

Buddy Bgh

31/01/2008 21:41:00
Quote Anchor link
Nee nog steeds niet opgelost.. maar onwijs bedankt voor je tijd. Ik hoop dat er nog iemand anders naar kan kijken.
 
Mvos

mvos

31/01/2008 21:53:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
<?php

if (isset($_GET['profiel'])) {  //kijken welke profiel moet worden weergegeven
    $gebruikersnaam = $_GET['profiel'];
    
$select = mysql_query ("SELECT * FROM gebruikers WHERE gebruikersnaam = '".$gebruikersnaam."'") or die(mysql_error());  
$rij = mysql_fetch_object($select);
$gebruikersnaam = htmlspecialchars($rij->gebruikersnaam);
$woonplaats = htmlspecialchars($rij->woonplaats);


echo '<p>'.$gebruikersnaam.'</p>';
}
else{
echo 'Geen gebruikersnaam gevonden';
}


?>

die moet werken ik heb hem op mijn eigen server namelijk getest
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door mvos
 

Pagina: 1 2 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.